Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Κ εγω ετσι σκεφτομουν.Οτι ειναι υπερβολες.
Μεχρι που ειχα ενα ατυχημα κ αναγκαστηκα να μεινω σπιτι 2 μηνες,ενω αμα υπηρχε προνοια,θα μπορουσα να βγαινω απο τις 15 ημερες.Αλλα τα παρκαρισμενα αμαξια ΠΑΝΤΟΥ μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ την ευκολη διοδο απο κ προς το πεζοδρομιο.
Συμφωνω οτι τα αυτοκολλητα δεν ειναι πανακεια στο προβλημα,αλλα ειναι ενα βημα.
To beep or not to beep?
Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Εγω εχει τυχει να παρκαρω το αμαξι πανω σε πεζοδρομιο, αλλα χωρις να φραζω τη διελευση των πεζων. Ποτε δεν το εχω αφησει σε διαβαση για αναπηρους γιατι ακομα και μια στο εκατομμυριο να ειναι, ε ειναι γαιδουρια. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν χιλιαδες τροποι να λυθει το προβλημα παρκαρισματος, οδηγησης και συγκοινωνιας γενικοτερα, αλλα ολοι βολευονται οπως εχει και κανεις δεν κανει τιποτα, η μαλλον κανουν αλλα με πολυ αργους ρυθμους. Πρεπει να φτασει 2050 για να εχει μετρο εκει που μενω εγω... και αλλοι μενουν ακομα πιο απομακρυσμενα απο μενα. Επισης, οποτε ειμαι πεζος, πολυ περισσοτερο με ενοχλει που δεν κοβουν τα δεντρα ειμαι και 1.85 γαμωτο παρα τα αυτοκινητα που ειναι μισοανεβασμενα στο πεζοδρομιο.

Παντως συμφωνω με την κινηση με τα αυτοκολλητα και αν μου αξιζε ποτε κανενα ευχαριστως να μου το κολλουσαν.
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Πάρτε επιτέλους όλοι μηχανές!!! Έτσι, και ασφαλείς θα είμαστε (οι μηχανόβιοι) και οπουδήποτε στην Αθήνα μέσα σε 10 λεπτά. Εξάλου τα τελευταία χρόνια ούτε βρέχει, ούτε κρύο έχει 11 μήνες το χρόνο.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Τότε θα βγάλω εγώ αυτοκόλλητα "Είμαι γάιδαρος, μαρσάρω κάτω από σπίτια όπου ο κόσμος προσπαθεί να κοιμηθεί" :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

drcypher έγραψε:Τότε θα βγάλω εγώ αυτοκόλλητα "Είμαι γάιδαρος, μαρσάρω κάτω από σπίτια όπου ο κόσμος προσπαθεί να κοιμηθεί" :P

Προβλέπω να βγαίνει αυτοκολλητάκι "Είμαι γάιδαρος, κοιμάμαι όταν ο κόσμος προσπαθεί να μαρσάρει"  :lol:

Πάντως η ιδέα με τις μηχανές με βρίσκει σύμφωνο (όχι που θα διαφωνούσα :D), αλλά βρέχει σήμερις ρε γαμώτο... Στημένο το κόβω. Αρχίσανε οι αυτοκινητάκηδες το χορό της βροχής...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

Παρεπιμπτόντως, παίζουν  αυτοκόλλητα " Είμαι γάιδαρος,όταν βρέχει περπατάω με ομπρέλα και βγάζω τα μάτια των περαστικών που διέρχονται αντίθετα στο ίδιο πεζοβρώμιο" ???
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Τα 100 αυτοκολλητα που παρηγγειλα φτανουν απο μερα σε μερα. Οποιος ενδιαφερεται ας ειδοποιησει να του δοσω μερικα αν θελει.  50 θα κρατησω για μενα. Απο κει και περα οποιος ψηνεται για μαζικη παραγγελια, ειμαι μεσα αν ειναι να γινει ομαδικα για να μοιραστουμε το κοστος.

