Νέο forum style

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Άβαταρ μέλους
constant
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 0

Re: Νέο forum style

Δημοσίευση από constant »

Ευχαριστώ! Για να βρω ένα style για μόνιμο όχι για κανέναν άλλο λόγο :P
Άβαταρ μέλους
markelos
Portal Moderator
Portal Moderator
Real Name: Ace

Δημοσίευση από markelos »

O kanenas έγραψε:Από αισθητικής άποψης δεν είναι κακό, αλλά νομίζω ότι κουράζει το μάτι. Επίσης, προτείνω τα backgrounds του forum και του portal να είναι ίδια (όπως είναι τα banners).

ΥΓ: Είμαι σίγουρη για την τυχαιτότητα της περιόδου που βρήκατε να κάνετε αυτές τις τόσο σημαντικές αισθητικές αλλαγές στο site. 8)
Θα συμφωνήσω ότι κουράζει στο μάτι. Cool το drag n drop των subforum :)
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Η background image σας ενοχλει ολη την ωρα ή μονο οταν την κοιτατε? Εμενα μονο το δευτερο. Αν κατι μου φαινεται και πολυ ωραια και ο kostas213 συμφωνει μαζι μου. Αν θελετε να προτεινετε καποια αλλη εικονα που "επαναλαμβανεται" ή να βαλουμε και στο supernova την background image της κεντρικης ας το συζητησουμε
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

LocknLoad έγραψε:Αν κατι μου φαινεται και πολυ ωραια και ο kostas213 συμφωνει μαζι μου.
... Ε?! :P

Βασικά, το να μη μπει καμία εικόνα, παίζει; Να έχει ένα απλό χρωματάκι για φόντο! Ή οκ, ας μπει έστω της κεντρικής! Είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι ..
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Πως σας φαινεται η μεση λυση μου; Προτιμω το προηγουμενο

Επισης, να το κρινετε διαβαζοντας κανα post. Οχι κοιτωντας το καταματα οπως κανατε με το προηγουμενο :P

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Συμφωνώ, το μαύρο ταίριαζε καλύτερα πιστεύω.
There's no place like ::1
palasso
Real Name: Vassilis

Δημοσίευση από palasso »

Παιδιά όντως κι εμένα με ενοχλεί αυτό το background και γι' αυτό γύρισα στο Arrow.
Και μόνο που λέμε πως "ναι, κουράζει όταν το κοιτάς, αλλά όταν δεν το κοιτάς δεν είναι τόσο κουραστικό" έχει χάσει την αξία του. Γενικά καλό είναι να βάζουμε "απαλά" χρώματα για το μάτι... Κάτι που δεν έχουμε κάνει ούτε στην κεντρική. Γενικά τα background είναι ότι χειρότερο να κουράζουν και να τραβάνε την προσοχή γι' αυτό η καλύτερη λύση είναι να είναι είτε μονοχρωματικά (με κάποιο απαλό χρώμα) ή με κάποιο αφηρημένο σχήμα "χαμηλών τόνων" για να μην τραβάει την προσοχή. Διαφορετικά δίνει μία αίσθηση αποπροσανατολισμού. Κι αυτό διότι πρέπει να είναι ξεκάθαρο στο χρήστη που να κάνει focus στο site. Τώρα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε επαγγελματική δουλειά, ούτε να προσλάβουμε επαγγελματία σχεδιαστή αλλά τουλάχιστον να μην κάνουμε τα μεγαλύτερα λάθη που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Πάντως εγώ προτείνω να το κάναμε να έχει scale και έτσι να μην χρειαζόμαστε καν background. Θα είναι και widescreen-friendly (που το έχουν αναφέρει κι άλλοι εκτός από μένα σε αυτό το topic ως πολύ χρήσιμο και αλλάξανε style καθαρά γι' αυτό το λόγο) αλλά και φιλικό προς κάθε resize του παραθύρου του web browser. Αλλά και προς κάθε μελλοντική αλλαγή του layout των browsers, που φαίνεται στον ορίζοντα να γίνεται...
Και μόνο να σας πω ότι στον Google Chrome σκέφτονται εναλλακτικά σενάρια για την εμφάνιση του:
Εικόνα
Και θυμηθείτε πως πλέον όλοι οι browsers μετά από 1-2 χρόνια γίνονται "chromified" δλδ παίρνουν την εμφάνιση του Chrome (Opera 11, Firefox 4, Internet Explorer 9). Για να είναι το site μας layout-independent δλδ να φαίνεται καλά σε όλα τα σενάρια layouts από όλους τους browsers, μόνη πρακτική λύση είναι το scale.
Άρα 3 τα κρατούμενα, widescreen, window resizing, browser layout, με μία holistic solution: scale

Επειδή έχω δει πως έχουμε τα άλλα styles μας που έχουν scale να πω ότι δεν εμφανίζει πρόβλημα ούτε το logo και με πολύ λίγο coding εκτιμώ πως θα φτιάξουν όλα. Στα άλλα scaleable styles, πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν κάποιος έχει ένα τρομακτικά μικρό παράθυρο σε πλάτος. Κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς μη πρακτικό και δεν βλέπω τον λόγο να το κάνει κανείς (θέλει λίγο παραπάνω research από κάποιον που έχει ένα μικρούλι netbook ή βλέπει το site από το κινητό του για να ελέγξουμε όλα τα πιθανά σενάρια)
Άβαταρ μέλους
sfod

Δημοσίευση από sfod »

έχω γράψει 2 φορές ένα post για το πρόγραμμα-πατάω υποβολή και μου ζητάει να κάνω πάλι log in ενώ είμαι απο πριν μέσα και τελικά δεν post-άρεται τιποτα-γιατί??/

Το postara τελικά με quick reply για να πιάσει οπότε ok (πάντως μου έκανε εντύπωση που κόλλησε..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sfod την Δευ Φεβ 21, 2011 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

LocknLoad έγραψε:Πως σας φαινεται η μεση λυση μου;
Καλύτερη από το προηγούμενο background. :P
sfod έγραψε:έχω γράψει 2 φορές ένα post για το πρόγραμμα-πατάω υποβολή και μου ζητάει να κάνω πάλι log in ενώ είμαι απο πριν μέσα και τελικά δεν post-άρεται τιποτα-γιατί??/
Καθάρισε cache και cookies, κάνε refresh και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν τα καταφέρεις πες μας ποιο skin (style) χρησιμοποιείς, μήπως βγει άκρη.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Κανονικα πρεπει να'ναι προβλημα με τα cookies, αλλα για να καταφερεις να postαρεις εδω... Σβησε τα cookies και ξαναπροσπαθησε. Γενικοτερα στο internet (οχι μονο στο semfe.gr) οταν γραφεις κατι μεγαλο καλο ειναι να το αντιγραφεις κατι πριν το "στειλεις" γιατι ποτε δε ξερεις τι θα γινει...

Ποιο theme χρησιμοποιεις;

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies .. Δε νομίζω να είναι θέμα style, αλλά καλό θα ήταν να βάλεις ένα από τα συμβατά.

Όσοι έχετε bo2soft, συνίσταται να το αλλάξετε και να βάλετε κάποιο από τα συμβατά styles που αναφέρονται στο 1ο post του topic!

edit: Για όνομα .. ποστάραμε και οι 3 το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια .. :-P
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
constant
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Konstantinos

Δημοσίευση από constant »

LocknLoad έγραψε:Πως σας φαινεται η μεση λυση μου; Προτιμω το προηγουμενο

Επισης, να το κρινετε διαβαζοντας κανα post. Οχι κοιτωντας το καταματα οπως κανατε με το προηγουμενο :P
Προσωπικά το supernova μου φαίνεται αρκετά πιο user-friendly τώρα :)

Δε μου αρέσει όσο τα προηγούμενα όμως γιατί είναι λίγο στενό.... κάπως πεπλατυσμένο :-?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”