Νέος μηχανισμός διανομής συγγραμμάτων (ΕΥΔΟΞΟΣ)
-
con
- Real Name: Κωνσταντίνος
- Facebook ID: 0
Re: Νέος μηχανισμός διανομής συγγραμμάτων (ΕΥΔΟΞΟΣ)
stathera sthxeia m -> palaies aithseis->(eidos aithshs) dhlwsh suggramatwn -> kai meta se ena shmeio sto panw meros leei:''ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: ***Ν: Έχετε μαζί με τις επιλογές σας συνολικά επιλέξει: 13 συγγράμματα.Υπολοίπονται 46 συγγράμματα."
nomizw pws auto einai ...
nomizw pws auto einai ...
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
NickNafplio: Το οτι εχουμε 29 μαθηματα στον κορμο απο που κι ως που σημαινει οτι εχουμε παρει ακριβως 29 συγγραμματα? Αν εγω για τον χ,ψ λογο δεν ειχα παρει συγγραμμα σε καποιο μαθημα (πχ ειναι ο μεγαλος μου αδερφος στη σεμφε ή ειναι καποιο φτηνο και το αγορασα για να μπορεσω να παρω πιο πολλα συγγραμματα σε μαθηματα επιλογης) θα μου χρεωσουν οτι το πηρα? Δεν το νομιζω!
Περα απ' αυτο, πηγα και ρωτησα σημερα στη γραμματεια αν και με ποιο τροπο μπορουν να διασταυρωσουν τις πληροφοριες που θα τους δωσουμε σχετικα με ο,τι εχουμε ηδη παρει. Μου απαντησαν οτι καταρχας για ολα τα συγγραμματα που εχουμε παρει απο το 2007 και πριν, δηλαδη οταν δεν υπηρχε η ηλεκτρονικη δηλωση (και γινονταν ολα χειρογραφα) δεν εχουν τον παραμικρο τροπο να ελεγξουν αν και τι πηραμε. Μπορουμε καλλιστα να δηλωσουμε οτι δεν πηραμε τιποτα!! Απο το 2008 και επειτα υπαρχουν μεν καταχωρημενα στη db της γραμματειας τα συγγραμματα που δηλωσαμε ηλεκτρονικα, οποτε σιγουρα μπορει να τα δει καποιος, ομως και παλι δε μπορει να ειναι σιγουρος οτι πηγαμε στο βιβλιοπωλειο και τα πηραμε!
Συμπερασμα (της γυναικας στη γραμματεια και δικο μου) δηλωστε ο,τι θελετε, δεν εχει σημασια. Απλα, οσο πιο παλιος, τοσο πιο ευνοημενος!!
Περα απ' αυτο, πηγα και ρωτησα σημερα στη γραμματεια αν και με ποιο τροπο μπορουν να διασταυρωσουν τις πληροφοριες που θα τους δωσουμε σχετικα με ο,τι εχουμε ηδη παρει. Μου απαντησαν οτι καταρχας για ολα τα συγγραμματα που εχουμε παρει απο το 2007 και πριν, δηλαδη οταν δεν υπηρχε η ηλεκτρονικη δηλωση (και γινονταν ολα χειρογραφα) δεν εχουν τον παραμικρο τροπο να ελεγξουν αν και τι πηραμε. Μπορουμε καλλιστα να δηλωσουμε οτι δεν πηραμε τιποτα!! Απο το 2008 και επειτα υπαρχουν μεν καταχωρημενα στη db της γραμματειας τα συγγραμματα που δηλωσαμε ηλεκτρονικα, οποτε σιγουρα μπορει να τα δει καποιος, ομως και παλι δε μπορει να ειναι σιγουρος οτι πηγαμε στο βιβλιοπωλειο και τα πηραμε!
Συμπερασμα (της γυναικας στη γραμματεια και δικο μου) δηλωστε ο,τι θελετε, δεν εχει σημασια. Απλα, οσο πιο παλιος, τοσο πιο ευνοημενος!!
Off Topic
και μια και δε χρησιμοποιησα καθολου τη λεξη αυτη, οριστε: συγγραμμα συγγραμμα συγγραμμα συγγραμμα 
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Πάλι το γεγονός ότι έχω περάσει σχεδόν όλα μου τα μαθήματα έρχεται να με δαγκώσει στον κώλο που λένε κ οι ξένοι... Έρε.....
Eπίσης στα δικά μου στοιχεία δε λέει πουθενά αριθμό συγγραμάτων. Ψάρακες, σας έχει φακελώσει το σύστημα..... 
