Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
Θέλω να βάλετε το χέρι στην καρδιά. Δεν ξέρω αν πιστεύετε ή αν δεν πιστεύετε, αν νηστεύετε ή δε νηστεύετε. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα ασχοληθώ με το αν θα κάνετε διακοπές στην επαρχία ή στην πόλη, αν θα ψήσετε οβελία ή κοτόπουλο. Το θέμα μας είναι η "επική σειρά" ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, αυτού του τρισκατάρατου του Τζεφιρέλι.
Ξέρω, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, αλλά είναι και πάλι επίκαιρο. Ακόμα δεν έσβησε το echo από το προηγούμενο Πάσχα και ακούω ξανά το soundtrack. Το νιώθω να έρχετε κατά πάνω μας με δρασκελιές.
Δεν θέλω ελεημοσύνη. Θέλω αλληλεγγύη. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας και να ρίξετε την ψήφο σας... Σας παρακαλώ!
Ξέρω, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, αλλά είναι και πάλι επίκαιρο. Ακόμα δεν έσβησε το echo από το προηγούμενο Πάσχα και ακούω ξανά το soundtrack. Το νιώθω να έρχετε κατά πάνω μας με δρασκελιές.
Δεν θέλω ελεημοσύνη. Θέλω αλληλεγγύη. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας και να ρίξετε την ψήφο σας... Σας παρακαλώ!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Re: Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ
drcypher έγραψε:
Κακίας απέχου.
-
loukas athanasiou