Και προσθέτω:Gus έγραψε:Τα κομματa ειναι η δικαιολογια της αδρανειας του καθε αγανακτισμενου απολιτικου
Democracy is a government where you can say what you think, even if you don't think.

Και προσθέτω:Gus έγραψε:Τα κομματa ειναι η δικαιολογια της αδρανειας του καθε αγανακτισμενου απολιτικου

Λάθη κατά τη συγγραφή ενός πλαισίου γίνονται. Ως εκ τούτου, και παίρνοντας ως δεδομένο το ότι ήδη είχαν πάει για τύπωμα, δε μπορώ να σκεφτώ πιο ανοιχτή διαδικασία για τη διόρθωσή του από το να ανακοινωθεί η ακριβής θέση που θέλουμε να προτείνουμε στο σύλλογο (συνέλευση εαν υπάρξει κινητοποίηση) κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ενώπιον όλου του αμφιθεάτρου και να γίνει η διόρθωση κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. Δεν έγινε τελευταία στιγμή πριν πέσει η σφραγίδα, όπως αφήνεται να εννοηθεί.farao έγραψε:έχουμε και την παραποίηση εγγράφου, πριν σφραγιστεί.
Θα κάνω μια παρατήρηση πάνω στην καθαρή λογική ανακολουθία αυτής της συζήτησης:farao έγραψε:Ακόμα και αν έγινε κατά λάθος, ποιος θα πάρει ξανά στα σοβαρά άτομα που άλλα λένε, άλλα γράφουν και άλλα σφραγίζουν;
Σε αυτό το ποστ δεν είδα κάποια παρατήρηση ή παρότρυνση απο πλευράς διαχειριστών. Γενικότερα, είναι κάτι παραπάνω απο εμφανές σε όσους μπαίνουν και διαβάζουν ότι οι διαχειριστές (υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ελάχιστες) σιγοντάρετε αυτή την προπαγάνδα. Είτε σιωπωντας όταν γίνεται η σύνδεση όσων κράζουν συνελεύσεις και κόμματα με τον ΚΕΠ ή οποιον άλλον έχετε μαρκάρει σαν ακροδεξιό στοιχείο, είτε αποψιλώνοντας (κλειδώνοντας θέματα κοκ) την συσσώρευση οργής των φοιτητών ώστε να μην εμφανίζεται ένα υπαρκτό πρόβλημα και να πρέπει να ξεκινάμε φτού και απ την αρχή κάθε φορά που οσφραινόμαστε αναθυμιάσεις απο τη μπόχα (βλ. ξύλο, κομματοκρατία, χάσιμο μαθημάτων κοκ). Λές και το ζητούμενο (στο δεύτερο κομμάτι) είναι άν θα πειραχτούν τα παιδιά των συνελεύσεων και όχι οτι κάθε βδομάδα πάμε κατα διαόλου....ge10XXX έγραψε:λοιπόν, ολοι εσεις οι δηθεν απολιτικ, ακομματικ, κλπ εχετε τωρα τον αντιπροσωπο σας, το ΚΕΠΣ. οργανωθειτε σ' αυτο και μη μας τα ζαλιζετε αλλο. αμα σας αρεσει. αν δεν σας αρεσει η γερμανια μια πτηση ειναι, εν δυναμει χιτλερισκοι
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μη γίνει ΓΣ. Αυτό που με ενόχλησε ήταν η αλλαγή κατά τη διάρκεια της ΓΣ του πλαισίου, γιατί σήμερα είχα κανονίσει άλλο πρόγραμμα και όπως βλέπεις τώρα είμαι σπίτι αντί να είμαι στη σχολή και να κάνω μάθημα. Τέλος πάντων, καλό είναι να ανεβαίνουν εδώ τα πλαίσια που σφραγίζονται για να μη λέει ο καθένας ότι άκουσε και ότι πήρε το αυτί του.ελα ρε μεγαλε ακομματιστε εσυ, μαλλον ετσι σε βολευει τρομπα, εμεις σιχαθηκαμε εσενα που μας εχει ζαλισει τα @ρχίδι@ με τα κομματοσκυλα και τα κομματοσκυλα, λυπαμαι τους υπολοιπους που τον ανεχεστε για περισσοτερο καιρο, ολοι εσεις οι δηθεν απολιτικ, ακομματικ, μη μας τα ζαλιζετε αλλο, αμα σας αρεσει. αν δεν σας αρεσει η γερμανια μια πτηση ειναι, εν δυναμει χιτλερισκοι, βασικα καταλαβαινω, αλλα δεν θα κατσω τωρα να κανω την ψυχολογο

