Καταγγελία - Διευκρίνιση

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

mystic

Καταγγελία - Διευκρίνιση

Δημοσίευση από mystic »

Επειδή η αλήθεια πρέπει να αποκαθείσταται φτιάχνω αυτόν τον λογαριασμό για ένα μόνο post.
Ο λόγος διαγραφής μου δεν είναι αυτός που αναρτήθηκε. Αυτό ήταν το warnning.
Ο λόγος ήταν η απάντησή μου στην msl σε pm που μάλλον δεν της άρεσε.
Εγώ αυτό το θεωρώ κατάχρηση εξουσίας, και επειδή η msl ψεύδεται με την αιτιολογία που δίνει θεώρησα ότι πρέπει να το γράψω.
Σε παλιότερο ban δεν είχα κάνει ανάλογο post.

Την ουσία της διένεξης, την άρνησή μου να φύγει ο τίτλος “μπάτσοι-δολοφόνοι-δικαστές” έναντι στην “απόφαση” των admins (που θα έπρεπε να σέβομαι) την αφήνω στην κρίση σας.

Την υποχρέωση των admins όμως που θέλουν σεβασμό από τα μέλη του forum ενώ δεν δείχνουν σεβασμό σε νεκρό που το αίμα του δεν στέγνωσαι ακόμα δε την αφήνω στην κρίση κανενός.

Το topic δεν είναι για να γίνει συζήτηση. Να παραμείνει μέχρι να διαβαστεί και μετά να διαγραφεί μαζί με τον λογαριασμό.

papagalakos
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Re: Καταγγελία - Διευκρίνηση

Δημοσίευση από msl »

Η απάντηση που έλαβα στο warning που σου αποδόθηκε:
The following warning was issued to this user
» Με αφορμή τη δημοσίευσή σου σχετικά με την αλλαγή του τίτλου στο "Νέα περιστατικά τυφλής καταστολής", καθώς και την γενικότερη συμπεριφορά σου στο forum, έχω να σου επισημάνω τα εξής: Δεν αγνοούμε αποφάσεις συντονιστών. Αν διαφωνούμε με αυτές, μπορούμε να μιλήσουμε με τον αρμόδιο συντονιστή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγνοούμε επιδεικτικά τις αποφάσεις του και δεν ειρωνευόμαστε. Δεν μετατρέπουμε τις συζητήσεις σε chat και δεν κάνουμε απανωτά offtopic που οδηγούν στον εκτροχιασμό των θεμάτων.
Την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί παρόμοια συμπεριφορά ή που θα αθετηθεί κάποιος άλλος από τους κανόνες ορθής λειτουργίας του forum, θα έχεις ως ελάχιστη ποινή τη 1 μέρα απομάκρυνσης από αυτό.
ήταν αυτή:
papagalakos έγραψε:Δε πα να δεις αν έρχομαι;...
καθώς και ένα δεύτερο pm το οποίο διαγράφηκε πριν το δω.
Ο λόγος του ban, συνεπώς, έχει να κάνει με τη ασέβεια στους κανονισμούς, όχι την ασέβεια στο πρόσωπό μου.

Και με βάση τον ακόλουθο κανονισμό:
Απαγορεύται η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών από τον ίδιο χρήστη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος έχει παραβεί αυτόν τον κανονισμό οι διαχειριστές έχουν κάθε δικαίωμα να διαγράψουν όλους τους λογαριασμούς του χωρίς καμία προειδοποίηση.
η ποινή του χρήστη papagalakos επεκτείνεται σε 1 βδομάδα (από 1 μέρα που ήταν αρχικά).
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Ναι, κάνε την επανάστασή σου στο semfe.gr...

Ήδη σου'χουν χαριστεί πολλές περιπτώσεις που κανονικά θα έπρεπε να έχεις banαριστεί. Το forum λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτός ισχύει για όλους. Δεν αποτελείς καμία εξαίρεση.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Δεν καταλαβαίνω γιατί να επεκταθεί το ban σε μια βδομάδα. Δήλωσε ξεκάθαρα τον λόγο που άνοιξε τον λογαριασμό.
Επιτέλους φερθείτε όπως πρέπει εδώ μέσα και σαν σωστοί admins-mods.

Ο κανόνας αυτός υπάρχει για να μην έχει κάποιος 2ο λογαριασμό και παίζει σε διπλό ταμπλό. Απ την στιγμή που ο παπαγαλάκος δήλωσε ποιος είναι και δεν το έκανε απλά για να "παίζει" με 2 λογαριασμούς δεν θα πρεπε να επεκταθεί το μπαν. Δεν προσπάθησε να κοροϊδέψει-ξεγελάσει κανέναν.
Ο δεύτερος λογαριασμός δημιουργήθηκε για να εκφράσει την άποψή του που δεν έχετε κανένα δικαίωμα να φιμώσετε... Εκτός κ αν δεν είμαστε ένα πραγματικά ελεύθερο φόρουμ όπως λέτε... :shock:
Ήδη σου'χουν χαριστεί πολλές περιπτώσεις που κανονικά θα έπρεπε να έχεις banαριστεί.
Αυτός δεν είναι λόγος για να την πληρώσει τώρα που δεν φταίει...
Ο λόγος του ban, συνεπώς, έχει να κάνει με τη ασέβεια στους κανονισμούς, όχι την ασέβεια στο πρόσωπό μου.
Ποια ακριβώς ήταν η ασέβεια στους κανονισμούς? Εγώ είδα μόνο ότι σου είπε να πας να δεις αν έρχεται... Δεν είδα κάποια παραβίαση κάποιου κανονισμού...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
kwfwq
Real Name: αδιάκριτε...

Δημοσίευση από kwfwq »

O kanenas έγραψε:Ναι, κάνε την επανάστασή σου στο semfe.gr...
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση επιθετικότητα και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο.Εντάξει όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τα ποστ του παπαγαλάκου τα οποία ενίοτε χαρακτηρίζονται και ως γραφικά αλλά αυτός δεν είναι λόγος για κάτι τέτοιο.
O kanenas έγραψε:Ήδη σου'χουν χαριστεί πολλές περιπτώσεις που κανονικά θα έπρεπε να έχεις banαριστεί. Το forum λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτός ισχύει για όλους. Δεν αποτελείς καμία εξαίρεση.
Επίσης δε μου αρέσει αυτή η λογική του τύπου "άντε γιατί πολλές φορές στην έχουμε χαρίσει".Αν εσύ ως admin διέκρινες σε κάποια ποστ του συγκεκριμένου ή οποιουδήποτε άλλου παράβαση των κανόνων του forum να ενεργούσες τότε,και όχι μετά να λες "κανονικά έπρεπε να σε μπανάρω και τότε αλλά...".
Επίσης,σύμφωνα με αυτά που διάβασα πιο πάνω καθώς και με αυτα που πρόλαβα να διαβάσω στο τόπικ "Νέα περιστατικά τυφλής καταστολής"(καθως μερικά έχουν διαγραφεί) έχω να διαπιστώσω τα εξής
papagalakos έγραψε:Ο λόγος ήταν η απάντησή μου στην msl σε pm που μάλλον δεν της άρεσε.
Εγώ αυτό το θεωρώ κατάχρηση εξουσίας, και επειδή η msl ψεύδεται με την αιτιολογία που δίνει θεώρησα ότι πρέπει να το γράψω
msl έγραψε: Η απάντηση που έλαβα στο warning που σου αποδόθηκε:

The following warning was issued to this user
» Με αφορμή τη δημοσίευσή σου σχετικά με την αλλαγή του τίτλου στο "Νέα περιστατικά τυφλής καταστολής", καθώς και την γενικότερη συμπεριφορά σου στο forum, έχω να σου επισημάνω τα εξής: Δεν αγνοούμε αποφάσεις συντονιστών. Αν διαφωνούμε με αυτές, μπορούμε να μιλήσουμε με τον αρμόδιο συντονιστή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγνοούμε επιδεικτικά τις αποφάσεις του και δεν ειρωνευόμαστε. Δεν μετατρέπουμε τις συζητήσεις σε chat και δεν κάνουμε απανωτά offtopic που οδηγούν στον εκτροχιασμό των θεμάτων.
Την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί παρόμοια συμπεριφορά ή που θα αθετηθεί κάποιος άλλος από τους κανόνες ορθής λειτουργίας του forum, θα έχεις ως ελάχιστη ποινή τη 1 μέρα απομάκρυνσης από αυτό.

ήταν αυτή:

papagalakos wrote:Δε πα να δεις αν έρχομαι;...
οπότε εγώ καταλαβαίνω ότι όντως ο λόγος της διαγραφής ήταν η απάντηση με πμ .Και αν δεν κάνω λάθος(αλλιώς διορθώστε με) τα πμ δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ¨στοιχείο" για μπανάρισμα αλλά μόνο κάποιο "δημόσιο" ποστ.
Επίσης θεωρώ απαράδεκτο το να να επεκταθεί το μπανάρισμα απο 1 μέρα σε 1 εβδομάδα.Αφού το λέει ο άνθρωπος στην αρχή καθαρά και δεν κρύβεται πίσω απο το δάχτυλό του,ενώ έχει δηλώσει ξεκάθαρα το λόγο δημιουργίας του(μάλλον κάποιος έχει πολλά νεύρα).Τέλος να πώ ότι δεν έχω τίποτα με κανένα απλά θεωρώ ότι το μπανάρισμα είναι άδικο και όταν θεωρούμε κάτι ως άδικο πρέπει να το δηλώνουμε και να το καταγγέλουμε.
palasso
Real Name: Vassilis

Δημοσίευση από palasso »

:e_surprised: :e_surprised: :e_surprised:
Τι 'ν' τούτο???
Βρε σεις πλάκα μου κάνετε έτσι? Μιά ολόκληρη βδομάδα χωρίς Παπαγαλάκο? :lol: :lol: :lol:
Και είχα χτες γενέθλια... Που το ξέρατε βρε; Έκπληξη μου το ετοιμάζατε ατιμούτσικα; Κάτι μου λέει πως θα πέσει το moderation μου κατά 50%...
Μια χαρά... Έχω και εξεταστική... Να τα κάνουμε κάτι τέτοια πιο συχνά έτσι;...
Ένα μηνιαίο μπανάκι τον παπαγαλάκο μέσα στην εξεταστική θα ήταν πολύ βολικό, να προλαβαίνουμε και να διαβάζουμε... :e_biggrin: :e_biggrin: :e_biggrin:
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Ελπίζω να μη με κράξετε... Αφιερωμένο σε όλους:
papagalakos.jpg
Υ.Γ.: πάντως παπαγαλάκο, μια βδομάδα αποχή θα σου κάνει πολύ καλό, θυμήσου με.
Άβαταρ μέλους
ex8ros tou malaka
Real Name: Vasilantwnhs

Δημοσίευση από ex8ros tou malaka »

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΟ!
Προτείνω τη διεξαγωγή πορείας την Δευτέρα στις 6μμ από τη ΣΕΜΦΕ μέχρι το σπίτι της msl και την Τετάρτη συναυλία αλληλεγγύης στο χώρο έξω από το κυλικείο της ΣΕΜΦΕ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Mods.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.
ΖΕΙ ΖΕΙ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΖΕΙ.

Υ.Γ.: Τα 2 τελευταία κολλάνε παντού και πάντα...
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

Φοιτητες μαθηματικων ειμαστε...1+1=2 κτλ.

