Νίκησε τον τραπεζίτη
Συντονιστές: kostas213, markelos
Νίκησε τον τραπεζίτη
Στο σημερινό superdeal μια συνάδελφός μας μαθηματικός έπαιξε και κέρδισε 5000 εθρο.΄Αντε καλοφάγωτα!!!
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
ευρω θες να πεις!!!!!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Θέλει να πει ότι η κοπέλα κέρδισε σε μια νύχτα τόσα όσα παίρνει ένας μέσος εργαζόμενος υπό μορφή εφ' άπαξ μετά από (τουλάχιστον) 35 χρόνια εργασίας. Και όπως η ίδια παρατήρησε θα τα διαθέσει σε μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί φτάσαμε με την "Δημόσια και Δωρεάν" παιδεία των Νεοφιλελεύθερων! 
Τέλος πάντων, η ένδοξη φουρνιά του 2001-2 έδειξε τί αξίζει...
σειρά σας τσογλάνια 
Υ.Γ. (sc teaser): Ρε μήπως είμαι Κνίτης και δεν το ξέρω; :oops:
Τέλος πάντων, η ένδοξη φουρνιά του 2001-2 έδειξε τί αξίζει...
Υ.Γ. (sc teaser): Ρε μήπως είμαι Κνίτης και δεν το ξέρω; :oops:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
εγω απο την αλλη γιατι πιστευω οτι δεν θα τα παρει αυτα τα λεφτα........αν καποιος την ξερει ας την ρωτησει....
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Καλά, δεν είναι μόνο η ΣΕΜΦΕ... όλοι οι απόφοιτοι με ένα super deal σώζονται (όπως και οι εργαζόμενο, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, κτλ.).
Υ.Γ.: Ήμαρτον εσείς οι παλιοί...
Είτε το ΤΕΜΦΕ (Τμήμα Εφ...) είτε η ΣΕΜΦΕ (Σχολή Εφ...). Αυτό το "το ΣΕΜΦΕ" (που λέτε διαρκώς) είναι τόσο άκυρο όσο το "η ΤΕΜΦΕ" (που δεν έχω ακούσει ποτέ να το λέτε)! Δηλ. έγινε η αλλαγή και φάγατε μόνο τη μισή;
Υ.Γ.: Ήμαρτον εσείς οι παλιοί...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
συφερ εσυ ασε το σουπερ ντηλ και πηγαινε καλυτερα στο "ομιλειτε ελληνικα"

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
εγω παντως δεν πιστευω οτι τους τα δινουν τα λεφτα.......,θα δωσει κανα διχιλιαρο θα σε βαλει να υπογραψεις και θα σου πει μη μιλησεις πουθενα.....και τελειωσε το θεμα......σιγα μη μοιραζουν και χρυσα αυγα!!
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Skliraie αυτό που λες αποκλείεται να συμβαίνει. Αν ήταν έτσι, η συμφωνία θα έπρεπε να γίνεται από πριν και όλο και κάποιος θα είχε μιλήσει... Όλο και κάτι θα είχε "πέσει" στα αυτιά μας. Και ειδικά τα πολύ μεγάλα κανάλια δεν νομίζω ότι θα ρίσκαραν τέτοιο εξευτελισμό.
Υπάρχει και άλλος λόγος που είμαι σίγουρος ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν ο παίχτης ήξερε από την αρχή ότι ό,τι και να γίνει έχει κερδίσει 2 χιλιάρικα , δεν θα είχε την ίδια αγωνία και τις ίδιες αντιδράσεις. Και αυτές οι αντιδράσεις, καθώς και η αγωνία του παίχτη, είναι που μας εθίζουν στην παρακολούθηση αυτών των παιχνιδιών. Η ένταση αυτή και η αδρεναλίνη είναι που μας κάνουν να κολλάμε. Το αίσθημα ότι μπορεί να είμασταν κι εμείς στη θέση του παίχτη μας προσηλώνει στην οθόνη.
