Πραγματική Ανάλυση
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Re: Πραγματική Ανάλυση
Παιδιά πάντως σε όλον τον κόσμο είθισται να διορθώνουν γραπτά/εργασίες οι βοηθοί/διδακτορικοί φοιτητές και όχι οι ίδιοι οι καθηγητές. Φυσικά το "λυσάρι" και η "ρουμπρίκα" για τη βαθμολόγηση οφείλει να έχει δοθεί από τον καθηγητή, και αν ένας φοιτητής παραπονεθεί ή θέλει να δει το γραπτό του, με τον καθηγητή θα το δει και όχι με τον βοηθό που το διόρθωσε. Άρα ο καθηγητής φέρει την ευθύνη για το αν θα κάνουν καλή δουλειά οι διδακτορικοί του.
Άλλωστε για να λέγονται "βοηθοί", πρέπει κάπου και να "βοηθάνε", σωστά;
Και δεν νομίζω υποψήφιοι διδάκτορες των μαθηματικών, τις περισσότερες των περιπτώσεων φοιτητές του ίδιοι του καθηγητή που κάνει το μάθημα, να μην έχουν τα εχέγγυα για να διορθώσουν θέματα ενός προπτυχιακού μαθήματος...
Άλλωστε για να λέγονται "βοηθοί", πρέπει κάπου και να "βοηθάνε", σωστά;
Και δεν νομίζω υποψήφιοι διδάκτορες των μαθηματικών, τις περισσότερες των περιπτώσεων φοιτητές του ίδιοι του καθηγητή που κάνει το μάθημα, να μην έχουν τα εχέγγυα για να διορθώσουν θέματα ενός προπτυχιακού μαθήματος...
kalispera paidia..exeis kaneis idea an 8a dwsei xaristiki sto ma8ima o argyros..? apoti ton rwtisa simera 8a bgalei anakoinwsi..einai anapofasistos...kaneis kamia alli pliroforia?
exei allos problhma pou peftei h pragmatikh me thn mhxanikh2 thn paraskeuh 12:45-14:30, gia osous 8eloun na parakolou8hsoun to earino e3amhno?
ναι,εγώ.άλλος κανείς?
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Α, κι εγώ!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
-
nouvelle vague
- Real Name: nada
Κ γω.
Να παμε να βρουμε και τους δυο να τους το πουμε. Θα φαγωθουν ποιος θα πρωτοαλλαξει μερα, ωρα, κλπ για να μας βολεψει.
Αναμενομενη απαντηση και απο τους 2. "Να περνουσατε το μαθημα στην ωρα του."
Να παμε να βρουμε και τους δυο να τους το πουμε. Θα φαγωθουν ποιος θα πρωτοαλλαξει μερα, ωρα, κλπ για να μας βολεψει.
Αναμενομενη απαντηση και απο τους 2. "Να περνουσατε το μαθημα στην ωρα του."
ενδιαφερεται κανεισ για χαριστικη στο μαθημα..?ειναι το τελευταιο μου και ελπιζω να μασ δωσει χαριστικη οπωσ εγινε και στην συναρτησιακη...
-
maria_20
- Real Name: Μαρία
Μέσα κι εγώ για την αλλαγή. Αν μαζευτεί λάος να παμε στείλτε μου pm! 
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα.
Τι όριο χρωστούμενων μαθημάτων βάζει;
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- mits
- Real Name: Emanlaer
Και εγω μεσα ειμαι για χαριστικη! Ενα "τιμημενο" εμεινε..
Να κανονισουμε καποια στιγμη να παμε ολοι μαζι, γιατι παιζει αν δει λιγους να μη δωσει..
Hengeo, ηξερα οτι ζηταει να χρωστας μονο τα 2 δικα του και να τελειωνεις με τη διπλωματικη, αλλα στη χαριστικη της συναρτησιακης αφησε και καποιον (με καποια δυσανασχετηση)να δωσει, ενω χρωστουσε 3.Αυτα για την ωρα..Hengeo έγραψε:Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα.
Να κανονισουμε καποια στιγμη να παμε ολοι μαζι, γιατι παιζει αν δει λιγους να μη δωσει..
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Εγώ χρωστάω περισσότερα από 3, οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να έρθω. Γενικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό δεν βοηθάνε όσους χρωστάνε παραπάνω μεν, αλλά αριθμό που μπορεί να βγει εντός του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (π.χ. 8-10).mits έγραψε:Και εγω μεσα ειμαι για χαριστικη! Ενα "τιμημενο" εμεινε..
Hengeo, ηξερα οτι ζηταει να χρωστας μονο τα 2 δικα του και να τελειωνεις με τη διπλωματικη, αλλα στη χαριστικη της συναρτησιακης αφησε και καποιον (με καποια δυσανασχετηση)να δωσει, ενω χρωστουσε 3.Αυτα για την ωρα..
Ευχαριστώ για την απάντηση
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
maria_20
- Real Name: Μαρία
Κάθε Πέμπτη 3-5 Ασκήσεις!
-
nothingforme
- Real Name: ΔΩΡΑ
Θα γινει το μαθημα σημερα 3 με 5;; Ξερει κανεις; (ειναι ημιαργια μου ειπαν στη γραμματεια..)
απο οτι καταλαβα μαλλον θα γινει :s
ποσοι μαζευομαστε τελικα για χαριστικη;εγω ειμαι μαζι με αλλα δυο παιδια..προτεινω να παμε πριν το πασχα να του μιλησουμε ετσι ωστε να μασ την δωσει πριν την εξεταστικη του ιουνιου..και το οριο κανονικα ειναι μεχρι 3 μαθηματα.και προτιμα να ειναι τα 2 δικα του καλυτερα.αλλα στην συναρτησιακη μασ επετρεψε να δωσουμε..προσκομιζοντας μια βεβαιωση παντα οτι χρωσταμε απο 3 και κατω..αυτα..ατε να συντονιστουμε.τι λετε για την αλλη βδομαδα σε κανα μα8ημα του;