Έφυγε από τη ζωή ο κ. Σωφρόνης Παπαδόπουλος

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Άβαταρ μέλους
temfeboy

Δημοσίευση από temfeboy »

Αυτό που μου έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη είναι να λέει με το γνωστό νηφάλιο ύφος του σχετικά με τη μελέτη τα εξής περίπου:

" όταν διαβάζετε κάτι προσπαθήστε μία φορά στο τόσο να δείτε πως βγαίνει μόνοι σας και να σας πείσει ότι όντως αυτό είναι σωστό "
papajim

Δημοσίευση από papajim »

http://www.physics.ntua.gr/

ehei anevei ena keimeno stin kentriki selida, i opoia ananeothike by the way!
Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Εγω δυστυχως δεν μπορω να ειμαι τοσο ηρεμος και ευγενικος. Το εχω πληροφορηθει εδω και καποιες μερες και εχω τσαντιστει παρα πολυ. Δηλαδη σε μια εποχη που γυρω μου βλεπω παντου το ψεμα και την υποκρισια το κωλοσυμπαν το οποιο υποτιθεται καθομαστε εμεις και προσπαθουμε να παρατηρησουμε, να αναλυσουμε και να καταλαβουμε παιρνει αυτον τον ανθρωπο απο τη ζωη και γυρω μας κυκλοφορουν καμποσες δεκαδες χιλιαδες που μας ταλαιπωρουν καθημερινα. Για να μη μιλησω για αλλους καθηγητες της σχολης που δε θα πεθανουν ουτε στα 100 τους αφου κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.

Ο Σωφρονης ηταν σιγουρα ενας απο τους 3-4 καλυτερους καθηγητες της σχολης κατα τη γνωμη μου, αν οχι ο καλυτερος.
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Να εκφράσω και εγώ τη λύπη μου που δεν γνώρισα αυτόν τον τόσο καλό καθηγητή και δάσκαλο όπως λέτε

Σήμερα 20-3 καθώς γινόταν η συνάντηση για την εκδρομή του 3ου έτους μπήκε στο αμφιθέατρο ο κ. Ράπτης και είπε πως θέλει έναν φοιτητή του 5ου εξαμήνου, ο οποίος να παρακολουθούσε το μάθημα του κ. Παπαδόπουλου, για να κάνουν κάτι σαν ημερολόγιο (δεν κατάλαβα και πολύ καλά τι ακριβώς να κάνουν)... Όποιος είναι στο 5ο εξάμηνο, έχει κατεύθυνση φυσικής και παρακολουθούσε το μάθημα του κ. Παπαδόπουλου ας περάσει από το γραφείο του κ. Ράπτη
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
BackDoorMan

Δημοσίευση από BackDoorMan »

Ποιόν Ράπτη τον Ιωάννη ή τον Κώστα?
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

BackDoorMan έγραψε:Ποιόν Ράπτη τον Ιωάννη ή τον Κώστα?

Δεν ξέρω το όνομα το μικρό. Πάντως δεν είναι αυτός που έκανε ηλεκτρομαγνητισμό πριν τον Τράκα. Είναι ο άλλος. Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι είναι Κώστας (νομίζω είπε ότι είναι και διευθυντής τομέα

ΥΓ: Παιδιά sorry αλλά δεν ξέρω καλά τους καθηγητές της φυσικής...
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Ο διευθυντής του Τομέα Φυσικής είναι ο Γιάννης ο Ράπτης. Και μου φαίνεται (φυσιο)λογικό να επιμελείται μιας τέτοιας κίνησης ο Διευθυντής του Τομέα ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

O Γιάννης Ράπτης ήταν και το θέμα έχει τακτοποιηθεί νομίζω(δεν χρειάζεται να πάει κάποιος στο γραφείο του δηλαδή)
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”