(το boldαρισμα δικό μου)kke έγραψε:Αηδία και αποστροφή προκαλεί η απίστευτη προβολή στην Ελλάδα, όπου οι λαϊκές οικογένειες δεινοπαθούν από την ανεργία και τη φτώχεια, του γάμου των απομειναριών του μεσαίωνα τον οποίο η ιστορικά ξεπερασμένη αστική τάξη της Βρετανίας και της Ευρώπης τιμά και επιδεικνύει προκλητικά. Αυτοί να χαίρονται τη σήψη τους, οι λαοί όμως έχουν χρέος να ξεμπερδεύουν μαζί τους.
Βασιλικός γάμος στην Αγγλία
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
- Facebook ID: 0
Βασιλικός γάμος στην Αγγλία
Ξερασμα... Προσωπικά συμφωνω απόλυτα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ (που προς τιμήν του ηταν το μοναδικό κόμμα που μίλησε για την κατάντια)
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Re: Βασιλικός γάμος στην Αγγλία
Τό ἀστεῖο εἶναι πού μιλά τό ΚΚΕ γιά "ἱστορικά ξεπερασμένη".
-
AAEIV
- Real Name: thanos
Σωμφωνώ με το ότι η προβολή αυτού του γεγονότος που έπαιζε συνεχώς σήμερα στα κανάλια δεν έχει νόημα. Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω προκλητική... Σ'αυτό βέβαια φταίνε τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και όχι οι βασιλικοί οίκοι της Ευρώπης...
Τα σχόλια περί ξεπεσμού και τα σχετικά δεν νομίζω να ισχύουν...Τουλάχιστον δεν με βρίσκουν σύμφωνο...
Βέβαια δεν καταλαβαίνω το γιατί πρέπει οι λαοί να ξεμπερδεύουν μαζί τους...
Αν κρίνω από εμάς δεν θα υπάρχει κάποιο κέρδος...
Για να μην παρεξηγηθώ δεν τάσσομαι υπέρ της βασιλείας, απλώς λέω πως ο ρόλος τους είναι πρακτικά διακοσμητικός και ιστορικής σημασίας...
Στην τελική αν καταργηθούν οι τίτλοι, πάλι τα 2/3 του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανήκουν στους ίδιους ανθρώπους...
Ας πω και την κακία μου...
Κανένα κόμμα δεν ασχολήθηκε με τον γάμο...όντως...
Μήπως το ΚΚΕ δίνει περισσότερη αξία και σημασία απ' ότι χρειάζεται?
Τα σχόλια περί ξεπεσμού και τα σχετικά δεν νομίζω να ισχύουν...Τουλάχιστον δεν με βρίσκουν σύμφωνο...
Βέβαια δεν καταλαβαίνω το γιατί πρέπει οι λαοί να ξεμπερδεύουν μαζί τους...
Αν κρίνω από εμάς δεν θα υπάρχει κάποιο κέρδος...
Για να μην παρεξηγηθώ δεν τάσσομαι υπέρ της βασιλείας, απλώς λέω πως ο ρόλος τους είναι πρακτικά διακοσμητικός και ιστορικής σημασίας...
Στην τελική αν καταργηθούν οι τίτλοι, πάλι τα 2/3 του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανήκουν στους ίδιους ανθρώπους...
Ας πω και την κακία μου...
Κανένα κόμμα δεν ασχολήθηκε με τον γάμο...όντως...
Μήπως το ΚΚΕ δίνει περισσότερη αξία και σημασία απ' ότι χρειάζεται?
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
ειχα σκοπο να γραψω ακριβως το ιδιο με τον οτιναναι
αψογη ανακοινωση απο το ΚΚΕ
αψογη ανακοινωση απο το ΚΚΕ
- lunatic
- Real Name: Zoro
Είναι ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα λίγες φορές ανά αιώνα, άρα είναι απόλυτα λογικό να το προβάλλουν όλη μέρα τα κανάλια. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται από κάποιους προκλητικό. Για μένα είναι πολύ πιο προκλητική η προβολή της Eurovision.
Ο κόσμος πεινάει. Κ όμως η TV είναι γεμάτη διαφημίσεις με προϊόντα που δεν μπορεί να αγοράσει μεγάλο ποσοστό του πλανήτη. Προκλητικό.
Κάτι ξανθές γλάστρες βγάζουν τα κέρατά τους με μία ώρα εκπομπής στην τηλεόραση. Προκλητικό.
11 παίκτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας παίρνουν τα κέρατα τους επειδή τρέχουν πάνω κάτω με ένα τόπι... (Ο ένας δεν τρέχει καν...) Προκλητικό.
Πολιτικοί ξοδεύουν άπειρα λεφτά για ένα απλό ταξιδάκι. Προκλητικό
Παιδιά χαλαρώστε λίγο... Υπάρχουν άπειρα προκλητικά πράγματα γύρω μας. Τουλάχιστον το συγκεκριμένο, αν και προκλητικό, δεν μου έσπασε τα νεύρα όπως κάνουν όσα ανέφερα και πολλά άλλα. Τουλάχιστον ο γάμος ήταν κάτι αρκετά όμορφο και που εγώ δεν είχα ξαναδεί.
Το ΚΚΕ να κοιτάξει να διαμαρτυρηθεί για άλλα προκλητικά πράγματα πρώτα... Κατά την γνώμη μου εκμεταλλεύθηκε την απήχηση του γεγονότος για να προβληθεί ως "αγωνιστικό" κόμμα...
Ο κόσμος πεινάει. Κ όμως η TV είναι γεμάτη διαφημίσεις με προϊόντα που δεν μπορεί να αγοράσει μεγάλο ποσοστό του πλανήτη. Προκλητικό.
Κάτι ξανθές γλάστρες βγάζουν τα κέρατά τους με μία ώρα εκπομπής στην τηλεόραση. Προκλητικό.
11 παίκτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας παίρνουν τα κέρατα τους επειδή τρέχουν πάνω κάτω με ένα τόπι... (Ο ένας δεν τρέχει καν...) Προκλητικό.
Πολιτικοί ξοδεύουν άπειρα λεφτά για ένα απλό ταξιδάκι. Προκλητικό
Παιδιά χαλαρώστε λίγο... Υπάρχουν άπειρα προκλητικά πράγματα γύρω μας. Τουλάχιστον το συγκεκριμένο, αν και προκλητικό, δεν μου έσπασε τα νεύρα όπως κάνουν όσα ανέφερα και πολλά άλλα. Τουλάχιστον ο γάμος ήταν κάτι αρκετά όμορφο και που εγώ δεν είχα ξαναδεί.
Το ΚΚΕ να κοιτάξει να διαμαρτυρηθεί για άλλα προκλητικά πράγματα πρώτα... Κατά την γνώμη μου εκμεταλλεύθηκε την απήχηση του γεγονότος για να προβληθεί ως "αγωνιστικό" κόμμα...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
- apolski
- Real Name: ---
+1 στον lunatic
Ὅπως οἱ ἀπολύσεις στήν Τυποεκδοτική, τό ἀμερικανικό κολλέγιο τῆς κόρης τῆς Παπαρήγα κλπlunatic έγραψε: Το ΚΚΕ να κοιτάξει να διαμαρτυρηθεί για άλλα προκλητικά πράγματα πρώτα... Κατά την γνώμη μου εκμεταλλεύθηκε την απήχηση του γεγονότος για να προβληθεί ως "αγωνιστικό" κόμμα...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Άκουσα ότι οι τουρίστες για το γάμο έφτασαν περίπου το 1 εκατομμύριο (εδώ λέει για 600.000 στην τελετή). Από την άλλη η αδερφή μου ήταν για ένα διάστημα στην Αγγλία και από ότι κατάλαβε από όσους γνώρισες εκεί, τη βασιλική οικογένεια πλέον την έχουν για το μάρκετινγκ.
Και κάνω το κλικ. Ακόμα και 100 λίρες (που λίγα είναι) να άφησε ο κάθε τουρίστας, μιλάμε για 100 εκατομμύρια λίρες. Όσο και να κόστισε ο γάμος νομίζω ότι το υπερβαίνουν. Μήπως λοιπόν οι Άγγλοι δεν είναι και τόσο χαζοί, παρωχημένοι κ.λ.π.;
Στο άλλο νήμα δε, ψάχναμε για εναλλακτικούς τρόπους δράσεις εκτός των καταλήψεων..
Και κάνω το κλικ. Ακόμα και 100 λίρες (που λίγα είναι) να άφησε ο κάθε τουρίστας, μιλάμε για 100 εκατομμύρια λίρες. Όσο και να κόστισε ο γάμος νομίζω ότι το υπερβαίνουν. Μήπως λοιπόν οι Άγγλοι δεν είναι και τόσο χαζοί, παρωχημένοι κ.λ.π.;
Στο άλλο νήμα δε, ψάχναμε για εναλλακτικούς τρόπους δράσεις εκτός των καταλήψεων..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Ih8 mags
- Real Name: ...........................................
Δεν έχασε χρόνο πάντως για Βασιλικό απ'αυτό πάντως..Είναι qilf η καιτούλα όμως..
- The Godfather
Ντροπή και προκλητικό είναι να βγαίνει το ΚΚΕ να λέει τις γνωστές μιζέριες και αοριστολογίες. Για να δικαιούμαστε να κάνουμε κριτική επί αυτόν των θεμάτων και σε κράτη που δυστυχώς πλέον για μας βρίσκονται χιλιάδες χρόνια μπροστά πρέπει να είμαστε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο. Είναι σαν να κάνει κριτική το Τουρκμενιστάν στην Ελλάδα. Τόση είναι η διαφορά μας πιστεύω. Και επειδή θα με πείτε φασίστα, ναι είμαι για όσους γουστάρουν. Όλα τα σοβαρά πολιτεύματα της ιστορίας βασίζονταν στη σωστή οικονομική διαχείριση και ο Hengeo το επισημαίνει πολύ σωστά πιο πάνω. Τέλοσπαντων ας μείνουμε για πάντα στη μιζέρια. Α, λέτε τόσα εκατομμύρια Άγγλοι να χάρηκαν από χαζομάρα, ή επειδή η βασιλική οικογένεια δεν έχει κάνει τίποτα επιλήψιμο εις βάρος των Άγγλων; Ας σκεφτόμαστε και λίγο...
-
papagalakos
Ανατρίχιασα...The Godfather έγραψε:Ντροπή και προκλητικό είναι να βγαίνει το ΚΚΕ να λέει τις γνωστές μιζέριες και αοριστολογίες. Για να δικαιούμαστε να κάνουμε κριτική επί αυτόν των θεμάτων και σε κράτη που δυστυχώς πλέον για μας βρίσκονται χιλιάδες χρόνια μπροστά πρέπει να είμαστε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο.
Λογικά το επόμενο βήμα μετά το "σύλλογο για την προστασία του μικρού τρολ" είναι ο "σύλλογος για την προστασία του μικρού πρίγκιπα"
Όχι του γνωστού μικρού πρίγκιπα*
Εμείς τον θέλουμε παιδιά το βασιλιά, να τον πάμε στο Παγκράτι να πουλάει ριζοσπάστη κι ό,τι άλλο διατάξει ο ΕΛΑΣ
πομ πομ...
Είναι νομίζω πάντως η σωστή συγκυρία που μπορεί κανείς να μιλήσει για "βασιλικότερο του βασιλέως"
"Κάτω ο κομμουνισμός! Ζήτω ο τσάρος! Ζήτω η ιερή συμμαχία!"
Μαζί με τις υπόλοιπες ατάκες για το μνημόνιο, τις περικοπές, τα συγγράμματα, την αποκομματικοποίηση, ακόμα και η σκεπτικιστική στάση απέναντι στο βασιλιά καλλιεργεί το πλέον αισιόδοξο κλίμα που χρειαζόμαστε. Πλέον ο λαός έχει καταλάβει τον εχθρό του και από που προέρχονται τα βάσανά του και είναι έτοιμος να βάλει τέλος. Να πάρει το λόγο.
...
Η ιστορία αλλάζει είτε από εξαθλιωμένες μάζες είτε από αξιοπρεπείς πολίτες.
Μπορεί να χρειάζεται να φτάσουμε στο πρώτο...
Κάπου 750Μ κέρδη γιά τή Βρετανική οἰκονομία καί περίπου 25Μ τό κόστος τοῦ γάμου σύμφωνα μέ τό CNN.Hengeo έγραψε:Άκουσα ότι οι τουρίστες για το γάμο έφτασαν περίπου το 1 εκατομμύριο (εδώ λέει για 600.000 στην τελετή). Από την άλλη η αδερφή μου ήταν για ένα διάστημα στην Αγγλία και από ότι κατάλαβε από όσους γνώρισες εκεί, τη βασιλική οικογένεια πλέον την έχουν για το μάρκετινγκ.
Ὅπως ἄλλαξε στήν ΕΣΣΔ, στήν Ἀλβανια, στήν Λιβύη, στή Βουλγαρια, στή Γιουγκοσλαβία καί οἱ ἐξαθλιωμένες μάζες ἔφυγαν πρός ὅλη τήν Εὐρώπη γιά νά βιώσουν τόν καπιταλισμό πού στερήθηκαν.papagalakos έγραψε:
Η ιστορία αλλάζει είτε από εξαθλιωμένες μάζες είτε από αξιοπρεπείς πολίτες.
Μπορεί να χρειάζεται να φτάσουμε στο πρώτο...
Ἡ τώρα πού ἀναμένουμε τήν πλήρη ἀπελευθέρωση τῆς ἀγορᾶς στήν Κίνα, τήν Κούβα, χῶρες δηλαδή στίς ὁποῖες οἱ λαοί εἶναι ακόμα ἐξαθλιωμένοι.
-
papagalakos
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα... Διάβασε την υπογραφή μου.