Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 22/3/2011
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 22/3/2011
Πηγα σημερα για μαθημα κ εμαθα οτι ακυρωθηκε λογω συνελευσης! Ειχε προγραμματιστει για σημερα συνελευση? Μου κανει εντυπωση που δεν υπηρχε σχετικο θεμα εδω... Οποιος ξερει ας ενημερωσει...
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

-
maria_20
- Real Name: Μαρία
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 22/3/2011
Αύριο ανοιχτά!
Έμαθα πως έπεσε ξύλο ΕΑΑΚ VS ΠΚΣ και δεν πάρθηκε απόφαση! Όποιος ξέρει περισσότερα ας postάρει!
Έμαθα πως έπεσε ξύλο ΕΑΑΚ VS ΠΚΣ και δεν πάρθηκε απόφαση! Όποιος ξέρει περισσότερα ας postάρει!
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
@ Tsakalos: Είχε αναφερθεί στο post της προηγούμενης συνέλευσης αλλά όντως δεν είχε αναφερθεί κάτι παραπάνω. (κι εσύ ρε πουλάκι μου...τόσα χρόνια σεμφίτης, δεν έμαθες ότι κάθε εβδομάδα πρέπει να ψάχνεσαι? Τρίτη και Τετάρτη στη ΣΕΜΦΕ είναι ότι η Κυριακή για την εκκλησία) 
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
όντως παίχθηκε ξύλο κ δεν πάρθηκε απόφαση και θα γίνει πάλι συνέλευση την άλλη τρίτη
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- ChristinePi
- Real Name: ChristinePi
Ρε παιδιά κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης χάθηκαν τα πράγματα μιας κοπέλας...μια τσάντα ΖARA και μία γκρι ζακέτα με κουκούλα....Όποιος ξέρει κάτι ας το πει..please 
.......[you] right? hahahaha, i'm watching you!!!!! ......

- fakiris
- Real Name: Pedro Almodovar
Αυτό εννοείτε όταν λέτε ότι δεν είστε με την αστική δημοκρατία???Artemoila έγραψε:όντως παίχθηκε ξύλο κ δεν πάρθηκε απόφαση και θα γίνει πάλι συνέλευση την άλλη τρίτη
Αγαπητοί υποστηρικτές των παρατάξεων και των συνελεύσεων, με αυτό το κλίμα τρομοκρατίας που προωθείτε, επιμένετε ακόμα να ισχυρίζεστε ότι οι φοιτητές είναι υπερβολικοί που επιλέγουν να απέχουν απο τισ σάπιες διαδικασίες σας?
Και καλά εσείς μπορεί να πολώνετε το κλίμα, γιατί Μάρτη έχουμε, εκλογές έρχονται και πρέπει να μαζέψετε τα κοπάδια σας στα μαντριά. Οι υπόλοιποι τι φταίμε να χάνουμε διδασκαλίες κάθε βδομαδα??
Ας βγεί κάποιος να εξιγήσει τί πήγε στραβά για ακόμα μια φορά... Αηδεία...
-
Airbus
- Real Name: Semfitis
Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε ,αλλά οπωσδήποτε η βία δεν είναι λύση. Απωθεί το κόσμο απτις ΓΣ και προκαλεί αηδία.
Ωστόσο fakiris ,επειδή παραπονιέσαι λέγοντας "Τι φταίμε να χάνουμε μάθημα" , σε ενημερώνω ότι αυτοί που αποκαλείς κοματόσκυλα,κοπάδια,ψηφοθήρες κλπ (δεν θα ασχοληθώ με το αν είναι ή οχι), είναι και αυτοί που εναντιώνονται σε αυτή τη κυβέρνηση που ως αποτέλεσμα της πολιτικής της, ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ (παιδιά που έχουν πάει να πάρει σύγγραματα έχουν φάει πόρτα), που θα πληρώνεις (νόμοσχέδιο Διαμαντοπούλου) αν κάποιο σύγραμμα είναι πάνω απο 1 τόμο, κάθε παραπάνω τόμο ( πχ ρασσιάς μαθημ. ανάλυση),που επέτρεψαν τη λειτουργεία των ψευτοκολλεγίων, και όπου να ναι φέρνουν δίδακτρα (και άλλα πολλά!)
Αν θεωρείς λοιπόν ότι με το κλείσιμο της σχολής και τη συμμετοχή σε πορείες εναντίωσης και διαδήλωσης θίγεται τόσο η φοιτητική σου σταδιοδρομια ( που αναμφισβήτητα θίγεται, όλων ,και των "κοματόσκυλων,κοπαδιών,ψηφοθήρων" κλπ , και των υπολοίπων) , φαντάσου πόσο θα θιχτεί με τα προγραφθέντα... ας δούμε λίγο πιο μακριά απο το ΑΥΡΙΟ . Λίγο...
Ωστόσο fakiris ,επειδή παραπονιέσαι λέγοντας "Τι φταίμε να χάνουμε μάθημα" , σε ενημερώνω ότι αυτοί που αποκαλείς κοματόσκυλα,κοπάδια,ψηφοθήρες κλπ (δεν θα ασχοληθώ με το αν είναι ή οχι), είναι και αυτοί που εναντιώνονται σε αυτή τη κυβέρνηση που ως αποτέλεσμα της πολιτικής της, ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ (παιδιά που έχουν πάει να πάρει σύγγραματα έχουν φάει πόρτα), που θα πληρώνεις (νόμοσχέδιο Διαμαντοπούλου) αν κάποιο σύγραμμα είναι πάνω απο 1 τόμο, κάθε παραπάνω τόμο ( πχ ρασσιάς μαθημ. ανάλυση),που επέτρεψαν τη λειτουργεία των ψευτοκολλεγίων, και όπου να ναι φέρνουν δίδακτρα (και άλλα πολλά!)
Αν θεωρείς λοιπόν ότι με το κλείσιμο της σχολής και τη συμμετοχή σε πορείες εναντίωσης και διαδήλωσης θίγεται τόσο η φοιτητική σου σταδιοδρομια ( που αναμφισβήτητα θίγεται, όλων ,και των "κοματόσκυλων,κοπαδιών,ψηφοθήρων" κλπ , και των υπολοίπων) , φαντάσου πόσο θα θιχτεί με τα προγραφθέντα... ας δούμε λίγο πιο μακριά απο το ΑΥΡΙΟ . Λίγο...
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Off Topic
Σήμερα που πήγα για βιβλία (που πήρα κανονικά από Κλειδάριθμο, ΠΕΚ και Ζήτη) μου είπαν να πάμε όσο προλαβαίνουμε γιατί είναι αρκετά πιθανό να σταματήσουν. Κάπου αλλού μου είπαν ότι θα τους πληρώσουν με ομόλογα και γι'αυτό έχουν "ξεσηκωθεί".
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
τωρα αμα σου πω οτι εχω φτασει σε σημειο μετα απο 6 χρονια τραγικων γενικων συνελευσεων ανακοινωσεων και πλησεως εγκεφαλου να μπαινω στην διαδικασια εστω και να μου περναει απο το μυαλοAirbus έγραψε: σε ενημερώνω ότι αυτοί που αποκαλείς κοματόσκυλα,κοπάδια,ψηφοθήρες κλπ (δεν θα ασχοληθώ με το αν είναι ή οχι), είναι και αυτοί που εναντιώνονται σε αυτή τη κυβέρνηση που ως αποτέλεσμα της πολιτικής της, ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ (παιδιά που έχουν πάει να πάρει σύγγραματα έχουν φάει πόρτα), που θα πληρώνεις (νόμοσχέδιο Διαμαντοπούλου) αν κάποιο σύγραμμα είναι πάνω απο 1 τόμο, κάθε παραπάνω τόμο ( πχ ρασσιάς μαθημ. ανάλυση),που επέτρεψαν τη λειτουργεία των ψευτοκολλεγίων, και όπου να ναι φέρνουν δίδακτρα (και άλλα πολλά!)
