[Τετάρτη 9 Μαΐου 2007] Φοιτητικές Εκλογές

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

[Τετάρτη 9 Μαΐου 2007] Φοιτητικές Εκλογές

Δημοσίευση από drcypher »

Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, το site της ΔΑΠ και ενημέρωση από συναδέλφους από άλλες παρατάξεις φαίνεται πως αποφασίστηκε διενέργεια Φοιτητικών Εκλογών την Τετάρτη 9 Μαΐου 2007.
Ναυτεμπορική έγραψε:ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ θα διεξαχθούν τελικά οι φοιτητικές εκλογές, όπως ανακοινώθηκε χθες μετά από πολύωρη σύσκεψη των εκπροσώπων των φοιτητών. Κατά τους προηγούμενους μήνες οι φοιτητές είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να συμφωνήσουν στην ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών, κάτι που κατόρθωσαν μόλις χθες.
Πηγή: Ναυτεμπορική
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

βεβαια... οι αγωνες πρεπει να εξαργηρωθουν υστερα απο 10 μηνες απανωτα τζκποτς... να δουμε σε ποιανου τα χερια θα πεσει ο τυχερος λαχνος... απο την αλλη θα μου πεις καλη φαση...
θα αλλαξουν οι συσχετισμοι
θα πεσει η δαπαρα...
και ολα αυτα τα κινηματικα

πλακα πλακα....το φτιαξαμε το πεζοδρομιο
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
maria_20
Real Name: Μαρία
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από maria_20 »

Να δω ποιος θα κατέβει να ψηφίσει..?. Εκλογες, εξετάσεις αγγλικων και εξεταστική τι να πρωτοπρολάβω...??

Από προβλέψεις για κόκκινη τη βλέπω πάλι τη σχολή και με διαφορά αν και μας τα πρηξαν με τις καταλήψεις...!!!
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

basika na simioso oti dyskola tha anoige i sxoli an den itan i ekloges.H tapeini mou gnomi panta
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

εκλογες......,πηραν φωτια τα μπατζακια μας και ψαχνουμε για σπιρτα!!!!!
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
BO

Δημοσίευση από BO »

Προβλέπω ότι λίγοι θα πάνε να ψηφίσουν. Πάντως να τονίσω ότι η αποχή δεν είναι λύση. Ακόμα και αν κάποιος δεν θέλει να ψηφίσει κανένα κόμμα/παράταξη/σχήμα ας ψηφίσει άκυρο ή λευκό.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

η αποχη ειναι λυση μονο οταν ειναι μαζικη.....θα ηθελα πολυ να δω πως θα το επερναν αν επερναν μονο τους δικους τους ψηφους..........,και στην ιστορια ποτε δεν εμεινε το ακυρο και το λευκο.........
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Η αποχη ειναι λυση μονο οταν γινεται με την προθεση να αυτοοργανωθεις εξω απο τις δομες απο τις οποιες απεχεις. Ετσι και οι διαδικασιες της αντιπροσωπευτικης δημοκρατιας εχει νοημα να μπο'υ'κοταρονται, μονο αν ταυτοχρονα δημιουργουνται προυποθεσεις για νεες πιο αμεσοδημκρατρικες διαδικασιες.

Οποτε αν το λευκο ή το ακυρο ή η αποχη δε συνοδευονται απο καποια δραση, κατα τη γνωμη μου, δεν εκφραζουν πολιτικη αποψη, αλλα αδιαφορια ή  μιζερια...
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Ολά τα'χε η Μαριωρή..

Εγώ προσωπικά έχω πολιτική άποψη και θεωρώ της φοιτητικές εκλογές εντελώς στημμένες, ανώριμες και προσβολή για την νοημοσύνη μου, όπως και οι συνελέυσεις, για αυτό και έχω να ψηφίσω από το πρώτο έτος..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Αν και ειναι σχετικα οφτοπικ, ειναι μια παρενθεση, που πιστευω επρεπε να γινει.

@Hengeo

Συνηθως πολιτικη αποψη διαμορφωνεται απο τις αξιωσεις μας (και κυριως απο τις διεκδικησεις και τη δραση μας), οχι απο οσα απλα απαξιωνουμε. Αυτο ειναι στειρος - μη δημιουργικος μηδενισμος, συναινεση στις δομες με τις οποιες διαφωνεις.

Για να μη παρεξηγηθω, δεν ειμαι απο αυτους που θεωρουν πως οι εκλογες, ή η αντιπροσωπευση (ειδικα υπο τις δεδομενες συνθηκες), μπορουν να προσφερουν κατι. Το ανιτθετο μαλιστα. Απο την αλλη, θεωρω τρισχειροτερη την αδιαφορια και την ελλειψη πρωτοβουλιας, με μονο επιχειρημα τη διαφωνια με τις υπαρχουσες διαδικασιες και δομες.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα λευκά ψηφοδέλτιο συνυπολογίζονται στο εκλογικό μέτρο και συνακολούθως στον ορισμό της απαρτίας στις Γενικές Συνελεύσεις; Συνήθως την ώρα συγγραφής των πρακτικών πριν το άνοιγμα της κάλπης οι περισσότεροι ήμασταν ήδη αρκετές ώρες άυπνοι ώστε να συγκρατήσουμε τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως, έτσι για την Ιστορία, επειδή έχει καταντήσει μοτίβο,  δεν πρόκειται κάποιος από εμάς (drcypher, Wizard, el_greco, HeartDoc, theos, Neo, sparc, κτλ.) να συμμετάσχουμε σε κανέναν συνδυασμό. Τί και άν θα ψηφίσει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα και δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά θα βοηθούσε αρκετά αν δεν χρειαζόταν να απαντάμε διαρκώς στην ίδια ερώτηση περί εκλογών ;) :P

Το (σχεδόν) βέβαιο είναι ότι κάποιοι από εμάς δεν θα χάσουμε το τσίρκο-πάρτυ-χαρτοπόλεμο της καταμέτρησης, το οποίο θα παρακολουθήσουμε με αλκοολική ζύμωση και πολιτική κατάνυξη (ή αντίστροφα) 8)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

drcypher έγραψε:Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως, έτσι για την Ιστορία, επειδή έχει καταντήσει μοτίβο,  δεν πρόκειται κάποιος από εμάς (drcypher, Wizard, el_greco, HeartDoc, theos, Neo, sparc, κτλ.) να συμμετάσχουμε σε κανέναν συνδυασμό.

Σε παρακαλώ πολύ αγαπητέ συνάδελφε, πλήττεις με αυτόν τον τρόπο το πολιτικό μου μέλλον.
Εγώ πάντως, από όσα μου έχουν πει στη σχολή, μια κατεβαίνω με ΠΚΣ, μία κατεβαίνω με ΕΔΡΑ και μια με ΔΑΠ! Πως στα διάλα το κάνω αυτό, δεν ξέρω;  :P  :lol:  :lol:
Άσε που τελευταία δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους που με εκβιάζουν να μπω στο ψηφοδέλτιο του Μήτσου! Έχουν λένε στα χέρια τους φωτογραφίες μου να καταβροχθίζω το πασχαλινό αρνάκι (btw απεχθάνομαι το αρνάκι, όποιος με καλέσει για δείπνο ας παραγγείλει πίτσα  :P )!

Για μένα πάλι, οι "φοιτητικές εκλογές" (ειδικά φέτος) μου κάνουν σαν άλλη μια μέρα χαμένη σε ένα ήδη πιεσμένο πρόγραμμα, με μοναδικό σκοπό να πάνε κάποιοι εν δυνάμει αλκοολικοί συμ-forumίτες μου (nicknames δε λέεεεεμε...  :ssss: ) για χαβαλέ στην καταμέτρηση.  :beer2: :lol:  :lol:

Βίβαααα  :drunk:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
O_Xamenos
Επικοινωνία:

δεν θα ηθελα ουτε εγω να χασω την καταμετρηση....
Εικόνα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠ
Τις τελευταιες μερες, προβληματιζομαι για το αν πρεπει να ψηφιζει κανεις στις φοιτητικες εκλογες.... Δυστυχως, ακομα κ σοβαρες παραταξεις, που δεν στηριζονται σε πολιτικα επιχειρηματα επιπεδου 'χορος στο Βερτη' ή 'σημειωσεις με το κιλο' λιγο πριν τις εκλογες μεταλλασσονται σε ψηφοθηρες. Δωστου τηλεφωνα, 'φιλικοι' καφεδες, γραμμωματα κλπ.

Οι μονοι δυο λογοι που μαλλον θα με ωθησουν να κατεβω, ειναι οτι καλως ή κακως το ΔΣ εχει μια σχετικη εξουσια, αρα οι συσχετισμοι σε αυτο μετρανε κ οτι το τελικο αποτελεσμα θα ερμηνευθει κατα το δοκουν απο τις εφημεριδες. Αλλωστε, λιγο εως πολυ, το νοημα των φετινων εκλογων ειναι η αποδοχη ή οχι των αλλαγων , δηλαδη 16 κ νομος πλαισιο.

Μακαρι ολη η εξουσια να βρισκοταν στις ΓΣ των σχολων ωστε να παψει το καραγκιοζιλικι της εκπροσωπησης....

Υ.Γ. αληθεια, η πλειοψηφια αυτων που αυριο θα βρισκονται στα ψηφοδελτια (ειδικα σε ορισμενα), συμμετειχαν κατα τη διαρκεια του ετους στις ΓΣ; Αν οχι, γιατι;
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
O_Xamenos
Επικοινωνία:

τα μαθατε??? θα κατεβει και το δικτυο....
και εγω εχω απογοητευτει λιγο με το θεμα των παραταξεων... αναλωνομαστε σε μια μαχη πολιτικη οχι τοσο σημαντικη οσο οι μαχες που δοθηκαν στον δρομο μονο και μονο για τους συσχετισμους στην δσ και την εικονα στις εφημεριδες= κοινη γνωμη...
αυτα σε σχεση και με το εκλογικο αποτελεσμα στην γαλλια με προβληματιζουν εντονα
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”