Φυσική III (Ταλαντώσεις και Κύματα) και Εργαστήριο
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
Re: Φυσική III (Ταλαντώσεις και Κύματα) και Εργαστήριο
την προηγούμενη Πέμπτη 7/10 που ήταν στην ουσία το 2ο μάθημα έγινε extra μάθημα το απόγευμα?
συνολικά μαζί με αυτό της Τρίτης(12/10) που πέρασε έχουν γίνει 3 ή 4 μαθήματα?
και γιατί έγινε extra?
συνολικά μαζί με αυτό της Τρίτης(12/10) που πέρασε έχουν γίνει 3 ή 4 μαθήματα?
και γιατί έγινε extra?
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Ναι έγινε και απογευματινό μάθημα (στη θέση του εργαστηρίου νομίζω) όποτε έχουμε κάνει 4 μαθήματα εως τώρα.
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
γενικα, επειδη τα 2 τμηματα θα κανουν εναλλαξ εργαστηριο (βδομαδα παρα βδομαδα δηλαδη) τις πεμπτες που δεν εχει εργαστηριο το καθε τμημα θα γινεται παραδοση. την ιδια υλη θα κανει το αλλο τμημα την επομενη πεμπτη 
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
- Facebook ID: 0
Ανακοινώσεις για τα εργαστήρια
18.10.2010
Στο mycourses του μαθήματος "Φυσική ΙΙΙ και Εργαστήριο", στο Εργαλείο "Έγγραφα" υπάρχουν 2 αρχεία PDF σχετικά με:
1) Τις εργαστηριακές ασκήσεις (τίτλοι, θέσεις, και στοιχεία επιβλεπόντων)
2) Την κατανομή των σπουδαστών σε ομάδες και το ημερολογιακό πρόγραμμα άσκησης
18.10.2010
Στο mycourses του μαθήματος "Φυσική ΙΙΙ και Εργαστήριο", στο Εργαλείο "Έγγραφα" υπάρχουν 2 αρχεία PDF σχετικά με:
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
markelos έγραψε:Ανακοινώσεις για τα εργαστήρια
18.10.2010
Ερώτηση: Εγω πέρισυ (που είμουν 3ο εξ.) δεν πάτησα στο μάθημα ούτε στα εργαστήρια. Φέτος το δήλωσα για να το περάσω με Μοίρα, και τώρα που είδα τα εργαστήρια το όνομά μου δεν υπάρχει πουθενά, επρεπε να είχα κάνει εγγραφή πουθενά για τα εργαστήρια? Αν όχι τώρα τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορώ να γράψω με άριστα το 10 στο τέλος?
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- markelos
- Portal Moderator

Και γω που το χρωστάω από παλιά δεν είμαι στη λίστα. Θα πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον υπεύθυνο.
-
KAFROS
- Real Name: leyteris
"Οι παλιοί δεν μπορούνε να πάρουνε μέρος στο εργαστήριο". 'Ετσι μου είπε ο Ράπτης πριν μία εβδομάδα...markelos έγραψε:Και γω που το χρωστάω από παλιά δεν είμαι στη λίστα. Θα πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον υπεύθυνο.
- markelos
- Portal Moderator

Τί είναι πάλι τούτο; Καινούρια πολιτική;KAFROS έγραψε:"Οι παλιοί δεν μπορούνε να πάρουνε μέρος στο εργαστήριο". 'Ετσι μου είπε ο Ράπτης πριν μία εβδομάδα...markelos έγραψε:Και γω που το χρωστάω από παλιά δεν είμαι στη λίστα. Θα πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον υπεύθυνο.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Και περσι ετσι ηταν...
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- markelos
- Portal Moderator

