Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινών Εξαμήνων 2010-11
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Re: Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινών Εξαμήνων 2010-11
• Σας ενημερώνουμε ότι αλλάζει η μέρα και ώρα εξέτασης του μαθήματος «Ιστορία των Μαθηματικών» κατόπιν αιτήματος της διδάσκουσας κας Χ. Φίλη, διότι:
«Η μετατοπιση της εξετασης του μαθήματος Ιστορια μαθηματικων 9 ο εξ. ΣΕΜΦΕ για τις 28 .Φεβρ. 2011 και ωρα 12.00 Αμφ. 101 και 102 Νεα Κτηρια ΣΕΜΦΕ εξυπηρετει τους φοιτητες στο συνολο τους, δεν δημιουργει προβληματα και εχει γινει μετα απο σχετικη συνενοηση με ορισμενους φοιτητες. Με τις εκ των προτερων ευχαριστιες μου. Χρ. Φίλη»
• Σύμφωνα με ανακοίνωση του Καθηγητή κ. Ε. Ζάχου «με τη σύμφωνη γνώμη των εγγεγραμμένων στο μάθημα φοιτητών, έχουμε μεταφέρει τηνεξέταση του μαθήματος «Κρυπτογραφία και Πολυπλοκότητα» του 9ου εξαμήνου (συνδιδασκαλία με ΣΗΜΜΥ) για τη Δευτέρα, 14-2-2011, ώρα 11:00-14:00. Η εξέταση θα γίνει στην αίθουσα 1.1.29 του παλιού Κτηρίου Ηλεκτρολόγων. Παρακαλώ όπως βγάλετε σχετική ανακοίνωση για τους φοιητητές σας.»
«Η μετατοπιση της εξετασης του μαθήματος Ιστορια μαθηματικων 9 ο εξ. ΣΕΜΦΕ για τις 28 .Φεβρ. 2011 και ωρα 12.00 Αμφ. 101 και 102 Νεα Κτηρια ΣΕΜΦΕ εξυπηρετει τους φοιτητες στο συνολο τους, δεν δημιουργει προβληματα και εχει γινει μετα απο σχετικη συνενοηση με ορισμενους φοιτητες. Με τις εκ των προτερων ευχαριστιες μου. Χρ. Φίλη»
• Σύμφωνα με ανακοίνωση του Καθηγητή κ. Ε. Ζάχου «με τη σύμφωνη γνώμη των εγγεγραμμένων στο μάθημα φοιτητών, έχουμε μεταφέρει τηνεξέταση του μαθήματος «Κρυπτογραφία και Πολυπλοκότητα» του 9ου εξαμήνου (συνδιδασκαλία με ΣΗΜΜΥ) για τη Δευτέρα, 14-2-2011, ώρα 11:00-14:00. Η εξέταση θα γίνει στην αίθουσα 1.1.29 του παλιού Κτηρίου Ηλεκτρολόγων. Παρακαλώ όπως βγάλετε σχετική ανακοίνωση για τους φοιητητές σας.»
There's no place like ::1
- corfu
- Real Name: corfu
- Facebook ID: 0
exei 24wrh se ola thn trith sta mmm... ti 8a kanoume?????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Σάβ Φεβ 12, 2011 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λόγος: το κρατάω στις ανακοινώσεις, αλλά καλό είναι να κοιτάτε και όσα γράφονται στο topic "Απεργίες και ΜΜΜ" για σχετικές πληροφορίες. :-)
Λόγος: το κρατάω στις ανακοινώσεις, αλλά καλό είναι να κοιτάτε και όσα γράφονται στο topic "Απεργίες και ΜΜΜ" για σχετικές πληροφορίες. :-)
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
''Η απόφαση της Σχολής είναι να αναβάλλονται οι εξετάσεις μόνο αν υπάρχει απεργία σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Άρα στο βαθμό που υπάρχουν εκείνη την ώρα λεωφορεία, αύριο θα γίνουν οι εξετάσεις.''
Aν δεν κάνω λάθος, αυτή ηταν η απάντηση 2 καθηγητών για την απεργία της Παρασκευής η οποία δεν ήταν 24ωρη και δεν θα αφορούσε όλα τα μέσα. Οπότε πιστεύω ότι την Δευτέρα η καλή μας γραμματεία θα βγάλει την πολυπόθητη ανακοίνωση (τουλάχιστον για εμένα
) για αλλαγή της μέρας εξέτασης αυτών των μαθημάτων!
Aν δεν κάνω λάθος, αυτή ηταν η απάντηση 2 καθηγητών για την απεργία της Παρασκευής η οποία δεν ήταν 24ωρη και δεν θα αφορούσε όλα τα μέσα. Οπότε πιστεύω ότι την Δευτέρα η καλή μας γραμματεία θα βγάλει την πολυπόθητη ανακοίνωση (τουλάχιστον για εμένα
- corfu
- Real Name: corfu
like!
logika sto telos dn 8a pane?
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Λογικά ναι. Πάντος δεν αποκλείω να'χει γίνει ήδη η αλλαγή της μέρας εξέτασης και για άλλη μια φορά η γραμματεία να μας έχει γραμμένους,corfu έγραψε:like!![]()
- Takis
- Real Name: Παναγιώτης
Πάντως παιδιά άλλη χρονιά, με 24ωρη απεργία δεν είχε μεταφερθεί η μέρα της εξέτασης...
Οπότε μην βασιστείτε σε κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα και μπλοκάρετε το διάβασμά σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε...
Επίσης, μια ερώτηση: "Σε αυτήν την εξεταστική δεν είχαμε ήδη κάποιες μέρες 24ωρες απεργίες; Τι έγινε σε εκείνες τις μέρες;"
Οπότε μην βασιστείτε σε κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα και μπλοκάρετε το διάβασμά σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε...
Επίσης, μια ερώτηση: "Σε αυτήν την εξεταστική δεν είχαμε ήδη κάποιες μέρες 24ωρες απεργίες; Τι έγινε σε εκείνες τις μέρες;"
Corfu έτσι πιστεύω! Να μην πάει τσάμπα η χαρά!!!
Δεν ξέρω πότε αποφασίστηκε η απεργία.
Αν αποφασίστηκε πριν την Παρασκευή τότε είτε η γραμματεία όντως μας έχει γραμμένους (δεν θα είναι και η πρώτη φορα...), είτε καθυστερούν την ανακοίνωση σε περιπτώση που ανασταλεί η απεργία.
Αν από την άλλη αποφασίστηκε από την Παρασκευή και μετά τότε μαλλον θα την βγάλουν αύριο.
Πάντως δεν νομίζω να πιστεύετε πως ΜΕΣΑ στο ΣΟΥΚΟΥ τους θα σηκώσουν ΕΝΑ τηλέφωνο να πάρουν έγκριση, ξέρω και γω, απο τον Πρόεδρο της σχολής και μετα να βγάλουν ανακοινωση!?!?
Μην αυταπατάστε συνάδελφοι!
Εχω μια εντύπωση οτι δεν είχε αρχίσει η δική μας εξεταστική όταν έγιναν οι 24ωρες. Ή και αν έγιναν δεν ήταν σε όλα τα μέσα.
Δεν ξέρω πότε αποφασίστηκε η απεργία.
Αν αποφασίστηκε πριν την Παρασκευή τότε είτε η γραμματεία όντως μας έχει γραμμένους (δεν θα είναι και η πρώτη φορα...), είτε καθυστερούν την ανακοίνωση σε περιπτώση που ανασταλεί η απεργία.
Αν από την άλλη αποφασίστηκε από την Παρασκευή και μετά τότε μαλλον θα την βγάλουν αύριο.
Πάντως δεν νομίζω να πιστεύετε πως ΜΕΣΑ στο ΣΟΥΚΟΥ τους θα σηκώσουν ΕΝΑ τηλέφωνο να πάρουν έγκριση, ξέρω και γω, απο τον Πρόεδρο της σχολής και μετα να βγάλουν ανακοινωση!?!?
Μην αυταπατάστε συνάδελφοι!
Εχω μια εντύπωση οτι δεν είχε αρχίσει η δική μας εξεταστική όταν έγιναν οι 24ωρες. Ή και αν έγιναν δεν ήταν σε όλα τα μέσα.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Έχει δίκιο, γιατί και να γίνει μεταφορά, δε μπορεί να σας εγγυηθεί τίποτα πως αυτή θα είναι στο τέλος της εξεταστικής, και όχι σφήνα σε άλλα μαθήματα .. (το έχει κάνει και αυτό η γραμματεία μας)Takis έγραψε:Οπότε μην βασιστείτε σε κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα και μπλοκάρετε το διάβασμά σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε...
Δε θυμάμαι να είχαμε καθολική 24ωρη (να μη κινείται απολύτως τίποτα). Πάντα πρέπει να υπήρχε -έστω κάποιες ώρες- μετρό ή λεωφορεία.Takis έγραψε:Επίσης, μια ερώτηση: "Σε αυτήν την εξεταστική δεν είχαμε ήδη κάποιες μέρες 24ωρες απεργίες; Τι έγινε σε εκείνες τις μέρες;"
Για να είμαι πιο σίγουρη, δοκίμασα να μπω στο apergia.gr αλλά είδα αυτό:
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
- Takis
- Real Name: Παναγιώτης
Από το πρωί έχω ανοίξει την σελίδα τους και την κάνω refresh κάθε τέταρτο, αλλά τίποταmsl έγραψε:Δε θυμάμαι να είχαμε καθολική 24ωρη (να μη κινείται απολύτως τίποτα). Πάντα πρέπει να υπήρχε -έστω κάποιες ώρες- μετρό ή λεωφορεία.
Για να είμαι πιο σίγουρη, δοκίμασα να μπω στο apergia.gr αλλά είδα αυτό:Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.στη παρούσα κατάσταση, με λίγα ads θα γίνουν πλούσιοι!
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}
"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
Το μόνο μάθημα (η εξέταση του εργαστηρίου στην Αριθμητική Ανάλυση Ι) που έπεσε σε μέρα 24ωρης απεργίας σε όλα τα Μ.Μ.Μ. μεταφέρθηκε,και αν θυμάμαι καλά για τις 2 Μαρτίου.
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
Η απεργία πάντως είναι 24ωρη σ'όλα τα μέσα οπότε θεωρητικά οι εξετάσεις της ημέρας θα πρεπε να αναβληθούν. Βέβαια εδώ είναι ΣΕΜΦΕ οπότε μέχρι να βγει επίσημη ανακοίνωση καλό θα'ταν να συνεχίζουμε το διάβασμα έχοντας κατά νου ότι δε θα αναβληθούν οι εξετάσεις.snodrion έγραψε:Πάντως είχα πάει στην γραμματεία να ρωτήσω τι γίνετε σε μέρες απεργείας και μου είχε πει ότι μόνο σε 24-48ωρες όλων των μέσων αναβάλλονται οι εξετάσεις
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
θα κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτηταcorfu έγραψε:exei 24wrh se ola thn trith sta mmm... ti 8a kanoume?????
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Πηγή ..Ανακοίνωση
Η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης της ΣΕΜΦΕ (Συνεδρίαση 10/2/2011), αποφάσισε τη μετακίνηση των εξετάσεων της 15ης Φεβρουαρίου (24ωρες Απεργίες όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς) το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και της 23ης Φεβρουαρίου (24ωρη Απεργία ΑΔΕΔΥ, 24ωρη Απεργία ΓΣΕΕ, Απόφαση Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ για κλειστή σχολή για συμμετοχή στην Απεργία με το ΠΑΜΕ) στην 1η Μαρτίου.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Οι αλλαγές περάστηκαν και στο εργαλείο εξετάσεων.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- gsymbios
- Real Name: george
Polu empneusmeno na baloun ayriano ma8hma stis 26...E, vevaia 8a mou peis einai kai logiko, exei teleiwsei h eksetastikh kai einai o,ti prepei! de xalaei to programma kanenos!!! Eleos pia me thn organwsh, vazoun katw ena fullo A4 grafoun tis hmeres tou mhna kai opou pesei to daxtylo, pairnetai h apofash...wraio krithrio...