Στρατός

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Απάντηση
Sinik

Στρατός

Δημοσίευση από Sinik »

Γεια σας, πρόκειται σύντομα να με καλέσει η μαμά πατρίδα να υπηρετήσω (έφτασα το όριο ηλικίας). Δε προλαβαίνω να τελειώσω τη σχολή πριν φύγω και αν ισχύει ο νόμος της μαριέττας μάλλον έχω άλλα 2 χρόνια για να τελειώσω (ένα εκ των οποίων θα πάει χαμένο στο στρατό).

Για να μη μετράει εις βάρος μου ο χρόνος που θα είμαι στο στρατό, είχα πάει στη γραμματεία να κάνω προσωρινή παύση σπουδών, αλλά μου είπανε ότι δε χρειάζεται, γιατί ο νόμος της Γιαννάκου δεν ισχύει στο ΕΜΠ (ε?). Οπότε έχω μερικές ερωτήσεις, επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είμαι και πολύ Up to date με τα της σχολής.

1) Ο νόμος για τους αιώνιους φοιτητές ισχύει ή δεν ισχύει? (δλδ το ανώτατο όριο σπουδών)

2) Άμα δεν κάνω παύση σπουδών, και δε καταφέρω να γραφτώ για 2 συνεχόμενα εξάμηνα, διαγράφομαι? (είναι κάτι που ακουγότανε πολύ για μια περίοδο παλιότερα αλλά μάλλον είναι ράδιο αρβύλα...?)
do urden
Real Name: alex
Facebook ID: 0

Re: Στρατός

Δημοσίευση από do urden »

koita..genika oi adidrastikoi nomoi(typou diagrafh aiwniwn) genika dn pairnane sto emp epeidh yparxei edonh aganakthsh kai apo kapoious ka8hghtes kai edono foithtiko kinhma sto emp..dn prokeitai na se diagrapsoun apo th sxolh gia auto..boreis na ka8arizeis toualletes hsyxos gia th mama patrida :twisted:
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Άβαταρ μέλους
τελειωμένος
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0

Re: Στρατός

Δημοσίευση από τελειωμένος »

sinik δες pm
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι παντρεμένος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”