Σάλος με φακελώματα της ΔΑΠ Μηχανολόγων !!

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
zinovia
Real Name: zinovia

Re: Σάλος με φακελώματα της ΔΑΠ Μηχανολόγων !!

Δημοσίευση από zinovia »

το ονοματακι μου φιγουραρει μια χαρα στο ψηφοδελτιο της ΠΚΣ και η αφεντομουτσουναρα μου σε καθε συνελευση...θες να το χτυπησω σε tattoo? φορουμ ειναι εδω μεσα η η μοσαντ και η cia 2 σε ενα;;χαχαχαχα πως και σεισμος να γινει καταληγουμε στην πκσ;;; πολυ μ αρεσει. Ιστοριες υπαρχουν πολλες και οι περισσοτερες ειναι για την δαπ τι να κανουμε;; τα παιδια ειναι ειτε στοκοι ειτε ατυχοι ειτε τσιρακια αβερτα. Τι να κανουμε;;; οταν καλεις καποιον να αγωνιστει μαζι σου, δε πα να εισαι λαθος, δε πα να εισαι μ@λ@κ@ς, τον σεβεσαι σαν νυν η μελλοντικο συναγωνιστη τουλαχιστον. Οταν τον πας να πινει καφε στη μιλενιουμ και τον σερνεις τελευταια στιγμη σαν ζωο να σε ψηφιζει η του ταζεις γκομενες σημειωσεις και δεν ξερω εγω τι αλλο...σε τετοιες μεθοδους καταληγεις, αν δεν ξεκινας ηδη απο κει... ολα εχουν μια λογικη...αρα μην μενουμε εκπληκτοι...
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από chArAls »

Ειστε ολοι οσοι ειστε σε παραταξεις το ιδιο γελοιοι οποτε τι να συζηταμε...Τα κομματα που ειναι απο πισω,φακελωματα,ξυλο,καραγκιοζιλικια σε συνελευσεις...Αυτους που πατησε το τανκ,για να παιζετε ολα εσεις τα κομματοσκυλα σαν καλα ελευθερα κουταβακια,ειμαι σιγουρος το τελευταιο πραγμα που περασε απο το μυαλο τους ηταν σιγουρα αυτη η καταντια και πηγαν χαρουμενοι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

συγγνωμη ξεχασα οτι για να εχεις αποψη στο φορουμ πρεπει να κρινεσαι απο τον καθενα, για τον οποιο η μονη χρηστικη αξια αυτων που συμμετεχουν σε ...κατι περαν του μικροκοσμου του ειναι το να ενημερωνουν τι εγινε στη γενικη συνελευση, βασικα ουτε καν τι εγινε, απλα το ...σκορ...

μ αρεσει οταν γινεται διχαλωτη η γλωσσα...
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

chArAls έγραψε:Είστε όλοι όσοι είστε σε παραταξεις το ιδιο γελοιοι οποτε τι να συζηταμε...Τα κομματα που ειναι απο πισω,φακελωματα,ξυλο,καραγκιοζιλίκια σε συνελευσεις...Αυτους που πατησε το τανκ,για να παιζετε ολα εσεις τα κομματοσκυλα σαν καλα ελευθερα κουταβακια,ειμαι σιγουρος το τελευταιο πραγμα που περασε απο το μυαλο τους ηταν σιγουρα αυτη η καταντια και πηγαν χαρουμενοι.
Δε ξέρουμε τι γίνεται αν και δεν είναι ανασφαλές να υποθέτουμε...
Ειδικά για τις συνελεύσεις, όμως, συμφωνώ.Χαμός για το τίποτα.
Για γέλια...γι'αυτό μέσα σε ένα χρόνο το σιχάθηκα...
Αλλά να μην πηγαίνεις?Εγώ δε μπορώ (να μην)...
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

