Πραγματική Ανάλυση
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Re: Πραγματική Ανάλυση
Είχα στείλει mail από τον Ιούλιο στη γραμματεία για αυτά τα δύο μαθήματα και δεν έλαβα καμία απάντηση. Τώρα νομίζω και εγώ ότι είναι λίγο αργά. Το να πάει βέβαια το ένα από τα δύο π.χ. 4/10, δε νομίζω ότι θα ξεβολέψει κανένα, αλλά δεν παύει να είναι αλλαγή τελευταίας στιγμής..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
kalispera paidia.mipws exei kaneis to e-mail tou tyrou tou boi8ou tou argurou??eyxaristw
-
teomin
- Real Name: thodoris
re piaidia omoiomorfa fragmeni xwroi sto kefalaio 6 einai entos ilis?
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
[email protected]DrCox έγραψε:kalispera paidia.mipws exei kaneis to e-mail tou tyrou tou boi8ou tou argurou??eyxaristw
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
λογικα οχι.. η υλη πρεπει να ειναι ιδια με αυτη της κανονικης!teomin έγραψε:re piaidia omoiomorfa fragmeni xwroi sto kefalaio 6 einai entos ilis?
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
-
teomin
- Real Name: thodoris
apo oti kserw exei apergia kai tin pempti pou tha dinoume pragmatiki tha dwsoume kanonika to mathima?
- Hengeo
Εγώ έχω ακούσει ότι έχουν αύριο στάσεις εργασίας τα ΜΜΜ. Την Πέμπτη τι απεργία έχει;
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
Raskolnikov
- Real Name: Fiodor
Για όσους θέλουν ένα βοήθημα στην πραγματική,τα οποία μπορείτε να βρείτε και στον Παπασωτηρίου της σχολής κυκλοφορούν δύο βιβλία -1.Πραγματική ανάλυση-Θεωρία μετρικών χώρων και 2.Πραγματική ανάλυση-500 λυμένα προβλήματα στους μετρικούς χώρους -τα οποία περιέχουν και λυμένα θέματα μέχρι και της κανονικής εξεταστικής του '10. Θεώρησα καλό να ενημερώσω γιατί απο πολλύς άκουγα απο που διαβάζω πραγματική κτλ και θεωρώ οτι ειναι εξαιρετικά βιβλία.Και είναι και γραμμένα απο απόφοιτο της σχολής μας, οπότε στηρίζουμε! 
megale poly nwris mas enimerwses...
tpt paromoio gia sunartisiaki paizei..?
- Hengeo
Πήγα και είδα το γραπτό μου σήμερα. Δεν σκοπεύω να γκρινιάξω, εξ'άλλου εν μέρει είχα και εγώ κάποια λάθη που δεν είχα καταλάβει, και (για να λέω και τα θετικά), πέρασα συναρτησιακή. Όμως, δεν μπορώ να μην σχολιάσω κάτι. Τα γραπτά τα έδειχναν και τα είχαν διορθώσει οι βοηθοί του! Είναι δυνατόν να διορθώνουν οι βοηθοί γραπτά; Είναι νόμιμο αυτό;
Οι τελευταίοι που φταίνε βέβαια είναι οι βοηθοί. Κυρίως φταίμε εμείς οι φοιτητές. Έχουμε ένα πανίσχυρο εργαλείο, τη Γ.Σ., με το οποίο θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, και τη χρησιμοποιούμε μόνο για το αριστερά vs δεξιά, την παγκόσμια οικονομική κατάσταση, τις απολύσεις στην τάδε εταιρία κ.λ.π..
Οι τελευταίοι που φταίνε βέβαια είναι οι βοηθοί. Κυρίως φταίμε εμείς οι φοιτητές. Έχουμε ένα πανίσχυρο εργαλείο, τη Γ.Σ., με το οποίο θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, και τη χρησιμοποιούμε μόνο για το αριστερά vs δεξιά, την παγκόσμια οικονομική κατάσταση, τις απολύσεις στην τάδε εταιρία κ.λ.π..
- aeriko
- Real Name: ...
Απ'ό,τι είχε πει ένας καθηγητής στο 1ο έτος, είναι νόμιμο...Αλλά γιατί να μην είναι κιόλας??'Ετσι κι αλλιώς, νομίζω μετά τα κοιτάει κι ο καθηγητής....'Αλλωστε, οι βοηθοί δεν είναι άσχετοι ή προπτυχιακοί πχ...Τα γραπτά είναι πάνω στο αντικείμενό τους και λογικά, ο καθηγητής τους δίνει τις απαντήσεις, τους λέει πώς να διορθώσουν κλπ...Λογικά....
- Hengeo
Η απορία μου δημιουργήθηκε επειδή ήταν μικρής σχετικά ηλικίας, και δεν βλέπω να είναι επίσημα περασμένοι στους διδάσκοντες του μαθήματος. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κάποιον. Αν ήταν στους διδάσκοντες θα το καταλάβαινα, αλλά χωρίς να είναι, το θεωρώ λίγο αδιαφανές να γίνεται η διόρθωση έτσι. Που ξέρω εγώ τι γνώσεις έχουν;
- aeriko
- Real Name: ...
Γίνεσαι λίγο υπερβολικός νομίζω...Υποψήφιοι διδάκτορες είναι συνήθως...Και χωρίς να έχει εντοπιστεί κάτι συγκεκριμένο που να δείχνει ότι δεν είναι ικανοί πχ να διορθώνουν γραπτά, δεν ξέρω αν έχει νόημα να το συζητάμε...Είσαι σίγουρος κιόλας ότι είναι παράνομο ή αδιαφανές να διορθώνουν..??
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Hengeo, έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες, αλλά σκέψου ότι η "καταλληλότητα" των Υ/Δ είναι ουσιαστικά δικό τους πρόβλημα. Εκείνοι διορθώνουν αντί για τον Αργυρό, υπό το όνομα του Αργυρού. Αν κάποιος από αυτούς έχει διορθώσει λάθος το γραπτό σου, η ευθύνη πέφτει στον Αργυρό, μιας και είναι σαν να το έχει διορθώσει αυτός λανθασμένα. Οπότε, τι σε νοιάζει; Εσύ από τον Αργυρό θα ζητήσεις τον λόγο μετά!Hengeo έγραψε:Η απορία μου δημιουργήθηκε επειδή ήταν μικρής σχετικά ηλικίας, και δεν βλέπω να είναι επίσημα περασμένοι στους διδάσκοντες του μαθήματος. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κάποιον. Αν ήταν στους διδάσκοντες θα το καταλάβαινα, αλλά χωρίς να είναι, το θεωρώ λίγο αδιαφανές να γίνεται η διόρθωση έτσι. Που ξέρω εγώ τι γνώσεις έχουν;
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Hengeo
aeriko, προφανώς και δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Δεν είμαι σίγουρος, απλώς εξέφρασα την απορία μου, με αφορμή το συγκεκριμένο, για να γίνει συζήτηση. Ίσως λίγο καυστικά, αλλά είναι που μου κάνει εντύπωση πως βγήκαν για μία ακόμα φορά τα <<μαχαίρια>> στα γνωστά topic περί Γ.Σ., αλλά τέτοια θέματα για κάποιο λόγο δεν συζητιούνται καθόλου, ούτε καν εντελώς γενικά..
antony δεν διαφωνώ, για αυτό έγραψα ότι οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι βοηθοί.
antony δεν διαφωνώ, για αυτό έγραψα ότι οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι βοηθοί.