ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ λες κι εσεις δεν το κανετε αυτο ρε ζινοβια...Απλως αλλαζει η καφετερια και γινεται ροκ.zinovia έγραψε:το ονοματακι μου φιγουραρει μια χαρα στο ψηφοδελτιο της ΠΚΣ και η αφεντομουτσουναρα μου σε καθε συνελευση...θες να το χτυπησω σε tattoo? φορουμ ειναι εδω μεσα η η μοσαντ και η cia 2 σε ενα;;χαχαχαχα πως και σεισμος να γινει καταληγουμε στην πκσ;;; πολυ μ αρεσει. Ιστοριες υπαρχουν πολλες και οι περισσοτερες ειναι για την δαπ τι να κανουμε;; τα παιδια ειναι ειτε στοκοι ειτε ατυχοι ειτε τσιρακια αβερτα. Τι να κανουμε;;; οταν καλεις καποιον να αγωνιστει μαζι σου, δε πα να εισαι λαθος, δε πα να εισαι μ@λ@κ@ς, τον σεβεσαι σαν νυν η μελλοντικο συναγωνιστη τουλαχιστον. Οταν τον πας να πινει καφε στη μιλενιουμ και τον σερνεις τελευταια στιγμη σαν ζωο να σε ψηφιζει η του ταζεις γκομενες σημειωσεις και δεν ξερω εγω τι αλλο...σε τετοιες μεθοδους καταληγεις, αν δεν ξεκινας ηδη απο κει... ολα εχουν μια λογικη...αρα μην μενουμε εκπληκτοι...
Και οσο πολιτικο ειναι να πινεις καφεδακι στην μιλενιουμ αλλο τοσο πολιτικο ειναι αβουλα να μοιραζεις ριζοσπαστη και να σηκωνεις το χερακι σου στην συνελευση.
Γραψου οσο προλαβαινεις για να φυγεις μετα, γιατι σε λιγο θα σταματησει να ειναι μονο σπρωξιδια...chArAls έγραψε:Παντως πιστευω πως καλο θα ηταν ολοι εδω μεσα που ΑΝΗΚΟΥΝ σε καποιο κομμα,νεολαια να το λενε στην υπογραφη τους,για να ειμαστε και εμεις οι αλλοι ψυλλιασμενοι και να μην χρτειαζεται να περασουν καμια 10αρια ποστ για να σιγουρευομαστε ποιανου προπαγανδα προωθουν.[/quote
Επειδη βαριεμαι να αλλαζω υπογραφη, δηλωνω αυτονομος εθνικιστης...chArAls έγραψε:ΝΑ γραφτω στη ΔΑΠ αλλα οχι τωρα.Τωρα τρωνε ξυλο...