zinovia έγραψε:msl αν εχεις κατι τοσο γελειο για την πκσ βγαλτο. Δεν ειπε κανεις οτι οι παραταξεις πανε τυχαια την ημερα των εγγραφων εξω απο τη γραμματεια. Αλλα εχει κατι φεγγαροβηματα διαφορα το να πας σαν παραταξη να γνωρισεις καποιον και να του πεις για τις θεσεις σου ή τις ιδεες της παραταξης σου και αλλο πραγμα να του πουλησεις παρεουλα και χομπι. Το ενα ειναι πολιτικη κινηση και ειτε ο αλλος το δεχεται ειτε σου λεει ευχαριστω δεν θα παρω, και το αλλο ειναι ξεφτιλα και υποτιμηση. Και τελος αν ημουν σε μια παραταξη που θα μου ελεγαν να το παιξω φιλη σε κοσμο η να μην χαζολογαω θα τους ελεγα να πανε στο διαολο!!!
αλλα εσυ τι μου κοφτεσαι;;
Το ότι δε μπορείς να δεις κάτι, δε πάει να πει πως δεν υπάρχει. Κοινώς, αν δεν έχω/έχουμε γραπτές οδηγίες προς παρατάξεις, δε πάει να πει πως αυτές δε δίνονται τουλάχιστον προφορικά! Επίσης, από την δική μου πείρα, κανείς μα κανείς μα κανείς από καμία παράταξη δεν πιάνει κάποιον με το "γεια σου" να του αναλύσει τις πολιτικές του απόψεις. Πας ερευνώντας το πεδίο και αν έχει πρόσφορο έδαφος .. φύγαμε!
Εγώ "κόφτομαι" γιατί έχω φάει πόσα χρόνια σε αυτή τη σχολή και έχω δει ουκ ολίγα από όλες τις παρατάξεις ως προς το πως λειτουργούν εκ των έσω. Οπότε έχω αποκτήσει μια δυσανεξία στην επιλεκτική μνήμη και στα κομματικά παιχνίδια. Ειδικά όταν αυτά αφορούν απλούς φοιτητές που από τύχη ή από επιλογή δεν ασχολούνται με όλα αυτά!
zinovia έγραψε:συγγνωμη ξεχασα οτι για να εχεις αποψη στο φορουμ πρεπει να κρινεσαι απο τον καθενα, για τον οποιο η μονη χρηστικη αξια αυτων που συμμετεχουν σε ...κατι περαν του μικροκοσμου του ειναι το να ενημερωνουν τι εγινε στη γενικη συνελευση, βασικα ουτε καν τι εγινε, απλα το ...σκορ...
Dear .. it is part of the game! Ελευθερία επιλογών δεν έχουμε, άλλωστε;
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

msl έγραψε: 1. Τη γραμματεία που έδωσε αυτά τα στοιχεία (με ποιο δικαίωμα τα έδωσε??)
Μάλλον με κανένα, αλλά σε περίπτωση που καηγορηθεί θα προβάλει κάποια δικαιολογία "Στατιστικών" για τις φοιτητικές εκλογές ή κάτι αντίστοιχο...
msl έγραψε: 2. Την παράταξη που τα χρησιμοποίησε κατ' αυτόν τον τρόπο (την Δαπ στη προκειμένη, αλλά κάτι μου λέει πως δεν είναι η μόνη που έχει στη κατοχή της τέτοια στοιχεία και τα χρησιμοποιεί κατ' αυτόν τον τρόπο)
Νομίζω "πήραν" το μάθημά τους...τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα! Κρίμα που έλειπα... :( Ήθελα να τους το "δώσω" κι εγώ λίγο!
msl έγραψε: 3. Το άτομο που ανέβασε τα στοιχεία αυτά στο internet (δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα κάτω υπό ποιες συνθήκες πέσαν στα χέρα του) και αντί να δώσει print screen με κάποιες από τις λεπτομέρειες σεβόμενος τα προσωπικά στοιχεία των ατόμων, έδωσε αυτούσια τα αρχεία, συμβάλλοντας στην διαδικτυακή διακίνηση πληροφοριών που εμπεριέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα!
Α-πα-ρά-δε-κτος. Ο x απλός φοιτητής (νυν ή πρώην, δεν έχει καμία σημασία) δεν φταίει σε τίποτα για να φιγουράρει ον-λάιν η διεύθυνση/τηλέφωνό του, ή με ποιά τα είχε στο 1ο έτος. Έπρεπε να δημοσιευτούν μόνο screenshots με σβησμένα τα επώνυμα (κι ας υπήρχε ρίσκο να τα κατηγορήσει η ΔΑΠ ως προβοκάτσια).

zinovia έγραψε:Δεν ειπε κανεις οτι οι παραταξεις πανε τυχαια την ημερα των εγγραφων εξω απο τη γραμματεια. Αλλα εχει κατι φεγγαροβηματα διαφορα το να πας σαν παραταξη να γνωρισεις καποιον και να του πεις για τις θεσεις σου ή τις ιδεες της παραταξης σου και αλλο πραγμα να του πουλησεις παρεουλα και χομπι. Το ενα ειναι πολιτικη κινηση και ειτε ο αλλος το δεχεται ειτε σου λεει ευχαριστω δεν θα παρω, και το αλλο ειναι ξεφτιλα και υποτιμηση. Και τελος αν ημουν σε μια παραταξη που θα μου ελεγαν να το παιξω φιλη σε κοσμο η να μην χαζολογαω θα τους ελεγα να πανε στο διαολο!!!
αλλα εσυ τι μου κοφτεσαι;;
Είναι αναμενόμενο να υποστηρίξεις την παράταξη που είσαι/ήσουν, αλλά αν -υποθετικά- υπήρχε μια παράταξη που πάει με το σταυρό στο χέρι, και δεν είχε τίποτα μεμπτό, δεν θα είχε γίνει "κομματάκια" από τις υπόλοιπες; Ξέρεις κανένα πρόβατο να είναι στην αγέλη των λύκων; Όλες οι παρατάξεις τις ίδιες τακτικές ακολουθούν, μερικές φορές πιο έκδηλα ή πιο βρώμικα, αλλά πάντα συμπλέουν. Αλλιώς, το φακέλωμα της ΔΑΠ θα είχε ξεσκεπαστεί από τις υπόλοιπες σε χρόνο dt. Ισχύει η "αλληλεγγύη" μεταξύ κλεφτών...
zinovia έγραψε: οσο για τη γραμματεια τωρα κοροιδευομαστε μεταξυ μας;; ειναι γωστο τοις πασοι οτι η ΔΑΠ αλλωνιζει σε τετοια μερη.
Πριν ποσα χρονια ηταν που στη νομικη ειχαν μοιρασει cd σε 1ο ετεις με σημειωσεις και ειχαν μπερδευτει και ειχαν βαλει μεσα τα αρχεια με το φακελωμα;; δεν θα υπαρχει δηλαδη ενα γαλαζιο παιδι σε καθε γραμματεια;;
Προσωπικά δεν το ήξερα. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία των φοιτητών. Αλλιώς, δεν θα καθόμασταν άπραγοι ενώ παρατάξεις "αλωνίζουν" μεταξύ προσωπικών στοιχείων, βαθμολογιών, θέσεων πρακτικής κλπ κλπ...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

antony07 έγραψε:Α-πα-ρά-δε-κτος. Ο x απλός φοιτητής (νυν ή πρώην, δεν έχει καμία σημασία) δεν φταίει σε τίποτα για να φιγουράρει ον-λάιν η διεύθυνση/τηλέφωνό του, ή με ποιά τα είχε στο 1ο έτος. Έπρεπε να δημοσιευτούν μόνο screenshots με σβησμένα τα επώνυμα (κι ας υπήρχε ρίσκο να τα κατηγορήσει η ΔΑΠ ως προβοκάτσια).
Τα επωνυμα? Και στη δικη μου περιπτωση τι θα γινοταν?

Εγω στη θεση του θα εσβηνα τις λιστες με τις διευθυνσεις και τα τηλεφωνα και θα ανεβαζα ολα τα ετη με τα σχολια για το καθενα. Ετσι θα ειχαν μια καλυτερη ιδεα οι τωρινοι φοιτητες (και για μερικα χρονια ακομα) τη πραγματικη ιδεα της ΔΑΠ για αυτους (βλεπε post του Chris)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

msl έγραψε:@chArAls: δε πας καλά, ε; :P
Γιατι ολοι οσοι ειναι σε παραταξεις κανουν κατι αλλο απο το προσπαθουν να μας περασουν την προπαγανδα που τους περναει με τη σειρα του το κομμα το οποιο ειναι απο πισω? :e_surprised:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

1) νιωθεις οτι καταπατονται τα δικαιωματα σου οταν πχ η green peace σε σταματα στην πανεπιστημιου να σε ενημερωσει;;
δεν βλεπουμε εδω οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα στο παρε αυτο το φυλλαδιο να δεις τι υποστηριζουμε απο το παιζω φιλος και γουσταρω πολυ την παρεα σου κι ας μην σε ξερω;;
2) το ολα τα κανουν ολοι και πολλα εχουν δει τα ματια μου ειναι οπως το ολοι μαζι τα φαγαμε.
3) πως γινεται σε μια παραταξη που ειναι πρωτη δυναμη στα ελληνικα πανεπιστημια να βγαινουν τοσα περιστατικα;; δεν εχει η δαπ μηχανισμους;;δεν εχει η νεα δημοκρατια μηχανισμους;; το θεμα το τοπικ ποιο ειναι;; νομιζω σαλος για το φακελωμα της δαπ στους μηχανολογους.

πολυ προχειρα θυμαμαι αρκετα περιστατικα
- θυμαται κανεις την κοπελα στη θεσσαλονικη( ειχε βγει στις εφημεριδες) που δεν της εδιναν δωματιο στην εστια αν δεν εμπεινε στη δαπ;; και ειχε το θαρρος και εκανε ονομαστικη καταγγελια και εγινε χαμος.
- ξερει κανεις οτι πριν χρονια - τοτε με το προεδρικο διαταγμα- που ο συλλογος ειχε αποφασισει κινητοποιηση στο γραφειο της κυριακη για να δωσει το προσχεδιο προς συζητηση στη γενικη συνελευση η δαπ το ειχε ηδη;; Και αυτο το ξερω εγω προσωπικα γιατι πανω σε μια αντιπαραθεση ενας πολυ εξυπνος δαπιτης μου το εδειξε και με ρωτησε που διαφωνω σ αυτο!!!για να πουλησει μουρη.
- ξερει κανεις για τα δωματια στις εστιες;; υπαρχει ατομο που φιγουραρει τις διασυνδεσεις του με βουλευτη για το δωματιο του και δεν ντρεπεται κιολας.
- ξερει κανεις για εκεινο το εκλογικο δσ που υπηρχε ατομο το οποιο δεν επιτρεποταν να ψησισει και δεν υπηρχε στους καταλογους και ηθελε παλιο μεγαλοστελεχος της ΔΑΠ να παει μονο του στη γραμματεια να λυσει το θεμα και μετα απο τον κακο χαμο πηγαν μαζι του κι απ τις υπολοιπες παραταξεις και δεν του περασε η μπινια
-ξερει κανεις γι αυτα τα πασο που μονα τους και αθωα βγαινουν προεκλογικα και παει ενα τσουρμο σαρανταριδες και ψηφιζουν;
-ξερει κανεις οτι στην ιατρικη στις πρυτανικες εκλογες συσσωμες και οι 2 δαπ μαζι με τους υποψηφιους απειλουσαν φοιτητες με μαθηματα;;εχω φιλους στην ιατρικη και ξερω ιστοριες να ευχεστε να μην χρειαστειτε ποτε γιατρο- περναγε κοσμος που δεν ηξερε τα συμπτωματα του εμφραγματος και με βαθμαρες
- ξερετε οτι στο πανεπιστημιο του πειραια δαπιτες ειχαν απειλησει ατομο που εφυγε απ την δαπ με τηλεφωνημα δηθεν να παρουσιαστει σε αστυνομικο τμημα για την αδεια παραμονης του (ειναι αλβανος) και οι βλακες ειχαν παρει απο το στεκι της δαπ και εφαγαν ξεγυρισμενη μηνυση.
-ξερεις κανεις φιλο ή φιλη απ τη σχολη η απ αλλου που ειναι ψηφοδελτιο στη δαπ αλλα ειτε ψηφιζει κατι αλλο ειτε καθολου;; και απλα δεν εχει το θαρρος να τους καταγγειλει;;και δεν ειναι σωστο να αναφερθουν ονοματα
και τελος και οχι γιατι δεν υπαρχουν κι αλλα, αλλα γιατι αυτα μου ηρθαν τωρα, εμενα προσωπικα πριν καποια χρονια ειχαν παρει τηλεφωνο τον πατερα μου και ειχαν πει διαφορα μερα εκλογων,τυχαιο;; δεν το νομιζω.

ουφ κουραστηκα με ολα αυτα... οποιος θελει τα πιστευει οποιος γουσταρει τα αμφισβητει και καποιος πιο σχολαστικος τα ψαχνει. Τωρα αν βρειτε κατι για την πκσ πειτε το μου και μενα για να με σωσετε απο την λαιλαπα του κομμουνισμου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zinovia την Παρ Ιαν 28, 2011 3:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Airbus
Real Name: Semfitis

Δημοσίευση από Airbus »

καλά τότε θα γραφτείς όταν η δαπ πει "ΚΑΤΩ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ"

οφτοπικ: για τα άλλα που είπατε για το στρατό του ΠΑΜΕ μιας και έχουμε τη χαρά να συνομιλούμε και με κάποια σύντροφο απ'το περισσό εδώ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΚΟΣΜΟ με τα τηλέφωνα σας στα κινητά, τα πάμε για καφέ κλπ...ξέρετε εσείς...
πιστά τις δαπίτικες οδηγίες τις εφήρμοσε σε μένα πκσίτης όταν μπήκα στη σχολή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airbus την Παρ Ιαν 28, 2011 3:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

μπορεις να ανοιξεις αν θες ενα τοπικ για τα ενοχλητικα τηλεφωνα της πκσ,εδω το θεμα ειναι αλλο.
σιγα μην κανω και δηλωση μετανοιας για να γραψω στο φορουμ.
τωρα αν δεν καταλαβαινεις γιατι μπορει να καιγεται ο κωλος καποιου να σου μιλησει για τις θεσεις του...αυτο ειναι που διαχωριζει μια παραταξη απο τη φιλοσοφικη λεσχη. και αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα του κανω μια πολιτικη συζητηση με καποιον με το να πιανω φιλιες και μετα νε λεω...''εεεεεελα ψησισε με ...εμενα οχι τη δαπ,,,,σταυρωσε εμενα που ειμαστε φιλοιιιιιι'' τι να πω...
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Νομίζω έχουμε ξεφύγει τελείως... Έχει συμβεί κάτι πραγματικά αποτρόπαιο και η κουβέντα καταλήγει στις δαπίτικες τακτικές της ΠΚΣ και στο ότι πρέπει να φύγουν οι παρατάξεις από τα πανεπιστήμια. Προσοχή, προφανώς και δεν είναι έκπληξη ότι η ΔΑΠ κάνει τέτοια πράγματα, όπως το να συντάσσει λίστες με τα προσωπικά στοιχεία κάθε φοιτητή (αν και ότι θα σημειώνανε αν παίζει πινγκ-πονγκ και αν είναι κοντός, ειλικρινά δεν το περίμενα). Το θέμα είναι ότι κάνουμε πλακίτσα και το παίζουμε κουλ, ενώ βλέπουμε να δημοσιεύονται πρώτα από όλα στοιχεία πολλών που δεν είναι ΔΑΠ (για τους δαπίτες σαφώς στα παπάρια μας) και κατά δεύτερον δε συνειδητοποιούμε πως η συγκεκριμένη παράταξη λειτουργεί χειρότερα κι από την Αστυνομία, η ασφαληταριά στο μεγαλείο της.
Και για να μη ξεχνιόμαστε: Αν γίνει κάτι αντίστοιχο με τις άλλες παρατάξεις, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Αλλά πώς κι έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και είναι ΔΑΠ... Οπότε για τη ΔΑΠ θα μιλήσουμε εδώ (ελπίζω).

Υ.Γ.: Να μια καλή ευκαιρία να μη σταματήσει από δω και πέρα το κυνήγι των ΔΑΠιτών (και των ΠΑΣΠιτών φυσικά, αλλά σαν τον ΔΑΠίτη... κανείς)
con
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από con »

2 sxolia mono gt molis gurisa spiti kai nustazw ...
1on an kai prospathousa na vrw programma na anoiksw to mdb arxeio de ta katafera .. kai etsi de kserw pws akrivws einai oi katalogoi .. pantws ta onomata mas borei na ta vrei kaneis apta ergasthria fusikhs .. to pio aplo p m erxetai twra .. sunepws de ta phran aparaithta apth grammateia .. de kserw thn morfh tou sugekrimenou eggrafou an dinei parapanw stoixeia..
2on kapoios filos/h eipe oti oles oi paratakseis akolouthoun ton idio tropo stis eggrafes.. dhl oti einai filikoi kai to paizoun parea kai eksuphretikoi kai de miloun pote gia politika .. kai enoiwsa oti prepei na apokatasthsw auth thn anakriveia kai na pw oti ontws oles oi paratakseis to kanoun auto .. ektos vevaia apthn pks ..pou h prwth tous kouventa einai : ela re filara , pws ta vlepeis ta pragmata ??? :P xaxa ntaksei isws oxi h prwth ekfrash alla mesa stis 5 prwtes .. an kai einai kai autoi polu eksuphretikoi de lew ...
auta ta liga eniwsa thn anagh na pw ..
euxomai se olous sas ena uperoxo vradu gemato gluka oneira..
p.s. kai aponeireuta panta !! :lol:
Άβαταρ μέλους
zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

εχει απολυτο δικιο ο con...τα ονοματα τα βρισκουν απο οπουδηποτε...και ενα ονομα απο μονο του δεν λεει κατι...η ολη επεξεργασια ειναι που βρωμαει...βεβαια απο την γραμματεια μπορουν να βρουν και αλλα πραγματα οπως καταγωγη, επαγγελμα γονιων, απο την καταγωγη μπορουν να φτασουν στην τοπικη οργανωση της νδ και να μαθουν τνσ εισαι που λενε και στο χωριο μου και τι ψηφιζει και το τηλεφωνο του...στην τελικη νδ ειναι μεχρι και απο το ληξιαρχειο μπορουν να παιρνουν τα στοιχεια...

το ξερετε οτι υπαρχει κοσμος που δινει βιογραφικο για δουλεια η μεταπτυχιακα και γραφει στα προσοντα του μελος της δαπ η της οννεδ;;;; ασχετο-σχετικο

δεν καταλαβαινω πως οι λιστες με τα στοιχεια ολων αυτων θα βοηθησουν σε κατι , θα μπορουσε να αποτελεσει αποδειξη με τα στοιχεια σβησμενα ,,, δεν εκανα τον κοπο να δω αυτη την αηδια αλλα φανταζομαι δεν εχουν βαλει πανω σφραγιδες και υπογραφες...

ειχε βρεθει και παλιοτερα φακελωμα τους στους μηχανολογους και το πιο αισχρο ηταν οτι την ειχαν με χρωματακια μπλε δαπ, πρασινο πασπ, κοκκινο πκσ και πορτοκαλι εαακ και μαλιστα ξεραν τοσο μα τοσο καλα τι παιζει που υπηρχε κοσμος με 2 χρωματα που δεν ειχε κατασταλαξει...

χαχαχα η κατασταση εχει και τα θετικα της...εισαι κουρασμενος;;τρεχεις απ το πρωι και δινεις μαθηματα;; σε χωρισε η γκομενα και η μανα σου φτιαχνει ρεβυθια για μεσημερι;;;ψαχνεις στην χαρτουρα να δεις που ανακοινωθηκε το μαθημα;;αν ανακοινωθηκε και τι εγραψες;;;πας απλα στο κυλικειο παίρνεις καφε, και μετα τραπεζακι της δαπ και ξερεις την αναλυτικη σου βαθμολογια, το μο σου και με μια προχειρη μελετη το ποτε θα παρεις πτυχιο, στην οποια θα εχει συνυπολογιστει το ψυχολογικο σου προφιλ και σε συνεργασια με τον παθολογο σου το ποσο φιλασθενος εισαι,επισης το εισοδημα του μπαμπμα σου και της μαμας σου, ωστε να μειωθει το σφαλμα...βουαλα...ολο παραπονα ειστε...βρε η δαπ υπευθυνα και ειλικρινα δουλευει για το συμφερον σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zinovia την Παρ Ιαν 28, 2011 4:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Εικόνα
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Απάντηση