Απόκλιση στη δήλωση συγγραμμάτων Εύδοξος

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Λαβατε το παρακατω email;

Ναι. Εχουν δικιο που το στείλανε
4
13%
Ναι. Εχουν αδικο...
13
42%
Οχι. Εχουν δικιο που δε το στειλανε
8
26%
Οχι. Εχουν αδικο...
4
13%
ΔΞ/ΔΑ
2
6%

Σύνολο ψήφων: 31

Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Re: Απόκλιση στη δήλωση συγγραμάτων Εύδοξος

Δημοσίευση από LocknLoad »

papagalakos έγραψε:Επίσης μου κάνει εντύπωση που κάποιοι ψήφισαν "Ναι. Εχουν δικιο που το στείλανε"...
Οταν εφτιαξα το poll ειχα στο μυαλο μου "Ναι, με πιασανε" και "Ναι, αλλα λενε βλακιες" κτλ ενω τωρα οπως το βλεπω μαλλον ειναι σαν "Ναι και καλα κανανε που το στειλανε"
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Feldom έγραψε:Παιδια,
εμενά μου στείλανε μυνημα οτι εχω δηλωσει λαθος εξαμηνο και οτι θα μου καταργησουν τον λογαριασμο αν δεν το διορθωσω, και οντως ο αριθμος εξαμηνου ηταν 0 ενω ειναι 13, πηγα να το διορθωσω αλλα για καποιο λογο δεν μπορουσα να αλαξω τον αριθμο. Επισης τους πηρα τηλεφωνο το πρωι της Τριτης και δεν απαντουσαν. Μηπως ξερει κανενας τι στο δ!@0λο φταιει;
κι εγώ το είχα αυτό το θέμα, απλά επικοινώνησε μαζί τους μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο σάιτ τους και θα το διορθώσουν
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από lunatic »

Σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα πάντως παρόλο που θα μπορούσαν να στείλουν....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
AAEIV
Real Name: thanos

Δημοσίευση από AAEIV »

Παιδιά οι άνθρωποι είναι γελοίοι...
Έστειλα διαφορετική απάντηση με διαφορετικά mail.
Στην πρώτη είπα πως είχε κολλήσει το σύστημα της γραματείας και ενώ έχω δηλώσει ένα μάθημα, δεν φαίνεται πουθενά.
Στην δεύτερη απάντησα πως έχει γίνει κάποιο λάθος από τον "Εύδοξο" και κακώς μου έστειλαν αυτό το μνμ.
Και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση ήταν ακριβώς η ΙΔΙΑ!!!

Ιδού:

"Εφ’ όσον δεν έχετε δηλώσει κάποιο μάθημα στη δήλωση μαθημάτων της Γραμματείας του Τμήματός σας για το τρέχον εξάμηνο, δε δικαιούστε να παραλάβετε σύγγραμμα για το συγκεκριμένο μάθημα κατά την τρέχουσα περίοδο. Ειδικότερα δε, στις περιπτώσεις που είτε έχετε παραλάβει σύγγραμμα στο παρελθόν για κάποιο μάθημα, είτε έχετε εξεταστεί επιτυχώς σε αυτό, δε δικαιούστε να παραλάβετε σύγγραμμα για το συγκεκριμένο μάθημα γενικότερα. Ακόμη, αν έχετε λάβει ένα σύγγραμμα για ένα μάθημα δικαίως, δεν μπορείτε να λάβει το ίδιο σύγγραμμα για άλλο μάθημα στο οποίο έχει οριστεί το ίδιο σύγγραμμα. Τα παραπάνω, αναφέρονται ρητά στους όρους και προϋποθέσεις του Ευδόξου, τους οποίους διαβάσατε και αποδεχθήκατε πριν υποβάλλετε τη δήλωση συγγραμμάτων σας. Οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η δήλωση συγγραμμάτων σας στον Εύδοξο, επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, με όλες τις νομικές συνέπειες που απορρέουν απ’ αυτήν σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης, καθώς επίσης και το δικαίωμα που διατηρεί ο Εύδοξος για φραγή του λογαριασμού σας σε περίπτωση που διαπιστωθεί κακή χρήση αυτού. Αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη να ελέγξετε αν έχετε επιλέξει να παραλάβετε κάποιο σύγγραμμα το οποίο, βάσει των παραπάνω, δε δικαιούστε, οπότε και θα πρέπει να τροποποιήσετε τη δήλωση συγγραμμάτων σας, αφαιρώντας το απ’ τις επιλογές σας. Στην περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει ένα τέτοιο σύγγραμμα, θα πρέπει να το διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση και να το επιστρέψετε το συντομότερο δυνατό στο αντίστοιχο σημείο διανομής απ’ όπου και το προμηθευτήκατε, αναφέροντας ότι δεν το δικαιούστε. Αφού τα επιστρέψετε, θα πρέπει να μας στείλετε μία on-line αναφορά μέσω της ιστοσελίδας του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), αναφέροντας απαραιτήτως αναλυτικά τα στοιχεία σας (Ίδρυμα,Τμήμα, Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου) καθώς επίσης και τους πλήρεις τίτλους των συγγραμμάτων για τα αντίστοιχα μαθήματα που επιστρέψατε στα σημεία διανομής τους.

Στη διάθεσή σας,Γραφείο Αρωγής Χρηστών Εύδοξος"

Οπότε πιστεύω πως κάποιο λάκο έχει η φάβα :lol:

Πρακτικά είναι οι όροι χρήσης της υπηρεσίας και παρά την απάντηση με γαργαλιστικές λεπτομέρειες που τυος έδωσα, ήταν ξανά απρόσωπο και γενικό.
Αν κάποιος απάντησε στο αρχικό μνμ και του εστειλαν απάντηση, ας μας πει τι έλαβε, για να δούμε τι παίζει με το θέμα...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

AAEIV έγραψε:Έστειλα διαφορετική απάντηση με διαφορετικά mail.
Εννοεις 2 διαφορετικα report ή εκανες 2 φορες reply? Αν εκανες το 2ο, το email ηταν noreply και η αηδία που σου στειλανε μπορει να είναι η ιδεα που εχουν στο μυαλο τους για autoreply. Αν το 1ο, τοτε εχεις δικιο, οι ανθρωποι ειναι γελοιοι

Τα παραπάνω, αναφέρονται ρητά στους όρους και προϋποθέσεις του Ευδόξου, τους οποίους διαβάσατε και αποδεχθήκατε πριν υποβάλλετε τη δήλωση συγγραμμάτων σας. Οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η δήλωση συγγραμμάτων σας στον Εύδοξο, επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, με όλες τις νομικές συνέπειες που απορρέουν απ’ αυτήν σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης, καθώς επίσης και το δικαίωμα που διατηρεί ο Εύδοξος για φραγή του λογαριασμού σας σε περίπτωση που διαπιστωθεί κακή χρήση αυτού.
Εκτος φυσικα αν ειναι μια μεγαλη ηλεκτρονικη συνωμοσια του συστηματος με σκοπο να στερησει απο την νεολαια τα βιβλια ή ακομα και να τη χωσει στη φυλακη για να κοψει τη πορεια της στη μορφωση. Πρωτα μονο ενα συγγραμα ανα μαθημα. Μετα βιβλιοκαρτα. Τωρα eudoksos και ο προβολεας στον papagalako :arrow:

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
AAEIV
Real Name: thanos

Δημοσίευση από AAEIV »

Το 1ο!!!!
Δύο εντελώς διαφορετικές απαντήσεις με διαφορετικό mail.

