Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
- Facebook ID: 0
Re: Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
REMEMBER!!!
Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί θα γίνει μάθημα αναπλήρωσης με την κ.Κυριάκη στην αίθουσα σεμιναρίων, η οποία βρίσκεται στο 2ο όροφο του Κτιρίου Ε (γραφεία καθηγητών μαθηματικών) αριστερά.
Υ.Γ. 4ωρο...
Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί θα γίνει μάθημα αναπλήρωσης με την κ.Κυριάκη στην αίθουσα σεμιναρίων, η οποία βρίσκεται στο 2ο όροφο του Κτιρίου Ε (γραφεία καθηγητών μαθηματικών) αριστερά.
Υ.Γ. 4ωρο...
Logical? maybe. ميلين اميل
- meleneemil
- Forum Moderator

- meleneemil
- Forum Moderator

The beat goes on..//...
Αν η σχολή κλείσει την τετάρτη θα επαναληφθεί αναπλήρωση στο ίδιο μέρος, το Σάββατο 15-1-2011 στις 11:00.
(Θα ακολουθήσουν καιόμενες υπενθυμήσεις λογικά...)
Αν η σχολή κλείσει την τετάρτη θα επαναληφθεί αναπλήρωση στο ίδιο μέρος, το Σάββατο 15-1-2011 στις 11:00.
(Θα ακολουθήσουν καιόμενες υπενθυμήσεις λογικά...)
Logical? maybe. ميلين اميل
- mov paparounoskoni
- Real Name: gigi
Καταλήξαμε με την κυρία Κυριάκη οτι το μάθημα που θα χαθεί λόγω κλειστής σχολής την Τεταρτη 19 του μήνα,θα αναπληρωθεί το Σάββατο 22/01 στις 11:00 στην αίθουσα διαλέξεων του κτηρίου Ε, στο 2ο όροφο.
- N!k{}$
- Real Name: Νικος
paidakia, an 8a mporouse kapoios na mas pei tin nea ylh apo to vivlio tou boyce-diprima, 8a mas voh8ouse paaaaaaaaaaara poly!!

- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Είναι σίγουρα για 11? Γιατί νομίζω πως έγραψε 10.30 στον πίνακα τη Δευτέρα.mov paparounoskoni έγραψε:Καταλήξαμε με την κυρία Κυριάκη οτι το μάθημα που θα χαθεί λόγω κλειστής σχολής την Τεταρτη 19 του μήνα,θα αναπληρωθεί το Σάββατο 22/01 στις 11:00 στην αίθουσα διαλέξεων του κτηρίου Ε, στο 2ο όροφο.
- mov paparounoskoni
- Real Name: gigi
όντως είναι αύριο στις 10.30! Την προηγούμενη Παρασκευή είχαμε συνενοηθεί για τις 11:00 .
- Tinkerbell
- Real Name: Tinkerbell
Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει την ύλη από το βιβλίο, για να ξέρουμε τι διαβάζουμε? 
- nikolas_asteri
Στο περίπου:
2.1 - 2.11
3.1 - 3.7
4.1 - 4.4
5.2 - 5.7 (νομίζω bessel δεν θα βάλει)
6.1 - 6.4
7.4 - 7.7
Έχουμε κάνει και σχεδόν γραμμικά συστήματα (9.3)
Αν κάτι λείπει, κάτι έχω βάλει περισσότερο, διορθώστε. Πάντως σε γενικές γραμμές αυτά είναι.
2.1 - 2.11
3.1 - 3.7
4.1 - 4.4
6.1 - 6.4
7.4 - 7.7
Αν κάτι λείπει, κάτι έχω βάλει περισσότερο, διορθώστε. Πάντως σε γενικές γραμμές αυτά είναι.
- Tinkerbell
- Real Name: Tinkerbell
Ωω, ευχαριστούμε πολύ 
-
leyma
- Real Name: leyteris
Παίζει να γράψεις επικεφαλίδες γιατί δεν έχω βιβλίο και διαβάζω από γκαρούτσο ?nikolas_asteri έγραψε:Στο περίπου:
2.1 - 2.11
3.1 - 3.7
4.1 - 4.4
6.1 - 6.4
7.4 - 7.7
- nikolas_asteri
Απλώς να πω ότι αν έχεις των Boyce,Diprima, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και διάβασε από εκεί. Και το λέει κάποιος που βρίζει σχεδόν τα 3/4 των βιβλίων που παίρνουμε (και είμαι και 7ο έτος οπότε έχω πάρει μπόλικα
και ούτε είμαι της άποψης "α με γκαρούτσο μαθαίνεις επιφανειακά κλπ κλπ".
Έχει τέλεια εξηγημένη τη θεωρία, έχει αρκετά παραδείγματα (όχι απλές εφαρμογές) και γενικά παίζει να είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ (εύκολα) εκπαιδευτικά βιβλίο της σχολής.
Τώρα αν δεν το έχεις:
Διαφορικές πρώτης τάξης (χωριζομένων μεταβλητών,ακριβείς,ομογενείς, θεώρημα ύπαρξης μοναδικότητας)
Διαφορικές δεύτερης τάξης (ομογενείς με σταθερούς συντελεστές,Wronski,μιγαδικές ρίζες, πολλαπλές ρίζες,υποβιβασμός τάξης, μεταβολή παραμέτρων,προσδιοριστέοι συντελεστές)
Διαφορικές ανώτερης τάξης (ομογενείς, μέθοδος προσδιοριστέων συντελεστών, μέθοδος μεταβολής παραμέτρων)
Επίλυση με μέθοδο δυναμοσειρών (Λύση σε σειρά σε περιοχή ομαλού σημείου,κανονικά ιδιάζοντα σημεία, λύση σε σειρά σε περιοχή καν. ιδιάζ. σημείου, euler)
Laplace (προβλήματα αρχικών τιμών,Heaviside,συνέλιξη)
Συστήματα (Ομογενή με σταθ. συντ., μιγαδικές/πολλαπλές ιδιοτιμές, σχεδόν γραμμικά (δεν πιστεύω πως θα βάλει))
αυτά στο περίπου επαναλαμβάνω
Έχει τέλεια εξηγημένη τη θεωρία, έχει αρκετά παραδείγματα (όχι απλές εφαρμογές) και γενικά παίζει να είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ (εύκολα) εκπαιδευτικά βιβλίο της σχολής.
Τώρα αν δεν το έχεις:
Διαφορικές πρώτης τάξης (χωριζομένων μεταβλητών,ακριβείς,ομογενείς, θεώρημα ύπαρξης μοναδικότητας)
Διαφορικές δεύτερης τάξης (ομογενείς με σταθερούς συντελεστές,Wronski,μιγαδικές ρίζες, πολλαπλές ρίζες,υποβιβασμός τάξης, μεταβολή παραμέτρων,προσδιοριστέοι συντελεστές)
Διαφορικές ανώτερης τάξης (ομογενείς, μέθοδος προσδιοριστέων συντελεστών, μέθοδος μεταβολής παραμέτρων)
Επίλυση με μέθοδο δυναμοσειρών (Λύση σε σειρά σε περιοχή ομαλού σημείου,κανονικά ιδιάζοντα σημεία, λύση σε σειρά σε περιοχή καν. ιδιάζ. σημείου, euler)
Laplace (προβλήματα αρχικών τιμών,Heaviside,συνέλιξη)
Συστήματα (Ομογενή με σταθ. συντ., μιγαδικές/πολλαπλές ιδιοτιμές, σχεδόν γραμμικά (δεν πιστεύω πως θα βάλει))
αυτά στο περίπου επαναλαμβάνω
-
leyma
- Real Name: leyteris
Ευχαριστώ πολύ ρε συ.Απλά είμαι ΠΟΛΥ παλιός και δεν κατάφερα να το βρω το βιβλίο
- N!k{}$
- Real Name: Νικος
se prwth fash, euxaristoume gia tin pliroforisi:) Se deuterh fash,nikolas_asteri έγραψε:Στο περίπου:
2.1 - 2.11
3.1 - 3.7
4.1 - 4.4
6.1 - 6.4
7.4 - 7.7
Ναι αυτη ειναι η υλη...
Bessel παντως δεν θα βαλει...
Bessel παντως δεν θα βαλει...
)