Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
Re: Μηχανική ΙΙ
nai nai polis kosmos:D:D:D
psifizo allagi meras ...ena apo ta 2 na paei ...sto telos
psifizo allagi meras ...ena apo ta 2 na paei ...sto telos
ωραία πως το κάνουμε?μαζεύουμε υπογραφές?
ή μαζευόμαστε όσοι μπορούμε αύριο στον Αργυρό?
ή μαζευόμαστε όσοι μπορούμε αύριο στον Αργυρό?
Καλησπέρα παιδά!Μήπως έχει κάποιος πρωτοετής σημειώσεις Μηχανικής ΙΙ?Όποιος μπορεί ας στείλει ένα pm για να συνεννοηθούμε να βρεθούμε στη σχολή ...Ευχαριστώ...
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Ξαναανέβασα τις λύσεις ορισμένων ασκήσεων της φετινής ενισχυτικής για όσους δίνουν τώρα στην επαναληπτική. Όμως, όσο και αν προσπάθησα, δεν μου βγαίνει κάτω από 5mb (είναι και 10 σελίδες), ενώ το portal έχει όριο 2mb. Το καλύτερο που μπορούσα να κάνω είναι το βάλω εδώ ως attachment σε 3 κομμάτια συμπιεσμένο σε rar (αρκεί να τα κατεβάσετε στον ίδιο φάκελο και να αποσυμπιέσετε με το winrar). Αν βρεις κάποιος άλλος τρόπο να ανέβουν και στο εργαλείο, ας το κάνει.sfod έγραψε:οποιος τις κατεβασε απο Hengeo ή ο ίδιος αν μπορεί να τις ξανανεβάσει..
- Συνημμένα
-
- mhx2enisx2010luseis.part3.rar
- Μηχανική II Λύσεις ασκήσεων ενισχυτικής 2010
- (585.24 KiB) Μεταφορτώθηκε 255 φορές
-
- mhx2enisx2010luseis.part2.rar
- (1.91 MiB) Μεταφορτώθηκε 172 φορές
-
- mhx2enisx2010luseis.part1.rar
- (1.91 MiB) Μεταφορτώθηκε 188 φορές
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Αφού τόσο καιρό δεν έχουν ανέβει λύσεις θεμάτων μάλλον δεν το έχει κανένας μας ε...Οι σημειώσεις του φόρουμ πάντως δεν είναι κι άσχημες απλά λίγο εκτός σειράς και ότι να ναι...ένιγουεις...καλή συνέχεια τύχη και κουράγιο!
Logical? maybe. ميلين اميل
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Ανέβασα τις λύσεις του Hengeo στο Εργαλείο με τη βοήθεια της nancy.
Ήθελα απλά να πω, όταν σαρώνετε αρχείο για το εργαλείο, να το σαρώνετε ως ασπρόμαυρο αρχείο (εκτός και αν έχει χρώματα που θέλετε να φαίνονται) και να βάζετε μέγιστη ανάλυση 300dpi. Αυτά αρκούν για να μη βγαίνουν τεράστια τα αρχεία ..
Ήθελα απλά να πω, όταν σαρώνετε αρχείο για το εργαλείο, να το σαρώνετε ως ασπρόμαυρο αρχείο (εκτός και αν έχει χρώματα που θέλετε να φαίνονται) και να βάζετε μέγιστη ανάλυση 300dpi. Αυτά αρκούν για να μη βγαίνουν τεράστια τα αρχεία ..
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε εμένα το τελευταίο μήνυμα, ούτε έχω σκοπό να απολογηθώ.
Σε κάθε περίπτωση όμως γράφτηκε με αφορμή αυτό που ανέβασα, και όταν έχω αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο για να βρω τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις, ενοχλούμαι να βλέπω τέτοιου είδους οδηγίες να γράφονται με αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ καλύτερο (στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας) και θα προτιμούσα να υπάρχουν συγκεντρωμένες σε κάποιο ειδικό topic ή κάπου στο portal.
Σε κάθε περίπτωση όμως γράφτηκε με αφορμή αυτό που ανέβασα, και όταν έχω αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο για να βρω τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις, ενοχλούμαι να βλέπω τέτοιου είδους οδηγίες να γράφονται με αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ καλύτερο (στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας) και θα προτιμούσα να υπάρχουν συγκεντρωμένες σε κάποιο ειδικό topic ή κάπου στο portal.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- meleneemil
- Forum Moderator

Κάτι που σκεφτόμουν...
Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία θεωρητικά δεν αυξάνεται και η ελαστικότητα?
+δίνει κανένας άλλος μηχανική ΙΙ ?
Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία θεωρητικά δεν αυξάνεται και η ελαστικότητα?
+δίνει κανένας άλλος μηχανική ΙΙ ?
Έχει κανείς τα θέματα της κανονικής του 2010 να τα ανεβάσει??
Ε=σ/ε=σ/(Δl/lo)meleneemil έγραψε: Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία θεωρητικά δεν αυξάνεται και η ελαστικότητα?
η μεταβολη στη θερμοκρασια προκαλει αυξηση στο μηκος αρα μεγαλυτερη παραμορφωση αρα μικριτερο Ε
αρα ελπιζω να σε επεισα...
ΝΑΙΑΙΑΙ εγω κι η μιση σχολη!meleneemil έγραψε: δίνει κανένας άλλος μηχανική ΙΙ ?
- sciroccakias
- Real Name: -
Η μεταβολή στο μήκος της ράβδου λόγω μεταβολής ΔΤ δίνεται από την σχέση Δl=αlΔΤriemann69 έγραψε:Ε=σ/ε=σ/(Δl/lo)meleneemil έγραψε: Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία θεωρητικά δεν αυξάνεται και η ελαστικότητα?
η μεταβολη στη θερμοκρασια προκαλει αυξηση στο μηκος αρα μεγαλυτερη παραμορφωση αρα μικριτερο Ε
αρα ελπιζω να σε επεισα...
ΝΑΙΑΙΑΙ εγω κι η μιση σχολη!meleneemil έγραψε: δίνει κανένας άλλος μηχανική ΙΙ ?
Συνεχίζοντας δηλαδή εδώ Ε=σ/ε=σ/(Δl/lo)= σ/(αΔΤ)
αν δεν έχουμε μεταβολή της θερμοκρασίας το Ε---> άπειρο!!! τελείως απαραμόρφωτο το υλικό μας δεν θα γινόταν έτσι;
Όπως και να χει όμως το μέτρο ελαστικότητας είναι ιδιότητα του υλικού. Σταθερά του.
Οπότε δεν είναι δυνατόν να αυξάνεται!!!!!
-
sofia
- Real Name: sofita
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas213 την Τρί Σεπ 28, 2010 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έγινε επισύναψη του συνημμένου στο εργαλείο και το quote δεν χρειαζόταν
Λόγος: Έγινε επισύναψη του συνημμένου στο εργαλείο και το quote δεν χρειαζόταν
- meleneemil
- Forum Moderator

Ευχαριστούμε για τα θέματα...
Έχει κάποιος ιδέα για λύση του πρώτου θέματος , ερώτημα (α)?
Έχω γράψει εξισώσεις ισορροπίας (ροπών κλπ...) αλλά είναι πολλοί οι άγνωστοι..//..κάποια ιδέα?
Έχει κάποιος ιδέα για λύση του πρώτου θέματος , ερώτημα (α)?
Έχω γράψει εξισώσεις ισορροπίας (ροπών κλπ...) αλλά είναι πολλοί οι άγνωστοι..//..κάποια ιδέα?
-
nikolakisxa
- Real Name: Nikolas Xatzis
Re: Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
ρε παιδια ο κουρκουλης εχει διορθωσει τα γραπτα?? τι γινεται?
-
maria_20
- Real Name: Μαρία
Re: Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
Πήγαινε μια βόλτα από το γραφείο του! Άκουσα ότι έχει διορθώσει αλλά δν τα χει αναρτήσει ακόμα!