Ειτε για τη μια περιπτωση ειτε για την αλλη στειλτε pm. ( το mail μαλλον δε θα το κοιταξω). Το επαναφερω  αφου ειδα να εκδηλωνεται ενα σχετικο ενιδαφερον σημερα.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Ωραιο βιντεακι πεζου ακτιβιστη απο τη γερμανια:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 8097562505
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Takis
Real Name: Παναγιώτης

Re: Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω

Δημοσίευση από Takis »

Πακέτα και αντίστοιχες τιμές για αυτοκόλητα
http://www.streetpanthers.gr/index.php? ... t&Itemid=1

Νομικά θέματα:
http://www.streetpanthers.gr/index.php? ... 1&Itemid=5

Λίστα καταστημάτων:
http://www.streetpanthers.gr/index.php? ... &Itemid=20

Τιμές καταστημάτων!!!
100 αυτοκόλλητα 8 ευρώ
500 αυτοκόλλητα 28 ευρώ
1000 αυτοκόλλητα 50 ευρώ

Και για μικρότερες ποσότητες:
50 αυτοκόλλητα 4 ευρώ
10 αυτοκόλλητα 1 ευρώ
1 αυτοκόλλητο 10 λεπτά

[ίδιες τιμές είναι και με το να τα παρεγγείλεις, τα μεγάλα πακέτα, απλώς εάν τα παραγγείλεις χρεώνεσαι και τα μεταφορικά και την χρέωση αντικαταβολής εάν δεν έχεις πιστωτική κλπ {βέβαια δεν έχω πάει ακόμα σε κατάστημα για να έχω προσωπική γνώμη...}]

Τα λέμε στον δρόμο ;)
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
Άβαταρ μέλους
kdeuser
Real Name: Alan

Δημοσίευση από kdeuser »

Συνάδελφοι, διαβάζοντας αυτό το post, οφείλω να ομολογήσω ότι με βρίσκουν αντίθετο όλα αυτά τα οποία μέχρι στιγμής είπατε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί όταν κάποιος διπλοπαρκάρει? Γιατί σας φαίνεται περίεργο όταν κάποιος παρκάρει στις θέσεις που είναι για μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων(π.χ. ΑΜΕΑ) ? Γιατί σας ενοχλεί όταν ο άλλος παρκάρει το αμάξι του όπου βρει, εφόσον σύμφωνα με το νόμο έχει ανάψει τα αλάρμ ? Τι κακό έχουν τα μηχανάκια που βγάζουν δυνατό ήχο και όταν περνάνε ξυπνάνε ολόκληρες γειτονιές? Γιατί είναι λάθος να παρκάρει ο άλλος το αμάξι του πάνω στο πεζοδρόμιο και να μη μπορείτε να περάσετε? Τι πειράζει άμα σταματάει στη διάβαση και κάθεται για 20 λεπτά και την πέφτει σε γκόμενες?

Δεν βρίσκω κάτι το αντικανονικό σε όλα τα παραπάνω. Οι κατηγορίες σας είναι ανυπόστατες. Εγώ τα κάνω όλα αυτά και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Δηλαδή τι ? Θα μου πείτε ότι έχω πάρει το δίπλωμα νύχτα και θα μου κολλήσετε αυτοκόλλητο? Δεν είναι αυτή η λύση. Το πρόβλημα το έχετε εσείς αγαπητοί συνάδελφοι. Εσείς που τόσο εύκολα κατηγορείτε εμάς τους αθώους επαγγελματίες οδηγούς. Η λύση για σας είναι το parkour. Δεν ξέρετε parkour και έχετε και απαιτήσεις. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ. Γραφτείτε στο γυμναστήριο μου, «Το σφιχτήρι» και γίνετε όλοι masters στο parkour(για σας ειδική προσφορά στα 3 χρόνια διδάσκω τεχνικές ninja του 5ου αιώνα και παίρνετε δώρο το αστεράκι του ninja). Ελάτε να εκσυγχρονιστούμε, να πάμε μπροστά, χάρη στις ολοκαίνουριες τεχνικές parkour και ninja των πανάρχαιων χρόνων. Αν παρά τα όσα είπα, αποφασίσετε να μου εναντιωθείτε και να κολλάτε τα αυτοκολλητάκια σας στο αυτοκίνητο μου, να ξέρετε ένα μόνο πράγμα…

ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΩΛΟΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ HYUNDAI … ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ…
ΕΧΩ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΤΡΕΝΟ ΔΕ Γ*ΜΑΩ ΜΟΝΟ Γ*ΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ!

Για όλους εμάς προτείνω τα αυτοκολλητάκια:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Εικόνα
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει