Ο Εξισλαμισμός του κόσμου

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Ο Εξισλαμισμός του κόσμου

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

Μόλις ειδα αυτο το video και ειλικρινα ανατριχιασα. Διαδώστε το για να ενημερωθει ο κοσμος.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Πέμ Νοέμ 25, 2010 10:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μεταφορά σε πιο κατάλληλη κατηγορία
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Re: Ο Εξισλαμισμός του κόσμου

Δημοσίευση από LocknLoad »

"This is a call to action!"

Μ'αρεσει που αυτος που το ανεβασε λεγεται friendofmuslim :mrgreen:

Οσο για την "action" εννοει να τους στειρωσουμε ή να τους τουφεκισουμε? Το να αρχισουν να κανουν οι (καλοι) χριστιανοι ανεξελεγκτα παιδια νομιζω ειναι σα να τουφεκιζουν τα παιδια τους και οχι των "αλλων" (εκτος αν πιστευεις οτι η "λυση" στο "προβλημα" ειναι ακομα περισσοτερος κοσμος να ξεπεταγετε απο μητρες κουνελιων)

Παντως μην ανυσηχεις. Καποια στιγμη θα πει καμια Κινα "Να παιξω μαζι σας?" στις Κορεες και δε θα θελουν να μεινουν εξω οι αμερικανοι οποτε ισως μαζι με κινεζους (και αμερικανους) πεσει και λιγος "ελεγχος πληθυσμου" και σ'αυτους που σε ανατριχιασαν (και σε μας μαζι με αυτους)

Αλλατωραπουτολεςηρθεκαικαθισεεναςμουσουλμανοςχθεςστολεωφορειοκαιμυριζεπωπωππωπωπωωωωωαλλακαποιαστιγμησηκωθηκεκαικαταλαβαοτιδεβρωμουσεαυτοςαλλαηκαληχριστιανησκατογριαμετημαντηλαπουκαθοτανπιοπερα
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Επικοινωνία:

Ειναι αστειο το "χριστιανικο" μερος του βιντεο. Το βλεπω καθαρα δημογραφικα και αν οντως ειναι ετσι οι Μουσουλμανοι θα κατακτησουν τον κοσμο σε μερικες γεννιες χωρις καν να πολεμησουν. Μαλλον εχουν διαβασει την Τεχνη του Πολεμου (The Art of War) που εχει τη χαρακτηριστικη φραση μεσα:
"Therefore one hundred victories in one hundred battles is not the most skillful. Seizing the enemy without fighting is the most skillful."
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Το μήνυμα είναι δηλαδή Γ@ΜΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ;
Ή μήπως σκοτώστε τους όλους;
Αφού σε "ανατρίχιασε" αυτό, (εγώ ανατρίχιασα από την ξενοφοβία και τα σκατά που κουβαλάνε ορισμένοι στα κεφάλια τους) δες το Jesus Camp. Μάλλον θα το λατρέψεις. Εμένα πάντως με αηδίασε.

Υ.Γ.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αναφερόμαστε στους "μουσουλμάνους" λες και είναι ένας λαός. Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να λέει "οι χριστιανοί" σε κάποιο αντίστοιχο βίντεο...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Επικοινωνία:

Wizard έγραψε:Το μήνυμα είναι δηλαδή Γ@ΜΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ;
Ή μήπως σκοτώστε τους όλους;
Αφού σε "ανατρίχιασε" αυτό, (εγώ ανατρίχιασα από την ξενοφοβία και τα σκατά που κουβαλάνε ορισμένοι στα κεφάλια τους) δες το Jesus Camp. Μάλλον θα το λατρέψεις. Εμένα πάντως με αηδίασε.

Υ.Γ.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αναφερόμαστε στους "μουσουλμάνους" λες και είναι ένας λαός. Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να λέει "οι χριστιανοί" σε κάποιο αντίστοιχο βίντεο...
Δεν ξερω ποιο ειναι το μηνυμα που θελει να περασει ο τυπος αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να γινει και κατι για να αποφευχθει η καταληξη του βιντεο (αν οντως ισχυουν τα δημογραφικα δεδομενα και ο στοχος των μουσουλμανων)

Εχω την εντυπωση οτι μεχρι καποια εποχη που ο χριστιανισμος ουσιαστικα ηταν ακομα η εξουσια καλουνταν χριστιανοι και μουσουλμανοι οι ανθρωποι :P.

Θα τσεκαρω το ντοκιμαντερ που μου προτεινες.
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Πού το βρήκες ρε συ το βίντεο αυτό; Ό,τι εμετικότερο έχω δει τελευταία. Η κλασική στερεοτυπική δαιμονοποίηση του Ισλάμ από τους καλούς δυτικούς Χριστιανούς. Δηλαδή μισό λεπτό, πες ότι επικρατεί το Ισλάμ, τί θα γίνει; Θα μας σφάξουν όλους εμάς τους "χριστιανούς"; Εν τω μεταξύ, κάθε φορά που αναφέρεται το muslim στο βίντεο ο λιακοπουλέος-άδωνιςςςς γίνεται βαρύτονος... Το βίντεο είναι απαράδεκτο. Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν πραγματικά δε γουστάρει το Ισλάμ και ξέρει από πού προέρχεται, από τον ιμιγκρέισιον, γιατί δεν κοιτάει γιατί αφήνουνε τα σπιτάκια τους εκεί κάτω ο Ισλαμιστές και έρχονται εδώ; Άλλο ένα βίντεο μίσους (ειδικά αυτό το άξιον σπάει κόκκαλα) με απενεργοποιημένα τα σχόλια εννοείται...
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από meleneemil »

Σκέφτηκα (πριν καν το δω):Πόσοι θα το έχουν κάνει favorite άραγε?
ιδού:
Favorites: 21.485
Dislikes: 7743

..//..Nice..//..
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »