Κατοικίδια - μικρά τσουβάλια αγάπης
Συντονιστής: AlexandraDC
Re: Κατοικίδια- μικρά τσουβάλια αγάπης
Τοτε θα πας στο Κορωπι... (δε μας νοιαζει πως)
Παντως οσο αφορα τη λιστα: Οχι. Πρεπει να τη λαβουμε υποψιν μας γιατι αν καποιος πχ δεν αντεχει καποιον τελειωμενο βλακα, τοτε μαλλον δε θα αντεχει να πρεπει να λεει 30 φορες κατι στο chow chow και αυτο να καθεται και να τον κοιταει σα χαζο. Εγω πχ δε το'ξερα. Οποτε η λιστα με γλιτωσε απο το να παρω ποτε μου ενα τετοιο σκυλο (οχι οτι θα επαιρνα σκυλο. Στο κεντρο της αθηνας μενω. Μια γειτονισσα εβγαζε το σκυλακι της στο μπαλκονι γιατι δεν ειχε που να το βαλει και αυτο στριγκλιζογαυγιζε ασταματητα μεχρι που καλεσαμε φιλοζωικη ή κατι τετοιο [το μπαλκονι να'ταν κατι σαν 5 φορες το μεγεθος του σκυλιου και αυτο να χτυπιεται στη τζαμαρια της μπαλκονοπορτας]. Μετα δε ξερω τι εγινε. Δε ξανακουσα το σκυλακι [νομιζω στριγκλιζογαυγιζε "μεσα" για λιγο καιρο] . Μαλλον θα το φαγανε). Η λιστα δλδ εσωσε την ψυχικη μου ηρεμια ΚΑΙ το σκυλο γιατι θα μπορουσα να ημουν κανενας καθυστερημενος και εγω που θα το'δερνε οταν δεν υπακουγε
Παντως οσο αφορα τη λιστα: Οχι. Πρεπει να τη λαβουμε υποψιν μας γιατι αν καποιος πχ δεν αντεχει καποιον τελειωμενο βλακα, τοτε μαλλον δε θα αντεχει να πρεπει να λεει 30 φορες κατι στο chow chow και αυτο να καθεται και να τον κοιταει σα χαζο. Εγω πχ δε το'ξερα. Οποτε η λιστα με γλιτωσε απο το να παρω ποτε μου ενα τετοιο σκυλο (οχι οτι θα επαιρνα σκυλο. Στο κεντρο της αθηνας μενω. Μια γειτονισσα εβγαζε το σκυλακι της στο μπαλκονι γιατι δεν ειχε που να το βαλει και αυτο στριγκλιζογαυγιζε ασταματητα μεχρι που καλεσαμε φιλοζωικη ή κατι τετοιο [το μπαλκονι να'ταν κατι σαν 5 φορες το μεγεθος του σκυλιου και αυτο να χτυπιεται στη τζαμαρια της μπαλκονοπορτας]. Μετα δε ξερω τι εγινε. Δε ξανακουσα το σκυλακι [νομιζω στριγκλιζογαυγιζε "μεσα" για λιγο καιρο] . Μαλλον θα το φαγανε). Η λιστα δλδ εσωσε την ψυχικη μου ηρεμια ΚΑΙ το σκυλο γιατι θα μπορουσα να ημουν κανενας καθυστερημενος και εγω που θα το'δερνε οταν δεν υπακουγε
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

μια φιλη μου ειχε για ενα διαστημα σκυλακι στην αθηνα και μαλιστα εμενε στη δαφνη, οποτε το εβγαζε βολτα καθε μερα και ειχε μεγαλο μπαλκονι, μεχρι που πηγε ενα 3ημερο σε ενα φιλικο σπιτι στην επαρχια, και μολις ειδε το ποσο χαρουμενο και παιχνιδιαρικο εγινε το σκυλι,τους το χαρησε.
η πολη δεν ειναι για σκυλια
οσο για το ποσο εξυπνες ειναι καποιες ρατσες και καποιες αλλες οχι παιζει ρολο και το συγκεκριμενο ζωο.
Ξερω σκυλια που ειναι πιο εξυπνα απο πολλους ανθρωπους-χαχαχαχαχα
πχ γενικα τα κουνελια ειναι χαζα, αλλα τυχαινει το δικο μου και να ακουει (στο ΟΧΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ή στο ΕΛΑ-μονο εμενα) και να κανει και πονηριες του τυπου να σου κρυφτει για να κανει κατι που δεν το αφηνεις ή με το που του πεις οχι για κατι να το γυροφερνει μεχρι να παψεις να κοιτας ή οταν εισαι στεναχωρημενος να ερχεται και να σου τριβεται ή να ζηλευει το αγορι σου και να το δαγκωνει στα καλα καθουμενα και διαφορα αλλα...
το πιο χαρακτηριστικο ειναι μια φορα που επαιζα και του κουνουσα μπροστα του ενα κορδονακι. Τη μια φορα κοιταξε δεξια την αλλη αριστερα και στην τριτη κοιταξε το χερι μου και πηγε να πιασει την ''πηγη'' του κορδονιου.
οσο για το πως το βρηκα- δυστυχως σε πετ σοπ και το μετανιωνω λογο ολων των παραπανω και λογο του οτι μεχρι να παρω τον σαλ δεν ειχα σκεφτει ολα τα παραπανω. Ηταν πατημενος απο αλλα κουνελια και φαινοταν μονο ο ποπος του. Τον εδειξα και ζητησα να δω αυτο.Εεεε απο τοτε κανει οτι θελει εδω μεσα.
Οποτε η γνωμη μου ειναι κατι σε ατακα απο ερωτικη κομεντι--- οταν δεις ποιο ειναι το καταλληλο θα το καταλαβεις...χαχαχα
η πολη δεν ειναι για σκυλια
οσο για το ποσο εξυπνες ειναι καποιες ρατσες και καποιες αλλες οχι παιζει ρολο και το συγκεκριμενο ζωο.
Ξερω σκυλια που ειναι πιο εξυπνα απο πολλους ανθρωπους-χαχαχαχαχα
πχ γενικα τα κουνελια ειναι χαζα, αλλα τυχαινει το δικο μου και να ακουει (στο ΟΧΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ή στο ΕΛΑ-μονο εμενα) και να κανει και πονηριες του τυπου να σου κρυφτει για να κανει κατι που δεν το αφηνεις ή με το που του πεις οχι για κατι να το γυροφερνει μεχρι να παψεις να κοιτας ή οταν εισαι στεναχωρημενος να ερχεται και να σου τριβεται ή να ζηλευει το αγορι σου και να το δαγκωνει στα καλα καθουμενα και διαφορα αλλα...
το πιο χαρακτηριστικο ειναι μια φορα που επαιζα και του κουνουσα μπροστα του ενα κορδονακι. Τη μια φορα κοιταξε δεξια την αλλη αριστερα και στην τριτη κοιταξε το χερι μου και πηγε να πιασει την ''πηγη'' του κορδονιου.
οσο για το πως το βρηκα- δυστυχως σε πετ σοπ και το μετανιωνω λογο ολων των παραπανω και λογο του οτι μεχρι να παρω τον σαλ δεν ειχα σκεφτει ολα τα παραπανω. Ηταν πατημενος απο αλλα κουνελια και φαινοταν μονο ο ποπος του. Τον εδειξα και ζητησα να δω αυτο.Εεεε απο τοτε κανει οτι θελει εδω μεσα.
Οποτε η γνωμη μου ειναι κατι σε ατακα απο ερωτικη κομεντι--- οταν δεις ποιο ειναι το καταλληλο θα το καταλαβεις...χαχαχα
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jO3dwUKULOE[/youtube]
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- sempreviva
- Real Name: Spongebob
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw[/youtube]
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
- chArAls
- Real Name: Χαρης
Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι λιγο ασχετος.Τα κουνελια πως εκπαιδευονται για να μην τα κανουν παντου?Ή δεν εκπαιδευονται και απλα τσεκαρεις το μαξιλαρι πριν πεσεις για υπνο? 

