Απεργία πείνας μαθητών

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις
Facebook ID: 0

Re: Απεργία πείνας μαθητών

Δημοσίευση από Gus »

Μαλλον λουνατικ πρεπει να παρακολουθησεις το μαθημα Κοινωνιολογια της Επιστημης. Εκει θα ακουσεις πως ακομη και οι επιστημονες (οι σοβαροι) δεν μπορουν να ειναι απολυτοι για αυτο που λενε.
Εσυ οχι μονο εισαι απολυτος σε αυτο που λες, αλλα ανηγαγες αυτο (το οτι δεν υπαρχει πολιτικοποιηση αλλα ολα ειναι υποκινουμενα απο κοματικα συμφεροντα) σε θρησκεια...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Σταματηστε τις προσβολες αλλιως το thread θα αποκτησει ενα απο τα παρακατω μεταλλια

Εικόνα
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Fekal1ty έγραψε:Ἡ ἀπεργία πείνας τῶν 300 ἦταν μία κοροιδία ἡ ὁποία σταμάτησε ὅταν ὅλη ή Ἑλλάδα εἶχε πλέον ἀρχίσει νά παραξενεύεται γιά τίς "ἀνεξάντλητες" ἀντοχές τους. Στό νοσοκομεῖο οἱ "ἀλληλέγγυοι" θέλοντας νά δείξουν ὅτι ἡ ἀπεργία συνεχίζει, κάνανε τόν εἰκονικό ἀγώνα τους. Βέβαια ὁ κάθε ἕνας μας ἐπιβεβαίωσε τίς ὑποψίες του ἀπό τά πορίσματα τῶν γιατρῶν τοῦ νοσοκομείου οἱ ὁποῖοι βρῆκαν κανονικότατες τιμές, καί μάλιστα αναφέρθηκε καί στή Βουλή αὐτό τό θέμα. Τό μόνο πού καταφέρνει κάποιος "ἀλληλέγγυος" μέ τό νά μιλάει γιά τήν ἀπεργία πείνας πού "ἔγινε" εἶναι νά κοροιδεύει τόν ἴδιο τόν ἑαυτό του.
  • Λες και δεν έχει βγει ποτέ "φτιαχτό" δημοσίευμα όταν το θέμα είναι επικίνδυνο πολιτικά. Γιατί ό,τι και να λέμε εδώ μέσα, το ΠΑΣΟΚ θα είχε σοβαρή πολιτική ζημιά, και στο διεθνές που "καίει" περισσότερο την ηγετική του ομάδα.
  • Δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτε πέραν αναπαραγωγών του συγκεκριμένου δημοσιεύματος της Real News. Η οποία Real News είναι του Χατζηνικολάου, και στη φάση όπου βγήκε το δημοσίευμα, το Alter είναι χρεωμένο μέχρι τη χωρίστρα και απειλείται το να κλείσει. Υπενθυμίζω πως ταμεγάλα κανάλια έχουν όλα τεράστια χρέη προς το Κράτος, και βασίζονται στους συνεχείς διακανονισμούς με αυτό για να συνεχίσουν να λειτουργούν.
  • Από το μηχανισμό που μόλις περιέγραψα, πολύ πιο αξιόπιστη πηγή θεωρώ άτομα που γνωρίζω κι εμπιστεύομαι και τα οποία ήταν στην απεργία πείνας.
LocknLoad έγραψε:Σταματηστε τις προσβολες αλλιως το thread θα αποκτησει ενα απο τα παρακατω μεταλλια

Εικόνα
Το 'χει τ' όνομα :e_biggrin:
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
zinovia
Real Name: zinovia

Δημοσίευση από zinovia »

