Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τετάρτη 16/3/2011

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
serenity08
Real Name: gigi..!
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τετάρτη 16/3/2011

Δημοσίευση από serenity08 »

Γιατί ενώ η σχολή το ακαδημαικό έτος 2009-2010 είχε 1242 φοιτητές(πρόσθεσε σε αυτούς και καμιά 150αρια πρωτοετείς του 2010), στη χθεσινή συνέλευση ήταν παρόντες 135!?? :e_confused: :e_surprised: :ssss:
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .

"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Αυτο με το γαβ-γαβ δεν το σχολιάζω ιδιαίτερα, μόνο θα σου πω πως απευθύνεσαι σε σκεπτόμενους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σου.

Αυτό που είπε η serenity08 είναι όντως πρόβλημα. Γιατί τέτοια αδιαφορία να πάρει ο διάολος; Μεγάλο μέρος της σχολής δεν πατάει σε Γενική Συνέλευση των φοιτητών (!) και μετά μερικοί παραπονιούνται κιόλας πως δεν τους αρέσει το κλίμα της συνέλευσης. Αν δεν είναι εκεί, πώς να γίνει το κλίμα της συνέλευσης αυτό που τους αρέσει;
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

serenity08 έγραψε:Γιατί ενώ η σχολή το ακαδημαικό έτος 2009-2010 είχε 1242 φοιτητές(πρόσθεσε σε αυτούς και καμιά 150αρια πρωτοετείς του 2010), στη χθεσινή συνέλευση ήταν παρόντες 135!?? :e_confused: :e_surprised: :ssss:
Σίγουρα "πόρτα" δεν έχει στην είσοδο του αμφιθεάτρου. Αν το σώμα των φοιτητών ήθελε, θα μπορούσε να παρευρίσκεται.

Η χαμηλή συμμετοχή προφανώς αντικατοπτρίζει την αδιαφορία όλης της κοινωνίας στην συμμετοχή κοινών αποφάσεων (ή αποφάσεων για τα κοινά).
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
fakiris
Real Name: Pedro Almodovar

Δημοσίευση από fakiris »

Falgorn έγραψε:Γιατί τέτοια αδιαφορία να πάρει ο διάολος;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

antony07 έγραψε:Η χαμηλή συμμετοχή προφανώς αντικατοπτρίζει την αδιαφορία όλης της κοινωνίας στην συμμετοχή κοινών αποφάσεων (ή αποφάσεων για τα κοινά).
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w2Jg0fcEUx8[/youtube]

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

antony07 έγραψε:
serenity08 έγραψε:Γιατί ενώ η σχολή το ακαδημαικό έτος 2009-2010 είχε 1242 φοιτητές(πρόσθεσε σε αυτούς και καμιά 150αρια πρωτοετείς του 2010), στη χθεσινή συνέλευση ήταν παρόντες 135!?? :e_confused: :e_surprised: :ssss:
Σίγουρα "πόρτα" δεν έχει στην είσοδο του αμφιθεάτρου. Αν το σώμα των φοιτητών ήθελε, θα μπορούσε να παρευρίσκεται.

Η χαμηλή συμμετοχή προφανώς αντικατοπτρίζει την αδιαφορία όλης της κοινωνίας στην συμμετοχή κοινών αποφάσεων (ή αποφάσεων για τα κοινά).
Falgorn έγραψε: Γιατί τέτοια αδιαφορία να πάρει ο διάολος; Μεγάλο μέρος της σχολής δεν πατάει σε Γενική Συνέλευση των φοιτητών (!) και μετά μερικοί παραπονιούνται κιόλας πως δεν τους αρέσει το κλίμα της συνέλευσης. Αν δεν είναι εκεί, πώς να γίνει το κλίμα της συνέλευσης αυτό που τους αρέσει;

Αν και απεχθανομαι να ποσταρω σε τετοια θεματα θα το κανω γιατι νιωθω να χει φτασει ο κομπος στο χτενι πλεον...Ειμαι δυστυχως 6 χρονια στην σεμφε και εχω περασει απο συνελευσεις και συνελευσεις...
Σε οσες συνελευσεις εχω παει δεν εχω ακουσει ουτε αποψεις ουτε θεσεις και φυσικα δεν γινεται συζητηση αλλα επιλυση κομματικων διαφορων πολλες απο τις οποιες ουδεμια σχεση εχουνε με τα καιρια θεματα του πανεπιστημιου μας και ειναι φορτισμενες απο ενα επιθετικο κλιμα που απωθει τον καθε ανεξαρτητο φοιτητη που τον ενδιαφερουν τα θεματα συγκεντρωσης...Κοινως χανουμε μαθημα για να τσακωθουνε καποια κομματοσκυλα...ΔΕΝ EIMAI υπερ της αδιαφοριας ουτε κατα των γενικων συνελευσεων ποσο μαλλον της συζητησης για μειζον θεματα...Ειμαι καθετα κατα της εκμεταλλευσης των πολιτικα ανεξαρτητων φοιτητων απο δογματισμενους ανθρωπους που δεν εχουν αποψη αλλα κασετα ακομα και αν την κασετα αυτην την πιστευουν και τους εκφραζει..
Η αποψη αλλαζει η κασετα οχι...Η αποψη ΥΠΑΡΧΕΙ για να αλλαξει και αυτο σε παει μπροστα σαν ανθρωπο,αυτο σε εξελισει..Αυτο ειναι αυτο που μας εχει παει πισω σαν χωρα και κανεις δεν αγωνιζεται για να αλλαξει.....οταν εγω θελω μαυρο και εσυ ασπρο το δικαιο ειναι το γκρι...ποσοι απο σας στα κομματα σκεφτηκατε οτι το σωστο σας χρωμα (το μαυρο πχ) -που πολυ πιθανον να ειναι σωστο οντως- κρυβει λαθος τεχνικες και μεθοδους στο πως θα χρωματισει....???...οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση οπως ολοι ξερουμε απο το γυμνασιο και ωφειλουμε να εφαρμοσουμε στην ζωη μας γιατι αυτο σπουδαζουμε αλλωστε....με απλα λογια ειναι λογικο να μην θελω να παρευρισκομαι σε μια μη πολιτισμενη συζητηση που οι αποψεις που βρισκονται εκτος κομματικων πλαισιων πνιγονται μεσα στις φωνες του αγωνα.... :ssss:
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
Tzanampets
Real Name: Call me 'mate'

Δημοσίευση από Tzanampets »

Μην κουράζεσαι Georgrinder, σωστά τα λες αλλά δυστυχώς περνάνε στο έτσι...
παίζουνε το κλασσικό παιχνίδι τους οι λούληδες... το έχουνε μάθει καλά τόσα χρόνια.

Αλλά πρέπει να πάει ο κόσμος μια φορά στη συνέλευση με ντομάτες και γιαούρτια και τότε θα γελάσουμε.
Elen síla lúmenn' omentielvo.

Εικόνα

For those about to troll... we salute you!
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

Τι καθεστε μωρε και τους μιλατε.Αυτοι ειναι βολεμενοι ετσι.Αυτο θελουν να μην παταει ο κοσμος στις συνελευσεις για να κερδιζουν!(τωρα θα ερθει ενας απο κατω:εμεις σας θελουμε ολους στις συνελευσεις και ειμαστε καλοι ανθρωποι ουγκα ουγκα)

Ο λογος υπαρξης τους και η πηγη του χαρτζιλικιου και των ελπιδων για μελλοντικες κομματικες θεσεις, ειναι να κλεινουν τη σχολη και γενικα να κανουν σαματα.Αμα δεν εκλεινε η σχολη για λογους οπως "Πεσαν πολλα φυλλα φετος το φθινοπωρο και μελανχολουμε" τοτε τι θα εκαναν?

Μας ερχονται οι επαγγελματιες κομματικοι ακολουθοι,σε εμας που ειμαστε φοιτητες, και μας λενε χμμ μαρεσει αυτη η σχολη θα ερθω να κανω πολιτικη εδω.Δεν σας θελουμε ρε φιλε.-Στα @@ μου εγω πρεπει να ανεβω στο κομμα.

Κανουν τα στραβα ματια στο οτι κερδιζουν συνελευσεις με 150 ατομα!!!!Εχετε την εντυπωση πως συμφωνει η σχολη μαζι σας?-Αμα νοιαζονταν ας ερχονταν θα πουν.Τι λετε ρε?Υπαλληλοι σας ειμαστε?Σας ξεραμε και απο χτες?Εμεις ηρθαμε στη σχολη για να μορφωθουμε οχι για να πολιτευτουμε σαν εσας.Πιστευετε και ας μου πει ενας οτι αμα ερχοταν ολη η σσχολη υπηρχε περιπτωση να εκλεινε ποτε?ΟΧΙ.
Αλλα δεν σας νοιαζει γιατι σας συμφερει να κλεινει η σχολη,οποτε προσπερνατε το οτι δεν θελουν οι φοιτητες να κλεισει.

Τοσα τους λεμε και αυτοι υπερανω.Ειναι αραχτοι ρε αφου περναει το δικο τους!

Ολο το φτεξιμο ομως ειναι σε εμας που τους αφηνουμε!Καλα λεει ο φακιρης να οργανωθουμε να κατεβαινουμε να τους αλλαζουμε τα φωρα να μην ξανακλεισει ποτε η σχολη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
constant
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Konstantinos

Δημοσίευση από constant »

Falgorn έγραψε:Αυτο με το γαβ-γαβ δεν το σχολιάζω ιδιαίτερα, μόνο θα σου πω πως απευθύνεσαι σε σκεπτόμενους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σου.

Αυτό που είπε η serenity08 είναι όντως πρόβλημα. Γιατί τέτοια αδιαφορία να πάρει ο διάολος; Μεγάλο μέρος της σχολής δεν πατάει σε Γενική Συνέλευση των φοιτητών (!) και μετά μερικοί παραπονιούνται κιόλας πως δεν τους αρέσει το κλίμα της συνέλευσης. Αν δεν είναι εκεί, πώς να γίνει το κλίμα της συνέλευσης αυτό που τους αρέσει;
Ένα πρώτο μειονέκτημα είναι ότι οι συνελεύσεις γίνονται στο αμφ 2 και όχι στο 4 που θα μπορούσε τουλάχιστον να χωράει κάποιους περισσότερους.

Επίσης, κι να θέλει κάποιος να έρθει στη συνέλευση, μόλις μπαίνει μέσα και εισπνεύσει αυτό το κλίμα υγιούς συζήτησης(γκουχ γκουχ) μαζί με όλο τον καπνό και το νέφος αντιρρήσεων(και τσιγάρων) χάνει κάθε όρεξη να καθίσει μέχρι το τέλος.
Οπότε μεγάλο μέρος των φοιτητών έχουν μία καλή δικαιολογία για το "γιατί" δεν έρχονται!
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

τωρα θα ερθει ενας απο κατω:εμεις σας θελουμε ολους στις συνελευσεις και ειμαστε καλοι ανθρωποι ουγκα ουγκα
χαχαχαχαχαχα :wink:
δεν πειραζει αστους να διακοπτουν μαθηματα που χρωστανε για να κανουν ανακοινωσεις..
και στις εξεταστικες να βριζουν που τα θεματα ειναι δυσκολα και που δεν και που δεν...

ΘΕΩΡΗΜΑ
Η γενικη συνελευση σεμφε δεν ειναι γενικη συνελευση

ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Αρκει να δειξουμε οτι δεν ειναι συνελευση και οτι δεν ειναι γενικη
-η συνελευση ειναι δημοκρατικη συζητηση σε δημοκρατικη συζητηση δεν φωναζουμε και σεβομαστε την αποψη του αλλου αρα δεν προκειται για δημοκρατικη συζητηση αρα δεν προκειται για συνελευση
-η διαδικασια αυτη αποτελειται απο το 150/1242 της σχολης επειδη οι 1092 αδιαφορουν για μια αντιδημοκρατικη διαδικασια που δεν γινεται να διαμορφωσουν λογω πολιτικης θεμελιωσης στην σχολη απο τοτε που ανοιξε..αρα δεν ειναι μερικη διαδικασια αρα δεν ειναι γενικη.

αρα η γενικη συνελευση σεμφε δεν ειναι γενικη συνελευση.
η αποδειξη ολοκληρωθηκε :(
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Scripta manent, αγαπητέ. Scripta manent... Φέτος το ζήσαμε ΚΑΙ αυτό.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Το πρώτο βήμα για να μειωθούν οι άσκοπες συνελεύσεις είναι να κατεβείτε στις φοιτητικές εκλογές και να ψηφίσετε πάνω από 1000 άτομα. Με τα 450 που ψήφισαν πέρυσι, η απαρτία στις ΓΣ ορίζεται ως (1/5) * 450 = 90. Άνετα μαζεύονται 90 άτομα για ΓΣ. Αν κατεβαίνατε 1100, τότε η απαρτία θα οριζόταν στα 220 άτομα και δε θα σας έφταιγε κανένα ΕΑΑΚ, καμιά ΠΚΣ, κανένα καταστατικό του ΔΣ, κλπ.

Επίσης, για να αλλάξει το καταστατικό πρέπει να το απαιτήσουν περίπου 700 άτομα σε μία ΓΣ. Κατεβείτε μία φορά 700 άτομα και ζητείστε αλλαγή καταστατικού. Ποιοι θα σας εμποδίσουν; Οι 80 της ΠΚΣ ή οι 70 των ΕΑΑΚ;

Γιατί δε γίνονται όλα τα παραπάνω; Γιατί απλά αδιαφορείτε.

Άρα έχουμε τις συνελεύσεις που μας αξίζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dj manos την Πέμ Μαρ 17, 2011 8:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Georgrinder έγραψε: Αν και απεχθανομαι να ποσταρω σε τετοια θεματα θα το κανω γιατι νιωθω να χει φτασει ο κομπος στο χτενι πλεον...Ειμαι δυστυχως 6 χρονια στην σεμφε και εχω περασει απο συνελευσεις και συνελευσεις...
Σε οσες συνελευσεις εχω παει δεν εχω ακουσει ουτε αποψεις ουτε θεσεις και φυσικα δεν γινεται συζητηση αλλα επιλυση κομματικων διαφορων πολλες απο τις οποιες ουδεμια σχεση εχουνε με τα καιρια θεματα του πανεπιστημιου μας και ειναι φορτισμενες απο ενα επιθετικο κλιμα που απωθει τον καθε ανεξαρτητο φοιτητη που τον ενδιαφερουν τα θεματα συγκεντρωσης...Κοινως χανουμε μαθημα για να τσακωθουνε καποια κομματοσκυλα...ΔΕΝ EIMAI υπερ της αδιαφοριας ουτε κατα των γενικων συνελευσεων ποσο μαλλον της συζητησης για μειζον θεματα...Ειμαι καθετα κατα της εκμεταλλευσης των πολιτικα ανεξαρτητων φοιτητων απο δογματισμενους ανθρωπους που δεν εχουν αποψη αλλα κασετα ακομα και αν την κασετα αυτην την πιστευουν και τους εκφραζει..
Η αποψη αλλαζει η κασετα οχι...Η αποψη ΥΠΑΡΧΕΙ για να αλλαξει και αυτο σε παει μπροστα σαν ανθρωπο,αυτο σε εξελισει..Αυτο ειναι αυτο που μας εχει παει πισω σαν χωρα και κανεις δεν αγωνιζεται για να αλλαξει.....οταν εγω θελω μαυρο και εσυ ασπρο το δικαιο ειναι το γκρι...ποσοι απο σας στα κομματα σκεφτηκατε οτι το σωστο σας χρωμα (το μαυρο πχ) -που πολυ πιθανον να ειναι σωστο οντως- κρυβει λαθος τεχνικες και μεθοδους στο πως θα χρωματισει....???...οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση οπως ολοι ξερουμε απο το γυμνασιο και ωφειλουμε να εφαρμοσουμε στην ζωη μας γιατι αυτο σπουδαζουμε αλλωστε....με απλα λογια ειναι λογικο να μην θελω να παρευρισκομαι σε μια μη πολιτισμενη συζητηση που οι αποψεις που βρισκονται εκτος κομματικων πλαισιων πνιγονται μεσα στις φωνες του αγωνα.... :ssss:
Μα προφανώς και οι κομματικοί υπάρχουν για να εξυπηρετούν τις περισσότερες φορές δικά τους συμφέροντα και όχι του ΦΣ, του "φοιτητικού κινήματος" (μέσα σε πολλά εισαγωγικά) ή οτιδήποτε. Το να ξεφουρνίζεται το ίδιο ακριβώς λογύδριο από τον κάθε πικραμένο μετά από κάθε ΓΣ είναι αντίστοιχο με την απολίτικη συνείδηση του κάθε επίσης πικραμένου πολίτη για το υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Και οι πολτικοί είναι κλέφτες, και μας κάνουν κακό, να καεί να καεί το μπουρ**λο η Βουλή κ.ο.κ.

Η σχολή ως μικρογραφία της κοινωνίας, έχει μερικούς που εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις και μερικούς που κάθονται και κλαίνε τη μοίρα τους και δεν δρουν. Φανταστείτε ένα μαντρί με αρνιά όπου μπαίνει ένας λύκος μέσα. Ο λύκος αρχίζει και μασουλάει το ένα αρνί το οποίο ανέκφραστο λέει "ωχ, με τρώνε" και τα άλλα απλά κοιτάνε και σκέφτονται "όχι ρε π**στη μετά είναι η σειρά μου" και κάθονται με τα χέρια (ή πόδια;) σταυρωμένα. Και είναι και 100 ενώ ο λύκος είναι μόνος του. Σαν ένα κινέζικο παιχνίδι που έχει 2 παίκτες: Ο ένας χειρίζεται 4 λύκους και ο άλλος καμία 20ρια κατσίκες και με διάφορες κινήσεις προσπαθεί ο ένας να περιορίσει τον άλλον για να κερδίσει. Περιέργως, κερδίζουν σχεδόν πάντα τα πρόβατα στο παιχνίδι. Γιατί; Γιατί πολύ απλά έχουν μάθει να δρουν μαζί.

Ο λούνατικ που τα ακούει για διάφορους λόγους, τουλάχιστον κατάφερε να συνενώσει τους ομοϊδεάτες του και να πάρει μια συνέλευση. Μπορεί να διαφωνώ με το όλο πρόταγμα (και το θεωρητικό του υπόβαθρο) αλλά τουλάχιστον δεν έμεινε μόνο στην γκρίνια και στο κλαψούρισμα.

Αφού λοιπόν δεν σου αρέσει να κλείνει η σχολή, τότε πάρε μια προτοβουλία και συνενώσου με αυτούς που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με σένα. Και σταμάτα να κλαίγεσαι όλη την ώρα χωρίς να κάνεις τίποτα. Και αυτό φυσικά επεκτείνεται και έξω από τη σχολή. Με το να βρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τους πολιτικούς και να μην κάνεις τίποτα αλλά και να τους ψηφίζεις τελικά, νομίζω δεν καταφέρνεις και πολλά.
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

Δεν εχεις αδικο Chris αλλα 2 πραγματα να σου πω.

1)Οι φοιτητες δεν ειμαστε επαγγελατιες!Εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε απο το να κυνηγαμε το καθε κομματοσκυλο να μην μας γ*μ*σει την σχολη.
2)Και τα προβατα μπορει να εχουν αδικο που καθονται αλλα αυτο δεν σημαινει πως ο λυκος εχει δικιο!
Εικόνα
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Μια παρατήρηση μόνο, για την ανωμαλία του πράματος.

Αν ένα φυτό πάρει μερικά ακόμα φυτά και συγκροτήσει μπλοκ (φυτώριο/θερμοκήπιο) αντικατάληψης αυτό δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Οι παρατάξεις δεν είναι κάτι εξωγήινο που έχει έρθει από τον πλανήτη των ΕΛ, αλλά συγκροτημένες ομάδες φοιτητών με κοινές ιδέες.

Οπότε το πρόβλημά τους δεν είναι οι παρατάξεις αλλά οι αριστερές παρατάξεις.
Επειδή λοιπόν το απολίτικο δεν είναι αθώο αλλά εξυπηρετεί συμφέροντα, και είναι άποψη, αντί να σκούζετε "χάνω μάθημα! χάνω μάθημα!" μπορείτε απλά να λέτε "είμαι δεξιός! είμαι δεξιός!"

Η διαφορά είναι ότι ο δεξιός είναι συνεπής ενώ ο απολίτικος χαραμοφάης.
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Georgrinder έγραψε:
antony07 έγραψε:

Falgorn έγραψε: Γιατί τέτοια αδιαφορία να πάρει ο διάολος; Μεγάλο μέρος της σχολής δεν πατάει σε Γενική Συνέλευση των φοιτητών (!) και μετά μερικοί παραπονιούνται κιόλας πως δεν τους αρέσει το κλίμα της συνέλευσης. Αν δεν είναι εκεί, πώς να γίνει το κλίμα της συνέλευσης αυτό που τους αρέσει;

Αν και απεχθανομαι να ποσταρω σε τετοια θεματα θα το κανω γιατι νιωθω να χει φτασει ο κομπος στο χτενι πλεον...Ειμαι δυστυχως 6 χρονια στην σεμφε και εχω περασει απο συνελευσεις και συνελευσεις...
Άνθρωπέ μου ν' αγιάσει το στόμα σου...
Tzanampets έγραψε:Μην κουράζεσαι Georgrinder, σωστά τα λες αλλά δυστυχώς περνάνε στο έτσι...
παίζουνε το κλασσικό παιχνίδι τους οι λούληδες... το έχουνε μάθει καλά τόσα χρόνια.

Αλλά πρέπει να πάει ο κόσμος μια φορά στη συνέλευση με ντομάτες και γιαούρτια και τότε θα γελάσουμε.
Παιδιά το σύστημα το έχουν κομμένο κ ραμμένο στα μέτρα τους. ΔΕΝ θέλουν κόσμο στις ΓΣ... Ξέρουν πολύ καλά ότι αν πάει κόσμος δεν έχουν καμία ελπίδα...

Μήπως ήρθε η ώρα να πάμε...? :e_wink:
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”