τα κουνελια γενικα τα κανουν στον χωρο τους ή αν θελουν να μαρκαρουν καποιον χωρο.
οταν τα κανουν εκτος κλουβιου τους μιλας εντονα και τα βαζεις στο κλουβι τους-οποτε καταλαβαινουν οτι δεν εχει παιχνιδια και αγαπες αν το κανουν.
ο δικος μου τρεχει γυρω γυρω και οταν θελει να τα κανει μπαινει στο κλουβι και ξαναβγαινει.
επισης τον αφηνω να τρεχει μεσα στο σπιτι ολη μερα και τον ταιζω το απογευμα που τον βαζω στο κλουβι.
ειναι λιγο χαζο να βγαλεις εξω ενα κουνελι μολις εχει φαει.
οταν τα κανουν εκτος κλουβιου τους μιλας εντονα και τα βαζεις στο κλουβι τους-οποτε καταλαβαινουν οτι δεν εχει παιχνιδια και αγαπες αν το κανουν.
ο δικος μου τρεχει γυρω γυρω και οταν θελει να τα κανει μπαινει στο κλουβι και ξαναβγαινει.
επισης τον αφηνω να τρεχει μεσα στο σπιτι ολη μερα και τον ταιζω το απογευμα που τον βαζω στο κλουβι.
ειναι λιγο χαζο να βγαλεις εξω ενα κουνελι μολις εχει φαει.
- kwfwq
- Real Name: αδιάκριτε...
Σκέφτηκα στην αρχή να το βάλω στο τόπικ "αστεία video" αλλά σκέφτηκα ότι εδώ ταιρίαζει καλύτερα(αν και δεν είναι κατοικίδια).Λατρεύουμε λάμα
(Μόλις θυμήθηκα το "ο αυτοκράτορας έχει κέφια")
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KMYN4djSq7o[/youtube]
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
+ 1.000.000
Μες στο μυαλό μου είσαι!

Μες στο μυαλό μου είσαι!
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Το δικό μου, τουλάχιστον, δεν εκπαιδεύεται ακριβώς. Το "ψιλό" του το κάνει εκεί που θα μυρίσει τα προηγούμενα, δλδ στο κλουβί του, και είναι σταθερός στην πίσω αριστερή γωνία. Το "χοντρό" του το κάνει όπου θέλει να μαρκάρει περιοχές, πχ γωνίες, αλλά δεν ενοχλεί και τόσο, γιατί είναι στεγνό/συμπαγές και δεν λερώνει (σαν χαλίκι), ενώ το μαζεύεις μετά με το σκουπάκι σε dt!chArAls έγραψε:Να ρωτησω κατι επειδη ειμαι λιγο ασχετος.Τα κουνελια πως εκπαιδευονται για να μην τα κανουν παντου?Ή δεν εκπαιδευονται και απλα τσεκαρεις το μαξιλαρι πριν πεσεις για υπνο?
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
- sempreviva
- Real Name: Spongebob
Έχω λιώσει!!!kwfwq έγραψε:
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
- chArAls
- Real Name: Χαρης
Παντως εγω μια φορα ειχα πιασει ενα σκατζοχοιρο στην αυλη μου(που στο καλο βρεθηκε στο χαλανδρι)και του εδωσα ενα δοχειο με νερο και πηγε και αφοδευσε μεσα !
Ηθελε να μαρκαρει το νερο για δικο του?
Και btw τα κουνελια ποσο ζουνε πανω κατω?
Ηθελε να μαρκαρει το νερο για δικο του?
Και btw τα κουνελια ποσο ζουνε πανω κατω?

- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Ήθελε να κάνει μπιντέ, γι αυτό. Επόμενη φορά δοκίμασε να του δώσει κρασί. Τους αρέσει πολύ.
Όσο για τα κουνέλια, εξαρτάται από το πότε θα βαρεθείς να παραγγέλνεις απ' έξω...
Όσο για τα κουνέλια, εξαρτάται από το πότε θα βαρεθείς να παραγγέλνεις απ' έξω...
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht