Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Virginia

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Virginia

Δημοσίευση από nikosemfe »

Αυτό το topic είναι αφιερωμένο στους ξενολάτρες φοιτητές που τους αρέσουν τα ξένα πανεπιστήμια και τους φταίνε οι καταληψίες φοιτητές που δεν τους αφήνουν να κάνουνε μάθημα. Λοιπόν επειδή μας πρήξατε τα φρύδια τόσους μήνες να κάνετε τα χαρτιά σας και να πάρετε μεταγραφή για το πανεπιστήμιο της Virginia όπου κάποιοι σκότωσαν 30 περίπου άτομα στη σχολή των μηχανολόγων και στην εστία. Να πάρετε τη Γιαννάκου και το Σακή και να πάτε να ησυχάσουμε. Και μην ξεχνιόμαστε...εκεί δεν υπάρχει άσυλο άρα όλα καλά
BO

Δημοσίευση από BO »

Το να εκμεταλλεύεσαι ένα μεμονωμένο θλιβερό περιστατικό για να αφορίσεις συλλήβδην τα ξένα πανεπιστήμια για εμένα αποτελεί το λιγότερο έλλειψη επιχειρημάτων.
Η λογική σου βέβαια μου θυμίζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των συνδέσμων...
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Θα συμφωνήσω με τον BO. Με λαϊκίστικες κορώνες δεν κερδίζει κανείς τίποτα. Αν αύριο πάρει ένας τρελός μια καραμπίνα και καθαρίσει 30 ΣΕΜΦίτες, θα φταίει το ελληνικό πανεπιστήμιο;

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

και γιατι σεμφιτεσ??? να παει να σκοτωσει κανενα μηχανολογο ή κανεναν ηλεκτρολογο... αν θελετε μπορειτε να πειτε τι εγινε εκει γιατι δεν εχω ενημερωση...

υγ. οταν καποιοσ ανθρωπος βλεπει κατι που τον ταρασει και θεωρει πολλα πραγματα ματαια και εκφραζει τις σκεψεις του δεν σημενει πως δεν εχει επιχειρηματα η πως λαικιζει...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Τυχαίο το "σεμφίτες", θα μπορούσαν να είναι "τοπογράφοι", "νομικάριοι" κλπ. Δες στο in.gr Χαμένε, μακελειό σε ένα πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ...

Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Φίλε bo δεν εκμετταλεύομαι τίποτα απλά αγανάκτισα τόσους μήνες το πρήξιμο και γι αυτό ξέσπασα. Όχι να με πεις και λαικιστή όμως ρε φίλε
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Re: Πυροβολισμοί

Δημοσίευση από Katsarola »

nikosemfe έγραψε:Αυτό το topic είναι αφιερωμένο στους ξενολάτρες φοιτητές που τους αρέσουν τα ξένα πανεπιστήμια και τους φταίνε οι καταληψίες φοιτητές που δεν τους αφήνουν να κάνουνε μάθημα. Λοιπόν επειδή μας πρήξατε τα φρύδια τόσους μήνες να κάνετε τα χαρτιά σας και να πάρετε μεταγραφή για το πανεπιστήμιο της Virginia όπου κάποιοι σκότωσαν 30 περίπου άτομα στη σχολή των μηχανολόγων και στην εστία. Να πάρετε τη Γιαννάκου και το Σακή και να πάτε να ησυχάσουμε. Και μην ξεχνιόμαστε...εκεί δεν υπάρχει άσυλο άρα όλα καλά

woah, auto tha to xrhsimopoiw ws paradeigma gia na kanw tous anthrwpous na katalavoun thn ekfrash "blepw to dentro kai xanw to dasos"
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Για εξήγησε μου εσύ φίλε ποιό είναι το δέντρο και ποιό το δάσος? Αλλά βέβαια 'οταν μας λέγατε πόσο τέλεια είναι τα ξένα πανεπιστήμια αυτό δεν το είχατε υπ'όψιν σας. Αν σας αρέσουν τόσο απορώ γιατί δώσατε πανελλήνιες? Εσείς λοιπόν που έχετε τα φράγκα και λέτε ότι θα πάρετε μεταγραφή γιατί δεν γραφόσασταν από την αρχή εκεί. Απάντησε μου σε παρακαλώ και εσύ και όποιοσ άλλος έχει δηλώσει ότι έκανε τα χαρτιά του για μεταγραφή...
Dementor
Real Name: Γιώργος
Επικοινωνία:

Νίκο σε πιάνω - ξυπνάτε ρε.

Δημοσίευση από Dementor »

Η κατάσταση στην Αμερική είναι προφανώς αρρωστημένη. Δε μιλάω απλά για την πολιτική των κυβερνήσεων των Η.Π.Α., αλλά για τη γενικότερη νοοτροπία αυτών των ανθρώπων. Αν αυτή είναι η εικόνα της απόλυτης "υπερδύναμης", τότε προτιμώ να παραμείνω απόλυτος "Έλληνας". Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να επιτευχθεί ελληνική σύγκλιση σε ζητήματα παιδείας και εκπαίδευσης με χώρες όπου συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Προφανώς το εκπαιδευτικό σύστημα της δικής μας χώρας μπάζει από παντού, αλλά συνάδελφοι όχι, δεν επιθυμώ να γίνω τέτοιος "αμερικάνος" με καμία έννοια. Η θέση μας είναι εδώ και ο καθένας μας έχει χρέος να συμβάλλει στην καλλιτέρευση των συνθηκών των ελληνικών πανεπιστημίων. Όποιος θέλει (και  έχει την οικονομική δυνατότητα) να σπουδάσει σε τέτοια πανεπιστήμια, να σηκωθεί να φύγει αύριο. Το επίπεδο των φοιτητών και των "μυαλών" εν γένει στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιάς χώρας το πανεπιστήμιο. Όσο κι αν παλεύουν ορισμένοι (με κάθε συμφέρον που απορρέει από αυτό), οι Έλληνες φοιτητές δε θα γίνουν ποτέ αρρωστημένα Αμερικανάκια. (Άσχετα αν ορισμένοι πολύ θα το ήθελαν...).
Ο Θεός είναι Νεκρός
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

nikosemfe έγραψε:Για εξήγησε μου εσύ φίλε ποιό είναι το δέντρο και ποιό το δάσος?

to oti apo auto to tragiko symban esy asxolhse me to poso kala einai ta amerikanika panepisthmia - ELEOS.

kai oxi, den hthela na spoudasw exw, edwsa panelladikes, hthela na perasw edw, perasa edw kai tha teliwsw edw.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως διάολο καταφέρατε να συνδέσετε το ότι ένας ψυχανώμαλος δολοφόνος έκανε αυτή την πράξη, με το εκπαιδευτικό σύστημα???  :whatever:
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Πάντως παίδες, το τελευταίο πράγμα που είχε ο τύπος στο μυαλό του ήταν η αντίθεσή του με το εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ...

Το πώς όταν γίνονται τέτοια περιστατικά ο καθένας τα ερμηνεύει όπως θέλει και επιμένει κιόλας, είναι χαρακτηριστικό της Ελληνικής πραγματικότητας (Greek Reality).
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Υποκλίνομαι στον Neo τον ευρωπαιστή.
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Και επιπλέον του ζητώ συγγνώμη που το ερμήνευσα όπως ήθελα εγώ χωρίς να έχω τη σύμφωνη γνώμη του. Φίλε ορισμένα πράγματα οι άνθρωποι τα βλέπουν από διαφορετική σκοπιά.
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

Εγώ δεν ξέρω αν οι πυροβολισμοί έχουν να κάνουν με το εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικαν Εξπρες ή με το δικό μας , αλλά ούτε η πρώτη φορά ήταν κ δυστυχώς ουτε η τελευταία που έγινε κάτι τέτοιο...

Πάντως  τα λεφτά από το εμπόριο όπλων(το νόμιμο) είναι πιο σημαντικά από 30 ζωές και το συμβάν είναι η καλύτερη διαφήμιση για το προϊόν "όπλα"...εκ του αποτελέσματος.

Το μόνο που βελτιώνεις στον εαυτό  σου όταν περπατήσεις πάνω σε αναμμένα κάρβουνα είναι ότι αποκτάς την εμπειρία αυτήν και μπορείς να το ξανακάνεις πιο εύκολα...

Αντίστοιχα,με το να αντιγράφουμε την αμερική και την αγγλία στο εκπαιδευτικό σύστημα το μόνο που κάνουμε είναι να γινόμαστε ανταγωνιστικοί  ως προς αυτούς...αυτό που δεν μας πέρασε ποτέ απο το μυαλό να κάνουμε είναι να δίνουμε την παιδεία που βελτιώνει το ανθρώπινο είδος,που σταματάει τη σκέψη του ψυχανώμαλου μέσα στο κεφάλι του...

κάτι που δεν μπορεί να κάνει η ψυχομηχανική, ή ο φόβος της φυλακής γιατι και τα δύο(Φαρμακοβιομηχανία και σωφρονιστικό σύστημα) είναι Α.Ε. παγκοσμίως,όπως άλλωστε είναι κ ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας...

Νομίζω ότι μας αξίζει που μας κινεί η αξία του νομίσματός μας...

Δεν μου αρέσει να  διαβάζω και κυρίως να αναδημοσιεύω πολιτικοκοινωνικό αρλεκιν  αλλά γενικά σαν πλανήτης είμαστε για τα κλάμματα.

Εντιτηντ μπαη οβελιξ:

Τα πανεπιστήμια μας  πρέπει να γίνουν καλύτερα απο τα ξένα και να έρχονται φοιτητές και κυρίως φοιτήτριες απο όλο το κόσμο να σπουδάσουν εδώ,γιατί όπως λέει και ο απόλυτος σούπερσταρ Τόκος:
-Τα πιπίνια αγγίζουν την τελειότητα...

Αυτό είναι

Ενιαίο υπουργείο Παιδείας-Τουρισμού με υπουργό τον Τόκο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obelix την Τετ Απρ 18, 2007 1:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”