PhD position @ Cornell University

Απόφοιτοι, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, επαγγελματική αποκατάσταση, κλπ.

Συντονιστής: antony07

Απάντηση
shithead

PhD position @ Cornell University

Δημοσίευση από shithead »

Αγαπητοί συνάδελφοι,
λέγομαι Ηλίας Μπιλιώνης και είμαι απόφοιτος της ΣΕΜΦΕ 2008.
Εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή στο Cornell University (USA) υπό την επίβλεψη
του καθ. Ν. Ζαμπάρα (Απόφοιτος ΕΜΠ - Σ. Μηχανολόγων Μηχανικών) στο
Materials Science and Control Laboratory (MPDC) στο
Departement of Mechanical and Aerospace Engineering.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχουνε διαθέσιμες θέσεις για διδακτορικό
στο εργαστήριό μας στους τομείς:
1) All aspects of stochastic and Statistical (Bayesian) Computational Modeling
2) Multiscale modeling of materials (from ab initio to continuum)
3) Materials by Design
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα:
http://mpdc.mae.cornell.edu/
Η θέση καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα προς το πανεπιστήμιο (~$20000) και
περιλαμβάνει μισθό (~ $2000/μήνα). Τα προαπαιτούμενα (GRE/TOEFL etc) μπορείτε να τα βρείτε εδώ (Graduate Research Assistant (GRA) Position Openings):
http://mpdc.mae.cornell.edu/GradStudies ... _Available
Γενικά ψάχνουμε για άτομα με όρεξη για δουλειά που θέλουν να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή καριέρα
στον τομέα των υλικών από τη σκοπιά του Computational Science & Engineering.
Βασικές απαιτήσεις για τη θέση είναι γνώση προγραμματισμού C++ καθώς και πιθανοτήτων και στατιστικής.
Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι 1 Γενάρη 2011.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο επικοινωνήστε
με τον καθ. Ν. Ζαμπάρα (zabaras at cornell.edu).
Αν έχετε απορίες σχετικά με τη ζωή στην Αμερική και ειδικότερα στο Cornell θα χαρώ πολύ να σας απαντήσω στο (ib227 at cornell.edu).
Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος φοράει τη συγκεκριμένη στολή, μετατρέπεται σε πληρωμένο προστάτη της ισχύουσας τάξης πραγμάτων. Υπάρχει για να τη διατηρεί. Αν σας αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε όλοι οι μπάτσοι είναι καλοί μπάτσοι. Αν δε σας αρέσει, τότε όλοι οι μπάτσοι είναι κακοί μπάτσοι. Το απόλυτο κακό υπάρχει.
Τ. Μπουκόφσκι
Άβαταρ μέλους
Dare Devil
Real Name: Δημήτρης Κάραλης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: PhD position @ Cornell University

Δημοσίευση από Dare Devil »

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Λέγομαι Δημήτρης Κάραλης. Είμαι ένας απο αυτούς που διαβάσανε την ανάλογη δημοσίευση πέρσι απο τον ίδιο διδακτορικό φοιτητή και πρόσθεσα στις αιτήσεις μου για PhD για Αμερική το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, τον συγκεκριμένο καθηγητή και την συγκεκριμένη ερευνητική ομάδα. Έγινα, φυσικά δεκτός και ήρθα στην συγκεκριμένη ομάδα, όπου εργάστηκα για 5 μήνες. Όλα όσα αναφέρονται παραπάνω ευσταθούν.

Εντούτοις, υπάρχουν και άλλες παράμετροι που πιθανώς να μην μπορεί να δει-εκτιμήσει κάποιος ανυποψίαστος απόφοιτος της ΣΕΜΦΕ που κάνει αιτήσεις για Αμερική. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για την συγκεκριμένη περίπτωση και θέλει να σχηματίσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα (μιας και μιλάμε για σπουδές με ορίζοντα 4-5 ετών), είμαι διαθέσιμος για την 2η άποψη.

Τα email μου είναι [email protected] και [email protected].

Καλή επιτυχία σε όλους τους σεμφίτες/ισσες που προετοιμάζουν τις αιτήσεις τους αυτή την περίοδο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Τρί Νοέμ 23, 2010 6:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Άλλαξα το πρώτο από τα δύο mail που έδωσε ο Dare Devil, μετά από αίτημα του χρήστη.
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μετά το πτυχίο”