η ιδεα οτι ισως και να ηταν καλυτερα απο το να υπηρχαν παραταξεις στο εμπ να πληρωνα 10000 φορες το αντιτιμο των συγγραματων,να χρεωνομουνα καθε επιπλεον τομο τα διπλα να υποκλινομουνα μπροστα στην καταρτηση ενος αποφοιτου ψευτοκολλεγίου και αλλα πολλα ειτε εσυ ειτε καποιος απο κατω θα με πει τρελο ψυχακια σχιζοφρενη παρανοικο δαπιτη ιμπεριαλιστη καπιταλιστη δεξιο φασιστα ή μ***κα
τουλαχιστον θα εχουνε χρονο να προπονηθουν για την ρεβανσArtemoila έγραψε:όντως παίχθηκε ξύλο κ δεν πάρθηκε απόφαση και θα γίνει πάλι συνέλευση την άλλη τρίτη
την τσαντα την πηρε ενας κνιτης και την χρησιμοποιησε για να συνθλιψει το κεφαλι ενος εακιτη..ChristinePi έγραψε:Ρε παιδιά κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης χάθηκαν τα πράγματα μιας κοπέλας...μια τσάντα ΖARA και μία γκρι ζακέτα με κουκούλα....Όποιος ξέρει κάτι ας το πει..please
δεν επαθε τιποτα σπουδαιο ομως γιαυτο αρπαξε την ζακετα με σκοπο να πνιξει τον αντιπαλο..
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
-
Airbus
- Real Name: Semfitis
άλλοι δεν έχουν όμως τα λεφτά να το κάνουν αυτό ,όσο και να το θελαν, όπως εσύ. Θα τα πλήρωνες εσύ,έτσι ;
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
η δομη του ποστ μου θα ελεγα ειναι αρκετα φιλοσοφικη(με μια δοση χιουμορ)..του τυπου να ζει κανεις η να μην ζει? 
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
Δεν καταλαβαινω γιατι ''σπαζεστε'' εδω μεσα;;( στο φορουμ)
Όλοι "συντροφοι" θα είμαστε καποτε!!!
Απλά κάποιοι θα το καταλάβουν μόνο όταν τους κόψουν το ιντερνετ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όλοι "συντροφοι" θα είμαστε καποτε!!!
Απλά κάποιοι θα το καταλάβουν μόνο όταν τους κόψουν το ιντερνετ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Off Topic
[quote="zinovia"]Όλοι "συντροφοι" θα είμαστε καποτε!!![/quote]
Όχι μόνο συμφωνώ, αλλά θεωρώ ότι ήδη είμαστε κατά μία έννοια
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwrnwYPrtrY[/youtube]
Όχι μόνο συμφωνώ, αλλά θεωρώ ότι ήδη είμαστε κατά μία έννοια
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwrnwYPrtrY[/youtube]
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Μια φορα κι εναν καιρο..(σαν σημερα τα θυμαμαι)
Μπηκα στο αμφιθεατρο 2 την ωρα που εξεθετε τις αποψεις του, συναδελφος της ΠΑΣΠ. Καθησα σε μια ακριανη θεση του κεντρικου διαζωματος, αριστερα οπως κοιταμε τον πινακα. Διπλα μου, πισω μου και μπροστα μου υπηρχαν συναδελφοι φιλικα προσκειμενοι στην ΠΚΣ, ορισμενοι εξ'αυτων γνωστοι μου. Σε αντιστοιχες θεσεις εκ δεξιων μου εβρισκονταν συναδελφοι λοιπων αριστερων πολιτικων πεποιθησεων (ΕΑΑΚ ΡΑΦ-ΕΑΑΚ ΑΝΑΡΠΑ-ΕΑΑΚ ΑΡΕΝ) καθως και αλλοι ανεξαρτητοι.
Μεσα στη συνηθη βαβουρα που επικρατουσε, ακουγα τις θεσεις του ομιλητη, καθως επισης και τα ειρωνικα εως υβριστικα σχολια απο μεριδα μελων της ΠΚΣ (ημουν διπλα τους γαρ) οπως: "σκασε ρε.." "βουλωσε το" "αντε ρε μα**κα" "κοιτα το μα**κα τι λεει" κτλ. Οποτε ακουγα κατι τετοιο, γυρνουσα το κεφαλι μου να δω ποιος τα ελεγε και καμια φορα παρεμβαινα λεγοντας "ασε το συναδελφο να μιλησει", ωστοσο τις περισσοτερες φορες δεν ελεγα τιποτα, καθως δεν ειναι δα και ανεπιτρεπτο να εκφραζεται ο καθενας κατα το πως νιωθει. Εξ'αλλου μα**κιες ελεγε ο συναδελφος οντως.
Εν συνεχεια το λογο πηρε συναδελφος της ΔΑΠ. Τα ειρωνικα-υβριστικα σχολια απο μεριας ΠΚΣ φουντωναν, μεχρι που, ευθεως πια, καποιος του ειπε "[...]εκτος απο βλακας εισαι και ανιστορητος![...]". Και εκει που καθε ενας σεβομενος τον ανδρισμο του θα απαντουσε "και εσυ εκτος απο ηλιθιος εισαι και αγ*****ς", ο ΔΑΠιτης συναδελφος προτιμησε να σεβαστει τη διαδικασια (τη συνελευση) και τους παρεβρισκομενους λεγοντας απλα "τους χαρακτηρισμους εκει που σε παιρνει". Αμεσως η απαντηση απο χαρακτηριστικο ΠΚΣιτη που καθοταν ακριβως διπλα μου και ο οποιος ηταν φανερα εκνευρισμενος καθ'ολη τη διαρκεια της συνελευσης "ανετα..ανετα τον παιρνει..". Υπονοουσε βεβαιως οτι, σε ενδεχομενη συμπλοκη των δυο, ΠΚΣ-ΔΑΠ σημειωσατε ασσο! Στο σημειο αυτο να πω οτι οι συγκεκριμενοι συναδελφοι παιζουν στην κατηγορια των βαρεων βαρων..Ο ιδιος χαρακτηριστικος ΠΚΣιτης που ειχε αρχισει να μου τη δινει γαργαλωντας τους οσφρητικους μου αδενες με τη μυρωδια τραγιλας που εβγαζε, σε καποια φαση ελεγε σε ΔΑΠιτη που καθοταν στην εδρα του αμφιθεατρου "θα σε γ****ω ρε..ελα με την παρεα σου στις 30 του μηνα (?) [...]"
Μ'αυτα και με 'κεινα φτασαμε στο σημειο να μιλησει και εκπροσωπος των ΡΑΦ-ΕΑΑΚ. Πραγματικα μου κεντρισε το ενδιαφερον με αυτα που ελεγε και κυριως με τον τροπο που εξ'αρχης απαιτησε ησυχια για να ακουστει. Το μπαχαλο συνεχιστηκε βεβαιως, αλλα καποια στιγμη και ενω ειχαμε περασει στη φαση των ερωτησεων η κατασταση ξεφυγε πραγματικα. Οι της ΠΚΣ εκαναν ερωτησεις και σπανια αφηναν το συναδελφο να ολοκληρωσει τις απαντησεις του, ποτε θετοντας αλλες ερωτησεις και ποτε υβριζοντας τον η χλευαζοντας τον. Δικαιολογημενα ορισμενοι συναδελφοι, συγγενεις ως προς τις ιδεες του λαλουντος, αλλα και αρκετοι ανεξαρτητοι μεταξυ αυτων και η αφεντια μου, προσπαθουσαν να παρεμβουν φωναζοντας "αφηστε το συναδελφο να ολοκληρωσει την απαντηση του!" Εις ματην.. Ο δε ομιλητης εφτασε στο σημειο να πει "ε ειστε για τον π****!". Τα αιματα αναψαν και οι βρισιες πεφτανε βροχη. Καπου εκει (χρονικα) και χωρις να το καταλαβω, βλεπω απο τα δεξια μου να ερχεται ενας, απο τα ΕΑΑΚ μαλλον, κατευθυνομενος με οργη προς τον τραγο διπλα μου -κι εγω στη μεση. Πεσανε κατι ψιλες, εγω καταφερα να φυγω, αλλωστε δεν ειχα την παραμικρη διαθεση να επεμβω, εστω ανασταλτικα. Οι φημες περι ξυλου και τα λοιπα δεν στεκουν. Συμβαινουν αυτα. Με την παρεμβαση αρκετων ψυχραιμοτερων δεν ανοιξε καμια μυτη.
