[Γ.Σ. 17/04] Τα μεθεόρτια...
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Θα γινει μαθημα τη δευτερα 16/4 ομως την τριτη 17/4 θα γινει συνελευση. Αν στη συνελευση αποφασιστει η συνεχιση της καταληψης ομως, τα μαθηματα παλι θα σταματησουν ανεξαρτητα απο το τι κανουν και αποφασιζουν οι καθηγητες ετσι?
Μη μου πειτε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανακλεισει....
Μη μου πειτε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανακλεισει....
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Εξαρτάται από τις ορέξεις των αριστερών παρατάξεων. Η ΠΚΣ φαίνεται να αποτραβιέται (λογικό), οπότε λογικά θα περιοριστεί σε μονοήμερες καταλήψεις τις ημέρες πορειών του ΠΑΜΕ. Οι ΕΑΑΚ από την άλλη δεν νομίζω πώς έχουν λόγο να εισηγηθούν τερματισμό των καταλήψεων (παράλογο), κι ακόμη κι αν κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί τους έχω ικανούς να συγκαλούν Γ.Σ. κάθε εβδομάδα. Άλλωστε δεν πρέπει να έχουν και τίποτα καλύτερο να κάνουν 
Μία ή η άλλη μαθήματα θα χαθούν, αν βάλετε μέσα τις ημέρες των Γ.Σ., τις εκλογές και όλα τα υπόλοιπα πανηγύρια. Γι' αυτό καλύτερα να μείνουμε συγκρατημένοι. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα γίνουν μαθήματα ολόκληρη (!) τη Δευτέρα και το πρωί της Τρίτης
Ευκαιρία θα'ναι να ξαναδούμε ο ένας τη φάτσα του άλλου να μην ξεχνιόμαστε, να δούμε κι αυτούς τους έρημους τους ΔΑΠίτες που τους εξόρισε το άδικο και αντιδημοκρατικό σύστημα! Μεταρρύθμιση που θέλουν κι αυτοί...
Μία ή η άλλη μαθήματα θα χαθούν, αν βάλετε μέσα τις ημέρες των Γ.Σ., τις εκλογές και όλα τα υπόλοιπα πανηγύρια. Γι' αυτό καλύτερα να μείνουμε συγκρατημένοι. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα γίνουν μαθήματα ολόκληρη (!) τη Δευτέρα και το πρωί της Τρίτης
Ευκαιρία θα'ναι να ξαναδούμε ο ένας τη φάτσα του άλλου να μην ξεχνιόμαστε, να δούμε κι αυτούς τους έρημους τους ΔΑΠίτες που τους εξόρισε το άδικο και αντιδημοκρατικό σύστημα! Μεταρρύθμιση που θέλουν κι αυτοί...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Παιδιά τι εννοείτε οτι μπορεί να προταθεί συνέχιση των καταλήψεων; Θέλετε να δέσουμε εμείς οι 6ο έτος μια πέτρα & να κάνουμε μαζική αυτοκτονία έξω από την Πρυτανεία, ώστε να ακουστεί η φωνή μας;
Θέλουμε να πάρουμε πτυχίο!
Καλά πήγε και φέτος η χρονιά.
Χαιρετίσματα στις μαγκούρες (και στις καγκούρες!)
Θέλουμε να πάρουμε πτυχίο!
Καλά πήγε και φέτος η χρονιά.
Χαιρετίσματα στις μαγκούρες (και στις καγκούρες!)
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
- drcypher
- Portal Administrator

Αποστόλη νομίζω έχεις αυταπάτες. Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση να χαθεί εξάμηνο; Και μέχρι του χρόνου να κάνουμε καταλήψεις κάπως θα τα βολέψουν ώστε να μην φανεί ότι ακόμα και στο Πολυτεχνείο κοροϊδευόμαστε και χάνουμε εξάμηνα και έτη.
Τέλος πάντων, εγώ δεν βλέπω πολύ πιθανή τη συνέχιση της κατάληψης από την Τρίτη. Και τα πολλά λόγια περισσεύουν. Όποιος δεν θέλει εκ νέου κλείσιμο της Σχολής, την Τρίτη ας έρθει να ψηφίσει ανοιχτή σχολή και ό,τι γίνει έγινε. Τόσο απλά
Όσο για το ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του (με το οποίο δε διαφωνώ) θα το έθετα διαφορετικά στην προκειμένη περίπτωση: Καθένας θα την πληρώσει με τον τρόπο του (είτε είναι πρωτοετής, μεγαλύτερου έτους ή επί πτυχίω). Γι' αυτό μην αρχίσουμε να τσακωνόμαστε τώρα. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Έχει σημασία αν κάποιος είναι στον πάτο και ο άλλος στις άκρες;
Τέλος πάντων, εγώ δεν βλέπω πολύ πιθανή τη συνέχιση της κατάληψης από την Τρίτη. Και τα πολλά λόγια περισσεύουν. Όποιος δεν θέλει εκ νέου κλείσιμο της Σχολής, την Τρίτη ας έρθει να ψηφίσει ανοιχτή σχολή και ό,τι γίνει έγινε. Τόσο απλά
Όσο για το ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του (με το οποίο δε διαφωνώ) θα το έθετα διαφορετικά στην προκειμένη περίπτωση: Καθένας θα την πληρώσει με τον τρόπο του (είτε είναι πρωτοετής, μεγαλύτερου έτους ή επί πτυχίω). Γι' αυτό μην αρχίσουμε να τσακωνόμαστε τώρα. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Έχει σημασία αν κάποιος είναι στον πάτο και ο άλλος στις άκρες;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
carpe diem
Δεν ξέρω ποιος είναι σε χειρότερη θέση αλλά σίγουρα υπαρχει κάτι καλύτερο και αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ!
Και εγώ έχω παράπονα γιατί είμαι πρώτο έτος και θα ξεκινήσω με διπλή ή τριπλή ή... δεν ξέρω τι άλλο χωρίς καθόλου εμπειρία! Αλλά το θέμα είναι να αλλάξει η κατάσταση και όχι να πάρει παράταση...
Και εγώ έχω παράπονα γιατί είμαι πρώτο έτος και θα ξεκινήσω με διπλή ή τριπλή ή... δεν ξέρω τι άλλο χωρίς καθόλου εμπειρία! Αλλά το θέμα είναι να αλλάξει η κατάσταση και όχι να πάρει παράταση...
Habeo quem fugiam,
quem sequar non habeo...
Ξέρω ποιον να αποφύγω
αλλά δεν ξέρω με ποιον να συμπαραταχθώ...
quem sequar non habeo...
Ξέρω ποιον να αποφύγω
αλλά δεν ξέρω με ποιον να συμπαραταχθώ...
- drcypher
- Portal Administrator

Δική μου εκτίμηση: Οι ΠΚΣίτες θα προτείνουν μονοήμερες καταληψούλες για τις πορείες του ΠΑΜΕ και "εναλλακτικές μορφές αγώνα", οι ΕΑΑΚίτες θα συνεχίσουν να ζητούν κάθε τρις και λίγο Γ.Σ. μέχρι να την ξανακλείσουν. Υποπτεύομαι, δε, πως τα κριτήρια του κόσμου έχουν διαφοροποιηθεί λιγάκι:
- Υπάρχει μια ομάδα φοιτητών σε μικρότερα έτη (π.χ. πρώτο, δεύτερο) που (όπως κάναμε και εμείς πριν φτάσουμε σε 6ο, 7ο, κτλ.) προτιμούν να χαθεί το εξάμηνο ή το έτος για να μη ζοριστούν, αλλά θα το μετανιώσουν σε 3-4 χρόνια. Αυτοί παίζει να ψηφίσουν κατάληψη (παρόλο που δεν υπάρχει πλέον λόγος κατ' εμέ).
- Μια άλλη ομάδα φοιτητών στα πολύ μεγάλα έτη (>=5) που θέλουν να τελειώνουν θα κινηθούν κυρίως εναντίον της κατάληψης γιατί η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο.
- Υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι που παίζουν πολύ. Αλλά το κριτήριο είναι "θέλω να κάνω εξετάσεις και μαθήματα μέχρι τον Νοέμβριο ή όχι;". Και όχι όπως πολλοί θα προσπαθήσουν να στηρίξουν "το κίνημα ζει ακόμα"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Πέμ Απρ 12, 2007 6:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Skywalker τι λες; Υπάρχει περίπτωση να δώσουμε τριπλή εξεταστική; Πως θα γίνει αυτό; Ρε παιδιά μια τριπλή εξεταστική πόσες μέρες θα πάρει;;; :shock:
drcypher πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να χαθεί το εξάμηνο ή το έτος; Αν για παράδειγμα είχαμε κατάληψη της σχολής για 3 εβδομάδες ακόμα, τι θα μπορούσαμε να σώσουμε από το έτος σε αυτήν την περίπτωση; Νομίζω τίποτα. Εδώ τώρα και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε γιατί έχει ακουστεί ότι θα κάνουμε μάθημα μέχρι 27 Ιουλίου ( περίπου 3 1/2 μήνες για αναπλήρωση 2 εξαμήνων :shock: )
Πάντως θα πρέπει όντως να περιμένουμε να κάνουμε μάθημα τη Δευτέρα και μετά την Τρίτη θα μάθουμε. Ίσως αυτή η συνέλευση είναι αρκετά κρίσιμη εδώ που βρισκόμαστε...
drcypher πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να χαθεί το εξάμηνο ή το έτος; Αν για παράδειγμα είχαμε κατάληψη της σχολής για 3 εβδομάδες ακόμα, τι θα μπορούσαμε να σώσουμε από το έτος σε αυτήν την περίπτωση; Νομίζω τίποτα. Εδώ τώρα και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε γιατί έχει ακουστεί ότι θα κάνουμε μάθημα μέχρι 27 Ιουλίου ( περίπου 3 1/2 μήνες για αναπλήρωση 2 εξαμήνων :shock: )
Πάντως θα πρέπει όντως να περιμένουμε να κάνουμε μάθημα τη Δευτέρα και μετά την Τρίτη θα μάθουμε. Ίσως αυτή η συνέλευση είναι αρκετά κρίσιμη εδώ που βρισκόμαστε...
- drcypher
- Portal Administrator

Αυτή είναι μια ερώτηση που μάλλον ενδιαφέρει/απασχολεί μόνο "εσένα κι εμένα", όχι εκείνους που θα αποφασίσουν ότι θα γίνει τριπλή εξεταστική (π.χ. σε 40 μέρες). Όπως φαίνεται δεν έχεις ιδέα μέχρι που μπορεί να φτάσει η καφρίλα στην Ελλάδα(Emp)pu έγραψε:Ρε παιδιά μια τριπλή εξεταστική πόσες μέρες θα πάρει;;;
Υ.Γ.: Τι σημαίνει (Emp)pu μιας και το θυμήθηκα; Θα σε ρώταγα σε pm αλλά παίζει να απασχολεί κι άλλους...
Σε μια τέτοια περίπτωση...τριπλή εξεταστική (π.χ. σε 40 μέρες).
:whip: :whip: :whip: :whip: :whip: :whip: Το (Emp)pu είναι παρμένο από τον Emppu Vuorinen, προσαρμοσμένο βέβαια ώστε να θυμίζει το ίδρυμα στο οποίο είμαστε φοιτητές...Υ.Γ.: Τι σημαίνει (Emp)pu μιας και το θυμήθηκα; Θα σε ρώταγα σε pm αλλά παίζει να απασχολεί κι άλλους...
www.nightwish.com/en/band/members/facts?id=4
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Επι της ουσιας,
Η ΠΚΣ προφανως κ θα προτεινει ανοιγμα σχολης κ μονοημερα κλεισιματα για τη συμετοχη στην πορεια. Αλλωστε στην τελευταια ΓΣ κατεθεσε ψηφισμα αναπληρωσης των μαθηματων με εκκινηση τις 16/4 (το οποιο δεν περασε).
Τα ΕΑΑΚ θα προτεινουν συνεχιση των καταληψεων, τουλαχιστον με βαση τα οσα βγηκαν απο το διημερο τους.
Για τους επι πτυχιω θα προτεινουν χαριστικη εξεταστικη κ οι δυο.
Κατα τα λοιπα,
η δαπ θα προτεινει κεντρικη διανομη συγγραματων, πιο συχνα δρομολογια του 608, επαναφορα του 222, χορο στο Βερτη κ καταδικη των καταληψεων
η πασπ με τις εμβριθεις αναλυσεις της, αν προτεινει τιποτες, θα ειναι κατι το οποιο κανεις δεν θα θυμαται αφου ληξει η ΓΣ
τελος, η εδρανοιχτησχολη με το μεστο πολιτικο της λογο θα καταπληξει κ θα σαγηνευσει τα πληθη
Υ.Γ. γαμωτο... πηγα να παιξω στο στοιχημα οτι η δαπ θα κατεβει την τριτη κ εχουνε πολυ χαμηλες αποδοσεις....
Η ΠΚΣ προφανως κ θα προτεινει ανοιγμα σχολης κ μονοημερα κλεισιματα για τη συμετοχη στην πορεια. Αλλωστε στην τελευταια ΓΣ κατεθεσε ψηφισμα αναπληρωσης των μαθηματων με εκκινηση τις 16/4 (το οποιο δεν περασε).
Τα ΕΑΑΚ θα προτεινουν συνεχιση των καταληψεων, τουλαχιστον με βαση τα οσα βγηκαν απο το διημερο τους.
Για τους επι πτυχιω θα προτεινουν χαριστικη εξεταστικη κ οι δυο.
Κατα τα λοιπα,
η δαπ θα προτεινει κεντρικη διανομη συγγραματων, πιο συχνα δρομολογια του 608, επαναφορα του 222, χορο στο Βερτη κ καταδικη των καταληψεων
η πασπ με τις εμβριθεις αναλυσεις της, αν προτεινει τιποτες, θα ειναι κατι το οποιο κανεις δεν θα θυμαται αφου ληξει η ΓΣ
τελος, η εδρανοιχτησχολη με το μεστο πολιτικο της λογο θα καταπληξει κ θα σαγηνευσει τα πληθη
Υ.Γ. γαμωτο... πηγα να παιξω στο στοιχημα οτι η δαπ θα κατεβει την τριτη κ εχουνε πολυ χαμηλες αποδοσεις....
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!