[Γ.Σ. 27/03] Εν αναμονή...
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Αυτο ανεφερα και πριν δυο ποστ. Απο το πλαισιο το μετεφερα κατευθειαν στην οθονη! Φρεσκο πραγμα δηλαδης! 
...αμα ειναι το σκαναρω κιολας.
...αμα ειναι το σκαναρω κιολας.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Σκεφτόμουν να σου ζητήσω να το σκανάρεις, αν και πιθανότατα δεν είναι ανάγκη. Αν δεν έχεις τι να κάνεις στείλε τουλάχιστον το επίμαχο τμήμα του πλαισίου να ξέρουμε τί μας γίνεται γιατί ο καθένας γράφει ό,τι του κατέβει μου φαίνεται και εγώ σαν βλάκας κάθομαι και τα αναπαράγω.
Όπως και να'χει θα διορθώσω την ανακοίνωση αύριο, είμαι σαν κοτόπουλο τώρα... ή θα την διορθώσει ο Wizard όποτε μπει...
Όπως και να'χει θα διορθώσω την ανακοίνωση αύριο, είμαι σαν κοτόπουλο τώρα... ή θα την διορθώσει ο Wizard όποτε μπει...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Άσε τις μαλ... αγανιές.drcypher έγραψε:Όπως φαίνεται τα περί μαθήματος την Δευτέρα μετά το Πάσχα είναι παρανόηση του Wizard που με ενημέρωσε.
Με πήρες τηλ και σου είπα ότι δεν ξέρω τι θα γίνει τη Δευτέρα μιας και το πλαίσιο ήταν λίγο ό,τι να 'ναι αλλά υποθέτω ότι θα είναι κλειστή η σχολή (και εξηγώ παρακάτω που θα βασίζεται η υπόθεση).
Να σας πω μόνο ότι έφτασα μόλις είχε τελειώσει η ΓΣ. Ρώτησα έναν συνάδελφο, μιας και είδα ότι η κατάληψη θα ήταν μέχρι την Παρασκευή, αν από βδομάδα θα έχουμε μάθημα (αστειευόμενος προφανώς μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο).
Μου απάντησε λοιπόν, ότι δεν παίζουν αναπληρώσεις μιας και όπως λέει το πλαίσιο, η νέα ΓΣ θα είναι της Τρίτη 17/4.
Παρακαλείται κάποιος εκ των ΕΑΑΚ που μπορεί να μας ενημερώσει για το αν θα είναι ανοιχτή τη Δευτέρα...
Από την άλλη ρε παιδιά, βρήκατε τώρα κάτι να κάνετε θέμα
Μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω τι διαφορά έχει? Μην τυχόν και χάσετε 2 μέρες από τις διακοπές σας?
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Τη Δευτέρα είναι όντως ανοιχτά... Αν το πάρουμε "τοις μετρητοίς" και σήμερα και μέχρι την Παρασκευή ανοιχτά είναι αλλά τέλος πάντων
Ενδιαφέρον πάντως έχει η αστεία δικαιολογία/καταγγελία της ΔΑΠ:
Πόσο εύκολο είναι να παίζεις με τους αριθμούς όταν προσπαθείς να συμβιβάσεις δικαιολογία και καταγγελία στο ίδιο "κείμενο"... Οι 129 (ας μην επαναλάβουμε την προφανή επισήμανση ότι δε συνιστούν απαρτία) έγιναν 30, αφού τόσοι ήταν στο αμφιθέατρο όταν οι της ΔΑΠ το βάλανε στα πόδια (συγγνώμη, όταν "απλά αποχώρησε"
), όπως είναι 30 κάθε φορά που το βάζουν στα πόδια παρόλο που γνωρίζουν τί ώρα αρχίζει η Γ.Σ. και πόσοι θα γίνουν...
Αν η ίδια η μεγαλύτερη παράταξη (εθνικώς) δεν μπορεί να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να συμμετάσχει σε Γενική Συνέλευση (που είναι η δουλειά της), πόσο μάλλον σε Γενική Συνέλευση που παίζεται το άνοιγμα της Σχολής (το οποίο παρουσιάζει ως διακαή πόθο), τότε τί περιμένει από τους απλούς φοιτητές;
Τσιτουριδοειδή, τι περιμένεις;
Πηγή: ΔΑΠ ΣΕΜΦΕ (η υπογράμμιση δική μου)ΔΑΠ ΣΕΜΦΕ έγραψε:ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ
ποια ειναι η συνεχεια μετα τη ΓΣ 27/3...
Η συνελευση ειχε 30 ατομα και εμεις απλα αποχωρήσαμε, καθοτι ειναι το λιγοτερο τραγικο και αντιδημοκρατικο οι 30 να ζυμωθούν για να αποφασισουν το μέλλον 2000... έτσι κατα τις 7 ότι κόσμος υπήρχε εκει γύρω ψήφισε τα εξής...
EAAK : 61
ΠΚΣ: 50
ΕΔΡΑ : 13
ΠΑΣΠ : 1
ΛΕΥΚΑ : 4
Σύνολο: 129
Η σχολή υπό κατάληψη μέχρι ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 30/3 και την τρίτη την πρώτη όταν ανοίγουμε μετα τις 2 εβδομάδες διακοπών συνέλευση! Αντιλαμβανόμαστε όλοι το χρέος μας να δώσουμε το δυναμικό παρόν που αξίζει στη σχολή μας για να καταλάβουν μερικοί ότι η δημοκρατία είναι δυνατή λόγω του όγκου του κόσμου και όχι δια της βο(υβ)ής 30 από 2000!!!!
Πόσο εύκολο είναι να παίζεις με τους αριθμούς όταν προσπαθείς να συμβιβάσεις δικαιολογία και καταγγελία στο ίδιο "κείμενο"... Οι 129 (ας μην επαναλάβουμε την προφανή επισήμανση ότι δε συνιστούν απαρτία) έγιναν 30, αφού τόσοι ήταν στο αμφιθέατρο όταν οι της ΔΑΠ το βάλανε στα πόδια (συγγνώμη, όταν "απλά αποχώρησε"
Αν η ίδια η μεγαλύτερη παράταξη (εθνικώς) δεν μπορεί να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να συμμετάσχει σε Γενική Συνέλευση (που είναι η δουλειά της), πόσο μάλλον σε Γενική Συνέλευση που παίζεται το άνοιγμα της Σχολής (το οποίο παρουσιάζει ως διακαή πόθο), τότε τί περιμένει από τους απλούς φοιτητές;
Τσιτουριδοειδή, τι περιμένεις;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.