Ολη η ιστορια ηταν αρκετη για να διωξει αρκετους απο το αμφιθεατρο, που ειχε γινει σκετο θεατρο πια, αλλα η παρασταση δεν ειχε τελειωσει ακομα! Μερικα λεπτα μετα το συμβαν, μπαινει ενας και φωναζει "Το ΚΚΕ εξω τωρα! ολοι εξω!". Επικρατησε ενας μικρος πανικος με τους συναδελφους της ΠΚΣ να τα μαζευουν αρον αρον και να την κανουν με ελαφρα! Σηκωθηκα και ρωτησα αρκετους απο αυτους τι εγινε. Δεν μου απαντουσαν. Ρωτησα ξανα και ξανα με εντονο υφος πεντε-εξι ατομα. Κανεις δεν ηξερε τι συνεβαινε. Μου την εδωσε που τους εβλεπα να φευγουν σαν προβατα. Ειναι δυνατον να φευγουν χωρις να ξερουν το λογο? Ετσι απλα επειδη καποιος μπηκε τρεχοντας, φωναξε οτι φωναξε, και βγηκε τρεχοντας?
Κι ετσι η σεμνη τελετη ελαβε τελος.. Αφου προηγουμενως ειχε αποχωρησει η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ (μετα το "ξυλο") τωρα πια η ΠΚΣ ειχε παρει μαζι της και πολλους αλλους ανεξαρτητους οι οποιοι φοβηθηκαν ενδεχομενο "πεσιμο" απο καποιους (?) κι μειναμε στην αιθουσα λιγοι και καλοι που λενε. Πανω που μερικοι ετοιμαζονταν να την κανουν, αλλοι προσπαθουσαν να καταλαβουν τι εγινε, η ΠΚΣ μαζικα κανει την επανεμφανιση της οπως ακριβως βγαινουν παλι στη σκηνη οι ηθοποιοι μετα το τελος της παραστασης για να υποκλιθουν. Με υποπτα βλεματα, κριμμενα γελακια και λιγη ντροπη.
Το επομενο επεισοδιο εχει οριστει για την επομενη Τριτη, ιδια ωρα και μερος.
για να δουμε..
Για να προλαβω μερικους μερικους: ουτε ΕΑΑΚ ειμαι ουτε εχω κατι με την ΠΚΣ. Ετυχε να καθομαι κοντα τους και να δω-ακουσω αυτα που ειδα-ακουσα, τα οποια και καταγγελω ως απαραδεκτα να συμβαινουν κατα τη διαρκεια μιας γενικης συνελευσης. Ισως τα ιδια να λεγανε και οι ΕΑΑΚιτες οταν μιλαγανε οι ΠΚΣιτες, οι ΔΑΠιτες οταν μιλαγαν οι ΠΑΣΠιτες και ουτο καθ'εξης.. Κριμα για την αριστερα (την οποια αριστερα) να τρεφει συντροφους σαν αυτους που δεν σεβονται την, κατα τα αλλα κερδισμενη απο δικους τους αγωνες, γενικη συνελευση.
Μπηκα στο αμφιθεατρο 2 την ωρα που εξεθετε τις αποψεις του, συναδελφος της ΠΑΣΠ. Καθησα σε μια ακριανη θεση του κεντρικου διαζωματος, αριστερα οπως κοιταμε τον πινακα. Διπλα μου, πισω μου και μπροστα μου υπηρχαν συναδελφοι φιλικα προσκειμενοι στην ΠΚΣ, ορισμενοι εξ'αυτων γνωστοι μου. Σε αντιστοιχες θεσεις εκ δεξιων μου εβρισκονταν συναδελφοι λοιπων αριστερων πολιτικων πεποιθησεων (ΕΑΑΚ ΡΑΦ-ΕΑΑΚ ΑΝΑΡΠΑ-ΕΑΑΚ ΑΡΕΝ) καθως και αλλοι ανεξαρτητοι.
Μεσα στη συνηθη βαβουρα που επικρατουσε, ακουγα τις θεσεις του ομιλητη, καθως επισης και τα ειρωνικα εως υβριστικα σχολια απο μεριδα μελων της ΠΚΣ (ημουν διπλα τους γαρ) οπως: "σκασε ρε.." "βουλωσε το" "αντε ρε μα**κα" "κοιτα το μα**κα τι λεει" κτλ. Οποτε ακουγα κατι τετοιο, γυρνουσα το κεφαλι μου να δω ποιος τα ελεγε και καμια φορα παρεμβαινα λεγοντας "ασε το συναδελφο να μιλησει", ωστοσο τις περισσοτερες φορες δεν ελεγα τιποτα, καθως δεν ειναι δα και ανεπιτρεπτο να εκφραζεται ο καθενας κατα το πως νιωθει. Εξ'αλλου μα**κιες ελεγε ο συναδελφος οντως.
