Βρίσκεις μεγάλη διαφορά σε αυτά τα δύο;Airbus έγραψε: Συνεπώς όχι στρατιωτικός νόμος, αλλά επιβολή για να κάνουν το κυβερνητικό και αστυνομικό έργο ευκολότερο...
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο στις 6/12
-
papagalakos
Re: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο στις 6/12
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Eλεα βρε παπαγαλε, αφου στο στρατιωτικο νομο πυροβολουν οποιο κυκλοφορει, ενω τωρα απλως τον προσαγάγουν ή τον συλλαμβανουν (ή απλά τον τραμπουκιζουν). Δεν ειναι σαφης η διαφορα;

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- lunatic
- Real Name: Zoro
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο... Τώρα γύρισα απ το κέντρο κ παρόλο που περίμενα να δω κλειστούς δρόμους, είδα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν κανονικά... Σε κάποια σημεία είδα κορδέλες αλλά ήταν σε κάτι στενά.
Edit
Κ δεν εννοώ ότι δεν έγιναν πορείες. Απλά τα πράγματα στο κέντρο δεν ήταν όπως τα περιέγραφε εχθές το ανακοινωθέν. Ήταν όπως είναι κάθε φορά που έχει πορείες.
Ποιον προσάγουν μωρέ? Χαλαρώστε λίγο.Eλεα βρε παπαγαλε, αφου στο στρατιωτικο νομο πυροβολουν οποιο κυκλοφορει, ενω τωρα απλως τον προσαγάγουν ή τον συλλαμβανουν (ή απλά τον τραμπουκιζουν). Δεν ειναι σαφης η διαφορα;
Edit
Κ δεν εννοώ ότι δεν έγιναν πορείες. Απλά τα πράγματα στο κέντρο δεν ήταν όπως τα περιέγραφε εχθές το ανακοινωθέν. Ήταν όπως είναι κάθε φορά που έχει πορείες.
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Αν δεν εχει αλλαξει κατι, οι ιδιοι που εκαναν την ιδια δουλεια και περυσι και μαζευαν μεχρι και κατοικους με πιζαμες που πετανε τα σκουπιδια ή βγαζουν βολτα το σκυλο τους και καταφεραν να γεμισουν μεσα σε μια μερα με προσαγωγες οχι μονο τη ΓΑΔΑ, αλλα και τα κρατατητηρια της Πετρου Ραλλη. Οποτε θεωρητικα και πρακτικα οποιονδηποτε βρισκεται στο λαθος μερος, τη λαθος στιγμη. Φυσικα ελλειψει στοιχειων μετα απο μερικες ωρες κρατησης, μερικες βρισιες και ενιοτε ξυλο εισαι ελευθερος να συνεχισεις το δρομο σου, στην ελευθερη δημοκρατικη μητροπολη.lunatic έγραψε:Ποιον προσάγουν μωρέ? Χαλαρώστε λίγο.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Μη ροχαλίζετε, υπάρχει φόβος να ξυπνήσετε τους υπόλοιπους κοιμωμένουςlunatic έγραψε:Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο... Τώρα γύρισα απ το κέντρο κ παρόλο που περίμενα να δω κλειστούς δρόμους, είδα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν κανονικά... Σε κάποια σημεία είδα κορδέλες αλλά ήταν σε κάτι στενά.Ποιον προσάγουν μωρέ? Χαλαρώστε λίγο.Eλεα βρε παπαγαλε, αφου στο στρατιωτικο νομο πυροβολουν οποιο κυκλοφορει, ενω τωρα απλως τον προσαγάγουν ή τον συλλαμβανουν (ή απλά τον τραμπουκιζουν). Δεν ειναι σαφης η διαφορα;
Οἱ προσαγωγές γίνονται σπάνια καί μόνο γιά ὑπόπτους διάπραξης ἀδικημάτων.lunatic έγραψε: Ποιον προσάγουν μωρέ? Χαλαρώστε λίγο.
Edit
- Glaurung
- Real Name: ....
Τώρα γελάει και το παρδαλό κατσίκιFekal1ty έγραψε: Οἱ προσαγωγές γίνονται σπάνια καί μόνο γιά ὑπόπτους διάπραξης ἀδικημάτων.
- Malefino
- Real Name: Thomas
- Facebook ID: 2147483647
Ε βέβαια, αφού το έχουμε πει...Η αστυνομία υπάρχει για να μας προστατεύει απ'τους "κακούς" και απ'τους "εγκληματίες"...Μου το έλεγε η γιαγιά μου και ο δάσκαλός μου όταν ήμουνα μικρός...Fekal1ty έγραψε:Οἱ προσαγωγές γίνονται σπάνια καί μόνο γιά ὑπόπτους διάπραξης ἀδικημάτων.
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.
VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.
VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Μέσα σε όλες τις φορές που με έχουν προσαγάγει (6 για την ακρίβεια) , τις δύο φορές ήταν για γεγονός που δεν ήξερα καν ότι συνέβαινε. Τη μία φορά έξω απο το γήπεδο της Καλλιθέας επειδή έπαιζε η ομάδα και είχαν επεισόδια με τους οπαδούς του Εθνικού Αστέρα γεγονός που απλά αγνοούσα (ήμουν 13 χρονών , τα ζώα) και άλλη μια επειδή περνούσα έξω από κλούβα και τόλμησα να μην κοιτάω χαμηλά φορώντας μάλιστα και μπλουζάκι του Παναθηναϊκού (έ , όσο και να πείς τα ήθελε ο κώλος μου) μάλιστα αυτή τη δεύτερη φορά έφαγα και φάπες από ένα όργανο της τάξης επειδή λέει αντιστάθηκα όταν ο φύλακας του νόμου μου έσκισε τη μπλούζα και εγώ ο κρετίνος είπα : "τι είναι αυτά που κάνεις ρε" ... Το αστείο είναι πως αργότερα αποκαλύφθηκε το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα , όταν πήγε να ενημερώσει το διοικητή για το συμβάν για να καταλάβω πως αυτός ήταν ένας τύπος που στο σχολείο των φωνάζαμε χοντρό και κανείς δεν καθόταν μαζί του γιατί πραγματικά λόγω ιδρώτα μύριζε άσχημα (αληθινό περιστατικό 2006 Τ.Α Καλλιθέας)...
Αυτά με τους όψιμους power rangers , τους σερίφηδες του διαστήματος , που φροντίζουν να μην ξυπνήσουν από το λήθαργο οι φιλήσυχοι πολίτες , αγανακτισμένοι φοιτητές , μεροκαματιάρηδες μαγαζάτορες ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανά καιρούς και ανά περίσταση...
Αυτά με τους όψιμους power rangers , τους σερίφηδες του διαστήματος , που φροντίζουν να μην ξυπνήσουν από το λήθαργο οι φιλήσυχοι πολίτες , αγανακτισμένοι φοιτητές , μεροκαματιάρηδες μαγαζάτορες ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανά καιρούς και ανά περίσταση...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
-
papagalakos
Ο Fekal1ty δεν είναι ο μπάτσος; Ή τον μπερδεύω.
96 προσαγωγές, 42 συλλήψεις και πολύ δακρυγόνο! Ελάτε να γιωρτάσουμε όλοι μαζί!

96 προσαγωγές, 42 συλλήψεις και πολύ δακρυγόνο! Ελάτε να γιωρτάσουμε όλοι μαζί!

- lunatic
- Real Name: Zoro
Μιλούσα για χθες ότι παρόλο που η Αθήνα ήταν γεμάτη μπάτσους δεν γίνονταν προσαγωγές στα καλά καθούμενα. Πχ να περπατάς στο δρόμο κ να σε βουτάνε...
Ίσα ίσα οι άνθρωποι κάθονταν σε ομαδούλες (όπως παντα) και είχαν πιάσει την κουβέντα.
Ίσα ίσα οι άνθρωποι κάθονταν σε ομαδούλες (όπως παντα) και είχαν πιάσει την κουβέντα.
When do you think people die?
