Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 22/3/2011

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

maria_20
Real Name: Μαρία
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 22/3/2011

Δημοσίευση από maria_20 »

Ναι τ' άκουσα κι εγώ! Έμαθα μάλιστα ότι ήταν αναρχικοί και πλάκωσαν και 2 ΠΚΣίτες από τη σχολή μας.
farao
Banned
Real Name: Vaggelis

Re: Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ) - ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από farao »

Θα μας πεις κάτι για το ξύλο στη ΓΣ, το οποίο ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αλλά το ενθαρρύνατε κιόλας;
farao
Banned

Δημοσίευση από farao »

Glaurung έγραψε:συμφωνώ όμως στο ότι υπήρχαν καλοί λόγοι για να πέσει ξύλο στη ΓΣ
Με μεγάλα γράμματα αυτά "αλληλέγγυε". Να καταλαβαίνουν όλοι ποιοι είναι αυτοί που κουβαλάνε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, φεσώνουν τον κρατικό μηχανισμό με 150 εκ. ευρώ το χρόνο, παίζουν ξύλο στις ΓΣ χωρίς να το εμποδίζουν και μετά δεν έχουμε συγγράματα να αγοράσουμε.

Για την ταμπακιέρα φυσικά ούτε λόγος! Ο πανικός τους είναι έκδηλος, γι' αυτό κάνουν τη μία κωλοτούμπα πίσω από την άλλη. Υπάρχει ζωή μακριά από το φόρουμ λένε, αλλά στο τόπικ με τη ΓΣ στις 16/3 ο falgorn έχει 10 posts και στο τόπικ με τη ΓΣ στις 8/3 άλλα 10. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους snodrion, Glaurung, κλπ. Σ' αυτό το τόπικ γιατί έχουν μόνο 2 posts ο καθένας; Γιατί φυσικά έχουν τη φωλιά τους λερωμένη και τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Πείτε ότι θέλετε... Έχω άπειρους λογαριασμούς, είμαι χαφιές, ρουφιάνος και ότι άλλο γουστάρετε. Τα γραπτά σας μένουν, όμως, και όλος ο κόσμος βλέπει ποιοι είναι οι πολιτικοί αλήτες της σχολής μας.

Για το ξύλο στη ΓΣ καμιά κουβεντούλα θα πείτε; Καμιά συγγνώμη; Μπαααααααα

ΥΓ: Δεν πρόκειται να δεις, Ευάγγελε, να αναφέρεται πουθενά το περιστατικό με τους αναρχικούς, υποκινούμενους από τα ΕΑΑΚ, που σπάσαν σήμερα τραπεζάκια της ΠΚΣ. Γιατί απλά δεν τους συμφέρει να τα συζητάνε.

Πες για το ξύλο στη ΓΣ και τους αναρχικούς που φέρατε σήμερα να τα σπάσουν στη Σχολή μας και άσε τα σάπια σε μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Πέμ Μαρ 24, 2011 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Double post merged.
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

Falgorn έγραψε:wtf? Θέλω λίγο απ' ότι πήρες πριν γράψεις.
Aυτο ειναι για μεγαλα παιδια! :twisted:

Και btw ολα οσα ειπα εχουν αναφερθει απο αλλους σε απαντησεις προς εμενα ή αλλου εδω μεσα στο φορουμ.Αρα αμα θες μια τζουρα να την βρεις απο εκει :) .
Falgorn έγραψε:Για μένα το θέμα δεν είναι να πω "φταίμε όλοι" και να νομίζω πως προσέφερα κάτι σε αντάλλαγμα του εξυγόνου που κατανάλωσα. Το θέμα είναι να δω αν μπορεί να γίνει κάτι για να διορθωθεί το πράγμα.
Σιγα μην ηταν αυτο το θεμα για σενα.Αφου δεν σε συμφερει.Οταν φταις και εσυ...Ας πουμε να βρουμε ποιοι φταινε και να διωχθουν?Δεν εινα μια αρχη?Μπααα ε...

Και τι εχει να πει η παραταξη του καθε καραγκιοζη ψευτομαγκα.Αφου αυτοι οι τυποι ειναι ξενα σωματα σε αυτη την παραταξη,γιατι δεν του διωχνει ρε παιδι μου?Μηπως ολη η παραταξη αποσκοπει σε αυτα τα συμβαντα? :e_biggrin:
Falgorn έγραψε:Όσο κάθεσαι σπίτι σου και κράζεις, είσαι απλά ένας αποτυχημένος basement dweller.
Τις συνελευσεις τις ελεγχετε και τις οργανωνετε ετσι ωστε να κανετε κουμαντο!Δεν θελουμε τις παραταξεις σας μεσα στα πανεπιστημια.Πως να σου το πω να το καταλαβεις????Αλλα ξεχασα δεν ειμαι δημοσκοπος.

Οταν καθομαι σπιτι μου ειμαι ενα επιτυχημενος basement dweller. :lol:

Τωρα για το ασμα που παει στα ποσα ξοδευουμε για να φτιαχνουμε τις ζημιες σας?Τι θελει να πει ο ποιητης?
Δλδ οι ζημιες αυτες εχουν καποιο σκοπο?Χτυπανε το αδικο?Ειναι απωλειες πολεμου?Ρε αιντε αιντε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

@farao

Επειδη ή δεν ησουν στη συνελευση (αρα δε ξερεις τι εγινε ή ποιος εκανε τι), ή δε ξερεις ποιοι ειναι τα ατομα για τα οποια μιλας (ή και τα 2), θα εκτιμουσα να σταματουσες να συκοφαντεις (τουλαχιστον στο semfe.gr)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
farao
Banned

Δημοσίευση από farao »

Ο Glaurung παραδέχθηκε δημοσίως ότι γουστάρει ξύλο στις ΓΣ. Από την άλλη ο Falgorn ψέλλισε κάτι περί λάθους και εξαφανίστηκε πάλι, χωρίς να διασαφηνίσει γιατί οι σύντροφοί του έχασαν τον έλεγχο και έπαιξαν ξύλο σε όλα τα μήκη και πλάτη της Σχολής, την Τρίτη και σήμερα. Προφανώς, αυτήν την κοινωνία ευαγγελίζονται. Όταν, με το κακό, θα επικρατήσει ο Αναρχισμός - Κομμουνισμός - Σοσιαλισμός, τότε θα υπάρχει μόνο ασυδοσία και αυτοδικία. Αν ζητήσουμε βοήθεια, θα μας απαντήσουν όπως ο Glaurung: Να τα καταφέρεις μόνος σου. Θα μας βοηθήσουν μόνο αν είμαστε λαθρομετανάστες. Αλλά επειδή τότε δε θα υπάρχουν σύνορα, δε θα υπάρχουν και λαθρομετανάστες. Άρα δε θα μας βοηθήσουν καθόλου!

Επίσης, στον Αναρχισμό - Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό θα έχω το δικαίωμα, αν κάποιος μου κάνει κωλοδάχτυλο για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να τον ξυλοκοπήσω. Δε μας εξήγησαν, ωστόσο, οι παρωδίες του Τσε, ποιο είναι αυτό το χρονικό διάστημα; 15 λεπτά καλά είναι; Ή μηπως 10; Ή καλύτερα 20 να φανώ και ανεκτικός; Ο πανικός τους είναι πασιφανής και χρησιμοποιούν γελοίες δικαιολογίες.

Τα ΕΑΑΚ και η ΚΝΕ μην μπορώντας να απαντήσουν στην ουσία του ζητήματος, για την πολιτική αλητεία των κομμάτων τους, επιχειρούν να φέρουν στην επικαιρότητα τους πολλαπλούς λογαριασμούς που είχα δημιουργήσει, για να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα και να "αποδείξουν" ότι είμαι αναξιόπιστος, νομίζοντας ότι έτσι θα εκμηδενίσουν τα ατοπήματα των ηγεσιών τους.

Ο γκεμπελσμός των εκπαιδευμένων και επαγγελματικών στελεχών της ΚΝΕ και των ΕΑΑΚ το μόνο που κατορθώνει είναι να αποδείξει, για άλλη μια φορά, πως όταν στριμώχνονται ιδεολογικά οι αριστεροί και ο ρόλος που έχουν, να καταστρέψουν τη Σχολή, γίνεται εμφανής, τότε προσπαθούν να χτυπήσουν τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο. (ψεύτικοι λογαριασμοί - ζωή εκτός φόρουμ - κλπ)

Απαντήστε τώρα, προβοκάτορες, ποιον ωφέλησε το ξύλο που έπεσε στη ΓΣ και γιατί φέρατε αναρχικούς σήμερα να συνεχιστεί η βεντέτα στη Σχολή μας, και αφήστε αυτά που ξέρετε...
LocknLoad έγραψε:@farao