Εν συνεχεια το λογο πηρε συναδελφος της ΔΑΠ. Τα ειρωνικα-υβριστικα σχολια απο μεριας ΠΚΣ φουντωναν, μεχρι που, ευθεως πια, καποιος του ειπε "[...]εκτος απο βλακας εισαι και ανιστορητος![...]". Και εκει που καθε ενας σεβομενος τον ανδρισμο του θα απαντουσε "και εσυ εκτος απο ηλιθιος εισαι και αγ*****ς", ο ΔΑΠιτης συναδελφος προτιμησε να σεβαστει τη διαδικασια (τη συνελευση) και τους παρεβρισκομενους λεγοντας απλα "τους χαρακτηρισμους εκει που σε παιρνει". Αμεσως η απαντηση απο χαρακτηριστικο ΠΚΣιτη που καθοταν ακριβως διπλα μου και ο οποιος ηταν φανερα εκνευρισμενος καθ'ολη τη διαρκεια της συνελευσης "ανετα..ανετα τον παιρνει..". Υπονοουσε βεβαιως οτι, σε ενδεχομενη συμπλοκη των δυο, ΠΚΣ-ΔΑΠ σημειωσατε ασσο! Στο σημειο αυτο να πω οτι οι συγκεκριμενοι συναδελφοι παιζουν στην κατηγορια των βαρεων βαρων..Ο ιδιος χαρακτηριστικος ΠΚΣιτης που ειχε αρχισει να μου τη δινει γαργαλωντας τους οσφρητικους μου αδενες με τη μυρωδια τραγιλας που εβγαζε, σε καποια φαση ελεγε σε ΔΑΠιτη που καθοταν στην εδρα του αμφιθεατρου "θα σε γ****ω ρε..ελα με την παρεα σου στις 30 του μηνα (?) [...]"
Μ'αυτα και με 'κεινα φτασαμε στο σημειο να μιλησει και εκπροσωπος των ΡΑΦ-ΕΑΑΚ. Πραγματικα μου κεντρισε το ενδιαφερον με αυτα που ελεγε και κυριως με τον τροπο που εξ'αρχης απαιτησε ησυχια για να ακουστει. Το μπαχαλο συνεχιστηκε βεβαιως, αλλα καποια στιγμη και ενω ειχαμε περασει στη φαση των ερωτησεων η κατασταση ξεφυγε πραγματικα. Οι της ΠΚΣ εκαναν ερωτησεις και σπανια αφηναν το συναδελφο να ολοκληρωσει τις απαντησεις του, ποτε θετοντας αλλες ερωτησεις και ποτε υβριζοντας τον η χλευαζοντας τον. Δικαιολογημενα ορισμενοι συναδελφοι, συγγενεις ως προς τις ιδεες του λαλουντος, αλλα και αρκετοι ανεξαρτητοι μεταξυ αυτων και η αφεντια μου, προσπαθουσαν να παρεμβουν φωναζοντας "αφηστε το συναδελφο να ολοκληρωσει την απαντηση του!" Εις ματην.. Ο δε ομιλητης εφτασε στο σημειο να πει "ε ειστε για τον π****!". Τα αιματα αναψαν και οι βρισιες πεφτανε βροχη. Καπου εκει (χρονικα) και χωρις να το καταλαβω, βλεπω απο τα δεξια μου να ερχεται ενας, απο τα ΕΑΑΚ μαλλον, κατευθυνομενος με οργη προς τον τραγο διπλα μου -κι εγω στη μεση. Πεσανε κατι ψιλες, εγω καταφερα να φυγω, αλλωστε δεν ειχα την παραμικρη διαθεση να επεμβω, εστω ανασταλτικα. Οι φημες περι ξυλου και τα λοιπα δεν στεκουν. Συμβαινουν αυτα. Με την παρεμβαση αρκετων ψυχραιμοτερων δεν ανοιξε καμια μυτη.
Ολη η ιστορια ηταν αρκετη για να διωξει αρκετους απο το αμφιθεατρο, που ειχε γινει σκετο θεατρο πια, αλλα η παρασταση δεν ειχε τελειωσει ακομα! Μερικα λεπτα μετα το συμβαν, μπαινει ενας και φωναζει "Το ΚΚΕ εξω τωρα! ολοι εξω!". Επικρατησε ενας μικρος πανικος με τους συναδελφους της ΠΚΣ να τα μαζευουν αρον αρον και να την κανουν με ελαφρα! Σηκωθηκα και ρωτησα αρκετους απο αυτους τι εγινε. Δεν μου απαντουσαν. Ρωτησα ξανα και ξανα με εντονο υφος πεντε-εξι ατομα. Κανεις δεν ηξερε τι συνεβαινε. Μου την εδωσε που τους εβλεπα να φευγουν σαν προβατα. Ειναι δυνατον να φευγουν χωρις να ξερουν το λογο? Ετσι απλα επειδη καποιος μπηκε τρεχοντας, φωναξε οτι φωναξε, και βγηκε τρεχοντας?
Κι ετσι η σεμνη τελετη ελαβε τελος.. Αφου προηγουμενως ειχε αποχωρησει η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ (μετα το "ξυλο") τωρα πια η ΠΚΣ ειχε παρει μαζι της και πολλους αλλους ανεξαρτητους οι οποιοι φοβηθηκαν ενδεχομενο "πεσιμο" απο καποιους (?) κι μειναμε στην αιθουσα λιγοι και καλοι που λενε. Πανω που μερικοι ετοιμαζονταν να την κανουν, αλλοι προσπαθουσαν να καταλαβουν τι εγινε, η ΠΚΣ μαζικα κανει την επανεμφανιση της οπως ακριβως βγαινουν παλι στη σκηνη οι ηθοποιοι μετα το τελος της παραστασης για να υποκλιθουν. Με υποπτα βλεματα, κριμμενα γελακια και λιγη ντροπη.
Το επομενο επεισοδιο εχει οριστει για την επομενη Τριτη, ιδια ωρα και μερος.
για να δουμε..
Για να προλαβω μερικους μερικους: ουτε ΕΑΑΚ ειμαι ουτε εχω κατι με την ΠΚΣ. Ετυχε να καθομαι κοντα τους και να δω-ακουσω αυτα που ειδα-ακουσα, τα οποια και καταγγελω ως απαραδεκτα να συμβαινουν κατα τη διαρκεια μιας γενικης συνελευσης. Ισως τα ιδια να λεγανε και οι ΕΑΑΚιτες οταν μιλαγανε οι ΠΚΣιτες, οι ΔΑΠιτες οταν μιλαγαν οι ΠΑΣΠιτες και ουτο καθ'εξης.. Κριμα για την αριστερα (την οποια αριστερα) να τρεφει συντροφους σαν αυτους που δεν σεβονται την, κατα τα αλλα κερδισμενη απο δικους τους αγωνες, γενικη συνελευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Τετ Μαρ 23, 2011 9:39 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λόγος: *μπιπ* (antony07: Ντροπή καλέ....)
Λόγος: *μπιπ* (antony07: Ντροπή καλέ....)
- Malefino
- Real Name: Thomas
- Facebook ID: 2147483647
Το κλίμα τρομοκρατίας δεν προωθείται με κάποιους σκοπούς, είσαι πολύ απλοικός μου φαίνεται. Η συνέλευση διέπεται με βάσει κάποιους άτυπους κανόνες με κυριότερο τον σεβασμό. Κατά τη γνώμη μου ο σεβασμός απ'την πλευρά της Π.Κ.Σ ήταν ολίγιστος και έφτασε σε σημεία προσβολής απέναντι σε άλλους ομιλητές απ'τον ομιλητή της Δ.Α.Π μέχρι την ομιλητή της Ρ.Α.Φ. Όταν η κατάσταση αυτή έγινε ακραία , υπήρξε ακραία αντίδραση απ'τον συνάδελφο της Ρ.Α.Φ και μπουκέτο στο μπουκέτο ήρθε το μπάχαλο.fakiris έγραψε:
Αυτό εννοείτε όταν λέτε ότι δεν είστε με την αστική δημοκρατία???
Αγαπητοί υποστηρικτές των παρατάξεων και των συνελεύσεων, με αυτό το κλίμα τρομοκρατίας που προωθείτε, επιμένετε ακόμα να ισχυρίζεστε ότι οι φοιτητές είναι υπερβολικοί που επιλέγουν να απέχουν απο τισ σάπιες διαδικασίες σας?
Και καλά εσείς μπορεί να πολώνετε το κλίμα, γιατί Μάρτη έχουμε, εκλογές έρχονται και πρέπει να μαζέψετε τα κοπάδια σας στα μαντριά. Οι υπόλοιποι τι φταίμε να χάνουμε διδασκαλίες κάθε βδομαδα??
Ας βγεί κάποιος να εξιγήσει τί πήγε στραβά για ακόμα μια φορά... Αηδεία...
Αυτό που θέλω να σου πω είναι, ότι καταλαβαίνω πως μπορεί να σε ξενέρωσε η φάση αυτή και να σε τρόμαξε, αλλά αν θεωρείς την Γενική Συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου μία σημαντική διαδικασία καλό θα ήταν να συζητούσες για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να αποφεύγονται τέτοιες συμπεριφορές τροχοπέδη στην ομαλή λειτουργία της. Το post σου μου φάνηκε πως ζήταγε ενός είδους απολογία απ'όλους τους συμμετέχοντες στην γενική συνέλευση.
Επίσης δέχομαι τ'ότι μπορεί αν μην έρχεσαι στην Γ.Σ γι'αυτούς και όποιουσδήποτε δικούς σου λόγους, αλλά δεν νομίζω να σε όρισε κάποιος αντιπρόσωπο τον υπόλοιπων φοιτητών ώστε να μιλάς εκ μέρους τους.
Αν δεν θες να χάνεις διδασκαλία αντί να κατηγορείς όλους εμάς τους κοπρίτες-φοιτητάμπουρες-συνδικαλιστές και μη, που ενδιαφερόμαστε στο να παρθεί μία απόφαση φοιτητικού συλλόγου μέσω της συνέλευσης βρες τρόπο να συμβάλλεις στο να μη γίνεται και απλά σταμάτα να "γκρινιάζεις" μέσα απ'το forum. Σήμερα μία κοπέλα εξέφρασε τα παράπονά της για τον τρόπο διεξαγωγής, μπορεί να μη συμφώνησα, όμως την άκουσα αλλά εκτίμησα τ'ότι κάθισε μέχρι το τέλος γιατί απλά πίστευε στην διαδικασία. Εσύ γιατί όχι;
Κάνε το πρώτα και μετά έλα πές μου.Georgrinder έγραψε: τωρα αμα σου πω οτι εχω φτασει σε σημειο μετα απο 6 χρονια τραγικων γενικων συνελευσεων ανακοινωσεων και πλησεως εγκεφαλου να μπαινω στην διαδικασια εστω και να μου περναει απο το μυαλο
η ιδεα οτι ισως και να ηταν καλυτερα απο το να υπηρχαν παραταξεις στο εμπ να πληρωνα 10000 φορες το αντιτιμο των συγγραματων,να χρεωνομουνα καθε επιπλεον τομο τα διπλα να υποκλινομουνα μπροστα στην καταρτηση ενος αποφοιτου ψευτοκολλεγίου και αλλα πολλα ειτε εσυ ειτε καποιος απο κατω θα με πει τρελο ψυχακια σχιζοφρενη παρανοικο δαπιτη ιμπεριαλιστη καπιταλιστη δεξιο φασιστα ή μ***κα
Μπράβο είσαι πολύ αστείος και καυστικός. Εγώ που έχω συμμετάσχει σε όλες τις Θείες Λειτουργίες ως τώρα ένιωσα μία μαχαιριά να με διαπερνά με αυτήν την αστραπή που έριξες. Ανίδεε μικροαστέ.nikolas_asteri έγραψε:@ Tsakalos: Είχε αναφερθεί στο post της προηγούμενης συνέλευσης αλλά όντως δεν είχε αναφερθεί κάτι παραπάνω. (κι εσύ ρε πουλάκι μου...τόσα χρόνια σεμφίτης, δεν έμαθες ότι κάθε εβδομάδα πρέπει να ψάχνεσαι? Τρίτη και Τετάρτη στη ΣΕΜΦΕ είναι ότι η Κυριακή για την εκκλησία)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chris την Τετ Μαρ 23, 2011 12:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: no double posting pl0x
Λόγος: no double posting pl0x
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.
VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.
VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr