Off Topic
Έλλειψα για λίγες μέρες λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και έγινε το έλα να δεις...
Διάβασα (εννοείτε) και τις 4 σελίδες του τόπικ και έχω να πω αυτό στους υπέροχους admins και moderators:
(Σκέφτομαι, να κάνω quote όλες τις μλακίες που διάβασα ή να μην κάνω...????)
ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
Off Topic
(και δεν νομίζω να το λέω με την καλή έννοια (αν υπάρχει))
.
Σας το είπα και σας το ξαναλέω: Καταχράστε την εξουσία που σας δίνεται σαν moderators και φιμώνεται πολλούς απο εμάς που θέλουν να εκφραστούν διαφορετικά απο εσάς (πες μ ότι θέλετε και εξηγήσεις...όχι γιατί αν θέλετε έχω αρκετές!!!). Έχετε χάσει την μπάλα με τους κανονισμούς οι οποίοι όπως φαίνεται είναι δυσλειτουργικοί, άχαροι και πολλές φορές και για πολλούς άδικοι.
Και τώρα ειδικότερα
Off Topic
(ναι, θα κάνω τα quotes)
Tsakalos έγραψε:Μαλλον καποιοι εχουν παρει το ιντερνετ πολυ στα σοβαρα

Πραγματικά νομίζεις πως (
δεν θα πω την σωστή έκφραση αλλά ελπίζω όλοι να καταλάβεται τι εννοώ) όλο αυτό γίνεται στο internet ρε??Δεν είναι τίποτα λιγότερο απο την έκφραση περιφρόνησης (ναι ρε με το "πάνε να δεις αν έρχομαι") προς αυτούς που φιμώνουν (έχοντας μια ντουζίνα απο άχαρους και πιεστικούς κανονισμούς στην διάθεσή τους), προς αυτούς που χρησιμοποιώντας το πρόσχημα του 2ου λογαριασμού μπανάρουν ένα χρήστη γιατί εξαιτίας του αναγκάζονται πιο τακτικά να ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ τους (ενώ ο 2ος λογαριασμός έγινε απλώς για να εξηγήσει μια κατάσταση, με ΕΝΑ ποστ στο ενεργητικό του), προς αυτούς που το παίζουν
κάποιοι εξαιτίας την θέσης τους (ποιος
Μου έρχεται
Sτο μυα
Lό???!!) απο τους αδικημένους. Με λίγες παραλλαγές του παραπάνω, το ίδιο το βρίσκεις και έξω στην κοινωνία που ζεις αγαπητέ μου μικροαστέ. Τώρα λες το ίντερνετ, σε λίγο θα λες για την κοινωνία αγαπητό θύμα του συστήματος που νομίζεις πως είναι το ίντερνετ!!!
msl έγραψε:Είναι αστείο το να δοκιμάζει ο καθένας την υπομονή κάθε admin
Όντως!!!Ετοιμάσου/τείτε κ για καλύτερα!!!
meleneemil έγραψε:
Μου φαίνεται προβληματικό.Κάθε χρόνο μπαίνουν καινούρια μέλη και φεύγουν άλλα (σε καθαρά νούμερα μάλλον αυξάνονται) οπότε, κάθε χρόνο θα γίνεται ψηφοφορία ως προς τη σύσταση του φόρουμ?
Ναι ρ γιατί όχι???Προβληματικό είναι τώρα...
o kanenas έγραψε:
Ναι, κάνε την επανάστασή σου στο semfe.gr...
Ότι θέλω θα κάνω, εγώ και οποισδήποτε άλλος όπως το θεωρώ καλύτερο...Και ποια επανάσταση βρε καρμοίρη??ΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΝΟΕΙΣ???...Αυτό δεν είναι μια παρόμοια απάντηση με την "πάνε να δεις αν έρχομαι"??Ολόιδια απάντηση είναι.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΝΑΣ. Δεν κάνω πλάκα αν θέλετε να είστε ψευτοδίκαιοι συνεχίστε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!Αν θέλετε να είστε τυπικά, τουλάχιστον, δίκαιοι κάντε μπαν και την o kanenas. Αν θέλετε απο την άλλη να είσται δίκαιοι αλλάξτε μαζί μας τους κανονισμούς. Αλλά μάλλον δεν σας νοιάζει έτσι???
Το forum λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτός ισχύει για όλους. Δεν αποτελείς καμία εξαίρεση.
Ακριβώς!!!Καμία εξαίρεση δεν αποτελείς όυτε εσύ ούτε και κανείς άλλος. Πείτε με γραφικό ή ότι άλλη μλακία θέλετε πάντως αυτό που είπες παραπάνω πείραξε (για να μη πω κ άλλα άτομα) τουλάχιστον εμένα, και έδειξε ασέβεια προς τον papagalako. (Ένας απο τους moderators, το παίζει εκδηκιτική/ός θεά/ός (ονόματα δεν λέμε υπολείψεις δεν θίγουμε) όταν φτάνουμε στο θέμα του σεβασμού, αλλά εφόσον το ξεφτυλίσατε τόσο πολύ εσείς σας απαντάω με πρόταση για μπαν τς o kanenas (
δεν είναι κάτι προσωπικό εννοείτε)
LocknLoad έγραψε:
Ο papagalakos αντεδρασε με κοροϊδια και η msl του εστειλε warning στο οποιο απαντησε με κοροϊδια. Η αδιαφορια για τους κανονισμους φαινεται απο το τροπο με τον οποιο απαντησε στην msl. Ηταν θρασυς απεναντι σε admin.
Ναι, κάνε την επανάστασή σου στο semfe.gr...
ΜΠΑΝ στην "o kanenas" τώρα...Αν είναι η ειρωνία να περνιέται σαν ΚΟΡΟΙΔΙΑ

ΜΠΑΝ ΣΤΗΝ o kanenas ΤΩΡΑ
LocknLoad έγραψε:(αρκετοι) ασχολειστε μονο με το να κανετε προπαγανδα
Στο θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ο καθένας γράφει την δική του πολιτική άποψη και εκτός των άλλων η συζήτηση είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να εκφράσει μια διαφορετική γνώμη...(μη το ξεχνάτε πρώτοι το ξεφτυλίσατε το πράμα...δν φταίω εγώ...)
o kanenas έγραψε:
.Αιτία για το μπανάρισμα του παπαγαλάκου είναι το γεγονός ότι από τότε που γράφτηκε στο forum, είναι συνεχώς ένας mod ή ένας admin πάνω από το κεφάλι του, για να τηρηθούν οι κανόνες. Αυτό, μετά από δύο χρόνια έχει καταντήσει κουραστικό.
Πείτε το έτσι να το καταλάβουμε όλοι!!!Γιατί σας βάζει να κάνετε την δουλειά σας (ναι το ξέρω, βροχή θα έρθουν τα μνματα "Και δεν είναι αυτή η δουλειά μας", "Και δεν είμαστε "μπέιμπι σίττερς κανενός"...Ε μην είστε...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ να εκφράσουν την άποψη τους δίχως να την πετσοκόβεται, να την προσαρμόζεται στα δικά σας μέτρα και να την στριμόχνεται σε καθωςπρεπεισμούς και μ@λ@κίες.
EfarmosmenosStokos έγραψε:
με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ posts πάνω σε μαθήματα, και όχι και άλλη αριστεροδεξιά κοροϊδία και ρητορεία. ΑΝ ήθελα από αυτό, ξέρω πολλά site πάνω στο αντικείμενο που το κάνουν και καλύτερα
Δεν ξέρω αν πρέπει να απαντήσω σοβαρά...Όχι δεν θα απαντήσω : ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΣΤΟΚΕ.
farao έγραψε:
Δε θα ήταν τρομερή αδικία να μετατραπεί το semfe.gr σε μέσο πολιτικής προπαγάνδας; Κατά τη γνώμη μου θα ήταν.
ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΤΟΠΙΞ. ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΧΕΣΤΗΚ...(οοο συγνώμη...) ΑΦΟΔΕΥΣΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ. Αν ήταν έτσι, στενόμυαλε (μια συναδελφική κριτική κάνω, εννοείτε) φαραώ να μην υπάρχουν πολιτικές απόψεις και στν σχολή ρε!!!Τι λες???Έτσι όλος ο χρόνος ΜΟΝΟ για την κβανομηχανική σου ρε!!!!ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΣΤΗΡΙΖΩ ΦΑΡΑΩ!!!
EfarmosmenosStokos έγραψε:
Μαζί σου. Εγώ θα συμφωνούσα σε διαγραφή του Παπαγαλάκου. Δεν ήξερα ότι είναι από άλλη σχολή καν. Μιλάμε για πολιτικό spamming, λες και δε μας έφτανε από τα ΜΜΕ και τις αφίσσες στο δρόμο και τη σχολή. Το φόρουμ είναι για τους Σεμφίτες που θέλουν να πάρουν πτυχίο και όσους θέλουν να τους βοηθήσουν. Οι λοιποί περριττεύουν.
Δεν θα μπω ΚΑΝ στον κόπο να γράψω ούτε λέξη προς απάντηση αλλά θα μπω στον κόπο να επισημανω στους αξιόλογους admins και κοινούς θνητούς χρήστες που παίζει να καταλήξει το φόρουμ!!!
farao έγραψε:
Το ίδιο γελοίο μου φαίνεται και μένα η κατηγορία "Πολιτική" να έχει τα περισσότερα ποστ από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία όταν βρισκόμαστε μέσα σε ένα επιστημονικό φόρουμ.
Ορίστε ένα καθωσπρέπει άτομο, που τειρεί τους κανονισμούς κατα γράμμα!!!Αυτό θέλετε???!!!ΟΚ!!!
Off Topic
Και μετά ο papagalakos σας έφτεξε...Καθωςπρέπει καραγκιόζηδες!!!
Off Topic
Λοιπόν καθώς πιέζει ο χρόνος δεν μπορώ να κάνω άλλα quote αλλά θα κάνω πολύ σύντομα (αν δεν φάω μπαν)!!!
Ααα κάτι ακόμα:
o kanenas έγραψε:
Αντί, λοιπόν, να περιμένει εκείνο το 24ωρο (που αυτό ήταν το νόημα του banning) και να κάνει τη καταγγελία του ύστερα
Off Topic
Πραγματικά ακόμα δεν παίζει να καταλάβες γιατί έκανε 2ο χρήστη ο papagalakos (και ο καθένας "μας") πριν λήξει το μπαν του...έτσι???
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο