Πότε ξεκινάει η χειμερινή εξεταστική;
Re: Πότε ξεκινάει η χειμερινή εξεταστική;
Το ΔΣ σχολής έχει αποφασίσει για παράταση του εξαμήνου κατα δύο εβδομάδες, και έπειτα έναρξη της εξεταστικής περιόδου στις 4/2/2011. Εκτιμούν οτι η εξεταστική θα διαρκέσει 3,5 βδομάδες.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
C0n έγραψε:Το ΔΣ σχολής έχει αποφασίσει για παράταση του εξαμήνου κατα δύο εβδομάδες, και έπειτα έναρξη της εξεταστικής περιόδου στις 4/2/2011. Εκτιμούν οτι η εξεταστική θα διαρκέσει 3,5 βδομάδες.
Έναρξη εξεταστικής Παρασκευή δηλαδή, χωρίς να γίνουν μαθήματα Δ-Π;
4 Φλεβάρη?!! είναι έγκυρο-σίγουρο αυτό?
- sos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
Απ' όσο ξέρω, αρχίζουμε Πέμπτη 3 Φλεβάρη. Και τις 3 προηγούμενες μέρες δε θα γίνονται μαθήματα βάσει προγράμματος, αλλά αναπληρώσεις που θα κανονίζει ο κάθε καθηγητής με τους φοιτητές.
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
raised_fist
- Real Name: **
Το προγραμμα ποτε ακριβως θα το μαθουμε?Υπαρχει πουθενα??
- wild_cat
- Real Name: ax to ksexasa!!!xD
ελεος πια!!!!!ποτε θα βγει ενα προγραμμα επιτελους????ολοι οι φιλοι που ειναι σε αλλες σχολες και ξερουν ποτε θα ξεκινησουν και προγραμμα εχουν!!!και εμεις που ειμαστε στο "σπουδαιο" πολυτεχνειο ακομα ψαχνομαστε στο forum μπας και βγαλουμε καμια ακρη!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!η κατασταση ειναι για γελια... 
ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΠ!
Φίλε sos, το 3 Φλεβάρη από που προκύπτει??? δηλαδή τι εννοείς "απ όσο ξέρεις"? θελεις να μας αποκαλύψεις τις πηγές σου, γιατί τελικά στο φόρουμ αυτό η ράδιο αρβύλα πάει σύννεφο.
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
COn οταν λες ΔΣ σχολης εννοεις ΔΣ φοιτητων ή καθηγητων? Αυτο που ειπες ειναι αποφαση ή προταση?
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Πρόκειται για ΔΣ σχολής. Αυτό είναι το πιό ευέλικο όργανο συνδιοίκησης, και αποτελείται από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, την προϊστάμενη γραμματείας δύο καθηγητές από κάθε τομέα και δύο φοιτητές. Τα παραπάνω αποτελούν απόφαση του ΔΣ σχολής και επειδή έχω την τιμή να είμαι ένας εκ των δύο φοιτητών που εκπροσωπούν τους φοιτητές ήμουν εκεί στη συζήτηση. Βέβαια, αυτά ισχύουν τώρα. Μπορεί εν τέλει να γίνει κάτι διαφορετικό αναλόγως των κινητοποιήσεων την ερχόμενη βδομάδα, το πρόγραμμα της εξεταστικής, το πρόγραμμα των αναπληρώσεων κτλ. Στο ΔΣ σχολής ακούστηκε πάντως ως ημερομηνία 'εναρξης της εξεταστικής η 4η Φεβρουαρίου 2011. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας το πει. 
Δε φοβάμαι τίποτα...
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Δεν ελπίζω σε τίποτα....
ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
Οπότε αν ξεκινήσει εξεταστική στις 4/2/11 ημέρα Παρασκευή ξέρεις κανείς, θα γίνουν μαθήματα τις αμέσως προηγούμενες μέρες;Γιατί αν σταματήσουν τα μαθήματα στις 3... 
-
do urden
- Real Name: alex
ts ts ts paliokommounistes...akous ekei??na parei paratash 2 vdomades to eksamhno epeidh kapoioi apofasisan na kanoun katalhpseis gia na mhn perasei to nomosexedio..aparadekta pragmata...kai egw twra ti 8a kanw pou oloi mou oi filoi exoun programma eksetastikhs kai egw den exw..?pws 8a kataferw na epiviwsw mesa sthn akadhmaikh koinothta?AN EIXE PERASEI TO NOMOSXEDIO HDH H EKSETASTIKH 8A GINOTAN KANONIKA KAI AUTOI POU 8A VAZAN KATALHPSEIS 8A EIXAN DIAGRAFTEI APO TH SXOLH..Boss έγραψε:μια χαρά κατάληψη είχαν και οι μεταλλοιολόγοι. Αν ήθελες το πρόγραμμά σου φίλε να μην ψήφιζες κατάληψη (που την ψήφιζες...)
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
- sos
Από τον Σεραφετινίδη που μου το είπε εχθές.C0n έγραψε:Φίλε sos, το 3 Φλεβάρη από που προκύπτει??? δηλαδή τι εννοείς "απ όσο ξέρεις"? θελεις να μας αποκαλύψεις τις πηγές σου, γιατί τελικά στο φόρουμ αυτό η ράδιο αρβύλα πάει σύννεφο.
Επίσης μου είπε ότι Δευτέρα-Τετάρτη δε θα γίνονται τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα, αλλά θα ΄πει στους καθηγητές να κανονίσουν με τους φοιτητές μέσα σ' αυτές τις μέρες αναπληρώσεις.Dave έγραψε:θα γίνουν μαθήματα τις αμέσως προηγούμενες μέρες;
Πότε θα τελείωνε κανονικά το εξάμηνο?
19/1/11sfod έγραψε:Πότε θα τελείωνε κανονικά το εξάμηνο?
- sos
Αν κυλούσε κανονικά το εξάμηνο, τα μαθήματα τελείωναν προχθές 14/01, οπότε με μία εβδομάδα που κανονικά καθόμαστε, η εξεταστική θα ξεκινούσε 24/01 και έχοντας πλέον από το νόμο διάρκεια μόλις τριών εβδομάδων, θα τελείωνε 11/02.sfod έγραψε:Πότε θα τελείωνε κανονικά το εξάμηνο?