Επειδη ή δεν ησουν στη συνελευση (αρα δε ξερεις τι εγινε ή ποιος εκανε τι), ή δε ξερεις ποιοι ειναι τα ατομα για τα οποια μιλας (ή και τα 2), θα εκτιμουσα να σταματουσες να συκοφαντεις (τουλαχιστον στο semfe.gr)
Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνουν όλους πεντακάθαρα. Αλλά αυτές δε θα εμφανιστούν εδώ, θα εμφανιστούν στη Σύγκλητο που θα οδηγηθεί το θέμα. Και τότε θα δούμε ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Παρ Μαρ 25, 2011 2:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μεταφορά post στο κατάλληλο topic και ένωση διπλού post.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Δε νομίζω να καταφέρεις μέσω του forum να αποδείξεις οτιδήποτε, οπότε το να κατηγορείς δυο-τρία άτομα για όλο το σκηνικό και να επιτίθεσαι στους συγκεκριμένους χρήστες είναι ανούσιο. Επιπλέον το ύφος σου εμποδίζει να κρατηθεί το topic σε ένα επίπεδο.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
cpapanik

Δημοσίευση από cpapanik »

@rontrigez:
Ελα ντε..Παντως οποιαδηποτε ομοιοτητα σε προσωπα και καταστασεις ειναι ηθελημενες.

@msl:
δημιουργεις καινουριες απαντησεις για κατι το οποιο ειναι εκτος θεματος, χωρις εστω καν να χρησιμοποιησεις τον κωδικα offtopic. Παραβιαζεις κι εσυ τους κανονες, εκτος αν υπαρχει μετρο αξιολογησης παραβιασης κανονισμων η αν εχεις παραπανω δικαιωματα απο τους υπολοιπους χρηστες, για τους οποιους αναρωτιεσαι αν την παλευουν καστανο προκαλωντας ορισμενους εξ αυτων, οπως εμενα (extra παραβιαση)

@msl και λοιπους moderators/admins:
παρατηρησα μια πληθωρα απαντησεων στο θεμα η οποια ως επι τω πλειστον περιεχει προκλησεις επι προσωπικου μεταξυ χρηστων (ασχετως αν εχουν εμμεση σχεση με το θεμα), που στρεφει αλλου την προσοχη, οδηγει σε νεες αντιπαραθεσεις και καλυπτει την ουσια του θεματος: Η Γ.Σ. την Τριτη 22/3/2011 δεν εβγαλε αποφαση για τα θεματα τα οποια κριθηκαν σημαντικα για να γινει, διοτι διακοπηκε με υπαιτιοτητα εκεινων που την καλεσαν! Με αποτελεσμα να μην σεβομαστε ουτε τις ιδεες μας ουτε τους αγωνες μας, να μαλωνουμε τωρα μεταξυ μας, να μην γινουν παραδωσεις μαθηματων ουτε την περασμενη Τριτη ουτε και την επομενη! Δειτε κι εσεις την ουσια (εκτος απο τις "****") και προστατεψτε το θεμα.
Ας μην μαλωσουμε μεταξυ μας, σας υποσχομαι μολις βρω χρονο να ανοιξω συζητηση στην καταλληλη ενοτητα για να συζητησουμε περεταιρω.

@shithead:
Ποσο χαιρομαι που συμμετεχεις εστω απο αποσταση. Για μενα εισαι εδω τριγυρω να ξερεις.. Αρχιζω κι εγω να βλεπω αυτο το κατι ελκυστικο στην ελληνικη παιδεια γενικοτερα, κι ας μην εχω ζησει αλλου οπως εσυ.
Οσο για το υστερογραφο σου, σε ευχαριστω που παιρνεις το μερος μου σε αυτην την, ομολογουμενως αδιαφορη για πολλους, κοντρα μου με τους διαχειριστες. Σε σενα οφειλω την "γνωριμια" μου με τον Πετροπουλο, τον οποιο καποιοι αγνοουν, εξου και η ολη βαβουρα.
Τα καλυτερα τα φυλαω για σενα, σε ενα γραμμα που θα λαβεις.

@Ευ-Αγγελος:
Μπραβο σου που το επισημανες, εκπλησομαι κι εγω που δεν αναφερθηκε καποιος στο περιστατικο. Αν και εχει σχεση με τη συνελευση και τα γεγονοτα που εκτυλιχθηκαν περι αυτης, πιστευω οτι πλεον ειναι μια βεντετα μεταξυ αυτων που εμπλεκονται και δεν θα μαθουμε ποτε την αληθεια.

Η ουσια:
Κυριοι,
οπως προανεφερα, Η Γ.Σ. την Τριτη 22/3/2011 δεν εβγαλε αποφαση για τα θεματα τα οποια κριθηκαν σημαντικα για να γινει, διοτι διακοπηκε με υπαιτιοτητα εκεινων που την καλεσαν! Με αποτελεσμα να μην σεβομαστε ουτε τις ιδεες μας ουτε τους αγωνες μας, να μαλωνουμε τωρα μεταξυ μας, να μην γινουν παραδωσεις μαθηματων ουτε την περασμενη Τριτη ουτε και την επομενη!
Για να μπορουμε ολοι να συμβιωνουμε σε αυτη τη σχολη, καλο θα ειναι να αναλαβουμε τις ευθυνες μας και τις υποχρεωσεις μας ο καθενας προσωπικα. Ευθυνη μας ειναι να προστατεψουμε οτι πρεπει να προστατευτει. Και υποχρεωση μας να παμε στην εκαστοτε Γενικη Συνελευση (κι εγω αργα το καταλαβα). Και ας πουμε οτι θελουμε να πουμε, με το θαρρος της γνωμης μας, σεβομενοι τη διαδικασια. Εχετε υπ' οψην σας οτι ειμαστε, ισως, απο τις τελευταιες γενιες που απολαμβανουμε αυτο το προνομιο (ειτε ειναι καλο ειτε κακο). Εκεινοι που σημερα λενε "παλι συνελευση ρε ****?" η "μακαρι να μην υπηρχαν παραταξεις.." να ξερουν οτι εχουμε μονο να κερδισουμε απο την ενεργη συμμετοχη μας στα κοινα. Τουλαχιστον μια ιστορια στα εγγονια μας.
Αυτα ειτε ειμαστε κομματοσκυλα ειτε ανεξαρτητοι.
Οσο για το σημερινο γεγονος προσωπικα στεναχωρηθηκα βλεποντας τον τρομο και την απορια στα ματια των καθαριστριων που βρισκοντουσαν εκει διπλα και οι οποιες δεν φταινε σε τιποτα να μαζευουν τα σπασμενα ουτε βεβαιως και να γυρισουν καποια μερα στα σπιτια τους με ενα μωλωπα απο καποια επιθεση των βαρβαρων.
Μηπως θα επρεπε να συζητηθει κι αυτο, μαζι με τις επιθεσεις στον Κανταφι, στην επομενη Γενικη Συνελευση?

Α και μην ξεχνατε, κατω απ' ολα ειμαστε ανθρωποι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Πέμ Μαρ 24, 2011 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσέχουμε τη γλώσσα μας
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

farao έγραψε:
LocknLoad έγραψε:@farao

Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνουν όλους πεντακάθαρα. Αλλά αυτές δε θα εμφανιστούν εδώ, θα εμφανιστούν στη Σύγκλητο που θα οδηγηθεί το θέμα. Και τότε θα δούμε ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει...
Ωπα συναδελφε!

Τραβουσες φωτογραφιες και δε προσπαθουσες να σταματησεις το ξυλο; Να φανταστω δηλαδη οτι ησουν υπερ του ξυλου ωστε να τραβηξεις τις φωτογραφιες για τον οποιοδηποτε σκοπο; Αντιθετα με τον glaurung για παραδειγμα ο οποιος παρα το ο,τι λεει οχι απλα δε συμμετειχε στο ξυλο αλλα προσπαθησε (με επιτυχια) να χωρισει το καυγα στο πανω μερος του αμφιθεατρου. Αλλα τοσα ξερεις...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fakiris
Real Name: Pedro Almodovar

Δημοσίευση από fakiris »

O kanenas έγραψε:Επιπλέον το ύφος σου εμποδίζει να κρατηθεί το topic σε ένα επίπεδο.
Και για ποιό ακριβώς λόγο να κρατηθεί εδώ ένα επίπεδο, απο τη στιγμή που όλοι εσείς οι παράγοντες του forum σφυράτε αδιάφορα για τα τέρατα και τις αυθαιρεσίες που γίνονται στην σχολή μας????
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

fakiris έγραψε:Και για ποιό ακριβώς λόγο να κρατηθεί εδώ ένα επίπεδο, απο τη στιγμή που όλοι εσείς οι παράγοντες του forum σφυράτε αδιάφορα για τα τέρατα και τις αυθαιρεσίες που γίνονται στην σχολή μας????
Το να κρατηθεί επίπεδο στην συζήτηση είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από την ίδια τη συζήτηση. Άλλο το να μιλάει κανείς για τα θέματα που αναφέρεις, και άλλο απλά να μιλάνε άτομα τα οποία απλά βρίζουν ο ένας τον άλλον. Θεωρώ ότι έτσι δεν θα βγει νόημα και για αυτό πρέπει να κρατηθεί η συζήτηση σε ένα πολιτισμένο επίπεδο - πράγμα που συνεπάγεται ότι θα γίνει και μία συζήτηση από την οποία θα εξαχθούν κάποια συμπεράσματα. Προς το παρόν, κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει.
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

fakiris έγραψε:
O kanenas έγραψε:Επιπλέον το ύφος σου εμποδίζει να κρατηθεί το topic σε ένα επίπεδο.
Και για ποιό ακριβώς λόγο να κρατηθεί εδώ ένα επίπεδο, απο τη στιγμή που όλοι εσείς οι παράγοντες του forum σφυράτε αδιάφορα για τα τέρατα και τις αυθαιρεσίες που γίνονται στην σχολή μας????
Επειδή δε μπορείς να αναγκάσεις έναν χρήστη του forum να απαντήσει σε ένα topic. Εκτός αν ήθελες να τους δεις να επιτίθενται ως admins σε όσους διαφωνούν μαζί σου.
farao έγραψε:Υπάρχει ζωή μακριά από το φόρουμ λένε, αλλά στο τόπικ με τη ΓΣ στις 16/3 ο falgorn έχει 10 posts και στο τόπικ με τη ΓΣ στις 8/3 άλλα 10. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους snodrion, Glaurung, κλπ. Σ' αυτό το τόπικ γιατί έχουν μόνο 2 posts ο καθένας; Γιατί φυσικά έχουν τη φωλιά τους λερωμένη και τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
:shock: Παράνοια, όχι αστεία. Πέραν αυτού, μου τη σπάει να με αντιμετωπίζεις εδώ μέσα σαν εκπρόσωπο τύπου των ΕΑΑΚ. Αν θέλεις έτσι, έλα να με βρεις από δευτέρα ή όποια άλλη μέρα στη σχολή. Ως Έκτορας βρίσκομαι εδώ. Και το κούτελό μου το 'χω τουλάχιστον καθαρό. Η τοποθέτησή μου ως Έκτορας στο θέμα είναι ότι δε θα έπρεπε να έχει πέσει ξύλο στη Γ.Σ. και πραγματικά τσατίζομαι με την καφρίλα των τύπων που προβοκάρανε τις καταστάσεις μέχρι εκεί. Όποιος ήταν στη Γ.Σ. έχει καθαρή εικόνα του τί έπαιξε.
farao έγραψε:Τα γραπτά σας μένουν, όμως, και όλος ο κόσμος βλέπει ποιοι είναι οι πολιτικοί αλήτες της σχολής μας.
Εικόνα
farao έγραψε:Δεν πρόκειται να δεις, Ευάγγελε, να αναφέρεται πουθενά το περιστατικό με τους αναρχικούς, υποκινούμενους από τα ΕΑΑΚ, που σπάσαν σήμερα τραπεζάκια της ΠΚΣ. Γιατί απλά δεν τους συμφέρει να τα συζητάνε.

Πες για το ξύλο στη ΓΣ και τους αναρχικούς που φέρατε σήμερα να τα σπάσουν στη Σχολή μας και άσε τα σάπια σε μένα.
Ποιός τους έφερε ρε γκεμπελίσκε; Μόνοι τους ήρθανε για να το παίξουν τσάμπα μάγκες. Ηλιθιότητα. Αλλά από τη στιγμή που φέρονται σα να καταλαβαίνουν μόνο από μαγκιά κι όχι από πολιτική, σε τέτοια καταλήγουν. Το να λες όμως ότι τους φέραν τα ΕΑΑΚ είναι ωμό ψέμα και τίποτα παραπάνω. Και δείχνει ότι απλά έμαθες από κάποιον τί έπαιξε στη συνέλευση και βρήκες ευκαιρία να θάψεις κόσμο επειδή διαφωνείς ιδεολογικά.
chArAls έγραψε:Ας πουμε να βρουμε ποιοι φταινε και να διωχθουν?Δεν εινα μια αρχη?Μπααα ε...
Όχι. Δε θα κάτσω να κάνω τον ηθικοπλαστικό δικαστή και να αφήσω να ξεκινήσει μια διαδικασία προσφυγών και διαγραφών φοιτητών. Ανοίγει επικίνδυνους ασκούς του αιόλου κάτι τέτοιο. Προτιμώ να κάνω ό,τι μπορώ για να τους συνετίσω.
chArAls έγραψε:Αφου αυτοι οι τυποι ειναι ξενα σωματα σε αυτη την παραταξη,γιατι δεν του διωχνει ρε παιδι μου?Μηπως ολη η παραταξη αποσκοπει σε αυτα τα συμβαντα?
Εξαρτάται από την περίπτωση. Κάποιες φορές υπάρχουν εν θερμώ επεισόδια. Κάποιες φορές όντως γίνεται εσκεμμένα το πράγμα. Πήγαινε να εγκαλέσεις αυτούς που όντως προβόκαραν την κατάσταση.
chArAls έγραψε:Τις συνελευσεις τις ελεγχετε και τις οργανωνετε ετσι ωστε να κανετε κουμαντο!
Τί πάει να πει αυτό βρε; Εδώ μέχρι κι ο lunatic κατέβηκε σε συνέλευση, και παρά το ότι το μεγάλο μέρος του αμφιθεάτρου είδε την πρότασή του με κακό έως πολύ κακό μάτι, ούτε του επιτέθηκε κανένας, τη συνέλευση την πήρε κι είνα αρτιμελής. Άσε τις δικαιολογίες. Είτε βαριέσαι τη ζωή σου και δε θέλεις να το παραδεχτείς, είτε φοβάσι ότι θα διαψευστείς αν όντως κατέβει κόσμος και γίνουν πιο πολιτισμένα τα πράγματα.
chArAls έγραψε:Οταν καθομαι σπιτι μου ειμαι ενα επιτυχημενος basement dweller.
Εικόνα
chArAls έγραψε:Τωρα για το ασμα που παει στα ποσα ξοδευουμε για να φτιαχνουμε τις ζημιες σας?Τι θελει να πει ο ποιητης?
Δλδ οι ζημιες αυτες εχουν καποιο σκοπο?Χτυπανε το αδικο?Ειναι απωλειες πολεμου?Ρε αιντε αιντε...
Αν θέλεις απάντηση, γίνε πιο συγκεκριμένος.
farao έγραψε:Υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνουν όλους πεντακάθαρα. Αλλά αυτές δε θα εμφανιστούν εδώ, θα εμφανιστούν στη Σύγκλητο που θα οδηγηθεί το θέμα. Και τότε θα δούμε ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει...
Θα θεωρήσω ότι κάνεις πλάκα και θέλεις απλά να μοστράρεις πεπονοειδή διαδικτυακά "καμπανέλια". Αν δεν κάνεις πλάκα, βάσει του συλλογισμού που ανέφερε κι ο LocknLoad, θα αντιμετωπιστείς ως χαφιές. Και για άλλη μια φορά, δεν το λέω ως μειωτικό χαρακτηρισμό, αλλά ως ακριβή χαρακτηρισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falgorn την Παρ Μαρ 25, 2011 2:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

XAXAXAXA ο τυπος ειναι πολυ καλος. Σας καταλαβε εαακιτες, σας ξεμπροστιασε....
Εχεις πολυ πλακα τελικα φιλε
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Ενημερωτικά, το topic αυτό προς το παρόν έχει φιλοξενήσει προσωπικές επιθέσεις, καταγγελίες, συκοφαντίες, καθώς επίσης και ένα διαδικτυακό δικαστήριο. Οδεύει, δηλαδή, προς κλείδωμα αν συνεχιστεί έτσι.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

cpapanik έγραψε:Οσο για το σημερινο γεγονος προσωπικα στεναχωρηθηκα βλεποντας τον τρομο και την απορια στα ματια των καθαριστριων που βρισκοντουσαν εκει διπλα και οι οποιες δεν φταινε σε τιποτα να μαζευουν τα σπασμενα ουτε βεβαιως και να γυρισουν καποια μερα στα σπιτια τους με ενα μωλωπα απο καποια επιθεση των βαρβαρων.
Μηπως θα επρεπε να συζητηθει κι αυτο, μαζι με τις επιθεσεις στον Κανταφι, στην επομενη Γενικη Συνελευση?

Α και μην ξεχνατε, κατω απ' ολα ειμαστε ανθρωποι.
+1
cpapanik έγραψε:Α και μην ξεχνατε, κατω απ' ολα ειμαστε ανθρωποι.
:wink:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”