Απόκλιση στη δήλωση συγγραμμάτων Εύδοξος

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Λαβατε το παρακατω email;

Ναι. Εχουν δικιο που το στείλανε
4
13%
Ναι. Εχουν αδικο...
13
42%
Οχι. Εχουν δικιο που δε το στειλανε
8
26%
Οχι. Εχουν αδικο...
4
13%
ΔΞ/ΔΑ
2
6%

Σύνολο ψήφων: 31

Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Απόκλιση στη δήλωση συγγραμμάτων Εύδοξος

Δημοσίευση από LocknLoad »

Ελαβα τα παρακατω email απο τον Ευδοξο
Αγαπητέ φοιτητή,

από την πρώτη διασταύρωση των στοιχείων της δήλωσής σας στο ΕΥΔΟΞΟΣ με το αρχείο του Ιδρύματός σας, διαπιστώθηκε ότι (φέρεσθε να) έχετε επιλέξει συγγράμματα για μαθήματα στα οποία δεν είστε εγγεγραμμένος.

Δεδομένου ότι μία από τις προϋποθέσεις για την παραλαβή ενός συγγράμματος είναι η νόμιμη εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα, (όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΥΔΟΞΟΣ) παρακαλούμε να επανελέγξετε άμεσα τη δήλωσή σας (https://service.eudoxus.gr/student) και να προβείτε στη διόρθωσή της εάν διαπιστώσετε απόκλιση από τον κανονισμό διανομής συγγραμμάτων.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει συγγράμματα που βάσει των όρων και προϋποθέσεων δε δικαιούστε, θα πρέπει να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση και να τα επιστρέψετε το συντομότερο δυνατό στο αντίστοιχο σημείο διανομής απ' όπου και τα προμηθευτήκατε, αναφέροντας ότι δεν τα δικαιούστε.

Αφού τα επιστρέψετε, θα πρέπει να μας στείλετε μία on-line αναφορά μέσω της ιστοσελίδας του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), αναφέροντας απαραιτήτως αναλυτικά τα στοιχεία σας (Ίδρυμα,Τμήμα, Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου) καθώς επίσης και τους πλήρεις τίτλους των συγγραμμάτων για τα αντίστοιχα μαθήματα που επιστρέψατε στα σημεία διανομής τους.

Η επιστροφή ενος αδικαιολογήτως παραληφθέντος βιβλίου αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση του φοιτητή, και μπορεί να αποκαταστήσει την παρατυπία.

Το σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ θα επανελέγξει την συμβατότητα των παραληφθέντων συγγραμμάτων με τις δηλώσεις στα Ιδρύματα, στο τέλος του τρέχοντος εξαμήνου. Για όσους διαπιστωθεί παράτυπη παραλαβή συγγραμμάτων, θα υπάρξει προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού ΕΥΔΟΞΟΣ, μέχρι να αποκατασταθεί η αρρυθμία.

Από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών "ΕΥΔΟΞΟΣ"
Πραγμα το οποιο ειναι ψεμα.

Αντιθετα με την πλειοψηφια ημουν πολυ σωστος οσο αφορα το τι δήλωσα και πηρα

Περα απο αυτο να παρατηρησω οτι
-Δεν αναφερει το email στο οποιο το'στειλε
-Δεν αναφερει το ονομα μου πουθενα
-Δεν αναφερει σε ποια βιβλια κτλ εχει γινει το λαθος

Θα μπορουσε απλα να ειναι ενα γενικο email, αλλα θα μπορουσαν μια χαρα να φτιαξουν ενα συστημα που θα τα κανει να σου λενε πιο πολλα...

Αντιθετα, πιστευω (μιας που και τουλαχιστον 1 ακομα το'χει λαβει αυτο το email) οτι πανε να ψαρωσουνε κοσμο παρα οτι εχουνε στ'αληθεια βρει οτιδηποτε "λαθος" και απλα στειλανε ενα μαζικο email και οποιον παρει ο χαρος

Poll γιατι ειμαι περιεργος (να θυμισω οτι ειναι ανωνυμα)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
papagalakos

Re: Απόκλιση στη δήλωση συγγραμάτων Εύδοξος

Δημοσίευση από papagalakos »

Κι εγώ το έλαβα και τους απάντησα με ένα πολύ... κοσμιτικό μύνημα. Δεν ξέρω αν θα το διαβάσει κανείς... Πρέπει να το στείλαν σε όλους με την ελπίδα να "συγκινήσουν" (να τρομάξουν) μερικούς και να γυρίσουν τα παραπάνο γιατί μάλον τα κάνανε μπάχαλο και δεν μπορούν να τα τσεκάρουν.

Συμπέρασμα: Το ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ ούτε μια αλλαγή δεν μπορεί να κάνει χωρίς να τα κάνει μαντάρα.
Άβαταρ μέλους
Chris88
Real Name: ­
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Chris88 »

Και εγώ το έλαβα.
Με ενόχλησε ο κατηγορηματικός τρόπος τους, αν εξαιρέσεις το "Αγαπητέ φοιτητή/τρια", το υπόλοιπο μήνυμα έχει έναν εριστικό τόνο, λες και είναι 100% σίγουροι πως πήρες τα βιβλία παράνομα. Αλλά είναι πιθανό πως, όπως είπατε και εσείς, να τα στείλανε απλά για να "ψαρώσουνε" αυτούς που όντως τα πήραν "παράνομα" (Αν και μου φαίνεται δύσκολο να μην σκεφτούν τις συνέπειες αυτής της κίνησης, πχ, τα χιλιάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα φοιτητών που κατηγορήθηκαν αδίκως.) Τέλος πάντων...
٩๏̯͡๏)۶
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Δεν μας €$%#%^% και οι νεόβλαχοι με τα αρχαιοελληνικά πρότζεκτς...άκου "Εύδοξος". Πάρτε όσα βιβλία μπορείτε...όσοι περισσότεροι υπερβείτε το όριο, τόσο δυσκολότερα θα σας μπορέσουν να σας ελέγξουν και να σας περιορίσουν. Δεν μπορούν να παγώσουν τους λογαριασμούς στην μισή σχολή :e_wink: :e_wink: .

Ο υποφαινόμενος πήρε από την ΣΕΜΦΕ 80+ βιβλία, δηλώνοντας 12+ μαθήματα/εξάμηνο, και μετά πήρα και 2ο σε όσα χρώσταγα όταν έγινε η αλλαγή με τα πολλαπλά συγγράματα!!!!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
sempreviva
Real Name: Spongebob

Δημοσίευση από sempreviva »

Εν τω μεταξύ γράφει:
"Αφού τα επιστρέψετε, θα πρέπει να μας στείλετε μία on-line αναφορά μέσω της ιστοσελίδας του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), αναφέροντας απαραιτήτως αναλυτικά τα στοιχεία σας (Ίδρυμα,Τμήμα, Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου) καθώς επίσης και τους πλήρεις τίτλους των συγγραμμάτων για τα αντίστοιχα μαθήματα που επιστρέψατε στα σημεία διανομής τους. "

ενώ υποτίθεται ότι ήδη έλεγξαν τα στοιχεία μας,την εγγραφή μας και βρήκαν κιόλας ποια βιβλία πήραμε τα οποία δεν δικαιούμαστε! Κ ενώ προφανώς τα σημεία διανομής θα μπορούσαν απλά να ακυρώσουν την παραλαβή ηλεκτρονικά. Μούφα..
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Το quote της sempreviva με κανει να σκεφτομαι οτι οχι απλα δε ξερουν αν πηραμε παραπανω, αλλα οτι μετα θα θελουν και να τους πουμε τι πηραμε :lol:
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
AAEIV
Real Name: thanos

Δημοσίευση από AAEIV »

Έλαβα και εγώ το παραπάνω μνμ. Η αλήθεια είναι πως ψάρωσα, γιατί είχα ένα πρόβλημα με την δήλωση της σχολής(βλ.: Τα γνωστά που γίνονται όταν κολλάει το σύστημα της γραμματείας). Ελπίζω να είναι όντως ψαρωτικό, γιατί θα έχει πλάκα να δούμε τι θα ακολουθήσει :lol:
Άβαταρ μέλους
lemon-tree
Real Name: *changes.

Δημοσίευση από lemon-tree »

Ωχ..μάλλον θα έπρεπε να δω το topic νωρίτερα.. :roll:

Το email το έλαβα κι εγώ..νομίζω άδικα.
Δεν είμαι σίγουρη τι έγινε, επειδή υπήρχαν 2 βιβλία που δεν είχα παραλάβει και τα δήλωσα τώρα, και σκέφτηκα μήπως εννοούσαν αυτά, θεωρώντας ότι, δεδομένου ότι τα είχα δηλώσει στο παρελθόν δεν δικαιούμαι να τα ξαναδηλώσω και να πάω να τα παραλάβω.
Τελικά το ξαναέψαξα για να είμαι σίγουρη, και μίλησα με δεδομένα. 8) Τους έστειλα κατευθείαν και ένα email λέγοντας ότι είμαι εντάξει, υπενθυμίζοντας με quote αυτό που είχα διαβάσει στις FAQ (ερωτήσεις 1 και 12) για την περίπτωση αυτή.

Ελπίζω να μην τα έκανα χειρότερα που είπα ότι όντως όμως είχα δηλωσει προηγούμενου εξαμήνου :roll: :e_confused:

Μάλλον όντως το έκαναν ψαρωτικά επειδή δεν είχαν τρόπο να το ελέγξουν διαφορετικά :| :?
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.

"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Με αυτά που διαβάζω πιστεύω κ γω ότι το στείλαν σε όλους μας, ρίχοντας άδεια να πιάσουν γεμάτα
Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας

Απόκλιση στη δήλωση συγγραμάτων Εύδοξος

Δημοσίευση από sos »

Κι εμένα μου το 'στείλανε και έφαγα γερό κόλλημα στην αρχή. Μετά άνοιξα τα σταθερά μου στοιχεία και τη δήλωση συγγραμμάτων στον "Εύδοξο" για να δω αν έχουν δίκιο στο ότι έχω δηλώσει βιβλίο από μάθημα που δεν έχω δηλώσει. Τότε ανακάλυψα ότι στο λατρεμένο σύστημα της σχολής δεν έχει καταχωρηθεί ένα μάθημα προηγούμενου εξαμήνου που δεν έχω περάσει, αλλά πήρα βιβλίο. Όμως ήμουν σίγουρος ότι το είχα δηλώσει το μάθημα αυτό, οπότε άνοιξα τη δήλωση μαθημάτων και είδα ότι όντως το είχα δηλώσει. Άρα, αν έχουν δίκιο από τον "Εύδοξο" και μου έχουν στείλει αυτό το mail λόγω αυτού του μαθήματος, τότε είναι σφάλμα του κωλοσυστήματος του ΕΜΠ.
Πάντως, πιστεύω κι εγώ (μετά από το παρόν topic) ότι το έχουν στείλει σε όλους για να ψαρέψουν τυχούσες παρατυπίες.
Αν δεν έχετε κάνει όμως τον παραπάνω έλεγχο με τα μαθήματα που φαίνεται να έχετε δηλώσει στα σταθερά σας στοιχεία (κι όχι στη δήλωση μαθημάτων), κάντε τον γιατί μπορεί να έχει γίνει και σ' εσάς τίποτα τέτοιο και να μη φταίει ο "Εύδοξος", και πείτε αν συμβαίνει ή όχι αυτό.
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Και μένα το στείλαν..στη δήλωση μου δεν υπάρχει θέμα και κοιτάζοντας πρόχειρα και τα σταθερά στοιχεία δε βρήκα κάποιο λάθος 19 μαθήματα τα μέτρησα στα σταθερά..
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Εμένα με γράφουν τελείως. Ούτε το pin μου έστειλαν, ούτε αυτό το mail... :cry:
Και τους έχω δώσει σωστή διεύθυνση.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Μου θυμίζει τα τριχίλιαρα που μοίραζε προεκλογικά η ΝΔ και μετά ζητούσε από τους καλόπιστους που δεν τα δικαιούνταν να δείξουν χαρακτήρα και να τα επιστρέψουν...
Επίσης μου κάνει εντύπωση που κάποιοι ψήφισαν "Ναι. Εχουν δικιο που το στείλανε"...
Άβαταρ μέλους
Feldom

Δημοσίευση από Feldom »

Παιδια,
εμενά μου στείλανε μυνημα οτι εχω δηλωσει λαθος εξαμηνο και οτι θα μου καταργησουν τον λογαριασμο αν δεν το διορθωσω, και οντως ο αριθμος εξαμηνου ηταν 0 ενω ειναι 13, πηγα να το διορθωσω αλλα για καποιο λογο δεν μπορουσα να αλαξω τον αριθμο. Επισης τους πηρα τηλεφωνο το πρωι της Τριτης και δεν απαντουσαν. Μηπως ξερει κανενας τι στο δ!@0λο φταιει;
Άβαταρ μέλους
Dante
Real Name: Dante

Δημοσίευση από Dante »

Προτείνω, αν είστε όντως σίγουροι ότι δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος, να τους πάρετε τηλέφωνο και να ρωτήσετε σε ποιο σύγγραμμα ακριβώς βρίσκεται η παρατυπία. Αν είναι όντως ψαρωτικό το mail, λογικά δε θα πάρετε μια ικανοποιητική απάντηση, ειδάλλως (μάλλον δικαίως) θα αναγκαστείτε να επιστρέψετε το σύγγραμμα. Προσωπικά πάντως, αυτό σκοπεύω να κάνω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”