lol πως φαίνεται ότι απείχα καιρό 
Δηλαδή ποιο είναι το άριστα για μας;
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
8 για τους περσυνούς νομίζω, για πιο παλιούς δεν ξέρω...markelos έγραψε:lol πως φαίνεται ότι απείχα καιρό
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
Τα εργαστηρια που καναμε περσι μετρανε ακομα και αν ναι για ποσο ακομα; Αν οχι μπορουμε να ξαναπαμε τις εργασιες η κατι αλλο ή παμε για 8 max? 
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Δεν νομιζω ρε σεις.Δεν ειμαι και τελειως σιγουρος αλλα περσι που ειχα μιλησει με το ραπτη μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται να παρακολουθησουμε εργαστηρια και νομιζω γραφουμε κανονικα μεχρι 10.Αυτο που ξερω ειναι οτι μπορουσες μεχρι περσι να παρεις θεμα και να κανεις την μεγαλη εργασια και επισης μπορουσες να κανεις και τις 3 μικρες.
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι οι παλιοί, όσοι δηλαδή είχαν δηλώσει για πρώτη φορά το μάθημα πριν προστεθεί το εργαστήριο, δεν το οφείλουν και γράφουν με άριστα το 10, και μόνο προαιρετικά μετά από συνεννόηση μπορούν να το παρακολουθήσουν αν θέλουν bonus βαθμό, αλλά προτεραιότητα στις θέσεις έχουν όσοι το οφείλουν.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Μισο λεπτο ρε παιδια, μην μπερδευετε ο ενας τον αλλο!! Αλλο ισχυει για τους "παλιους" που ειναι >=7ο εξαμηνο και αλλο για τους "παλιους" που ειναι 5ο (NickNafplio καλη ωρα).
Για αυτους που ειναι 7ο και ανω ισχυει η γνωστη μεταβατικη διαταξη οτι μεχρι και φετος δινουν το παλιο μαθημα. Συνεπως δεν μπορουν να παρακολουθησουν τα εργαστηρια και δινουν με αριστα το 10 (και με τις οποιες εργασιες να ειναι εξτρα βαθμος). Απο του χρονου που θα εχει τελειωσει η ισχυς της διαταξης πιθανοτατα θα εχουν και υποχρεωτικα εργαστηρια (επιφυλασσομαι γιατι δεν εχω ιδεα για την αποψη ραπτη-φωκιτη στο θεμα, ισως αφησουν τους παλιους να δινουν με αριστα το 10).
Οσον αφορα αυτους που ειναι 5ο εξαμηνο ομως, οταν δηλωσαν για πρωτη φορα την κυματικη ηταν με το νεο προγραμμα σπουδων. Αρα το λογικο ειναι οτι πρεπει να περασουν τα εργαστηρια και ο βαθμος τους να ειναι 20%*εργαστηρια+80%*γραπτο (+εξτρα οι εργασιες). Υποθετω λοιπον οτι αρκει να συνεννοηθειτε με τον υπευθυνο του εργαστηριου και θα σας βαλει κανονικα στη λιστα!
Για αυτους που ειναι 7ο και ανω ισχυει η γνωστη μεταβατικη διαταξη οτι μεχρι και φετος δινουν το παλιο μαθημα. Συνεπως δεν μπορουν να παρακολουθησουν τα εργαστηρια και δινουν με αριστα το 10 (και με τις οποιες εργασιες να ειναι εξτρα βαθμος). Απο του χρονου που θα εχει τελειωσει η ισχυς της διαταξης πιθανοτατα θα εχουν και υποχρεωτικα εργαστηρια (επιφυλασσομαι γιατι δεν εχω ιδεα για την αποψη ραπτη-φωκιτη στο θεμα, ισως αφησουν τους παλιους να δινουν με αριστα το 10).
Οσον αφορα αυτους που ειναι 5ο εξαμηνο ομως, οταν δηλωσαν για πρωτη φορα την κυματικη ηταν με το νεο προγραμμα σπουδων. Αρα το λογικο ειναι οτι πρεπει να περασουν τα εργαστηρια και ο βαθμος τους να ειναι 20%*εργαστηρια+80%*γραπτο (+εξτρα οι εργασιες). Υποθετω λοιπον οτι αρκει να συνεννοηθειτε με τον υπευθυνο του εργαστηριου και θα σας βαλει κανονικα στη λιστα!
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.