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Καινούργιο σύστημα, και το έχουν αφήσει έτσι φλου και στο περίπου; Ελλάς ολέ! 
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- aeriko
- Real Name: ...
Δηλαδή τα βιβλία που δεν έχουμε πάει να πάρουμε απ'τα βιβλιοπωλεία δεν τα μετράμε...???
Καλά...Θα βάλω ένα νούμερο στην τύχη και τέλος μου φαίνεται.....
Καλά...Θα βάλω ένα νούμερο στην τύχη και τέλος μου φαίνεται.....
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Ουτε στα δικα μου στοιχεια λεει αριθμο συγγραμματων!
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- apolski
- Real Name: ---
Οποτε τι κανουμε? Βαζουμε εναν αριθμο στην τυχη? 
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
απλα τυπικα παντα η δηλωση εχει χαρακτηρισμο υπευθυνης δηλωσης που σε περιπτωση ψευδων πληροφοριων τιμωρειται συμφωνα με τον νομο...
Τωρα δεν ξερω αν θα τιμωρηθει καποιος που εχει παρε 56 και δηλωσε 40...
Αν τιμωρηθει παντως θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη... ;D
Τωρα δεν ξερω αν θα τιμωρηθει καποιος που εχει παρε 56 και δηλωσε 40...
Αν τιμωρηθει παντως θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη... ;D
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Εγω να πω την αληθεια ουτε που ξερω ποσα βιβλια εχω παρει! Μπορει να εχω ξεπερασει και το οριο με βιβλια απο μαθηματα επιλογης που δεν περασα αλλα υπαρχουν 2 βιβλια που πρεπει να παρω ακομα απο υποχρεωτικα μαθηματα που δηλωσα τωρα για πρωτη φορα...
Εβαλα στην τυχη οτι εχω παρει 55 βιβλια. Στο τελος σου λεει συνεχιζω γνωριζοντας τις συνεπειες της ψευδους δηλωσης. Ελπιζω να μη με βαλουν φυλακη
Εβαλα στην τυχη οτι εχω παρει 55 βιβλια. Στο τελος σου λεει συνεχιζω γνωριζοντας τις συνεπειες της ψευδους δηλωσης. Ελπιζω να μη με βαλουν φυλακη
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Απιστευτο!!! Χθες δηλωσα μαθηματα και συγγραμματα και σημερα τα πηρα! Δε μπορουσαν να το σκεφτουν πιο νωρις αυτο το συστημα? Τυχεροι πρωτοετεις!!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!

τι να πω κι εγω που πηγα τζαμπα στις Πανεπιστημιακες Εκδοσεις Κρητης (Μανης 5)...
5/10 ΚΛΕΙΣΤΑ ελεγε...
τα ξαναλεμε αυριο...
5/10 ΚΛΕΙΣΤΑ ελεγε...
τα ξαναλεμε αυριο...

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- Allergic
- Real Name: Allergic
Μπορει να παει καποιος αλλος στη θεση μας, πχφιλοι,γονεις με το PIN και να παρει τα βιβλια ή πρεπει να δειχνουμε κ πασο?
- aeriko
- Real Name: ...
Εσείς που δηλώσατε συγγράμματα και ξεκινήσατε να τα παίρνετε κιόλας (άρα, όλα οκ...), βγάλατε κάπως άκρη με το πόσα βιβλία έχετε πάρει ή δηλώσατε έναν αριθμό στο περίπου...??
Επίσης...Θα ξαναρωτήσω...Τα βιβλία που δεν είχαμε πάει να πάρουμε απ'τα βιβλιοπωλεία δε μετράνε...ε?
Επίσης...Θα ξαναρωτήσω...Τα βιβλία που δεν είχαμε πάει να πάρουμε απ'τα βιβλιοπωλεία δε μετράνε...ε?
- apolski
- Real Name: ---
Πηρα κι εγω σημερα ολα τα βιβλια του εξαμηνου μου. Απιστευτο...
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Εγώ να ρωτήσω...πάω για τη δήλωση και της μηχανικής 3 μοθ δίνει 2 τόμους=2 βιβλία?
+για το επιλογής είχε πρόβλημα η εφαρμογή και μου τσεκάρει και τα 2 συγγραματα...
+για το επιλογής είχε πρόβλημα η εφαρμογή και μου τσεκάρει και τα 2 συγγραματα...
Logical? maybe. ميلين اميل