Υποστήριξε ακόμη ότι η μη πληρωμή διοδίων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη γενικότερη λειτουργία και κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων, καθώς αυτό προκαλεί επιφυλάξεις στις τράπεζες για τη βιωσιμότητα των έργων.
1ον: Ποιον έργων?
2ον: Μα καλά τι σημαίνει βιωσιμότητα έργου? ΔΡΟΜΟΣ είναι δεν είναι επιχείρηση... Μιας που είπα επιχείρηση... Μ' αρέσει που σε κάποιο σημείο λέει ότι η Α.Ο. έπρεπε να κάνει 3,7 ευρώ...
Να κάνω κ μια ερώτηση που νομίζει ότι ισχύει αλλά θέλω να το σιγουρέψω.
Εφόσον καταδικάζεσαι σε 3 μήνες φυλακή ή τέλοσπάντων μπορείς να εξαγοράσεις 3 μήνες φυλακής, αυτό δεν σου λερώνει και το ποινικό μητρώο? Όταν λοιπόν κάνεις αίτηση για δουλειά κάπου κ σου ζητήσουν ποινικό μητρώο δεν θα φας πόρτα?
Φανταστείτε κάποιον να μην έχει να εξαγοράσει τους 3 μήνες φυλακής και να τον χώσουν μέσα... Και φυσικά στις φοβερές ελληνικές φυλακές να είναι και στο ίδιο κελί με 2-3 ισοβίτες....για ένα εισιτήριο...
Και κάτι άλλο. Μου φαίνεται ότι με αυτό το μέτρο θα ανθίσει το λάδωμα των ελεγκτών... Σε κατεβάζει απ το λεωφορείο. Ξέρεις τι σε περιμένει αν έρθουν οι μπάτσοι, οπότε τα βρίσκεται με "ωραίο τρόπο"...
Νομίζω ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν του έχει δοθεί η ανάλογη σημασία από καμία πλευρά (ούτε ΜΜΕ, ούτε φοιτητές, ούτε κανένας). Σοβαρό τόσο ως προς την αύξηση των εισιτηρίων που θα πρεπε να υπάρχουν είτε με ένα συμβολικό ποσό (πχ 20 λεπτά) είτε να μην υπάρχουν καθόλου, αλλά και ως προς τον τρόπο που αντιδρά η κυβέρνηση. Βαφτίζει τζαμπατζήδες όσους δεν πληρώνουν και τους απειλεί-τρομοκρατεί με 3 μήνες φυλακή...
Off Topic
Λουνατικ με εντυπωσιαζεις. Η προοδος σου ειναι απιστευτη (σοβαρα).
Αν όντως σοβαρολογείς (που αμφιβάλλω) να ξέρεις ότι οι ιδέες μου δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο