[Γενική συζήτηση] Γενικές συνελεύσεις και κλειστή σχολή

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
do urden
Real Name: alex
Facebook ID: 0

Re: [Μηχανογραφικό & ΣΕΜΦΕ] Παρακαλώ βοηθήστε με....!!!!!!!

Δημοσίευση από do urden »

θα έχεις κάθε βδομάδα καταλήψεις που αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το αντικείμενο σε αποδιοργανώνουν τελείως ...
πραγματικα τωρα αυτο ειναι το επιχειρημα σου για να μην παει καποιος ΣΕΜΦΕ??παντως γενικα λιγο πολυ ολο το πολυτεχνειο ετσι ειναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Κυρ Μαρ 20, 2011 4:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Εφτιαξα το quote
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
StEf8eO
Real Name: _

Δημοσίευση από StEf8eO »

Εγώ κάνω προπαγάνδα για τις καταλήψεις ?? Δηλαδή τι θες να μου πεις ?? Ότι η εκάστοτε απόφαση που λαμβάνεται στις γενικές συνελεύσεις είναι ποτέ διαφορετική από αυτή των πολιτικά οργανωμένων ??
και πού τα βρίσκω τα εμπόδια όταν οι ίδιοι οι καθηγητές λένε ότι ουσιαστικά δεν γίνεται μάθημα αφού δεν υπάρχει χρόνος με τις καταλήψεις και ξεκινάνε τα εξάμηνα με την ύλη των προηγούμενων η οποία δεν έχει γίνει ?? αλλά ναι ρε το βρήκες είμαι ακροδεξιός και θέλω να χαλάσω τον αγώνα των μαχητών του λαού με την προπαγάνδα μου για τις τεράστιας ουσίας καταλήψεις.
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
do urden
Real Name: alex

Δημοσίευση από do urden »

StEf8eO έγραψε:Εγώ κάνω προπαγάνδα για τις καταλήψεις ?? Δηλαδή τι θες να μου πεις ?? Ότι η εκάστοτε απόφαση που λαμβάνεται στις γενικές συνελεύσεις είναι ποτέ διαφορετική από αυτή των πολιτικά οργανωμένων ??
και πού τα βρίσκω τα εμπόδια όταν οι ίδιοι οι καθηγητές λένε ότι ουσιαστικά δεν γίνεται μάθημα αφού δεν υπάρχει χρόνος με τις καταλήψεις και ξεκινάνε τα εξάμηνα με την ύλη των προηγούμενων η οποία δεν έχει γίνει ?? αλλά ναι ρε το βρήκες είμαι ακροδεξιός και θέλω να χαλάσω τον αγώνα των μαχητών του λαού με την προπαγάνδα μου για τις τεράστιας ουσίας καταλήψεις.
το αν οι καταληψεις εχουν ουσια δεν ειναι κατι που μπορουμε να ληξουμε μεσα στο forum..πολυ καλα λει και ο snodrion ελα στη γενικη συνελευση να παραθεσεις την αποψη σου..δεν ξερω αν ποτε σου εχεις διαβασει πλαισιο καταληψης,αλλα αν το χεις κανει τοτε θα διαπιστωσες οτι και αυτοι που κανουν τις καταληψεις τις κανουν επειδη ελπιζουν σε ενα καλυτερο πανεπιστημιο..και οχι μονο..ανεξαρτητα απο το αν συμφωνεις με την καταληψη η οχι..παντως προσωπικα μου φαινεται απλα αστειο να υπαρχει ενα νομοσχεδιο ετοιμο να κατεβει για ψηφιση και το οποιο καταργει καθε εννοια δημοσιου και δωρεαν πανεπιστημιου και μεις να κλαιγομαστε οτι οι καταληψεις καταστρεφουν τις σπουδες μας..τουλαχιστον καποιοι εχουν εναν τροπο να μαχονται για κατι..ανεξαρτητα απο το αν συμφωνουμε η οχι μαζι τους..
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
StEf8eO
Real Name: _

Δημοσίευση από StEf8eO »

Δεν κλαίγομαι για τα μαθήματα ούτε και είπα να κάτσουμε ν καταπιουμε το νομοσχεδιο που ετοιμαζεται, αυτο που ειπα ειναι οτι δεν γινονται τα μαθηματα , τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο . Απλα μη μου πεις οτι το να κλεινεις τη σχολη ειναι ο καλυτερος τροπος που υπαρχει για να αντισταθεις και να κανεις αγωνα , μαλλον ο πιο ευκολος ειναι.Οσο για το αν μαχομαι εγω προσωπικα , αυτο δεν μπορεις να το ξερεις ...
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”