συγχαρητηρια για τη μ@@@@@@α σου!Gus έγραψε:Τα κομματa ειναι η δικαιολογια της αδρανειας του καθε αγανακτισμενου απολιτικου
"φασιστες",,,,, κ ειμαστε κ υπερηφανοι!fakiris έγραψε:Φαίνεται πώς αυτοί που έχουν αγανακτήσει με την όλη σάπια κατάσταση, ε μπερδεύτηκα… οι «φασίστες» της σχολής πληθαίνουν μέρα με την μέρα.
μου εχουν κλασει μια μαντρα ή βρες μου εσυ κατιπιο κοσμιο (ελα περιμενω πως κ πως προειδοποιηση)LocknLoad έγραψε:Με εξαιρεση τον vava (για τον οποιο δεν ειμαι σιγουρος τι κοσμητικα επιθετα του εχουν στολισει)
fakiris έγραψε:έχετε μαρκάρει σαν ακροδεξιό στοιχείο
πες τα... ειναι η ελευθερια λογου που τους διακατεχει..fakiris έγραψε:Σε αυτό το ποστ δεν είδα κάποια παρατήρηση ή παρότρυνση απο πλευράς διαχειριστών. Γενικότερα, είναι κάτι παραπάνω απο εμφανές σε όσους μπαίνουν και διαβάζουν ότι οι διαχειριστές (υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά ελάχιστες) σιγοντάρετε αυτή την προπαγάνδα.
ετσι κανεις σωστα τη "δουλεια" σου..msl έγραψε:Σας είναι απίστευτα δύσκολο να μείνετε με κόσμιο τρόπο ontopic, ε; Μια μικρή προσπάθεια παραπάνω για να μην καταλήγει κάθε topic flame war και locked, μπορείτε να κάνετε;
Προφανώς πέταξα τις offtopic δημοσιεύσεις!
μηπως εισαι λιγο περιορισμενης ευθυνης κ δε καταλαβαινεις οτι οι φασιστες πληθαινουν κ θα πληθαινουν οσο περναει ο καιρος?? (περιμενω δευτερη προειδοποιηση ή ακομα καλυτερα γιατι δε με διαγραφεις κ τελειως στο πλαισιο της ελευθεριας του λογου?-περιμενω απαντηση)snodrion έγραψε:Fakiris=farao σε πείραμε χαμπάρι... το ένα μετά το άλλο το ποστ και δεν συμαζέυεται...εχεις πολλά να πεις μάλλον και τα λες απο δυο προφιλ ε?αγανακτισμενε μου εσυ....![]()
![]()
Δε βλεπω γιατι εισαι επιθετικος απεναντι μου. Μηπως χρειαζεσαι μια αγκαλια;vava έγραψε:μου εχουν κλασει μια μαντρα ή βρες μου εσυ κατιπιο κοσμιο (ελα περιμενω πως κ πως προειδοποιηση)LocknLoad έγραψε:Με εξαιρεση τον vava (για τον οποιο δεν ειμαι σιγουρος τι κοσμητικα επιθετα του εχουν στολισει)
[...]
(περιμενω δευτερη προειδοποιηση ή ακομα καλυτερα γιατι δε με διαγραφεις κ τελειως στο πλαισιο της ελευθεριας του λογου?-περιμενω απαντηση)

Ο Χότζας ξύπνησε μέσα στη μέση της νύχτας από τις φωνές δύο ανθρώπων που τσακωνόντουσαν μπροστά από το σπίτι του. Η ώρα περνούσε, ο καυγάς συνεχιζόταν και ο Χότζας δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή δεν άντεξε, τυλίγεται με την κουβέρτα και βγαίνει έξω για να τους χωρίσει. Μόλις όμως πήγε να τους μιλήσει, ο ένας αρπάζει την κουβέρτα από τον Χότζα και το βάζουν στα πόδια. Ο Χότζας γύρισε άφωνος και συγχυσμένος στο σπίτι.LocknLoad έγραψε:Είτε βγει καταληψη, ειτε δε βγει. Ειτε γινει συνελευση, ειτε δε γινει. Το thread παει στο flame...
θες να "αγκαλιαστουμε"?LocknLoad έγραψε:Μηπως χρειαζεσαι μια αγκαλια;
δεν τη περιμενα απο σενα, τον διαχειριστη εννοουσα..snodrion έγραψε:Τί απάντηση περιμένεις?
δε σου ζητησε κανεις κατι τετοιο...snodrion έγραψε:καταλήγουμε στο ότι έχουν δίκιο ή στο ότι πρέπει να γίνω και εγώ?
γιατι να μην την επικαλουμαι εγω? τι ειμαι? ιδια δικαιωματα δεν εχουμε? αυτο ειναι που σου λεω δεν αντεχεις το διαφορετικο..κ δε το κανω προσωπικο αλλα γενικως δε δεχεστε οι αριστεροι-κομμουνιστες οπως θες πες το το διαφορετικο..snodrion έγραψε:και αυτή την ελευθερία λόγου μην την ξαναφέρεις ειδικά εσύ γιατί θα κάνω εμετό
τις προσβολες φαινεται ποιος τις ξεστομιζει..snodrion έγραψε:θα κάνω εμετό