+ 100000 !!!χαχαχαχαχαχα![]()
δεν πειραζει αστους να διακοπτουν μαθηματα που χρωστανε για να κανουν ανακοινωσεις..
και στις εξεταστικες να βριζουν που τα θεματα ειναι δυσκολα και που δεν και που δεν...
ΘΕΩΡΗΜΑ
Η γενικη συνελευση σεμφε δεν ειναι γενικη συνελευση
ΑΠΟΔΕΙΞΗ
Αρκει να δειξουμε οτι δεν ειναι συνελευση και οτι δεν ειναι γενικη
-η συνελευση ειναι δημοκρατικη συζητηση σε δημοκρατικη συζητηση δεν φωναζουμε και σεβομαστε την αποψη του αλλου αρα δεν προκειται για δημοκρατικη συζητηση αρα δεν προκειται για συνελευση
-η διαδικασια αυτη αποτελειται απο το 150/1242 της σχολης επειδη οι 1092 αδιαφορουν για μια αντιδημοκρατικη διαδικασια που δεν γινεται να διαμορφωσουν λογω πολιτικης θεμελιωσης στην σχολη απο τοτε που ανοιξε..αρα δεν ειναι μερικη διαδικασια αρα δεν ειναι γενικη.
αρα η γενικη συνελευση σεμφε δεν ειναι γενικη συνελευση.
η αποδειξη ολοκληρωθηκε
Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τετάρτη 16/3/2011
-
semfeboy
- Real Name: kapos etsi
- Facebook ID: 0
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τετάρτη 16/3/2011
- lemon-tree
- Real Name: *changes.
ισχύει η παράσταση διαμαρτυρίας στην πρυτανεία για αύριο στις 12:00, και η εκδήλωση περί πυρηνικής ενέργειας στις 16:00? ειπώθηκε κάτι άλλο?
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
..but I never said I like things safe.
-
semfeboy
αντι να ασχολουμαστε για συνελευσεις,αναρωτιεμαι πηγε κανεις στη διαλεξη που ειχε στην πρυτανεια για την πρακτικη ασκηση του 2011;;;;
ΥΓ. αραγε στη συνελευση συζητηθηκε το θεμα της αλλαγης της ωρας των μαθηματων πραγματικης και μηχανικης 2 που πεφτουνε μαζι την παρασκευη ή δεν υπηρχε "χωρος" για αυτη την συζητηση;;;;;;;
ΥΓ. αραγε στη συνελευση συζητηθηκε το θεμα της αλλαγης της ωρας των μαθηματων πραγματικης και μηχανικης 2 που πεφτουνε μαζι την παρασκευη ή δεν υπηρχε "χωρος" για αυτη την συζητηση;;;;;;;
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
semfeboy έγραψε:αντι να ασχολουμαστε για συνελευσεις,αναρωτιεμαι πηγε κανεις στη διαλεξη που ειχε στην πρυτανεια για την πρακτικη ασκηση του 2011;;;;
ποιος?που?ποτε?εγινε τετοια ενημερωση?ειχε βγει καποια ανακοινωση?ξερει κανεις πληροφοριες?
nicolas
- Soulhunter
- Real Name: Christos Altiparmakis
Έχουμε και την άλλη εβδομάδα συνέλευση, ξέρει κανείς?
The most incomprehensible thing about the world is that it is at all comprehensible...