Εριξα μια ματια σε ελαχιστα απο τα παραπανω και μου ερχεται να ξερασω...
Ειναι φυσιολογικο το 2011 να υπαρχουν παιδια που θα κανουν ουσιαστικα ταξιδι για να πανε στο σχολειο;;
Θυμαμαι κατι ντοκυμαντερ που δειχναν κατι παιδακια στην αφρικη που καναν με τα ποδια ολοκληρα χιλιομετρα για να πανε στο σχολειο...
Απ οσο ξερω εχουν γινει κινητοποιησεις και στην αθηνα( τα σχολεια του βυρωνα μαθητες και καθηγητες- με πρωτοβουλια των καθηγητων).
Ειναι φυσιολογικο να κανεις μαθημα σε ταξη με 40 παιδια;;; Ποιος ωφελειται απ αυτο;;
Η λεξη "υποκινηση" ειναι ο φερετζες του φασιστα για να υποβαθμισει την αγωνιστικη διαθεση καποιου συνολου.Και στην τελικη δεν καταλαβα, δεν ειναι δικαιωμα ενος εκπαιδευτικου 50 χρονων να εχει σταθεσρη δουλεια;;; Να εχει την οργανικη του και να μην γυρνα απο σχολειο σε σχολειο σαν την αδικη καταρα;;
Μια γνωστη μου μενει Πειραια και ξυπνα καθε πρωι στις 5μιση για να παει να διδαξει Σχηματαρι!!!!!Και αν το σχολειο συνενωθει θα κανει τουρ σε ολη τη Βοιωτια!!!

Δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω τα αυτονοητα. Αν κανεις μια ''βολτα'' στο ιντερνετ θα νομιζεις οτι το ΛΑΟΣ εχει 90%...
Καθομαστε τωρα να απαντησουμε και να ''διαπραγματευτουμε'' τα αυτονοητα με ατομα τοσο τραγικα που βαζουν περισπωμενες!!!! 5 βαζιβουζουκους που ποσταρουν ολη μερα να κανουν μπουγιο!
Αντιος
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Είχα την εντύπωση ότι το θέμα συζήτησης εδώ είναι το συγκεκριμένο γεγονός της απεργίας πείνας μόνο και όχι γενικά περί των προτεινόμενων αλλαγών. Ακόμα και έτσι όμως, δε βλέπω διάθεση για συζήτηση όταν γράφω κάποια επιχειρήματα και δεν λαμβάνω απάντηση, πόσο μάλλον όταν βλέπω και χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ούτε εγώ θα μπω στη διαδικασία να το αναλύσω περαιτέρω..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
kwfwq
Real Name: αδιάκριτε...

Δημοσίευση από kwfwq »

Είχα την εντύπωση ότι το θέμα συζήτησης εδώ είναι το συγκεκριμένο γεγονός της απεργίας πείνας μόνο και όχι γενικά περί των προτεινόμενων αλλαγών.
Δεν μπορείς να μιλάς για ένα συγκεκριμένο γεγονός και να μην το βλέπεις συνολικότερα και απο μια πιο γενική άποψη.πχ στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορείς να διακρίνεις τις σχέσεις μεταξύ της απεργίας πείνας και των "προτεινόμενων αλλαγών"?
Hengeo έγραψε:δε βλέπω διάθεση για συζήτηση όταν γράφω κάποια επιχειρήματα και δεν λαμβάνω απάντηση,
Hengeo έγραψε:. Αυτό που λέω είναι ότι είναι εύκολο άλλοι εξωτερικοί παράγοντες (καθηγητές, γονείς, κ.λ.π.) να εκμεταλλευτούν τα αισθήματα αυτά προς όφελός τους με την κατάλληλη προπαγάνδα.
zinovia έγραψε:.Και στην τελικη δεν καταλαβα, δεν ειναι δικαιωμα ενος εκπαιδευτικου 50 χρονων να εχει σταθεσρη δουλεια;;;
Gus έγραψε:Δεν ξερω αν καταλαβα καλα, κατηγορεις τους μαθητες οτι υποκινηθηκαν απο καποιους αλλους για αυτο που κανουν? Και αν ναι εσυ αυτο κοιτας ρε ή οτι θα κλεισουν ποσα σχολεια σε ολη την ελλαδα?
Εγώ άλλα βλέπω πάντως.
Ειναι φυσιολογικο το 2011 να υπαρχουν παιδια που θα κανουν ουσιαστικα ταξιδι για να πανε στο σχολειο;;
Θυμαμαι κατι ντοκυμαντερ που δειχναν κατι παιδακια στην αφρικη που καναν με τα ποδια ολοκληρα χιλιομετρα για να πανε στο σχολειο...
Όχι δεν είναι φυσιολογικό.
Ειναι φυσιολογικο να κανεις μαθημα σε ταξη με 40 παιδια;;;
Ούτε αυτό είναι.Όχι φυσικα ότι συμφωνώ με την κατάσταση που είναι τώρα τα σχολεία,αλλά έτσι θα γίνουν ακόμη πιο άσχημες οι καταστάσεις.Για τον "κύριο" καθηγητά θα είσαι ένα ακόμη νούμερο ανάμεσα στους υπόλοιπους 39,αυτός δε θα θυμάται ούτε καν το όνομά σου,μέσα σε 45 λεπτά διδακτικής ώρας δε θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν έστω κι αν θέλουν στο μάθημα,θα επικρατήσει μια γενικότερη σύγχυση...Προωθείται έτσι ακόμα περισσότερο,απο ψυχολογικής πλευράς τουλάχιστον,μια μαζοποίηση,προβατοποίηση με πολύ αρνητικές επιπτώσεις πιστεύω στην παιδική ψυχολογία.Θυμάμαι μια ταινία που είχα δεί πάντως,νομίζω "Ζ" λέγεται,που ξεκινούσε με έναν συνταγματάρχη δε ξέρω κι εγώ τι ήτανε(κάτι με στολή πάντως) που έλεγε για τρία στάδια "ψεκασμού" των ανθρώπων:το πρώτο είναι στα σχολεία,ύστερα στους φοιτητές και έπειτα στους εργάτες.Ο "ψεκασμός" αυτός είναι για να αποφευχθούν τα "ιδεολογικά παράσιτα"(ή κάπως έτσι) ενώ είναι "προληπτικός".Και επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι φυσικά με την κατάσταση με την οποία λειτουργούν τα σημερινά σχολεία,ούτε καν με τα σχολεία(και για να μην παρεξηγηθώ όχι με την σημερινή μορφή τους).
Κάποια αριθμητικά στοιχεία που βρήκα,ενδεικτικά της κατάστασης
Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση συνενώνονται 1523 σχολεία σε 672, καταργούνται δηλαδή 851 σχολεία! Επιπλέον υποβιβάζονται 157 δημοτικά και 92 νηπιαγωγεία
Στα νούμερα αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα εκατοντάδες ολοήμερα τμήματα σε δημοτικά και νηπιαγωγεία τα οποία επίσης καταργούνται. Χιλιάδες παιδιά θα στοιβάζονται σε υπεράριθμα τμήματα ενώ περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας καταργούνται.
Και ναι αυτό με επηρεάζει κι εμένα,γιατί ενώ η αδελφή μου έπρεπε απο πέρσι να πάει νηπιαγωγείο(μιας που πλέον είναι υποχρεωτικός 1 χρόνος σε νηπιαγωγείο προκειμένου να μπορεί να γραφτεί μετά στο δημοτικό),φυσικά δεν μπορούσε σε κάποιο "δημόσιο"(ακόμα κι εκεί πληρώνεις αρκετά) αλλά έπρεπε μετά να πάει σε ιδιωτικό(βάλε 400 ευρώ το μήνα περίπου)Οπότε όχι μόνο τα υπάρχονται δεν επαρκούν αλλά τα καταργούν κιόλας.
Off Topic
chris,σε προτείνω επίσημα για τη θέση του golden troll της (φορουμαικής)χρονιάς
Edit:Μόλις βρήκα το απόσπασμα της ταινίας
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bu8pmoUheTE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

kwfwq έγραψε:Δεν μπορείς να μιλάς για ένα συγκεκριμένο γεγονός και να μην το βλέπεις συνολικότερα και απο μια πιο γενική άποψη.πχ στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορείς να διακρίνεις τις σχέσεις μεταξύ της απεργίας πείνας και των "προτεινόμενων αλλαγών"?
Ναι προφανώς και σχετίζονται τα δύο θέματα αυτά. Άλλο ήθελα να πω και μάλλον όπως το έγραψα ήταν παρεξηγήσιμο. Λόγω του τίτλου του θέματος και του γεγονότος ότι είμαστε σε forum και όχι π.χ. σε live συζήτηση, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η συζήτηση θα ήταν μόνο για αυτό το συγκεκριμένο, οπότε όταν έγραψα είχα μόνο το συγκεκριμένο στο μυαλό μου και δεν ήθελα να πάει άλλου, ίσως δεν αξιολόγησα σωστά το ενδεχόμενο αυτό.

Για να μην μείνει στον αέρα, η άποψή μου για τις εν λόγω αλλαγές είναι κάπου στη μέση μεταξύ του απόλυτου ναι και του απόλυτου όχι.
kwfwq έγραψε:
Hengeo έγραψε:δε βλέπω διάθεση για συζήτηση όταν γράφω κάποια επιχειρήματα και δεν λαμβάνω απάντηση,
Hengeo έγραψε:. Αυτό που λέω είναι ότι είναι εύκολο άλλοι εξωτερικοί παράγοντες (καθηγητές, γονείς, κ.λ.π.) να εκμεταλλευτούν τα αισθήματα αυτά προς όφελός τους με την κατάλληλη προπαγάνδα.
zinovia έγραψε:.Και στην τελικη δεν καταλαβα, δεν ειναι δικαιωμα ενος εκπαιδευτικου 50 χρονων να εχει σταθεσρη δουλεια;;;
Gus έγραψε:Δεν ξερω αν καταλαβα καλα, κατηγορεις τους μαθητες οτι υποκινηθηκαν απο καποιους αλλους για αυτο που κανουν? Και αν ναι εσυ αυτο κοιτας ρε ή οτι θα κλεισουν ποσα σχολεια σε ολη την ελλαδα?
Εγώ άλλα βλέπω πάντως.
Όσο αναφορά το τελευταίο του gus, είχα την εντύπωση ότι ήταν εμφανές ότι σε αυτό το κομμάτι απαντούσα και σε αυτόν:
Hengeo έγραψε:Σε καμία περίπτωση δεν αρνούμαι τα αγνά αισθήματα των μαθητών, πόσο μάλιστα να τους κατηγορήσω. Αυτό που λέω είναι ότι είναι εύκολο άλλοι εξωτερικοί παράγοντες (καθηγητές, γονείς, κ.λ.π.) να εκμεταλλευτούν τα αισθήματα αυτά προς όφελός τους με την κατάλληλη προπαγάνδα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για τη δύναμη της προπαγάνδας, τα παραδείγματα στην ιστορία είναι άπειρα.
Τα υπόλοιπα με οδήγησαν σε μία τρομερή διαπίστωση για κάτι που εδώ και καιρό δεν μου κολλούσε. Τελικά ακόμα και σε κάτι φαινομενικά απλό όπως η συζήτηση, οι προτιμήσεις και η οπτική του καθενός μπορεί να διαφέρουν σε σημείο που να επηρεάζουν καθοριστικά! Υπάρχουν κάποιοι (όπως εγώ) που τους αρέσει να αναλύουν σε βάθος ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει να αλλάζουν συχνά θέματα βρίσκοντας άλλα σχετικά και να αναλύουν λίγο το καθένα. Δεν μπορούμε να αλλάζουμε τις προτιμήσεις και το στυλ κάποιου βέβαια, το θέμα είναι να προσπαθήσει ο καθένας να αντιληφθεί την άλλη πλευρά, για να καταφέρουμε να συναντηθούμε κάπου.

Στη περίπτωσή μας π.χ. εγώ τα συγκεκριμένα τα θεώρησα πιο πολύ ως αλλαγή θέματος σε κάτι παραπλήσιο επειδή δεν υπήρχε όρεξη για να συζητηθεί περαιτέρω αυτό για το οποίο ειδικά επιχειρηματολόγησα, ενώ φαντάζομαι ότι η zinovia μπορεί να έκανε σκέψεις του στυλ πολύ το αναλύει και χάνει την ουσία.

Όπως είπα και παραπάνω λοιπόν, αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό με το οποίο πήγε η συζήτηση εκεί που πήγε, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

kwfwq έγραψε:
Off Topic
chris,σε προτείνω επίσημα για τη θέση του golden troll της (φορουμαικής)χρονιάς
Εικόνα
vava
Real Name: vasilis

Δημοσίευση από vava »

zinovia έγραψε:Και στην τελικη δεν καταλαβα, δεν ειναι δικαιωμα ενος εκπαιδευτικου 50 χρονων να εχει σταθεσρη δουλεια;;; Να εχει την οργανικη του και να μην γυρνα απο σχολειο σε σχολειο σαν την αδικη καταρα;;
οχι δεν ειναι δικαιωμα του..ειναι υπαλληλος σου κ δικος μου..οταν θα ειναι σωστος καθηγητης πρεπει να ανταμειβεται αναλογως οταν ομως συμβαινει το αντιθετο να τον στειλουν κ στον εβρο κ στο καστελοριζο κ στην κακαβια ή καλυτερα σπιτι του κ να βρει αλλη δουλεια..
zinovia έγραψε:Μια γνωστη μου μενει Πειραια και ξυπνα καθε πρωι στις 5μιση για να παει να διδαξει Σχηματαρι!!!!!Και αν το σχολειο συνενωθει θα κανει τουρ σε ολη τη Βοιωτια!!!
δε πειραζει καποιος πρεπει να μεινει κ στην επαρχια..κ εκει ζουν ανθρωποι..ας μετακομισει στη λιβαδεια να προσφερει "κοινωνικο εργο".. γιατι για μενα αυτο προσφερει ενας εκπαιδευτικος..
zinovia έγραψε:Δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω τα αυτονοητα. Αν κανεις μια ''βολτα'' στο ιντερνετ θα νομιζεις οτι το ΛΑΟΣ εχει 90%...
δυστυχως εχει μονο 9% κ η χρυση αυγη 0,5%...
zinovia έγραψε:Καθομαστε τωρα να απαντησουμε και να ''διαπραγματευτουμε'' τα αυτονοητα με ατομα τοσο τραγικα που βαζουν περισπωμενες
θα ημασταν τουλαχιστον τυχεροι κ σοφοτεροι κ λιγοτερο αργοστροφοι αν μπορουσαμε να γραφουμε ετσι..
zinovia έγραψε:Η λεξη "υποκινηση" ειναι ο φερετζες του φασιστα για να υποβαθμισει την αγωνιστικη διαθεση καποιου συνολου
η λεξη φασιστας ειναι ο χαρακτηρισμος καθενος μη κομ-μουνι-στη..

αρα η Ελλαδα εχει 90% φασιστες!!! γουσταρωωωωωωω!!

good nacht
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Εικόνα

Εικόνα
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Fekal1ty
Real Name: Fekal1ty

Δημοσίευση από Fekal1ty »

