kai ths aderfhs m

Συντονιστής: AlexandraDC

Βασανισμένο ζωντανό...msl έγραψε:Αφού ανεβάζετε όλοι .. ας ανεβάσω κι εγώ τον δικό μου κύριο ..
Από δω ο Σωτήρης ..![]()

Ευχαριστώzinovia έγραψε:Πολυ ωραιος ο Freddy!!!!! και νομιζω οτι ο Planck ειναι ο χαμενος αδερφος του Σάλεχ !!!!
Υπαρχουν πολλοι τροποι για να δωσεις ονομα σε ενα ζωο. Συνηθως αναλογα σε τι ακουσει. Μια μερα κατι διαβαζα στο νετ για μια Σαλεχ και φωναξα ετσι το ως τοτε μπερδεμενο κουνελι μου απο τα 1000 χαιδευτικα και αρχισε να χοροπηδαει...ε... και του εμεινε... αν και το επισημο ονομα ειναι αλλο!!!!χαχαχαχα!!!!
Ομολογώ ότι έχω υπάρξει αρκετά κρεατοφάγος, αλλά με την ιδέα του κυνηγιού ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, ειδικά πουλιά και κουνέλια. Όσο μεγαλώνω, τόσο λιγότερο με ενθουσιάζει το κρέας..Και για οσους λενε για στιφαδο κλπ...ποτε δεν καταλαβα πως γινεται να λιγουρευτεις ενα ζωντανο πλασμα!!!
Να ειναι καποιος τοσο κοιλιοδουλος ή πεινασμενος που να του τρεχουν τα σαλια μπροστα σε ενα πιατο μπορω να το καταλαβω, αλλα κατι ζωντανο;; Δηλαδη οταν πεινας βλεπεις αγελαδες να περνανε μπροστα σου και να κανουν μουυυυυ;
Την πιο ωραια αντιστοιχη ατακα την ειχε πει ενας φιλος μου, παντως- ''τι ωραιο κουνελακι!!!! ας το σκεπασουμε με μερικα κρεμμυδακια να μην κρυωνει!!!! χαχαχαχαχα