Big brother is watching you
- chArAls
- Real Name: Χαρης
- Facebook ID: 0
Re: Big brother is watching you
Παντως εχει φαση το θεμα γιατι ειναι ισως το μονο που αριστεροι συμφωνουν με την εκκλησια! 

bar-code και ενεσουλες τατιανας στεφανιδου( αλα equilibrium), ουτως ή αλλως σε μια ουρα που θα σαι, δε πα να σαι στου οαεδ, στης εφοριας ή στο ασεπ(γουαου) παλι αριθμακι θα εισαι!!!! Και ιδια σκατα που κανεις μηχανικα καθε 4 χρονια στην καλπη τωρα θα τα κανεις με τον γαματο σειριακο σου αριθμο (γουαου!)!!! Ετσι κι αλλιως εισαι εμπορευμα κι απο τα πιο φτηνα!! Και οταν φτασεις 70, αφου θα εχεις δει ολα τα ομορφα μερη του κοσμου( απο το pc σου) θα ζησεις τη ζωουλα σου!!!!
-
farao
- Banned
- Real Name: Vaggelis
Γι' αυτό και εγώ δεν πέφτω στην παγίδα χριστιανικού τύπου "666".chArAls έγραψε:Παντως εχει φαση το θεμα γιατι ειναι ισως το μονο που αριστεροι συμφωνουν με την εκκλησια!
Το καταλληλότερο νομίζω είναι να αποφανθεί η Υπηρεσία Προσωπικών Δεδομένων για το θέμα. Και επειδή την εν λόγω υπηρεσία την εμπιστεύομαι απόλυτα, όταν ψηφιστεί το μέτρο, αν εκείνη το απορρίψει, τότε θα κάνω στροφή 180 μοιρών στην άποψή μου (κοινώς, κωλοτούμπα) και θα συμφωνήσω με όσους κράζουν τώρα την κάρτα.
-
papagalakos
Η ανεξάρτητη και αμερόληπτη.farao έγραψε: Το καταλληλότερο νομίζω είναι να αποφανθεί η Υπηρεσία Προσωπικών Δεδομένων για το θέμα.
Σπουδαία κριτήρια...farao έγραψε:αν εκείνη το απορρίψει, τότε θα κάνω στροφή 180 μοιρών στην άποψή μου (κοινώς, κωλοτούμπα)
Ο ένας δεν διαβάζει βιβλία και είναι ιδεολόγος πάνω σε αυτό, ο άλλος στηρίζει την άποψή του στη Υπηρεσία Προσωπικών Δεδομένων... Σίγουρα είμαι σε site φυσικομαθηματικής σχολής με φοιτητές που σκέφτονται ορθά;
-
farao
- Banned
- Real Name: Vaggelis
Παπαγαλάκο, εγώ σε αντίθεση με εσένα και τον παρόμοια "σκεπτόμενο" φίλο σου, δεν είμαι κάτοχος της απόλυτης αλήθειας.Αν κάνω λάθος, θα αλλάξω άποψη.
Ξεκίνα να καταλάβεις όλες αυτές τις 20 λέξεις που έγραψα και ξαναπέρασε τον Σεπτέμβρη να σε εξετάσουμε.
Ξεκίνα να καταλάβεις όλες αυτές τις 20 λέξεις που έγραψα και ξαναπέρασε τον Σεπτέμβρη να σε εξετάσουμε.
-
papagalakos
Ποιόν φίλο; Εγώ δεν έχω φίλους.farao έγραψε:Παπαγαλάκο, εγώ σε αντίθεση με εσένα και το παρόμοια "σκεπτόμενο" φίλο σου
Το θέμα δεν είναι αν κάποιος αλλάζει ή όχι άποψη. Το θέμα είναι τα κριτήρια με τα οποία διαμορφώνει ή αναδιαμορφώνει άποψη. Και κάποιος άλλος μπορεί να αλλάζει άποψη ανάλογα με το τί λέει η Μανολίδου.farao έγραψε:δεν είμαι κάτοχος της απόλυτης αλήθειας.Αν κάνω λάθος, θα αλλάξω άποψη.
papagalakos έγραψε: Ο ένας δεν διαβάζει βιβλία και είναι ιδεολόγος πάνω σε αυτό, ο άλλος στηρίζει την άποψή του στη Υπηρεσία Προσωπικών Δεδομένων... Σίγουρα είμαι σε site φυσικομαθηματικής σχολής με φοιτητές που σκέφτονται ορθά;
Κάτι τέτοια επιχειρήματα διαβάζω, σε post 20 λέξεων πάντα, και σιγουρεύομαι.farao έγραψε: Ξεκίνα να καταλάβεις όλες αυτές τις 20 λέξεις που έγραψα και ξαναπέρασε τον Σεπτέμβρη να σε εξετάσουμε.
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
Σσσσσσ....μας ακούουουουουνε τώρα...(smiiiile!!!It's the "κράτος-camera"!!!)
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
-
papagalakos