Falgorn έγραψε:
  • Λες και δεν έχει βγει ποτέ "φτιαχτό" δημοσίευμα όταν το θέμα είναι επικίνδυνο πολιτικά. Γιατί ό,τι και να λέμε εδώ μέσα, το ΠΑΣΟΚ θα είχε σοβαρή πολιτική ζημιά, και στο διεθνές που "καίει" περισσότερο την ηγετική του ομάδα.
  • Δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτε πέραν αναπαραγωγών του συγκεκριμένου δημοσιεύματος της Real News. Η οποία Real News είναι του Χατζηνικολάου, και στη φάση όπου βγήκε το δημοσίευμα, το Alter είναι χρεωμένο μέχρι τη χωρίστρα και απειλείται το να κλείσει. Υπενθυμίζω πως ταμεγάλα κανάλια έχουν όλα τεράστια χρέη προς το Κράτος, και βασίζονται στους συνεχείς διακανονισμούς με αυτό για να συνεχίσουν να λειτουργούν.
  • Από το μηχανισμό που μόλις περιέγραψα, πολύ πιο αξιόπιστη πηγή θεωρώ άτομα που γνωρίζω κι εμπιστεύομαι και τα οποία ήταν στην απεργία πείνας.
Οἱ δῆθεν ἀπεργοί εἶδες πῶς πανηγύριζαν μετά ἀπό 45 μέρες ἀποχῆς; Ἔγω πάντως τούς εἶδα πιό εὐτραφεῖς καί ἀπό τόν Πάγκαλο. Τό νά δεχτῶ ὅτι κάνανε ἀπεργία πείνας μετά ἀπό τέτοιους πανηγυρισμούς, σημαίνει ὅτι ὑποτιμῶ τή νοημοσύνη μου, καί ὅσοι τούς πιστεύουν αὐτό κάνουν.
Η Real News, εἶναι μία ἐφημερίδα ποῦ ἐντάσσεται στίς λεγόμενες δημοσιογραφικά ἀξιόπιστες. Δέν εἶναι πχ μία κομματική στύλ ριζοσπάστη ἡ ἕνα μπλόγκ ποῦ δέν ἐλέγχεται. Ὁποῖος κρίνει τήν ἔρευνά τῆς ψευδῆ, ἄς συναντήσει τούς γιατρούς ποῦ ἔδωσαν αὐτά τα στοιχεῖα στούς δημοσιογράφους, καί ἄς παρουσιάσει τά πορίσματα τῆς ἔρευνάς του. :D
Πάντως τό ὅλο σκηνικό μου θύμισε μία πολύ ὡραία κωμική ἐκπομπή.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X7yDZGQzSaE[/youtube]
"Ὅταν μεγάλοι λαοί, σὰν τοὺς Κινέζους, τοὺς Ἰάπωνες ἢ τοὺς Ἄραβες,
κρατᾶνε ὅλα τὰ ἱερογλυφικά τους ἐπὶ αἰῶνες,
γιατί πρέπει ἄραγε ὁ μέσος Ἕλληνας
νὰ βαριέται ποὺ ζεῖ καὶ νὰ μὴν κοπιάζει νὰ βάζει τὴν περισπωμένη;"
~Γιάννης Τσαρούχης
Εικόνα
Fekal1ty
Real Name: Fekal1ty

Δημοσίευση από Fekal1ty »

Κωσταντακάτου προς Τσίπρα …Επιστρέψτε τα ασημικά μας!!!

Καταγγελία κατά του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα ανήρτησε χθες το απόγευμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου- ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία. Ειδικότερα αναφέρει: «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Το status της στον τοίχο του προφίλ της έκαναν like πάνω από 18 φίλοι της ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου: «Δεν σεβάστηκαν την Υπατία ώρα λοιπόν να γνωρίσουν την Αδράστεια και τη Νέμεση» ή «Δυστυχώς Χρυσάνθη ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!! Αλήθεια τι να πει κανείς.»

Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που ''υπεξαιρέθηκαν'' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Και συνεχίζει κάνοντας απολογισμό των κειμηλίων που έλειπαν από το Μέγαρο… Όπως αναφέρει έλειπαν: «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!

Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια …

http://www.topontiki.gr/article/15101
"Ὅταν μεγάλοι λαοί, σὰν τοὺς Κινέζους, τοὺς Ἰάπωνες ἢ τοὺς Ἄραβες,
κρατᾶνε ὅλα τὰ ἱερογλυφικά τους ἐπὶ αἰῶνες,
γιατί πρέπει ἄραγε ὁ μέσος Ἕλληνας
νὰ βαριέται ποὺ ζεῖ καὶ νὰ μὴν κοπιάζει νὰ βάζει τὴν περισπωμένη;"
~Γιάννης Τσαρούχης
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”