Παπαγαλακος προβαινει σε ποστ που παραβιαζουν τους κανονισμους.Warning στον papagalako.Papagalakos προβαινει σε pm(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! μυνημα) το οποιο μια adminstrator εκλαμβανει ως προσβλητικο/ασεβες προς το προσωπο της.Papagalakos τρωει ban μιας μερας.Οπως ειπα και πανω 1+1=2.Το ban το εφαγε για το pm.Ο,τι και να λεμε τωρα ειναι περιττο.Και επισης μια μικρη ερωτηση.Αμα το πει το πας να δεις αν ερχομαι σε εμενα η σε καποιον αλλο ποταπο user τρωει ban?

Και τωρα για το χαρισμα αυτα μας τα λεγαν οι γονεις μας οταν δεν διαβαζαμε...Αντι για χαρισμα υπαρχουν και τα warning...Τι θα επρεπε να χρησιμοποιει αραγε ενας admin/moderator?

Και για την επιμηκυνση( :lol: ) της ποινης,ο papagalakos και ο Μιραλας τετοια επιμηκυνση.Τον δευτερο λογαριασμο τον εκανε για να εχει την δυνατοτητα ενος μονο ποστ να υπερασπιστει τον εαυτο του.Οταν υπαρχει topic banned users,οπου μας τον μοστραρετε,ειναι λογικο να θελει ο banned user να πει μια κουβεντα για το λογο του ban.Κατι για γραμμα και πνευμα του νομου...Αν δηλαδη εστελνε mail σε καποιον να κανει ποστ απο μερους του θα αλλαζε κατι?

Και γενικα για το υφος του που φαινεται τοσο ενοχλησε.Οσο υπαρχει στο φορουμ θεμα πολιτικη,δεν μπορει να ειναι αξιοπιστο,αμα οι νεοι και ελπιζω σκεπτομενοι ανθρωποι που ποσταρουν σε αυτο μιλανε με το σεις και με το σας(δεν λεω να φτανουμε και στα καντηλια).Το φορουμ δεν ειναι για καποιο παιχνιδι ή ταινια να το βλεπουν και παιδια.Ειμαστε ολοι πανω κατω 20+ και νομιζω πως<<το πας να δεις αν ερχομαι>> εχει σταματησει να ειναι βαρια βρισια εδω και 15 χρονια τουλαχιστον για ολους μας.

Αμα δεν θελετε να ασχολειστε με τα καμωματα των user,τι κανατε φορουμ?Δεν κανατε blog να τελειωνει το θεμα.Με ανακοινωσουλες ωραια πραμματα.

Και αυτα τα λεει καποιος που παει κοντρα με τον papagalako συνεχεια.

Και τελος οργανωνω συλλογο αλληλεγγυης στον συντροφο papagalako ολοι μαζι αυριο στην καταληψη της νομικης.Ολοι μαζι σε απεργια πεινας μονο με μπουγατσες και μιλκο!Και εμεις δεν θα βγουμε απο εκει να παμε σε νεοκλασσικο.Θα συνεχισουμε την απεγια μεχρι να γινουμε 300 κιλα ο καθενας.(οι συντριφισσες απεργοι βγαινουν στα 200).VENCEREMOS!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Αρχικα αλλαξα το τιτλο ενος thread απο ενα επιθετικο (επιθετικοι τιτλοι παραβιαζουν τους κανονισμους) σε ενα μη-επιθετικο. Ο papagalakos αντεδρασε με κοροϊδια και η msl του εστειλε warning στο οποιο απαντησε με κοροϊδια. Η αδιαφορια για τους κανονισμους φαινεται απο το τροπο με τον οποιο απαντησε στην msl. Ηταν θρασυς απεναντι σε admin.

Οσο αφορα το 2ο λογαριασμο:
Απαγορεύται η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών από τον ίδιο χρήστη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος έχει παραβεί αυτόν τον κανονισμό οι διαχειριστές έχουν κάθε δικαίωμα να διαγράψουν όλους τους λογαριασμούς του χωρίς καμία προειδοποίηση.
Δεν εχει σημασια αν το παραδεχτηκε ή οχι. Αντιθετα, φαινεται περισσοτερο σα να αδιαφορει για τους κανονισμους και να μας κοροϊευει.

Το "δε πας να δεις αν ερχομαι" δεν ειναι βαρια βρισια, αλλα ουτε θα την ελεγες οταν θα προσπαθουσες να μιλησεις επισημα. Στο warning η msl μιλησε σαν admin, οχι σαν το κολληταρι του.

Επισης, "καμωματα του χρηστη"... Δηλαδη καποιος που παει να γινει δασκαλος εχει σαν ονειρο του ή κατι να τραβαει τα αυτια των μαθητων του οταν ειναι ατακτοι? Προσπαθουμε να τρεξουμε ενα forum για τις διαφορες ευκολιες που προσφερει στο καθε φοιτητη και αντι να το εκμεταλλευτειτε, (αρκετοι) ασχολειστε μονο με το να κανετε προπαγανδα. Προσπαθουμε να ειμαστε οσο πιο ελαστικοι γινεται με τις "συζητησεις" σας, παρ'ολα αυτα με το παραμικρο αρχιζετε τη γκρινια...

O kanenas εγραψε την αποψη της και τιποτα αλλο. Το τι ειχε κανει πιο πριν ο papagalakos ή το αν κατα την αποψη της κανει τον πολιτικο αρχηγο δεν εχει καμια σχεση με το ban.

Ελπιζω να καλυψα τα σημαντικα...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lemon-tree
Real Name: *changes.

Δημοσίευση από lemon-tree »

Να ανακατευθώ, να μην ανακατευθώ..?
Θα ανακατευθώ. :roll: :mrgreen:

τι, πάει ο papagalakos για αυτές τις μέρες? :e_confused:
Ναι συμφωνώ με @kwfwq και με αρκετά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω, κι εμένα μου φαίνεται υπερβολικό είναι η αλήθεια όλο αυτό.
Και δη η επιμήκυνση του ban σε 1 εβδομάδα, από 1 μέρα που ήταν αρχικά, εφόσον ο λογαριασμός δημιουργήθηκε με ενημέρωση για την ταυτότητα του χρήστη και όχι με διάθεση εξαπάτησης, για ένα και μόνο post, το οποίο θα μπορούσε να έχει ήδη διαγραφεί. (με διορθώνει ο LocknLoad, πάω πάσο. απλώς έτυχε κιόλας να χρειαστεί σε κάποια στιγμή η ίδια να ανοίξω έναν 2ο λογαριασμό προσωρινό για την επίλυση κάποιου προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με το forum, ο οποίος υπήρξε αποκλειστικά για την επικοινωνία με έναν admin και έκλεισε με την επίλυση του προβλήματος..δεν ξέρω αν θα έπρεπε και αυτό να θεωρηθεί 'απαγορευτικό'.. :| )
Αλλά και με το λόγο που έγινε εξαρχής το ban της μίας μέρας υπάρχουν γκρίζες περιοχές, εφόσον ήταν μία συζήτηση σε pm. Απ'την άλλη καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά και ναι, @chArAls, η φράση αυτή μπορεί να μην θεωρείται βρισιά, αλλά είναι αρκετά ειρωνική και υποτιμητική όπως και να το κάνουμε, (ο @LocknLoad με έχει προλάβει κάτι ώρες :e_biggrin: ) και εφόσον το warning ήταν για ειρωνεία και επιδεικτική αγνόηση στις υποδείξεις ενός από τους admins/mods, και η απάντηση που η συγκεκριμένη admin έλαβε ήταν ακόμα μια ειρωνική απάντηση, θα μπορούσε να θεωρήσει η msl ότι είναι, όπως είπε, ασέβεια στους κανονισμούς και όχι στο πρόσωπό της, αν και η περιοχή είναι λεπτή.

υγ.
(Το forum και τα "καμώματα των xρηστών" δεν θα τα άγγιζα επίσης, το forum καλώς υπάρχει εδώ και βοηθάει πολύ, και κάποιοι βοηθούν με τη διαχείρισή του και αυτό το αντιλαμβάνομαι, η γκρίνια δεν μου αρέσει ούτε εμένα.)
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.

"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
do urden
Real Name: alex

Δημοσίευση από do urden »

Πραγματικα πιστευω οτι ολο αυτο ειναι κακογουστο αστειο..ειναι τςρα αυτα σοβαρα πραγματα?
Ειναι δυνατον ποτε να φαει καποιος ban απο ενα forum(ελευθερο σε ολους και μπλα μπλα)για 1 pm που αφορα μονο 2 ατομα??
και περα απο αυτο...εστω οτι ηταν τοσο σοβαρο αυτο που ειπε ο συντροφος...
εδω υπαρχει ενα μεγαλο κενο λογικης....εχουν ειπωθει και πολλυ χειροτερα πραγματα σε κουβεντες στο forum(α σορρυ ξεχασα εμεις ειμαστε απλοι users)
ΡΕ ΣΕΙΣ ADMINS ΔΕ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ?
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Υπάρχει ένα φαινόμενο στο forum, κατά το οποίο όταν συγκεκριμένοι χρήστες ποστάρουν σε ένα τοπικ, με έναν μαγικό τρόπο η συζήτηση μεταμορφώνεται σε λογομαχία (ποιος ξέρει καλύτερα τη τέχνη του κοροϊδεύειν) ή chatάρισμα μέσω forum ή συνεχές τρολλάρισμα ή οτιδήποτε, τέλος πάντων, εμποδίζει άλλους χρήστες να συμμετάσχουν σ'αυτή. Ένα το κρατούμενο.

Υπάρχουν επίσης κανόνες στο forum, που έχουν χτιστεί με κριτήριο το forum να έχει έναν ανοιχτό χαρακτήρα, που σημαίνει προφανώς ότι τα topics θα πρέπει να είναι προσβάσιμα από όλους. Πάνω σ'αυτή τη λογική, λοιπόν, ένας από τους κανόνες είναι ότι όποια posts εμποδίζουν την ομαλή κύλιση μιας συζήτησης (τρολλιές, σπαμάρισμα, προσωπικές επιθέσεις και βρισίδια, απειλές και νταβατζιλίκια, κλπ) θα κρύβονται. Για να τηρούνται, λοιπόν, οι κανόνες χρειάζονται κάποιοι συντονιστές και διαχειριστές, η δουλειά των οποίων προφανώς είναι εθελοντική και καμία υποχρέωση δεν έχουν να είναι συνεχώς μπροστά από μια οθόνη. Δύο τα κρατούμενα.

Επειδή, εδώ βλέπω δημιουργήθηκε κίνημα, εγώ δεν θα είχα κανένα θέμα να επαναφέρουμε τον λογαριασμό του παπαγαλάκου, αν μπορούσε να μου δοθεί μια εγγύηση ότι θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό (πράγμα κάπως δύσκολο). Αιτία για το μπανάρισμα του παπαγαλάκου δεν ήταν ένα πμ που έστειλε. Πμ με προσβλητικό περιεχόμενο έχουμε λάβει αρκετά κατά καιρούς από συγκεκριμένους χρήστες και συνήθως απλά απαντάμε. Τουλάχιστον εγώ, αυτό κάνω. Αιτία για το μπανάρισμα του παπαγαλάκου είναι το γεγονός ότι από τότε που γράφτηκε στο forum, είναι συνεχώς ένας mod ή ένας admin πάνω από το κεφάλι του, για να τηρηθούν οι κανόνες. Αυτό, μετά από δύο χρόνια έχει καταντήσει κουραστικό. Πόσω μάλλον εν μέσω εξεταστικής περιόδου. Να υπενθιμήσω την περίπτωση του lunatic. Είναι ακριβώς ίδια με αυτή του παπαγαλάκου.

Αν κάνω κάπου λάθος, ακούω διορθώσεις.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Αρχικα αλλαξα το τιτλο ενος thread απο ενα επιθετικο (επιθετικοι τιτλοι παραβιαζουν τους κανονισμους) σε ενα μη-επιθετικο. Ο papagalakos αντεδρασε με κοροϊδια και η msl του εστειλε warning στο οποιο απαντησε με κοροϊδια.
Οκ καλά μέχρι εδώ.
Η αδιαφορια για τους κανονισμους φαινεται απο το τροπο με τον οποιο απαντησε στην msl.
Μάλλον νεύρα θα το έλεγα εγώ. Είχε απλά νεύρα.
Ηταν θρασυς απεναντι σε admin.
ουιιιιιιιιιιιιιιιι...... Έκανε τέτοιο πράγμα....? :shock: Ισόβια.....
Κατάχρηση εξουσίας θα το έλεγα εγώ...
Δεν εχει σημασια αν το παραδεχτηκε ή οχι. Αντιθετα, φαινεται περισσοτερο σα να αδιαφορει για τους κανονισμους και να μας κοροϊευει.
Όχι έχει τεράστια σημασία. Σαν σωστοί "διαιτητές" που είστε εδώ μέσα πρέπει να ξεχωρίζετε ποιος κάνει 2ο λογαριασμό καλοπροαίρετα και ποιος τον κάνει κακοπροαίρετα κ του αξίζει μπαν.
Προσπαθουμε να τρεξουμε ενα forum για τις διαφορες ευκολιες που προσφερει στο καθε φοιτητη και αντι να το εκμεταλλευτειτε, (αρκετοι) ασχολειστε μονο με το να κανετε προπαγανδα.
Ισχύει
Προσπαθουμε να ειμαστε οσο πιο ελαστικοι γινεται με τις "συζητησεις" σας, παρ'ολα αυτα με το παραμικρο αρχιζετε τη γκρινια...
Ισχύει ότι είστε ελαστικοί. Το θέμα όμως είναι ότι εδώ βλέπουμε μια μεγάλη αδικία. Επομένως δεν γκρινιάζουμε άδικα.
Είναι ολοφάνερο ότι το μπαν το έφαγε μάλλον επειδή του τα χρωστάγατε κ όχι επειδή έφταιγε τώρα...
Υπάρχουν επίσης κανόνες στο forum, που έχουν χτιστεί με κριτήριο το forum να έχει έναν ανοιχτό χαρακτήρα, που σημαίνει προφανώς ότι τα topics θα πρέπει να είναι προσβάσιμα από όλους. Πάνω σ'αυτή τη λογική, λοιπόν, ένας από τους κανόνες είναι ότι όποια posts εμποδίζουν την ομαλή κύλιση μιας συζήτησης (τρολλιές, σπαμάρισμα, προσωπικές επιθέσεις και βρισίδια, απειλές και νταβατζιλίκια, κλπ) θα κρύβονται.
Ναι οκ. Δεν έκανε κάτι τέτοιο όμως ο παπαγαλάκος στην παρούσα φάση.
Για να τηρούνται, λοιπόν, οι κανόνες χρειάζονται κάποιοι συντονιστές και διαχειριστές, η δουλειά των οποίων προφανώς είναι εθελοντική και καμία υποχρέωση δεν έχουν να είναι συνεχώς μπροστά από μια οθόνη.
Μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Όποιος δεν γουστάρει, ας παρατήσει το μοντεριλίκι. Το ότι είναι εθελοντικό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε και τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι πρέπει να είστε μπροστά απο μια οθόνη όλη την ώρα. Όσο μπορεί ο καθένας. Αλλά για την ώρα που βρίσκεσαι μπροστά απ την οθόνη έχεις υποχρέωση να κάνεις όσο moderation χρειαστεί.
Και μάλιστα αφού είναι εθελοντικό δεν βγαίνεις μετά να πεις ότι "κοιτάξτε τι κάνω". Αν δε θες μην το κάνεις...
Και αυτό ΔΕΝ είναι αχαριστία όπως θα έλεγε κ η αγαπητή μου μσλ (το χει ξαναπει στο παρελθόν γι αυτό το λέω).
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για το moderation και για την προσπάθεια για ομαλή λειτουργία του φορουμ. Πάνω απ όλα την όρεξη όπως για τα καινούρια styles του φορουμ κλπ. Αλλά όποιος παραπονιέται ότι κάνει πολύ moderation ας πάει σπιτάκι του...
Επειδή, εδώ βλέπω δημιουργήθηκε κίνημα, εγώ δεν θα είχα κανένα θέμα να επαναφέρουμε τον λογαριασμό του παπαγαλάκου, αν μπορούσε να μου δοθεί μια εγγύηση ότι θα σταματήσει το φαινόμενο αυτό (πράγμα κάπως δύσκολο)
Ορίστε, το βλέπεις? Πάλι το ίδιο λες. Λες ότι το πρόβλημα σου είναι η συμπεριφορά του στο φόρουμ. Του ρίξατε μπαν για άλλο λόγο κ τώρα θυμηθήκατε να του προσάψετε κ άλλα.
Αιτία για το μπανάρισμα του παπαγαλάκου είναι το γεγονός ότι από τότε που γράφτηκε στο forum, είναι συνεχώς ένας mod ή ένας admin πάνω από το κεφάλι του, για να τηρηθούν οι κανόνες.
Δεν διαβάζω αυτό στο "banned users".... Εκεί βλέπω μια άλλη αιτία...
Να υπενθιμήσω την περίπτωση του lunatic.
Δε θες να τα ξαναθυμηθούμε αγαπητή μου... Πίστεψέ με... Τις μλκίες που είχαν κάνει τα φιλαράκι σου οι mods-admins τότε εξακολουθείς να τις παραβλέπεις...

Παιδιά χαίρομαι που από χθες αργά το βράδυ μέχρι σήμερα πρωί έχουν ποστάρει τόσοι πολλοί. Εγώ προτείνω όσοι συμφωνούμε ότι η απομάκρυνση του παπαγαλάκου ήταν άδικη να κάνουμε αποχή από το φορουμ για όσον καιρό θα λείπει και αυτός.
Και τώρα θα πουν οι αντμινς-μοντς "Στο καλό κ μην ξαναπατήσετε" (ειδικά για μένα ξέρω μερικούς που θα το πουν σίγουρα).... Αλλά δεν θα σας κάνουμε το χατήρι...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
EfarmosmenosStokos

Δημοσίευση από EfarmosmenosStokos »

Συμφωνώ σε όλα με τους Αδμιν και δεν πρόκειται για γλύψιμο.

Επιτέλους θα χαλαρώσει λίγο το RSS Reader μου με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ posts πάνω σε μαθήματα, και όχι και άλλη αριστεροδεξιά κοροϊδία και ρητορεία. ΑΝ ήθελα από αυτό, ξέρω πολλά site πάνω στο αντικείμενο που το κάνουν και καλύτερα. </rant>

Επίσης, τεχνικά πρόκειται για διπλό λογαριασμό καθότι ο παπαγαλάκος έφαγε μπαν, όχι διαγραφή. Το point είναι να μείνει εκτός για ένα διάστημα σαν ποινή. Αν θέλει να εξηγηθεί, ας γράψει στους αδμινς και όταν ξαναμπει, μας λέει σε όλους τι έγινε από τη δική του οπτική.

Σοβαρά, νομίζω καλό θα κάνει σε όλους (και τον παπαγαλάκο) λίγη αποχή του από το φόρουμ. Χωρίς ειρωνία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”