- adriano17
- Real Name: Γιάννης
Ναι,την τρίτη 12.30 η ώρα
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Μα είναι προφανές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το να θέσεις εαυτόν εκτός Γενικής Συνέλευσης είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που δημιουργούν το πρόβλημα. Απέχοντας από τις συλλογικές διαδικασίες, παίρνεις τη θέση του θεατή σε μια κατάσταση που συνεχίζει να εξελίσσεται. Όταν αναγνωρίζεις ότι η Γ.Σ π.χ. είναι προβληματική, αυτομάτως αναγνωρίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις κάτι που να την κάνει καλύτερη. Γιατί δεν το κάνεις;Georgrinder έγραψε:Σε οσες συνελευσεις εχω παει δεν εχω ακουσει ουτε αποψεις ουτε θεσεις και φυσικα δεν γινεται συζητηση αλλα επιλυση κομματικων διαφορων πολλες απο τις οποιες ουδεμια σχεση εχουνε με τα καιρια θεματα του πανεπιστημιου μας και ειναι φορτισμενες απο ενα επιθετικο κλιμα που απωθει τον καθε ανεξαρτητο φοιτητη που τον ενδιαφερουν τα θεματα συγκεντρωσης...Κοινως χανουμε μαθημα για να τσακωθουνε καποια κομματοσκυλα...ΔΕΝ EIMAI υπερ της αδιαφοριας ουτε κατα των γενικων συνελευσεων ποσο μαλλον της συζητησης για μειζον θεματα...Ειμαι καθετα κατα της εκμεταλλευσης των πολιτικα ανεξαρτητων φοιτητων απο δογματισμενους ανθρωπους που δεν εχουν αποψη αλλα κασετα ακομα και αν την κασετα αυτην την πιστευουν και τους εκφραζει..
Δεν ισχύει το ότι το δίκαιο είναι πάντα "κάπου στη μέση". Ισχύει το λογικό και καλά στηριγμένο συμπέρασμα που προκύπτει μετά από μελέτη της κατάστασης.Georgrinder έγραψε:οταν εγω θελω μαυρο και εσυ ασπρο το δικαιο ειναι το γκρι...
Το Εγκελιανό σχήμα που μαθαίναμε (αν και μου κάνει εντύπωση που το μαθαίναμε...) είναι "θέση-αντίθεση-σύνθεση". Απέχοντας από συλλογικές διαδικασίες, θέτεις εξ' ορισμού τον εαυτό σου εκτός σύνθεσης. Επίσης, όταν ο lunatic είχε κατέβει στη συνέλευση, δέχτηκε κριτική από μεγάλο μέρος του αμφιθεάτρου, αλλά πρώτον η πολιτική τοποθέτηση πάντα επιφέρει και την κριτική, και δεύτερον δεν έπεσε κανείς να τον φάει. Μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα τόσο.Georgrinder έγραψε:οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση οπως ολοι ξερουμε απο το γυμνασιο και ωφειλουμε να εφαρμοσουμε στην ζωη μας γιατι αυτο σπουδαζουμε αλλωστε....με απλα λογια ειναι λογικο να μην θελω να παρευρισκομαι σε μια μη πολιτισμενη συζητηση που οι αποψεις που βρισκονται εκτος κομματικων πλαισιων πνιγονται μεσα στις φωνες του αγωνα....
Αν είναι ερωτική σου φαντασίωση, την οποία αποφάσισες να μοιραστείς, προτιμώ μέλι ή σοκολάτα.Tzanampets έγραψε:Αλλά πρέπει να πάει ο κόσμος μια φορά στη συνέλευση με ντομάτες και γιαούρτια και τότε θα γελάσουμε.
Αν είναι πρόταση για πολιτική αντιπαράθεση και τη θέτεις σοβαρά, σημαίνει πως είσαι έτοιμος ν' αντιμετωπίσεις τις σχετικές συνέπειες της εφαρμογής της.
Είσαι τελικά απείρως περισσότερο προκατειλημμένος από αυτούς τους οποίους κράζεις ως κολλημένους.chArAls έγραψε:(τωρα θα ερθει ενας απο κατω:εμεις σας θελουμε ολους στις συνελευσεις και ειμαστε καλοι ανθρωποι ουγκα ουγκα)
Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, οι περισσότερες προτάσεις για απόφαση της Γ.Σ. είναι πολυσέλιδα πλαίσια στα οποία αναλύεται η θέση του καθενός για το τί γίνεται, και βάση της ανάλυσης που κάνει στοιχειοθετούνται οι προτάσεις του. Αυτό γίνεται γιατί θεωρούν πως απευθύνονται σε νοήμονα και μορφωμένα άτομα. Εσύ πάντως φαίνεται να μην έχεις πάρει είδηση αυτή τη διαδικασία.chArAls έγραψε:Ο λογος υπαρξης τους και η πηγη του χαρτζιλικιου και των ελπιδων για μελλοντικες κομματικες θεσεις, ειναι να κλεινουν τη σχολη και γενικα να κανουν σαματα.Αμα δεν εκλεινε η σχολη για λογους οπως "Πεσαν πολλα φυλλα φετος το φθινοπωρο και μελανχολουμε" τοτε τι θα εκαναν?
Μας ερχονται οι επαγγελματιες κομματικοι ακολουθοι,σε εμας που ειμαστε φοιτητες, και μας λενε χμμ μαρεσει αυτη η σχολη θα ερθω να κανω πολιτικη εδω.Δεν σας θελουμε ρε φιλε.-Στα @@ μου εγω πρεπει να ανεβω στο κομμα.
Εγώ πάντως σας καλώ επανειλημμένως να κατεβαίνετε στις συνελεύσεις ως σκεπτόμενα ανθρώπινα όντα με την ιδιότητα φοιτητών της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. Το να κατεβαίνει κάποιος επειδή δε θέλει να κλείσει η σχολή και μόνο είναι δείγμα αδιάφορου ανθρώπου και πολιτικού κρετινισμού. Όπως κι οι "αγανακτισμένοι σεμφίτες" του c0n.chArAls έγραψε:Ολο το φτεξιμο ομως ειναι σε εμας που τους αφηνουμε!Καλα λεει ο φακιρης να οργανωθουμε να κατεβαινουμε να τους αλλαζουμε τα φωρα να μην ξανακλεισει ποτε η σχολη!
Στο 4 έχουν ξαναγίνει. Έχει τα εξής δυο μειονεκτήματα αυτή η πρόταση:constant έγραψε:Ένα πρώτο μειονέκτημα είναι ότι οι συνελεύσεις γίνονται στο αμφ 2 και όχι στο 4 που θα μπορούσε τουλάχιστον να χωράει κάποιους περισσότερους.
Επίσης, κι να θέλει κάποιος να έρθει στη συνέλευση, μόλις μπαίνει μέσα και εισπνεύσει αυτό το κλίμα υγιούς συζήτησης(γκουχ γκουχ) μαζί με όλο τον καπνό και το νέφος αντιρρήσεων(και τσιγάρων) χάνει κάθε όρεξη να καθίσει μέχρι το τέλος.
Οπότε μεγάλο μέρος των φοιτητών έχουν μία καλή δικαιολογία για το "γιατί" δεν έρχονται!
- Λόγω μεγέθους, ο ομιλιτής δεν ακούγεται αν δεν ξελαρυγγιάζεται πολύ περισσότερο απ' ότι στο 2.
- Έπειδή έχω παρεβρεθεί σε διαδικασίες που έχουν μικροφωνική, πολύ περισσότερη χάβρα και γράψιμο προς τον ομιλιτή πέφτει όταν χρησιμοποιείται μικροφωνική.
Την ώρα της συνέλευσης;chArAls έγραψε:Εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε απο το να κυνηγαμε το καθε κομματοσκυλο να μην μας γ*μ*σει την σχολη.
Δεν υπάρχει αντικειμενικό δίκαιο και άδικο. Αν δεν κάνεις κάτι για να παλέψεις για την άποψή σου όμως στην πραγματική ζωή, είναι απλά γελοίο το να βγάζεις τον πόνο σου σε ένα forum, πίσω από ένα avatar.chArAls έγραψε:Και τα προβατα μπορει να εχουν αδικο που καθονται αλλα αυτο δεν σημαινει πως ο λυκος εχει δικιο!
Καημένε Georgrinder...lunatic έγραψε:Άνθρωπέ μου ν' αγιάσει το στόμα σου...
Πάλι τα σύνδρομα καταδίωξης; Δεν είναι απλά ότι γενικεύεις κατά το σύνηθες στυλ σου και καταλήγεις να λες ανοησίες, το λες και παρουσία της απόδειξης περί του αντιθέτου.lunatic έγραψε:Παιδιά το σύστημα το έχουν κομμένο κ ραμμένο στα μέτρα τους. ΔΕΝ θέλουν κόσμο στις ΓΣ... Ξέρουν πολύ καλά ότι αν πάει κόσμος δεν έχουν καμία ελπίδα...
Γιατί δεν το έθεσες σα ζήτημα στη συνέλευση ή δεν έβαλες μια πρόταση λύσης γι αυτό ως ψήφισμα;semfeboy έγραψε:αραγε στη συνελευση συζητηθηκε το θεμα της αλλαγης της ωρας των μαθηματων πραγματικης και μηχανικης 2 που πεφτουνε μαζι την παρασκευη ή δεν υπηρχε "χωρος" για αυτη την συζητηση;;;;;;;
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
- chArAls
- Real Name: Χαρης
Εσεις λετε πως αυτα ολα ειναι αστικες δημοκρατιες και δεν σας ενδιαφερουν οχι εγω.Falgorn έγραψε:Είσαι τελικά απείρως περισσότερο προκατειλημμένος από αυτούς τους οποίους κράζεις ως κολλημένους.
Απλα μια κλειστη σχολη εχω παρει χαμπαρι.Falgorn έγραψε:Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, οι περισσότερες προτάσεις για απόφαση της Γ.Σ. είναι πολυσέλιδα πλαίσια στα οποία αναλύεται η θέση του καθενός για το τί γίνεται, και βάση της ανάλυσης που κάνει στοιχειοθετούνται οι προτάσεις του. Αυτό γίνεται γιατί θεωρούν πως απευθύνονται σε νοήμονα και μορφωμένα άτομα. Εσύ πάντως φαίνεται να μην έχεις πάρει είδηση αυτή τη διαδικασία.
Μια χαρα μεσω σκεψης αποφασισαμε να μην θελουμε να κλεινει η σχολη.Αμα μας θες για να συμφωνουμε μαζι σου τοτε λυπαμαι αλλα no funny honey bunny(vice cityFalgorn έγραψε:Εγώ πάντως σας καλώ επανειλημμένως να κατεβαίνετε στις συνελεύσεις ως σκεπτόμενα ανθρώπινα όντα με την ιδιότητα φοιτητών της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. Το να κατεβαίνει κάποιος επειδή δε θέλει να κλείσει η σχολή και μόνο είναι δείγμα αδιάφορου ανθρώπου και πολιτικού κρετινισμού. Όπως κι οι "αγανακτισμένοι σεμφίτες" του c0n.
Των συνελευσεων.Και ναι δεν σου χρωσταμε καμια ωρα απο τη ζωη μας.Falgorn έγραψε:Την ώρα της συνέλευσης;
Αφου ειναι απλα ενα avatar μην απαντας!Παλιο παιχνιδι το "get a life re".Falgorn έγραψε:Δεν υπάρχει αντικειμενικό δίκαιο και άδικο. Αν δεν κάνεις κάτι για να παλέψεις για την άποψή σου όμως στην πραγματική ζωή, είναι απλά γελοίο το να βγάζεις τον πόνο σου σε ένα forum, πίσω από ένα avatar.
Φιλε falgorn ενα ειναι το δεδομενο.Ο κοσμος δεν σας θελει στην σχολη του!Τερμα.Τωρα αν εσυ κρυβεσαι πισω απο την αδρανεια του,δεν σε ανεβαζει ηθικα.Δεν μπηκαμε στην σχολη για να αναμετρηθουμε με ενα ματσο αιωνιους φοιτητες με τους μισθουλακους τους,που αποσκοπουν σε κομματικη ανελιξη...
Η παιδεια ειναι ιερο πραγμα και εσεις το μονο που κανετε ειναι να την χτυπατε.Εννοια σου δεν θα συνεχιστει για πολυ ολο αυτο!

-
semfeboy
Τεταρτη που ειναι αδεια η μερα μετα τις 12:30 δεν θελαμε ε;;;;adriano17 έγραψε:Ναι,την τρίτη 12.30 η ώρα
-
semfeboy
Δικο μου ενδιαφεροντος τα 2 μαθηματα που τα χρωστανε τα περισσοτερα ατομα στη σχολη;;;;;;;;;;;;;;;;;snodrion έγραψε: Γιατί μιλάς ειρωνικά?δεν μπορείς να πας εσύ ο ίδιος και να θέσεις το ερωτημα αυτό?Θεωρείς υποχρεωμένος τους άλλους να ανοίξουν μια συζήτηση δικού σου ενδιαφέροντος...
- adriano17
- Real Name: Γιάννης
Φίλε charals,απαξιώ ν' απαντήσω ένα ένα σ' αυτά που λες,πάντως δεν νομίζω ότι εκφράζεις όπως πιστεύεις τους περισσότερους φοιτητές.Επίσης,θα σε συμβούλευα να μην είσαι τόσο προκλητικά μεροληπτικός.
Συγκεκριμένα γι' αυτό που είπες,όντως η Παιδεία είναι ιερό πράγμα κι εσύ το μόνο που κάνεις είναι να την αφήνεις να γίνει εμπόρευμα με το νομοσχέδιο που πρόκειται να περασει στη βουλή-αυτό κι αν είναι γερό χτύπημα.Επίσης,όντως ίσως να μην συνεχιστεί για πολύ όλο αυτό,όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα απαγορευτεί και ο συνδικαλισμός στα πανεπιστήμια,βέβαια ίσως τότε να μην μπορείς καν να νιώσεις χαρά ή άλλα συναισθήματα,γιατί θα είσαι κανονικό ρομποτάκι,που θα πουλάει την γνώση που αγόρασε στο πανεπιστήμιο.chArAls έγραψε:
Η παιδεια ειναι ιερο πραγμα και εσεις το μονο που κανετε ειναι να την χτυπατε.Εννοια σου δεν θα συνεχιστει για πολυ ολο αυτο!![]()
![]()
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Επειδή έχω την αμυδρή εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε εμένα:chArAls έγραψε:Εσεις λετε πως αυτα ολα ειναι αστικες δημοκρατιες και δεν σας ενδιαφερουν οχι εγω.Falgorn έγραψε:Είσαι τελικά απείρως περισσότερο προκατειλημμένος από αυτούς τους οποίους κράζεις ως κολλημένους.chArAls έγραψε:(τωρα θα ερθει ενας απο κατω:εμεις σας θελουμε ολους στις συνελευσεις και ειμαστε καλοι ανθρωποι ουγκα ουγκα)
Falgorn έγραψε:Εγώ πάντως σας καλώ επανειλημμένως να κατεβαίνετε στις συνελεύσεις ως σκεπτόμενα ανθρώπινα όντα με την ιδιότητα φοιτητών της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε.
Ακόμα σημαντικότερος λόγος να φέρεις τουλάχιστον ένα ψήφισμα για το θέμα. Ενήλικος άνθρωπος είσαι.semfeboy έγραψε:Δικο μου ενδιαφεροντος τα 2 μαθηματα που τα χρωστανε τα περισσοτερα ατομα στη σχολη;;;;;;;;;;;;;;;;;snodrion έγραψε: Γιατί μιλάς ειρωνικά?δεν μπορείς να πας εσύ ο ίδιος και να θέσεις το ερωτημα αυτό?Θεωρείς υποχρεωμένος τους άλλους να ανοίξουν μια συζήτηση δικού σου ενδιαφέροντος...
Υπάρχουν κι άλλα μαθήματα εκτός από αυτά που παρακολουθείς εσύ ξέρεις. Αν θεωρείς ότι το θέμα της ημέρας είναι τόσο σημαντικό, πρότεινέ το όπου θεωρείς ότι πρέπει να προταθεί.semfeboy έγραψε:Τεταρτη που ειναι αδεια η μερα μετα τις 12:30 δεν θελαμε ε;;;;adriano17 έγραψε:Ναι,την τρίτη 12.30 η ώρα
Μεγάλη μαγκιά η πλήρης αδιαφορία, έ;chArAls έγραψε:Απλα μια κλειστη σχολη εχω παρει χαμπαρι.Falgorn έγραψε:Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, οι περισσότερες προτάσεις για απόφαση της Γ.Σ. είναι πολυσέλιδα πλαίσια στα οποία αναλύεται η θέση του καθενός για το τί γίνεται, και βάση της ανάλυσης που κάνει στοιχειοθετούνται οι προτάσεις του. Αυτό γίνεται γιατί θεωρούν πως απευθύνονται σε νοήμονα και μορφωμένα άτομα. Εσύ πάντως φαίνεται να μην έχεις πάρει είδηση αυτή τη διαδικασία.
Προφανώς και δεν έχω καλέσει κανέναν να κατέβει μόνο και μόνο για να συμφωνήσει μαζί μου. Ίσα-ίσα που (σε αντίθεση με εσένα), θέλω ν' αντιμετωπίζω τους γύρω μου ως σκεπτόμενα όντα και ως τέτοιοι θελω να έρθουν. Από τις τοποθετήσεις σου όμως αίνεται πως εσύ θέλεις κόσμο να κατέβει με μια λογική "αρχή σκέψης-θέλω ανοιχτή σχολή-τέλος σκέψης". Ε αυτό το πράγμα είναι πολιτικός κρετινισμός. Και αδιαφορία χειρίστου είδους.chArAls έγραψε:Μια χαρα μεσω σκεψης αποφασισαμε να μην θελουμε να κλεινει η σχολη.Αμα μας θες για να συμφωνουμε μαζι σου τοτε λυπαμαι
Οι συνελεύσεις γίνονται μέρες και ώρες που κανονικά ο κόσμος θα ήταν στη σχολή και δε γίνονται παραδόσεις κι εργαστήρια ακριβώς για να μη μπορεί να παραπονεθεί κανένας πως αποκλείεται για τέτοιους λόγους από τη συνέλευση. Πάντα μπορεί να υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας για τους οποίους κάποιος μπορεί να μην έρθει στη συνέλευση. Και για μερικούς-μερικούς, υπάρχει καφές ανωτέρας βίας.chArAls έγραψε:Των συνελευσεων.Falgorn έγραψε:Την ώρα της συνέλευσης;
Εμένα; Προφανώς και όχι. Τράπεζα είμαι; Αλλά έτσι όπως κάτι τύποι σαν εσένα αφήνετε τα πράγματα να κυλάνε ασχολούμενοι μόνο με το μικρόκοσμό σας, που δε θέλει πολλή σκέψη, αύριο-μεθαύριο θα χρωστάτε στις τράπεζες κάθε μία ώρα της υπόλοιπης ζωής σας, και όσες δεν προλάβετε να ξεπληρώσετε θα τις χρωστάνε τα παιδιά σας μαζί με τις δικές τους.chArAls έγραψε:Και ναι δεν σου χρωσταμε καμια ωρα απο τη ζωη μας.
Τις συζητήσεις στο forum τις διαβάζουν αρκετοί άνθρωποι, πολύ περισσότεροι από τους συμμετέχοντες σε αυτή. Ως εκ τούτου, θεωρώ πως έχει νόημα να υπάρχει κι ένας σοβαρός αντίλογος στις ελαφρόμυαλες ανοησίες που συχνά-πυκνά διατυπώνονται.chArAls έγραψε:Αφου ειναι απλα ενα avatar μην απαντας!
Διαφωνώ. Ανήκω στον κόσμο και με θέλω στη σχολή μου.chArAls έγραψε:Φιλε falgorn ενα ειναι το δεδομενο.Ο κοσμος δεν σας θελει στην σχολη του!
Αν κάποιος είναι που γουστάρει την αδράνεια, αυτός είσαι εσύ. Αλλιώς θα ασχολιόσουν και με κάτι ουσιαστικό.chArAls έγραψε:Τωρα αν εσυ κρυβεσαι πισω απο την αδρανεια του,δεν σε ανεβαζει ηθικα.
Σε αντίθεση με...;chArAls έγραψε:Kαι ανοιχτη σχολη θελουμε ως φοιτητες σεμφε και οχι ως εκκολαπτομενα κομματικα στελεχη!
Βρε-βρε-βρε....chArAls έγραψε:Δεν μπηκαμε στην σχολη για να αναμετρηθουμε με ενα ματσο αιωνιους φοιτητες με τους μισθουλακους τους,που αποσκοπουν σε κομματικη ανελιξη...
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- serenity08
- Real Name: gigi..!
(Απ'όσο ξέρω)Έχει κινητοποίηση τη Τετάρτη.semfeboy έγραψε:Τεταρτη που ειναι αδεια η μερα μετα τις 12:30 δεν θελαμε ε;;;;adriano17 έγραψε:Ναι,την τρίτη 12.30 η ώρα
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
δεν ειμαι κανενας πρωτοετης που μπηκε στην σχολη χθες..το τι εχω προσπαθησει να κανω τοσα χρονια για να σπουδασω εμφε και οχι πολιτικη αγωγη ασε εμενα να το ξερω καλυτερα...Falgorn έγραψε:Μα είναι προφανές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το να θέσεις εαυτόν εκτός Γενικής Συνέλευσης είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που δημιουργούν το πρόβλημα. Απέχοντας από τις συλλογικές διαδικασίες, παίρνεις τη θέση του θεατή σε μια κατάσταση που συνεχίζει να εξελίσσεται. Όταν αναγνωρίζεις ότι η Γ.Σ π.χ. είναι προβληματική, αυτομάτως αναγνωρίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις κάτι που να την κάνει καλύτερη. Γιατί δεν το κάνεις;
το γκρι δεν ειναι η μεση..μαλλον δεν διατυπωθηκα σωστα η μπορει εσυ να μην το σκεφτηκες πολυ.....Falgorn έγραψε: Georgrinder wrote:οταν εγω θελω μαυρο και εσυ ασπρο το δικαιο ειναι το γκρι...
Δεν ισχύει το ότι το δίκαιο είναι πάντα "κάπου στη μέση". Ισχύει το λογικό και καλά στηριγμένο συμπέρασμα που προκύπτει μετά από μελέτη της κατάστασης.
το μαυρο και το ασπρο συμβολιζουνε τις απολυτες δογματισμενες αποψεις του καθενος που δεν μπαινουν καν στην διαδικασια να σκεφτουν οτι στις ιδεες τους και στις δικες μου μπορει να υπαρξει χρυση τομη
(φ,1,61..... you know..)
μαλλον εσυ προσπαθεις να τα μικροποιησεις....Falgorn έγραψε:Το Εγκελιανό σχήμα που μαθαίναμε (αν και μου κάνει εντύπωση που το μαθαίναμε...)
είναι "θέση-αντίθεση-σύνθεση". Απέχοντας από συλλογικές διαδικασίες, θέτεις εξ' ορισμού τον εαυτό σου εκτός σύνθεσης. Επίσης, όταν ο lunatic είχε κατέβει στη συνέλευση, δέχτηκε κριτική από μεγάλο μέρος του αμφιθεάτρου, αλλά πρώτον η πολιτική τοποθέτηση πάντα επιφέρει και την κριτική, και δεύτερον δεν έπεσε κανείς να τον φάει. Μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα τόσο.
καμενος ισως...καημενος οχι φιλε μου...Falgorn έγραψε:Καημένε Georgrinder...![]()
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- fairy-tale
Αν και η συζήτηση έχει αλλάξει κατεύθυνση.Η εκδήλωση περι πυρηνικής ενέργειας σήμερα στις 16.00 ισχύει. Επειδή κατάληψη πάνω απ όλα σημαίνει ανοιχτή σχολή στην κοινωνία.