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
Δεν ξέρω για τους μπάτσους, πάντως υπήρχαν πολλές ομάδες τσογλανίων/χουλιγκάνων (με κουκούλες κλασικά, ντυμένοι σαν κρεμύδια) που περίμεναν να ξεσπάσουν. Έναν τύπο τον πλάκωσαν με σκούπες, ξυλα και καφάσια στην Ακαδημιας στο περίπτερο. Δεν κατάλαβα το λόγο, πάντως ο καημένος κειτόταν κανα 10λεπτο σοκαρισμενος στο έδαφος, βαριανασαίνοντας γεματος αίματα και τόσο πρησμένο πρόσωπο που δεν κατάλαβα αν πρόκειτο για αλλοδαπό ή όχι. Την έκανα για πανεπιστημίου και είχαν ξεκινήσει να σπανε και να καίνε στάσεις δίπλα στο μετρό. Φυσικά και δεν έκατσα για πορεία, αν και γι' αυτό κατέβηκα. Στο δρόμο προς μοναστηράκι (έκλεισαν φυσικά το μετρό στο πανεπιστήμιο) έβλεπα ματατζήδες, μικρότερους από μένα και πραγματικά λυπήθηκα που μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι του κλεφτοπόλεμου, μπάτσοι και μπάχαλοι. Παιδεία μηδέν ρε πούστη μου. Το μισος γεννάει μίσος αλλά που να το καταλάβουν.
-
papagalakos
Ναι, το είδα κι εγώ. Μάλιστα μετά στα καπάκια ο σκύλος που ακολουθάει την πορεία πήγε και τον βίασε. Ασφαλίτης πρέπει να ήταν.
Edit: ο σκύλος*
Edit: ο σκύλος*
Πόσες φορές σέ ἔχουν κάνει προσαγωγή τά τελευταία 20 χρόνια;snodrion έγραψε: Αλήθεια ε?Τότε μάλλον ήμουν σπάνια περίπτωση γιατί και οι περισσότεροι που είχαν προσαγάγει μαζί μου ήταν σπάνιες περιπτώσεις.Οι οποίες μάλιστα δεν είχαν διαπράξει κανένα έγκλημα.Ξύπνα φίλε γιατί δεν σε βλέπω καλά.
-
papagalakos
Όταν ήμουν 1ος... όχι. Όταν ήμαν 2... πάλι όχι. Αλλά!
Σε φάση "συλαμβάνεσαι για φόνο, αν και δεν ξέρω ακόμα ποιανού."
κι άλλο edit:
Και μιας και το φερε η κουβέντα και σε έχουμε εδώ, για πες, πώς σου φαίνεται η ετυμηγορία "τα όπλα δεν ταιριάζουν σε σέχτα, τα εκρηκτικά δεν δείχνουν πηρύνες, σας συλαμβάνουμε για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, αλλά δεν ξέρουμε ποιά";Συμφωνα με διαφορα μμε στα χανια οι μπατσοι επιασαν δυο 13χρονους και ενα ακομα ατομο.
Σε φάση "συλαμβάνεσαι για φόνο, αν και δεν ξέρω ακόμα ποιανού."
κι άλλο edit:
Επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ δέχθηκαν μέλη της Νεολαίας του ΣΥΝ, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, σε ένδειξη συμπαράστασης στους 42 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χθεσινών κινητοποιήσεων, όπως επισημαίνει στο tvxs ο Κώστας Μαρματάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι ο γραμματέας της Νεολαίας, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται.
Στο μεταξύ, η Νεολαία του ΣΥΝ καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της «τρομο-κρατική επίθεση στα γραφεία» της χθες το βράδυ. Όπως μας δήλωσε ο κ. Μαρματάκης, «μία διμοιρία των ΜΑΤ πήγε κάτω από τα γραφεία στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου είχαν εγκλωβιστεί μέλη της οργάνωσης την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια, και περίμεναν στο μπαλκόνι. Η διμοιρία άρχισε να τους απειλεί φωνάζοντας «Θα την κάψουμε τη γιάφκα σας ρε», «Είστε οι νέοι Γρηγορόπουλοι» «Οι επόμενοι είστε εσείς», «Από εσάς θα είναι ο επόμενος Γρηγορόπουλος», «ετοιμαστείτε ρε κ*λόπαιδα», «έχετε τελειώσει». Χρειάστηκε να βρούμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα να πάει να τους πάρει από εκεί, για να μπορέσουν να βγουν τα παιδιά από τα γραφεία».