και να μη παρεις αλλα βιβλια (φανταζομαι) στο επομενο εξαμηνο ή μεχρι το τελος των σπουδων. Επισης, κατι λενε περι νομικης ευθυνης... Αλλα αυτο το αφηνω στα swatneli έγραψε:na apenergopoiithei o logariasmos
Απόκλιση στη δήλωση συγγραμμάτων Εύδοξος
Re: Απόκλιση στη δήλωση συγγραμάτων Εύδοξος
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
- Facebook ID: 0
Μπηκα στο ευδοξος και μου λεει :
Εχει βγαλει κανεις ακρη?
και μου βγαζει εναν αριθμο.Εγω αυτα τα βιβλια που λεει ΟΥΤΕ που τα ειχα ματαδει πριν το συστημα ευδοξος.Πως τα εχω παρει???!!!! Δηλαδη αν ειχα δηλωσει παλαιοτερα καποιο μαθημα σε εξαμηνο , αλλα χωρις να παρω το βιβλιο, αυτο το μετραει οτι το εχω παρει οπως και να εχει?Αριθμός Μαθημάτων για τα οποία έχετε ήδη παραλάβει συγγράμματα πριν το σύστημα Εύδοξος
Εχει βγαλει κανεις ακρη?
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
na psakso dikigoro? gamoto, me anakalypsan oti ego kataxreosa to elliniko dimosio...LocknLoad έγραψε:Επισης, κατι λενε περι νομικης ευθυνης... Αλλα αυτο το αφηνω στα swat
oi karagkiozides, oi geloioi!
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Το έβγαλε και σε εμένα επειδή λέει είχα περάσει το όριο εξαμήνων, δηλαδή τιμωρία επειδή είμαι ανοργάνωτος και δεν τα πήρα στην ώρα τους. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τα επιστρέψωsempreviva έγραψε:Ρε παιδιά λέει σε κανέναν άλλο ότι το βιβλίο το έχει παραλάβει "υπό μορφή δανεισμού"??? Θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται μ'αυτούς εδώ!!
btw, ούτε τώρα μου ήρθε το e-mail εμένα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- sempreviva
- Real Name: Spongebob
Δηλαδή υποτίθεται πως πρέπει να τα επιστρέψουμε?? Καλά,δεν παίζει αυτό με τίποτα!
Εγώ είχα πάρει το πολύ καμιά 30ριά βιβλία,δεν υπάρχει περίπτωση να τους τα χαρίσω τώρα. Και δε νομίζω οι παλιές σημειώσεις που παίρναμε τύπου "βιβλιαράκι προχειροδεμένο με κίτρινο εξώφυλλο" να μετράνε σαν κανονικό σύγγραμμα. Μήπως να τους ευχαριστήσουμε που μας έκαναν τη χάρη τόσα χρόνια να μας τα δίνουν τζάμπα?? Αααα,έπρεπε να τους τα πάρω όλα μου φαίνεται,όχι μόνο από τα μαθήματα που χρωστάω (εντάξει,συν ένα που έχω περάσει
)!!
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
-
papagalakos
Οι σημειώσεις με το κίτρινο εξώφυλλο μετράνε για συγγράμματα. Τουλάχιστον σε εμάς έτσι ισχύει και τα μισά μας βιβλία είναι τέτοια.
Σε εμας, στη λιστα του eudoxos, οταν μας δινουν τετοιο, λεει οτι "δε δινεται συγγραμα"

@[you]

@[you]

- Hengeo
Ω ναι, εμένα μου έβγαλε ότι πρέπει να τα επιστρέψω μετά από ένα χρόνο στη βιβλιοθήκη. Ε τι θα κάνουν αν δεν τα επιστρέψω; Θα αρνηθούν να μου δώσουν πτυχίο, ή θα με πάνε δικαστικώς;sempreviva έγραψε:Δηλαδή υποτίθεται πως πρέπει να τα επιστρέψουμε??
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- sempreviva
- Real Name: Spongebob
Μα στη σελίδα τους (στο "συχνές ερωτήσεις") γράφει:
"Μπορώ να δηλώσω και να παραλάβω Συγγράμματα για μαθήματα προηγούμενων εξαμήνων;
Απ.: Ναι, εφόσον ο φοιτητής δεν έχει εξεταστεί επιτυχώς στο συγκεκριμένο μάθημα και δεν έχει παραλάβει ήδη σύγγραμμα για το μάθημα αυτό τα προηγούμενα έτη (ακόμη και αν το σύγγραμμα έχει αλλάξει)"
Και μου λέει μετά ότι το σύγγραμμα πχ για την Ανάλυση Δεδομένων σε Η/Υ το έχω παραλάβει υπό μορφή δανεισμού.Το οποίο είναι καινούριο μάθημα και πέρυσι δεν το είχα δηλώσει καν,οπότε αποκλείεται να μη δικαιούμαι το βιβλίο! Κάτι δε μου πάει καλά εδώ..
"Μπορώ να δηλώσω και να παραλάβω Συγγράμματα για μαθήματα προηγούμενων εξαμήνων;
Απ.: Ναι, εφόσον ο φοιτητής δεν έχει εξεταστεί επιτυχώς στο συγκεκριμένο μάθημα και δεν έχει παραλάβει ήδη σύγγραμμα για το μάθημα αυτό τα προηγούμενα έτη (ακόμη και αν το σύγγραμμα έχει αλλάξει)"
Και μου λέει μετά ότι το σύγγραμμα πχ για την Ανάλυση Δεδομένων σε Η/Υ το έχω παραλάβει υπό μορφή δανεισμού.Το οποίο είναι καινούριο μάθημα και πέρυσι δεν το είχα δηλώσει καν,οπότε αποκλείεται να μη δικαιούμαι το βιβλίο! Κάτι δε μου πάει καλά εδώ..
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
- Hengeo
Δεν ξέρω τι να πω, μάλλον χτύπησε και εδώ η κλασσική ελληνική γραφειοκρατία. Στη δική μου περίπτωση μου βγάζει ότι έχω ξεπεράσει το όριο εξαμήνων κατά το οποίο δικαιούμαι να παίρνω συγγράμματα.
- lunatic
- Real Name: Zoro
Κ άλλο ένα mail...Αγαπητέ φοιτητή,
σας ενημερώνουμε ότι από 08/02/2011 δεν είναι δυνατή η επιστροφή των παρατύπως παραληφθέντων βιβλίων στα σημεία διανομής, από τα οποία τα προμηθευτήκατε.
Στο εξής οι επιστροφές θα πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες του Ιδρύματός σας.
Από το λογαριασμό σας στο ΕΥΔΟΞΟΣ (service.eudoxus.gr/student), μπορείτε πλέον να βλέπετε για τα βιβλία που έχουν παραληφθεί και έχουν σημανθεί με την ένδειξη:"Το βιβλίο το έχετε παραλάβει χωρίς να το δικαιούστε", τη λίστα των βιβλιοθηκών στις οποίες μπορείτε να τα επιστρέψετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα βιβλία μέχρι τη στιγμή που θα υποβάλλετε δήλωση συγγραμάτων για το εαρινό εξάμηνο.
Η επιστροφή ενος αδικαιολογήτως παραληφθέντος βιβλίου αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση του φοιτητή, και μπορεί να αποκαταστήσει την παρατυπία. Mέχρι να αποκατασταθεί η αρρυθμία, ενδέχεται να υπάρξει απενεργοποίηση του λογαριασμού ΕΥΔΟΞΟΣ.
Από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών Εύδοξος
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Εγω εκανα ενα report στο site τους και μου'πανε (με email) να στειλω ενα fax με τη δηλωση μαθηματων μου. Χαλασμενο το fax τους Παρασκευη και Δευτερα πρωι... (μεσημερι ηταν οκ) Δε μου απαντησαν με ενα "οκ" ή κατι, αλλα ουτε μου εστειλαν αυτο το email
Οποτε γραψτε ενα report και περιμενετε email (1-2 μερες θα παρει αν οχι την ιδια) ή παρτε τους τηλεφωνο στο 801-11-13600. Το fax ειναι 2107724396-7 οπου το 6 ηταν το χαλασμενο και το 7 δεν ειναι καν fax
Οποτε γραψτε ενα report και περιμενετε email (1-2 μερες θα παρει αν οχι την ιδια) ή παρτε τους τηλεφωνο στο 801-11-13600. Το fax ειναι 2107724396-7 οπου το 6 ηταν το χαλασμενο και το 7 δεν ειναι καν fax

@[you]

@[you]

- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Re: Απόκλιση στη δήλωση συγγραμμάτων Εύδοξος
Εκανα κ εγω report με mail πριν 3 μερες αλλα δεν ελαβα καμια απαντηση!
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...