Στην 1η τους είπα πρακτικά πως καλά έκαναν και μου το έστειλαν γιατί όντως υπάρχει παρατυπία-δεν φταίω όμως εγώ αλλά το σύστημα της γραμματείας :lol:

Στην δεύτερη τους είπα πως όλα είναι ΟΚ με τις δύο δηλώσεις μου οπότε έκαναν λάθος που μου έστειλαν και τους παρακάλεσα να ελέγξουν καλύτερα "τις πηγές τους" :wink:

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ας στείλει και κανένας άλλος για να δούμε τι γίνεται...
Άβαταρ μέλους
lemon-tree
Real Name: *changes.

Δημοσίευση από lemon-tree »

AAEIV έγραψε: Αν κάποιος απάντησε στο αρχικό μνμ και του εστειλαν απάντηση, ας μας πει τι έλαβε, για να δούμε τι παίζει με το θέμα...
*raises hand*
Ναι, τους απάντησα (στην δικιά μου περίπτωση πρέπει επίσης να έγινε 'λάθος' από αυτούς), και έλαβα και εγώ mail με ακριβώς αυτά που παρέθεσες.
Και ήταν πάλι απρόσωπο και γενικό, παρά το προσωπικό του mail που έστειλα.

AAEIV έγραψε:Οπότε πιστεύω πως κάποιο λάκο έχει η φάβα :lol:
Θα συμφωνήσω :?
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.

"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Να στείλω εγώ που δεν έλαβα καν mail?! :P Έτσι από περιέργεια .. :mrgreen:

Πέρα από τη πλάκα, εγώ ναι μεν γράφτηκα στο Εύδοξος, αλλά δε δήλωσα κανένα σύγγραμα .. γιατί είχα ήδη όσα χρειαζόμουν. Οπότε εμένα δε μου ήρθε κάτι. Άρα στείλανε σε όσους δηλώσαν και παραλάβανε κάποια συγγράμματα *μάλλον*. Τώρα δε ξέρω αν το στείλανε για συγκεκριμένα μαθήματα ή γενικά .. αλλά θα μπορούσε κάποιος που ξέρει πως είναι ΟΚ, να πάρει ένα τηλέφωνο να μιλήσει (πιο άμεσος τρόπος επαφής και εκεί θα φανεί σίγουρα αν ήταν ψαρωτικό ή όχι).
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

lemon-tree έγραψε:
Θα συμφωνήσω :?
Υποθέτω ότι είναι αυτό που είπε ο LocknLoad:
LocknLoad έγραψε:η αηδία που σου στειλανε μπορει να είναι η ιδεα που εχουν στο μυαλο τους για autoreply.
Btw εμένα είχε γεμίσει το mailbox της διεύθυνσης που τους είχα δώσει, οπότε έχασα το αρχικό εκφοβιστικό μήνυμα. Δεν παίζωωω :lol: :lol:
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
niovgalto_psema
Real Name: fannie

Δημοσίευση από niovgalto_psema »

msl έγραψε:Να στείλω εγώ που δεν έλαβα καν mail?!
lunatic έγραψε:Σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα πάντως παρόλο που θα μπορούσαν να στείλουν....
παιδια, εγω παντως και αλλο ενα παιδι που ξερω το λαβαμε στα junk mail, οποτε τσεκαρετε μηπως ειναι εκει... δεν μπορει, εχω την αισθηση πως οοολοι το 'χουν λαβει, μη σου πω ακομα και αν δεν δηλωσαν καν συγγραματα :P μουαχαχα :twisted:
Give a Monkey a Brain and He'll Swear He's the Center of the Universe...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lemon-tree
Real Name: *changes.

Δημοσίευση από lemon-tree »

msl έγραψε:Να στείλω εγώ που δεν έλαβα καν mail?! :P Έτσι από περιέργεια .. :mrgreen:
Ναι :mrgreen:

msl έγραψε:Τώρα δε ξέρω αν το στείλανε για συγκεκριμένα μαθήματα ή γενικά .. αλλά θα μπορούσε κάποιος που ξέρει πως είναι ΟΚ, να πάρει ένα τηλέφωνο να μιλήσει (πιο άμεσος τρόπος επαφής και εκεί θα φανεί σίγουρα αν ήταν ψαρωτικό ή όχι).
αυτό σκεφτόμουν. Δεύτερη επιλογή λοιπόν, αν είναι παίρνω τηλέφωνο κάποια στιγμή.. :wink:
ή Αν πάρει κάποιος άλλος εν τω μεταξύ θα μπορούσε να ενημερώσει αν έλαβε καμία απάντηση της προκοπής :e_biggrin: :e_wink:

Hengeo έγραψε:Btw εμένα είχε γεμίσει το mailbox της διεύθυνσης που τους είχα δώσει, οπότε έχασα το αρχικό εκφοβιστικό μήνυμα. Δεν παίζωωω :lol: :lol:
:mrgreen:

niovgalto_psema έγραψε:παιδια, εγω παντως και αλλο ενα παιδι που ξερω το λαβαμε στα junk mail, οποτε τσεκαρετε μηπως ειναι εκει... δεν μπορει, εχω την αισθηση πως οοολοι το 'χουν λαβει, μη σου πω ακομα και αν δεν δηλωσαν καν συγγραματα :P μουαχαχα :twisted:
κι εγώ πάντως το δεύτερο "απαντητικό" email στα junk το έλαβα, και παραλίγο να μην το δω :e_wink: ..(όχι ότι θα άλλαζαν και πολλά, όπως απεδείχθει :roll: :e_biggrin: )
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.

"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Επειδή έχει καεί η γούνα μου με τα Junk mail .. τα κοιτάζω πάντα .. :oops: Οπότε, μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν έλαβα κάτι .. :)
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Μου ήρθε και σήμερα δεύτερο mail που έλεγε τα εξής
Αγαπητέ φοιτητή,

από την διασταύρωση των στοιχείων της δήλωσής σας στο ΕΥΔΟΞΟΣ με το αρχείο του Ιδρύματός σας, διαπιστώθηκε ότι (φέρεσθε να) έχετε επιλέξει συγγράμματα για μαθήματα στα οποία δεν είστε εγγεγραμμένος.

Δεδομένου ότι μία από τις προϋποθέσεις για την παραλαβή ενός συγγράμματος είναι η νόμιμη εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα, (όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΥΔΟΞΟΣ) παρακαλούμε να επανελέγξετε άμεσα τη δήλωσή σας (https://service.eudoxus.gr/student).

Στην περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει συγγράμματα που βάσει των όρων και προϋποθέσεων δε δικαιούστε, θα πρέπει να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση και να τα επιστρέψετε έως τις 07/02/2011 στο αντίστοιχο σημείο διανομής απ' όπου και τα προμηθευτήκατε, αναφέροντας ότι δεν τα δικαιούστε.

Αφού τα επιστρέψετε, θα πρέπει να μας στείλετε μία on-line αναφορά μέσω της ιστοσελίδας του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), αναφέροντας απαραιτήτως αναλυτικά τα στοιχεία σας (Ίδρυμα,Τμήμα, Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου) καθώς επίσης και τους πλήρεις τίτλους των συγγραμμάτων για τα αντίστοιχα μαθήματα που επιστρέψατε στα σημεία διανομής τους.

Η επιστροφή ενος αδικαιολογήτως παραληφθέντος βιβλίου αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση του φοιτητή, και μπορεί να αποκαταστήσει την παρατυπία.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού ΕΥΔΟΞΟΣ, μέχρι να αποκατασταθεί η αρρυθμία.

Από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών "ΕΥΔΟΞΟΣ"
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Και μενα πριν λιγο...
Off Topic
Και μετα λενε για καρτα πολιτη... ουτε με μια λιστα συγγραματων δε μπορουν να τα βγαλουν περα...

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
corfu
Real Name: corfu

Δημοσίευση από corfu »

kai mena.... :roll:
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”