Γενική Συνέλευση Τετάρτη 20/10

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

do urden
Real Name: alex
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Τετάρτη 20/10

Δημοσίευση από do urden »

nai profanws kai emeis ws foithtes ofeiloume na to prostatepsoume re sy lunatic..ektos fysika kai an eisai mia oportouna pou koitazei mono to spitaki tou..eisai komati auths ths akadhmaikhs koinwnias kai ofeileis na thn prostatepseis otan auth xtypietai adyswphta apo kapoion..einai toso aplo
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

m3Lt3D έγραψε: Κανεις απειρες υποθεσεις για μενα για να 'μου την πεις'.Γιαυτο και δεν θα μπω στον κοπο να σου απαντησω.Το αν δικαιως κατηγορω αυτους τους 3 ή οχι νομιζω φανηκε στην Γ.Σ.

(btw, οποτε δεν φοραω φακους, φοραω γυαλια.)
Αν ήταν να με διαψεύσεις θα το έκανες, απλά ίσως σκέφτεσαι: ρε συ έτσι φαίνομαι τελικά; Το να μιλάς με ύφος 1000 καρδιναλίων ενώ ακόμα δεν έχεις πίασει δεύτερο χειμώνα στη σχολή, δεν σε τιμά καθόλου.
Το αν δικαίως σε κράζω νομίζω φένεται από τα λεγόμενά σου
Άβαταρ μέλους
m3Lt3D
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από m3Lt3D »

kamari έγραψε:@m3lt3d:
λεγοντας πως δεν παταμε στα μαθηματα.Και που ξερεις εσυ σε τι μαθηματα παταω ή δεν παταω; Ακομα και αν δεν παταω σε κανενα μαθημα, σημαινει πως ειμαι κατωτερος ανθρωπος απο σενα; Με ποιο δικαιωμα με προσβαλεις;
Κατ'αρχάς,δεν πιστεύω στην αντίθεση κατώτερου-ανώτερου ανθρώπου,αλλά ακόμα κι αν γινόταν να υπάρχει κάποιος διαχωρισμός σίγουρα δεν θα ήταν το αν πατάς στο μαθήματα! Και δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν! Ήταν μία ερώτηση πάνω στο "φοιτητικό" κίνημα,σύλλογο,κλπ. που έλεγε το παιδί από τα ΕΑΑΚ.
Η διατύπωση δεν ήθελα να είναι το σκέτο "αν έχεις πατήσει ποτέ σε μαθήμα;",αλλά προσπαθούσα να το πάω στην εξής απορία που έχω,για μένα τουλάχιστον υποθέτω ότι είναι λογική :
Είμαι ήδη 3 χρόνια στην σχολή,έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις συνελεύσεις (εκτός ίσως κάποιες πέρυσι),έχω ψηφίσει κατά καιρούς (εκτός από λευκό :P ) και τα κόμματα της σχολής μας ,εκτός από ΔΑΠ-ΠΑΣΠ,αλλά πλέον έχω σιχαθεί το εξής...Δεν γίνεται να έρχομαι στην σχολή 9 η ώρα το πρωί,να φεύγω στις 5 και να βλέπω συμφοιτητές μας από όλες τις παρατάξεις να πίνουν τον καφέ τους όλες αυτές τις ώρες χωρίς να παίρνουν κάπως μέρος στην εκπαιδευτική διαδικασία και ξαφνικά να εμφανίζονται στην Γενική Συνέλευση και να προσπαθούν να συσπειρωθούν ως "φοιτητές"...Δεν με νοιάζει ούτε αν θα πατήσουν σε 1,2,100 μαθήματα,ούτε αν θα τα περάσουν και με τί...δεν με νοιάζει αυτό γιατί κι εγώ είμαι ένας από αυτούς...απλά πώς είναι δυνατόν να μιλάνε ως φοιτητές όταν δεν έχουν μπει με κάποιον τρόπο στην εκπαιδευτική διαδικασία?! Δεν είναι λίγο περίεργο?! Έχω μιλήσει κατά καιρούς με διάφορα παιδιά τα οποία δεν ήξεραν τί τραγελαφικά πράγματα έχουν γίνει σε διάφορα μαθήματα κι ας τα υποστήριζαν κάπως σε πλαίσιά τους? Πώς είναι δυνατόν να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα που είναι έξω-Πολυτεχνειακά,όταν όχι μόνο δεν μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας,αλλά μερικά δεν τα γνωρίζουν κάν? :roll:
Αυτή ήταν η απορία μου,απλά στη Γ.Σ. δεν μπόρεσα να την ολόκληρωσω. Αν σου φαίνεται,ότι κι έτσι σε προσβάλλω (που δεν το έχω σκοπό) τότε απλά δεν μπορείς να με καταλάβεις και να σε καταλάβω...
Τελοσπαντων, δεν μενω σε μια φραση. Στο ανεξαρτητο πλαισιο δεν υπηρχε κατι εκτος απο το αιτημα να μεινει ανοιχτη η σχολη. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε ολοι οτι το πτυχιο οταν το παρουμε θα τοχουμε για να κορνιζα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ετσι οπως παμε.Η φιλοδοξια μου δεν ειναι να παρω ενα πτυχιο για να κανω χαρουμενη τη μαμακα και να ειμαι καλα με τον εαυτο μου.Αλλα να σπουδασω αυτο που θελω χωρις να εχω μια εταιρια να καθοριζει αυτη το τι ειναι χρησιμο να μαθω και τι οχι, να σπουδαζω δωρεαν, να μπορω οταν παρω το πτυχιο να βρω μια δουλεια που συνδεεται με τις σπουδες μου, να πληρωνομαι αξιοπρεπως , και να παρω μια συνταξη πριν δω τα θυμαρακια αναποδα.
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
Άβαταρ μέλους
m3Lt3D
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από m3Lt3D »

Off Topic
[quote="Katestramenos"][quote="m3Lt3D"]
Κανεις απειρες υποθεσεις για μενα για να 'μου την πεις'.Γιαυτο και δεν θα μπω στον κοπο να σου απαντησω.Το αν δικαιως κατηγορω αυτους τους 3 ή οχι νομιζω φανηκε στην Γ.Σ.

(btw, οποτε δεν φοραω φακους, φοραω γυαλια.)[/quote]
Αν ήταν να με διαψεύσεις θα το έκανες, απλά ίσως σκέφτεσαι: ρε συ έτσι φαίνομαι τελικά; Το να μιλάς με ύφος 1000 καρδιναλίων ενώ ακόμα δεν έχεις πίασει δεύτερο χειμώνα στη σχολή, δεν σε τιμά καθόλου.
Το αν δικαίως σε κράζω νομίζω φένεται από τα λεγόμενά σου[/quote]
Αν ηταν να σε διαψευσω θα το εκανα αν μου εδινε καποια ευχαριστηση ή ειχε καποιο νοημα.
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Katestramenos έγραψε: Αν ήταν να με διαψεύσεις θα το έκανες, απλά ίσως σκέφτεσαι: ρε συ έτσι φαίνομαι τελικά; Το να μιλάς με ύφος 1000 καρδιναλίων ενώ ακόμα δεν έχεις πίασει δεύτερο χειμώνα στη σχολή, δεν σε τιμά καθόλου.
Το αν δικαίως σε κράζω νομίζω φένεται από τα λεγόμενά σου
Ποσο παλιος μπορει να την εχεις δει δαπιτη ;;; :? Θα το αναφερεις σε καθε σου ποστ; Σου κανει για ελληνικος στρατος η σχολη ή κατι τετοιο που περνανε αυτα;
Whateva... group therapy εχει καταντησει το φορουμ, να βγαζει ο καθενας τα κομπλεξ του και να εκτονωνει τα νευρα και τις αντιθεσεις του στο πληκτρολογιο.... :?
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Katestramenos

Σου θήξα το παιδάκι; Συγγνώμη αλλά θέλει μάζεμα...
Άλλο παλιός, άλλο έχω φάει σκατά στη σχολή τόσα χρόνια και έχω 6536843 πράγματα παραπάνω ώστε να έχω την απαραίτητη εμπειρία και έτσι βλέποντας την κλασική νοοτροπία εγώ έχω δίκιο, άντε και κάποια συντρόφια μου κι όλοι οι άλλοι είναι το ένα είναι το άλλο, είναι πουσ**!#ες και πρεζάκια. Οκ, αν θέτε να λέτε ο ένας στον άλλο ότι είστε γαμάτοι κάντετο, μην ασχολείστε με τον υπόλοιπο κόσμο που έχει πραγματική ζωή...
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

Γίνομαι γραφικός ίσως, αλλά θέλετε να μην το κάνουμε συνέλευση εδώ?Ο καθείς μιλά απο την ασφάλεια του Η/Υ του αλλά δε θα ήταν καλύτερο η κάθε διαφωνία να είναι περισσότερο παραγωγική και λιγότερο "ταπωτική"?

+Katestramenos τί εννοείς ότι έχεις 6536842 πράγματα παραπάνω ώστε να έχεις εμπειρία?Ρωτάω για να καταλάβω τι εννοείς, όχι για κοροΐδία.
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Katestramenos, προσπάθησε να μιλάς λίγο καλύτερα αν γίνεται. Τουλάχιστον να σώσεις το επιχείρημα της "αρχαιότητας" από το να γίνει απλά ένα ακόμα ανέκδοτο του φόρουμ. Επίσης, το post σου είναι στα όρια της αυτο-αναφορικότητας.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Νταξ η κατασταση εχει φτασει σε σημειο αηδειας. Εννοειται πως δε χωρανε πλεον σοβαρες απαντησεις στο τοπικ. Αν και αυτο ειναι το λιγοτερο.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

Falgorn έγραψε:Επίσης, το post σου είναι στα όρια της αυτο-αναφορικότητας.
Το παρατήρησα και εγώ αλλά είπα να μην το συνεχίσω...τώρα που βγήκε στη φόρα βέβαια...
μπλα μπλα μπλα.

Αυριο αντιμαθημα.αντι.μαθηματος?
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Καλά, γενικά σε forum δε μπορεί να γίνει πολύ σοβαρή συζήτηση, όταν το θέμα δεν είναι "πουλάκια κι αηδονάκια", η γίνεται κουβέντα με post-σεντόνια που κρατάνε ένα επίπεδο, ή εκφυλίζεται... Τελικά όσο μετράει η face to face επικοινωνία, τόσο λίγο χρησιμποιείται.

Εικόνα

Bertolt Brecht

Katestramenos

Katestramenos, προσπάθησε να μιλάς λίγο καλύτερα αν γίνεται
True, παρασήρομαι μερικές φορές αλλά έχω πολλά ερεθίσματα βλέπεις
+Katestramenos τί εννοείς ότι έχεις 6536842 πράγματα παραπάνω ώστε να έχεις εμπειρία?Ρωτάω για να καταλάβω τι εννοείς, όχι για κοροΐδία.
Εϊναι κάτι που θα καταλάβεις όταν φας τα νιάτα σου στο πολυτεχνείο για να τελειώσεις και δεν στο λέω ειρωνικά. Σε μερικά χρόνια που θα έχεις ζήσει πολλά πράγματα μεσα στη σχολή, θα σου φένεται και σενα κάπως αν τότε κάποιος που όταν εσύ μπήκες στη σχολή πήγαινε γυμνάσιο ή και δημοτικό εκφράζεται απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

meleneemil έγραψε:
Falgorn έγραψε:Επίσης, το post σου είναι στα όρια της αυτο-αναφορικότητας.
Το παρατήρησα και εγώ αλλά είπα να μην το συνεχίσω...
Εικόνα
meleneemil έγραψε:Αυριο αντιμαθημα.αντι.μαθηματος?
Η κουβέντα δύναται να έχει ενδιαφέρον, όποιος ψήνεται ας προσέλθει.

Bertolt Brecht

Άβαταρ μέλους
Σουβλακοφάγος
Real Name: Νίκος
Facebook ID: 661164630

Δημοσίευση από Σουβλακοφάγος »

ρε τι χαμός είναι αυτός εδώ ? :o
ας συζητήσουμε πολιτισμένα
πιστεύετε ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του europa league να κατακτήσει δηλαδή την 3η θέση στον όμιλο του στο Champions League ?
Θα σε τιμωρήσω σκληρά στο όνομα του Τζατζικιού ;)
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Kanenas den exei dikaiwma na apogaoreyei se kapoion prosvash se akadhmaiko xwro. Eite einai apofash enos eite olwn plhn enos einai kataxrhstikh, anththikh antidhmokratikh kai enantia sthn akadhmaikh eleytheria. Ena dhmokratika eklegmeno organo (o.x. G.S) den mporei kai den nomimopoieitai na sterei dikaiwmata se atoma. Einai teleios lanthasmenh ayth h ennoia dhmokratias kai tha elega oti einai fasismos me prokalymma dhmokratias. H akadhmaikh eleytherh yperexei ths genikhs syneleyshs.
+1

Ποτε επιτελους θα το καταλαβετε βρε παιδια? Δεν ειστε εργαζομενοι του πανεπιστημιου οπως οι καθηγητες μας, οι διδακτορικοι φοιτητες κτλ., οι οποιοι εχουν το δικαιωμα να κανουν απεργια αν καταπατουνται τα δικαιωματα τους. Εμεις ως προπτυχιακοι φοιτητες δεν εχουμε αυτο το δικαιωμα. Ο μονος τροπος παλης και διεκδικησης των δικαιωματων μας δεν ειναι η καταληψη-κλεισιμο σχολης αλλα οι πορειες διαμαρτυριας στις οποιες πρεπει να πηγαινουμε ως φοιτητες της ΣΕΜΦΕ, οταν πραγματικα υπαρχει σοβαρος λογος. Και οταν πραγματικα υπαρξει σοβαρος λογος τοτε θα κατεβουν στον δρομο και αυτοι που ειναι εναντια στις καταληψεις. Με το κλεισιμο της σχολης δεν πετυχαινεται τιποτα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”