Εκτός αν συμβαίνει αυτό: [super καχύποπτος] Το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά, ο παίχτης επιλέγεται τυχαία και όλα είναι στην εντέλεια
Περίπτωση α) Ο παίχτης κερδίζει τίποτα έως ένα ποσό της τάξεως των 2-3 χιλιάδων ευρώ. Τα χρήματα πληρώνονται κανονικά
Περίπτωση β) Ο παίχτης κερδίζει μέτριο ποσό της τάξης των 10-20 χιλιάδων. Τα χρήματα μοιράζονται (βλέπε deal) στον παίχτη και σε έναν "υπερτυχερό" τηλεθεατή ο οποίος όλως τυχαίως δουλεύει στην παραγωγή...
Περίπτωση γ) Ο παίχτης κερδίζει ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 100-200 χιλιάδων. Η παραγωγή off the record πλησιάζει-συνομιλεί με τον παίχτη και του διαβάζει το συμβόλαιο που έχει ήδη υπογράψει:
"Τα χρήματα πληρώνονται στον παίχτη 6 μήνες μετά την προβολή της εκπομπής"
- Σας πήραμε να σας ανακοινώσουμε κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο. Η κασέτα κάηκε- βράχηκε- την έφαγε ο σκύλος. Και μιας κι εμείς δεν βγάλαμε τίποτα από την εκπομπή δεν μπορούμε να σας δώσουμε τα χρήματα.
Στη συνέχεια κόβουν τον άνθρωπο και μετά είτε του το λένε στα μούτρα πως ή θα πάρει 10000 και θα υπογράψει ότι τα παρέλαβε όλα σε μετρητά ή δεν θα πάρει τίποτα γιατί η κασέτα "κάηκε" είτε του λένε πως επειδή είναι πολύ δίκαιοι θα του δώσουν 10000 αλλά μόνο αν υπογράψει ότι τα παρέλαβε όλα(μη βρουν και το μπελά τους
)
Στη συνέχεια αν ο παίχτης ήταν τσαμπουκάς το επεισόδιο δεν προβάλεται ποτέ, ενώ αν ήταν ήρεμος προβάλεται (τα λιγοστά επεισόδια που έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά οι παίχτες)
Ο ήρεμος παίχτης μόλις βλέπει το επεισόδιο τρελαίνεται, βρίζει, φωνάζει, απειλεί, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός και δυστυχώς έχει υπογράψει. Όταν μιλάει στο τηλέφωνο με την παραγωγή του λένε πως ο κύριος με τον οποίο τα είχε κανονίσει τότε (μήπως του είχε πει και το αληθινό του όνομα το λαμόγιο?), δεν εργάζεται πια εκεί και πως βλέπουν στα χαρτιά ότι έχει λάβει τα χρήματά του.Ο δικηγόρος του τού εξηγεί ότι δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει λεφτά και πως θα του κάνουν και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και τελικά θα πληρώσει κι από πάνω. Και κερατάς και δαρμένος. Τελικά ο παίχτης δεν κάνει τίποτα γιατί απλούστατα δεν τον συμφέρει.
[/super καχύποπτος]
Η γνώμη μου τώρα είναι πως τα παραπάνω συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια. Ένα μεγάλο κανάλι δεν ρισκάρει να παίζει με τη φλόγα. Άλλωστε το κανάλι, η παραγωγή, ο παρουσιαστής και όλοι οι εμπλεκόμενοι κερδίζουν από αυτή τη δουλειά ούτως ή άλλως...
Η κοπέλα θα τα πάρει τα χρήματα μειωμένα κατά 20%(αν δεν κάνω λάθος) που είναι ο φόρος. Καλοφάγωτα.
Υπάρχει και άλλος λόγος που είμαι σίγουρος ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν ο παίχτης ήξερε από την αρχή ότι ό,τι και να γίνει έχει κερδίσει 2 χιλιάρικα , δεν θα είχε την ίδια αγωνία και τις ίδιες αντιδράσεις. Και αυτές οι αντιδράσεις, καθώς και η αγωνία του παίχτη, είναι που μας εθίζουν στην παρακολούθηση αυτών των παιχνιδιών. Η ένταση αυτή και η αδρεναλίνη είναι που μας κάνουν να κολλάμε. Το αίσθημα ότι μπορεί να είμασταν κι εμείς στη θέση του παίχτη μας προσηλώνει στην οθόνη.
Εκτός αν συμβαίνει αυτό: [super καχύποπτος] Το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά, ο παίχτης επιλέγεται τυχαία και όλα είναι στην εντέλεια
Περίπτωση α) Ο παίχτης κερδίζει τίποτα έως ένα ποσό της τάξεως των 2-3 χιλιάδων ευρώ. Τα χρήματα πληρώνονται κανονικά
Περίπτωση β) Ο παίχτης κερδίζει μέτριο ποσό της τάξης των 10-20 χιλιάδων. Τα χρήματα μοιράζονται (βλέπε deal) στον παίχτη και σε έναν "υπερτυχερό" τηλεθεατή ο οποίος όλως τυχαίως δουλεύει στην παραγωγή...
Περίπτωση γ) Ο παίχτης κερδίζει ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 100-200 χιλιάδων. Η παραγωγή off the record πλησιάζει-συνομιλεί με τον παίχτη και του διαβάζει το συμβόλαιο που έχει ήδη υπογράψει:
"Τα χρήματα πληρώνονται στον παίχτη 6 μήνες μετά την προβολή της εκπομπής"
- Σας πήραμε να σας ανακοινώσουμε κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο. Η κασέτα κάηκε- βράχηκε- την έφαγε ο σκύλος. Και μιας κι εμείς δεν βγάλαμε τίποτα από την εκπομπή δεν μπορούμε να σας δώσουμε τα χρήματα.
Στη συνέχεια κόβουν τον άνθρωπο και μετά είτε του το λένε στα μούτρα πως ή θα πάρει 10000 και θα υπογράψει ότι τα παρέλαβε όλα σε μετρητά ή δεν θα πάρει τίποτα γιατί η κασέτα "κάηκε" είτε του λένε πως επειδή είναι πολύ δίκαιοι θα του δώσουν 10000 αλλά μόνο αν υπογράψει ότι τα παρέλαβε όλα(μη βρουν και το μπελά τους
Στη συνέχεια αν ο παίχτης ήταν τσαμπουκάς το επεισόδιο δεν προβάλεται ποτέ, ενώ αν ήταν ήρεμος προβάλεται (τα λιγοστά επεισόδια που έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά οι παίχτες)
Ο ήρεμος παίχτης μόλις βλέπει το επεισόδιο τρελαίνεται, βρίζει, φωνάζει, απειλεί, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός και δυστυχώς έχει υπογράψει. Όταν μιλάει στο τηλέφωνο με την παραγωγή του λένε πως ο κύριος με τον οποίο τα είχε κανονίσει τότε (μήπως του είχε πει και το αληθινό του όνομα το λαμόγιο?), δεν εργάζεται πια εκεί και πως βλέπουν στα χαρτιά ότι έχει λάβει τα χρήματά του.Ο δικηγόρος του τού εξηγεί ότι δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει λεφτά και πως θα του κάνουν και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και τελικά θα πληρώσει κι από πάνω. Και κερατάς και δαρμένος. Τελικά ο παίχτης δεν κάνει τίποτα γιατί απλούστατα δεν τον συμφέρει.
[/super καχύποπτος]
Η γνώμη μου τώρα είναι πως τα παραπάνω συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια. Ένα μεγάλο κανάλι δεν ρισκάρει να παίζει με τη φλόγα. Άλλωστε το κανάλι, η παραγωγή, ο παρουσιαστής και όλοι οι εμπλεκόμενοι κερδίζουν από αυτή τη δουλειά ούτως ή άλλως...
Η κοπέλα θα τα πάρει τα χρήματα μειωμένα κατά 20%(αν δεν κάνω λάθος) που είναι ο φόρος. Καλοφάγωτα.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!