Ασχολίαστο.Δν ξερεις απλα τί λες μου φαινεται!!Qbric έγραψε:@Laplace
den tha exanes ena xrono apo ti zoi sou e?
gia auto xaneis oli ti zoi sou file mou
Δηλαδή μου λες ότι τα εργαστηρια θα τα κανω με τα φιλαρακια μου απο το γήπεδο ή την καφετέρια??Αν είναι έτσι να πάμε σε ιδιωτικό ρε συνάδελφε.Qbric έγραψε:Episis sas apagoreuse kaneis na pate sto amfitheatra 2-3-4 foithtes kai na sizitisete gia ta mathimata? na diavasete kai na asxolitheite me ta mathimata tou eksaminou? na rotisete o enas ton allo kai na katalavate ena mathima?? oxi
ta mathimata kai oi gnoseis den xreiazontai mono tous kathigites
Κ από μαθήματα , εσύ θες να γίνουμε Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Πάλι ασχολίαστο.Να δω μέχρι ποτε θα λέτε ότι σας καπνίσει και κανένας δν θα αντιδρα.Αλλα εσεις μπορεί να κλεισετε κ τη σχολή για 2 χρόνια.Όπως έγινε στην Ιατρική Αθηνών το 2000.Αν δν έρθουμε όμως όλοι στη Γ.Σ. να το καταψηφίσουμε , ο καθένας μπορεί να κατεβάζει σε πλαίσιο ό,τι θελει
Όλοι ψαχνόμαστε.Τουλάχιστον εγώ ψάχνομαι μόνος μου ,χωρίς να εμποδίζω τους συμφοιτητές μου να σπουδάσουν ή να εργαστούν.Αυτό λεγεται φασισμός , όχι δημοκρατία.Κ ο φασισμός δεν έχει χρωμα. Κ το αστείο είναι οτι έτσι εμείς που είμαστε από επαρχία θα χασουμε κ το φοιτητικό επίδομαQbric έγραψε: episis mporeis na mou ekshghseis pos enas anthropos mporei na anhkei se polles paratakseis ?