Απαγόρευση εγγραφής
- mrrismooo
- Real Name: μαριος
- Facebook ID: 0
Απαγόρευση εγγραφής
Χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Τα πραγματα εχουν ως εξης,μια φιλη μου που ειναι στο 8ο ετος πηγε σημερα στη γραμματεια για να γραφτει στο εαρινο εξαμηνο και της ειπαν οτι δεν μπορει και εχει αργησει μια μερα.ειναι δυνατον????εχει κανεις καμια ιδεα?εχει ξανασυμβει κατι τετοιο?θα εκτιμουσα ιδιαιτερα οποιαδηποτε γνωμη,ευχαριστω πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Παρ Απρ 01, 2011 2:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τόνοι στις λεξούλες του τίτλου ..
Λόγος: Τόνοι στις λεξούλες του τίτλου ..
-
palasso
- Real Name: Vassilis
Re: Απαγόρευση εγγραφής
Συνηθίζεται την πρωταπριλιά να μην γράφει η Γραμματεία τους φοιτητές γιατί το βλέπει σαν "αστείο". Υπάρχουν άλλες 13 τέτοιες περιπτώσεις με φοιτητές που έχασαν το πτυχίο τους γιατί η γραμματεία δεν τους έγραφε για να τους κάνει "πλάκα"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palasso την Παρ Απρ 01, 2011 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- mrrismooo
Re: Απαγορευση εγγραφης
πλακα κανεις...ετσι δεν ειναι?δηλαδη αν παει τη δευτερα θα της επιτρεψουν?
-
palasso
Αν δεν την ξεγράφανε τελείως θα είχε πλάκα? Δεν το νομίζω...mrrismooo έγραψε:πλακα κανεις...ετσι δεν ειναι?δηλαδη αν παει τη δευτερα θα της επιτρεψουν?
Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναδώσει πανελλήνιες...
Ευτυχώς η βάση για την ΣΕΜΦΕ έπεσε κάπως και τα πράγματα είναι πιο εύκολα τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palasso την Παρ Απρ 01, 2011 3:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μα φυσικα...αφου στη γραμματεια αν μη τι αλλο εχουν τρομερη αισθηση του χιουμορ,,,,
αλλα και εκεινη δεν μπηκε στο κλιμα του αστειου...δεν ελεγε οτι εχει μπαρμπα βουλευτη!!!!
Παλια που οι βεβαιωσεις θελαν 3 εργασιμες για να βγουν, βαζαμε ψευτικη ημερομηνια αιτησης και πηγαιναμε σε καμια ωρα κ να τις παραλαβουμε...χαχαχαχα εκει να δεις πλακες
σοβαρα τωρα, ας κανει οτι κανει ο καθενας μας στις δημοσιες υπηρεσιες για να κανει την δουλεια του...
να παει να τους μιλησει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑΑΑΑ
χμμμ και μια αποφασουλα απο ΔΣ δεν βλαπτει( για παραταση)
αλλα και εκεινη δεν μπηκε στο κλιμα του αστειου...δεν ελεγε οτι εχει μπαρμπα βουλευτη!!!!
Παλια που οι βεβαιωσεις θελαν 3 εργασιμες για να βγουν, βαζαμε ψευτικη ημερομηνια αιτησης και πηγαιναμε σε καμια ωρα κ να τις παραλαβουμε...χαχαχαχα εκει να δεις πλακες
σοβαρα τωρα, ας κανει οτι κανει ο καθενας μας στις δημοσιες υπηρεσιες για να κανει την δουλεια του...
να παει να τους μιλησει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑΑΑΑ
χμμμ και μια αποφασουλα απο ΔΣ δεν βλαπτει( για παραταση)
- mrrismooo
δεν κανω πλακα λογω πρωταπριλιας και η φιλη μου εχει αγχωθει παρα πολυ,γι'αυτο ζηταω τη βοηθεια του forum πολυ σοβαρα.
οποτε η μονη λυση ειναι να παει τη δευτερα ξανα κ ο,τι γινει.και αν δεν κανουν πλακα τι μπορει να κανει?σκεφτηκαμε να παει να βρει τους καθηγητες των μαθηματων που θα δωσει και αν ειναι να της βαλοιυν το βαθμο του χρονου.
οποτε η μονη λυση ειναι να παει τη δευτερα ξανα κ ο,τι γινει.και αν δεν κανουν πλακα τι μπορει να κανει?σκεφτηκαμε να παει να βρει τους καθηγητες των μαθηματων που θα δωσει και αν ειναι να της βαλοιυν το βαθμο του χρονου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mrrismooo την Παρ Απρ 01, 2011 2:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
νωρίς θυμήθηκε η φίλη σου να αγχωθεί. οι εγγραφές έχουν ανοίξει εδώ και έναν μήνα. απ'ότι ξέρω η γραμματεία δε θα την αφήσει να γραφτεί.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
αν η γραμματεια εχει εντολη απο τη σχολη για τις ημερομηνιες δεν μπορει να κανει κ πολλα, εκτος αν βρει κανενα φιλοτιμο εκει μεσα και της κανει την εγγραφη με παλιοτερη ημερομηνια!!!
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Εγκυκλοπαιδικά .. Αν δεν κάνω λάθος, το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για εγγραφές από το Κέντρο Δικτύων για μια περίοδο που είναι καθορισμένη για όλες τις σχολές του ΕΜΠ. Βασικά και για κάθε σχολή χώρια να είναι, το θέμα είναι ότι πιθανότατα να μην είναι θέμα γραμματείας αυτή η περίοδος, αλλά θέμα σχολής. Και μιας και η εφαρμογή δεν είναι "στα χέρια" της γραμματείας, δε μπορεί να γίνει εγγραφή μέσω αυτής. Συνοπτικά; Θέλει συνεννόηση με Κ.Υ. ή/και πρόεδρο σχολής ..
μολις μιλησα με εναν φιλο απο πκσ κ μου ειπε οτι η διαδικασια εχει ως εξης:
ζητας απο τη γραμματεια μια βεβαιωση-δηλωση που παει στο ΔΣ της Σχολης (οχι του φοιτητικου συλλογου)
και μετα απο κει οταν συνεδριασει σου λενε αν θα σε γραψουν ή οχι.
Επισης μου ειπε οτι αν το ΔΣ της σχολης αρνηθει τις εγγραφες θα κατεβασουν ψηφισμα στο ΔΣ του φοιτητικου συλλογου για να δωθει παραταση
ζητας απο τη γραμματεια μια βεβαιωση-δηλωση που παει στο ΔΣ της Σχολης (οχι του φοιτητικου συλλογου)
Επισης μου ειπε οτι αν το ΔΣ της σχολης αρνηθει τις εγγραφες θα κατεβασουν ψηφισμα στο ΔΣ του φοιτητικου συλλογου για να δωθει παραταση
- mrrismooo
νασαι καλα ρε zinovia,σ'ευχαριστω παρα πολυ.msl θα δοκιμασω και τη δικη σου ιδεα μου φαινεται καλη.σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας πραγματικα.το ηξερα οτι το forum παντα βοηθαει σε δυσκολες καταστασεις!!!
-
palasso
Να πω επίσης ότι, εφόσον υπάρξει τεχνικό πρόβλημα για ηλεκτρονική εγγραφή, να ζητήσει να την κάνει με τον παλιό τρόπο χειρόγραφα. Με αυτόν τον τρόπο εγώ είχα επιλέξει μάθημα στο παρελθόν που λόγω bug του συστήματος δεν με άφηνε να το επιλέξω ηλεκτρονικά.
- mrrismooo
σ'αυτο που λες palasso εχεις δικιο αλλα ειναι για ενα μαθημα,τωρα για ολα τα μαθηματα μακαρι να την αφησουν να το κανει χειρογραπτα.το εχουμε ηδη σκεφτει αλλα δεν ξερουμε αν ειναι διατεθειμενη η γραμματεια να το επιτρεψει.τη δευτερα θα ξαναπαει και θα εχω νεοτερα.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει τέτοια διαδικασία. Γηράσκω αεί διδασκόμενος!zinovia έγραψε:μολις μιλησα με εναν φιλο απο πκσ κ μου ειπε οτι η διαδικασια εχει ως εξης:
Φαντάζομαι αν συνεννοηθεί δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο να δώσει και να <<κρατήσουν>> τους βαθμούς..mrrismooo έγραψε:σκεφτηκαμε να παει να βρει τους καθηγητες των μαθηματων που θα δωσει και αν ειναι να της βαλοιυν το βαθμο του χρονου.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Nomad
- Forum Moderator

- Real Name: Stratos Papadoudis
Χειρόγραφη αίτηση στη γραμματεία με το παλιό τρόπο. Η επιλογή μαθημάτων που λέει ο palasso έγινε με τη φόρμα αίτησης εγγραφης στο εξάμηνο.