Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 3/5/11
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 3/5/11
Off Topic
ΟΧΙ!!! Οπως εβαλες εσυ τωρα offtopic tag, ετσι εβαλα και εγω "κοπανος" tag ωστε και καλα να σου απαντησω σαν να'μουν ενας (αν και καποιος θα'λεγε οτι δε χρειαζομαι τα tags αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση). Αλλωστε, εκτος tag σου απανταω κανονικα 
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Off Topic
αααα..καλα.. 
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
-
papagalakos
Εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο που κάθονται δύο ξανθιές σε ένα κλαδί απ' την έξω μεριά και το κόβουν με ένα πριόνι.
Περνάει κάποια στιγμή μία κυρία και τους λέει "προσέχετε, θα πέσετε!"
Και όντως μετά από λίγο πέσανε.
Την άλλη μέρα οι δύο ξανθιές συναντάν την κυρία στο δρόμο και φωνάζει η μία στην άλλη: "κοίτα, το μέντιουμ!"
Περνάει κάποια στιγμή μία κυρία και τους λέει "προσέχετε, θα πέσετε!"
Και όντως μετά από λίγο πέσανε.
Την άλλη μέρα οι δύο ξανθιές συναντάν την κυρία στο δρόμο και φωνάζει η μία στην άλλη: "κοίτα, το μέντιουμ!"
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
ετσι, οπως πολυ ευστοχα περιεγραψε ο παπαγαλακος, ειναι η κατασταση με τους μεν και τους δε...
οσο για τη σχολη, δε νομιζω εγω ή ο Lock να ειπαμε καμια καταστροφολογια: ειπαμε το αυτονοητο. οτι η σχολη ειναι μια σχολη που ελαχιστα ενδιαφερει την ελληνικη πολιτεια, κοινως μας εχουν κλασμενους, και σπουδαζετε και κατι το οποιο θα σας αναγκασει κατα 90% να πατε στο εξωτερικο. επομενως, η σεμφε ειναι στην κορυφη της λιστας για να αναστειλει την δραστηριοτητα της, να κλεισει, να βαλει λουκετο, πειτε-το-οπως-θελετε.
επιπλεον, εγω εβαλα μια ανακοινωση και boldαρισα επιτηδες κατι το οποιο δεν προσεξατε καν: οταν ο ιδιος ο σιμοπουλος λεει "ολες οι σχολες αντιμετωπιζουν προβληματα σαν αυτα της αρχιτεκτονικης", οταν ο ιδιος ο σιμοπουλος καλει σε συνεντευξη τυπου για τα οικονομικα του εμπ, οταν ο ιδιος ο σιμοπουλος αναστελει τη λειτουργια του εμπ για 4 ωρες, προς χαρην αυτης της συνεντευξης, τοτε τα πραγματα ειναι σοβαρα.
δηλαδη, τί θελετε για να πειστειτε? να ερθει ο ιδιος ο στρος καν να σας το επιβεβαιωσει?
για να θυμισω λιγο τί παιζει: εχουν δωσει 150 δις ευρω στις τραπεζες και δεν εχουν να δωσουν 150 εκ ευρω στην παιδεια, την υγεια, κλπ. τί αλλο πρεπει να γινει, για να καταλαβετε οτι εχει ερθει η ωρα για εξεγερση?
οσο για τη σχολη, δε νομιζω εγω ή ο Lock να ειπαμε καμια καταστροφολογια: ειπαμε το αυτονοητο. οτι η σχολη ειναι μια σχολη που ελαχιστα ενδιαφερει την ελληνικη πολιτεια, κοινως μας εχουν κλασμενους, και σπουδαζετε και κατι το οποιο θα σας αναγκασει κατα 90% να πατε στο εξωτερικο. επομενως, η σεμφε ειναι στην κορυφη της λιστας για να αναστειλει την δραστηριοτητα της, να κλεισει, να βαλει λουκετο, πειτε-το-οπως-θελετε.
επιπλεον, εγω εβαλα μια ανακοινωση και boldαρισα επιτηδες κατι το οποιο δεν προσεξατε καν: οταν ο ιδιος ο σιμοπουλος λεει "ολες οι σχολες αντιμετωπιζουν προβληματα σαν αυτα της αρχιτεκτονικης", οταν ο ιδιος ο σιμοπουλος καλει σε συνεντευξη τυπου για τα οικονομικα του εμπ, οταν ο ιδιος ο σιμοπουλος αναστελει τη λειτουργια του εμπ για 4 ωρες, προς χαρην αυτης της συνεντευξης, τοτε τα πραγματα ειναι σοβαρα.
δηλαδη, τί θελετε για να πειστειτε? να ερθει ο ιδιος ο στρος καν να σας το επιβεβαιωσει?
για να θυμισω λιγο τί παιζει: εχουν δωσει 150 δις ευρω στις τραπεζες και δεν εχουν να δωσουν 150 εκ ευρω στην παιδεια, την υγεια, κλπ. τί αλλο πρεπει να γινει, για να καταλαβετε οτι εχει ερθει η ωρα για εξεγερση?
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Η προκλητικότητα είναι φαύλος κύκλος. Οπότε παρακαλείστε αν επιθυμείτε να μην ξεφύγει η συζήτηση, να μην κάνετε προκλητικές δημοσιεύσεις.
Απομάκρυνα σχετικές δημοσιεύσεις.
Απομάκρυνα σχετικές δημοσιεύσεις.
- lunatic
- Real Name: Zoro
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί το γεγονός ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Εκτός και αν είναι τόσο ηλίθιος ή τόσο παραπληροφορημένος. Το πρόβλημα είναι στον τρόπο αντιμετώπισης. Όσο κάποιοι λένε ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα μέσω καταλήψεων τόσο θα απομακρύνουν τους φοιτητές απ τον αγώνα και θα προκαλούν χειρότερη καταστροφή...dj manos έγραψε:δηλαδη, τί θελετε για να πειστειτε? να ερθει ο ιδιος ο στρος καν να σας το επιβεβαιωσει?
Και ΝΑΙ αναφέρομαι στα ΕΑΑΚ. Καλώς ή κακώς κύριοι είστε η πρώτη δύναμη αυτή τη στιγμή στην σχολή. Ξεκολλήστε για λίγο απ την καραμέλα που λέγεται κατάληψη και δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα και οργανώστε έναν σοβαρό αγώνα*...
Πιστεύω ότι τότε οι φοιτητές θα ευαισθητοποιηθούν και θα βγει κάτι καλό.
*Τα χω ξαναπεί και το λέω και τώρα... Ο φοιτητής δεν μπορεί να απέχει από τα μαθήματά του. Αφήστε τα μαθήματα στην ησυχία τους και οργανώστε πανελλαδικές δράσεις τα απογεύματα. Η κατάληψη ή η διακοπή των μαθημάτων για πορεία κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Ακόμα χειρότερη γίνεται η κατάσταση και με το να μην κάνουμε τίποτα όμως. 24 ώρες έχει η μέρα.... Προλαβαίνουμε και να αγωνιστούμε και να μορφωθούμε...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
-
papagalakos
lunatic η ιστορία θα σε βλέπει και θα γελάει...
- lunatic
Επειδή εγώ είμαι χαζός και το προηγούμενο μου ποστ το θεωρώ αρκετά σοβαρό, μπορείς να μου πεις εσύ, που η ιστορία δεν θα γελάει μαζί σου, τι είπα λάθος?
Είναι καλύτερο απ' το να κοροϊδεύεις έναν χαζό όπως εμένα...
Είναι καλύτερο απ' το να κοροϊδεύεις έναν χαζό όπως εμένα...
-
papagalakos
Τα έχουμε πει πολλές φορές και βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Όποιος έχει παρακολουθήσει καταλαβαίνει.
Νομίζω πάντως το σχόλιό μου ήταν σαφές. Η ιστορία δεν κινείται με μεσοβέζικες λύσεις και χωρίς να βρέξεις τα πόδια σου. Κίνημα 16:00 με 20:00 μαζί και τα Σ/Κ δεν υπάρχει. Είτε αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και αποφασίζεις ανάλογα, είτε κάθεσαι και παρακολουθείς, χωρίς να λειτουργείς και πολύ προωθητικά στην όλη υπόθεση.
Νομίζω πάντως το σχόλιό μου ήταν σαφές. Η ιστορία δεν κινείται με μεσοβέζικες λύσεις και χωρίς να βρέξεις τα πόδια σου. Κίνημα 16:00 με 20:00 μαζί και τα Σ/Κ δεν υπάρχει. Είτε αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και αποφασίζεις ανάλογα, είτε κάθεσαι και παρακολουθείς, χωρίς να λειτουργείς και πολύ προωθητικά στην όλη υπόθεση.
- lunatic
Το κάνεις όμως... Με το που ποστάρω τρέχεις από κάτω να πετάξεις την π@π@ριά σου...papagalakos έγραψε:Τα έχουμε πει πολλές φορές και βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
Επίσης έχεις δηλώσει άπειρες φορές ότι δεν θα ξανασχοληθείς με το semfe.gr το οποίο επίσης δεν κάνεις...
Και γιατί είναι μεσοβέζικη λύση μια απογευματινή πορεία? Τι θα άλλαζε αν γινόταν 12 το μεσημέρι?Η ιστορία δεν κινείται με μεσοβέζικες λύσεις και χωρίς να βρέξεις τα πόδια σου. Κίνημα 16:00 με 20:00 μαζί και τα Σ/Κ δεν υπάρχει. Είτε αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και αποφασίζεις ανάλογα, είτε κάθεσαι και παρακολουθείς, χωρίς να λειτουργείς και πολύ προωθητικά στην όλη υπόθεση.
Δύσκολη ερώτηση... Περιμένω απάντηση...
-
papagalakos
Τραγικός είσαι...
Δεν ασχολούμαι με το φόρουμ. Μπαίνω μια στο τόσο, διαβάζω τα topics "διαγώνια" τραβάω τα μαλλιά μου και αν πετύχω κάτι πολύ καμένο απαντάω.
Εσένα ας πούμε. Και μη χαίρεσαι, δεν έτρεξα. Έγραψες λίγο μετά που μπήκα.
Τράβα διάβασε καμιά ανάλυση...
Δεν ασχολούμαι με το φόρουμ. Μπαίνω μια στο τόσο, διαβάζω τα topics "διαγώνια" τραβάω τα μαλλιά μου και αν πετύχω κάτι πολύ καμένο απαντάω.
Εσένα ας πούμε. Και μη χαίρεσαι, δεν έτρεξα. Έγραψες λίγο μετά που μπήκα.
...lunatic έγραψε:Και γιατί είναι μεσοβέζικη λύση μια απογευματινή πορεία? Τι θα άλλαζε αν γινόταν 12 το μεσημέρι?
Δύσκολη ερώτηση... Περιμένω απάντηση...
Τράβα διάβασε καμιά ανάλυση...
Off Topic
Το πρόβλημα κάθε φορά που ξεκινάς μια τέτοια κουβέντα πρέπει μετά να συνεχίζεις να απαντάς στον καημό του καθένα
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Παρακαλώ οι προσωπικοί διάλογοι και επιθέσεις να σταματήσουν. Οι χρήστες θα ήθελαν να βλέπουν εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις/θέσεις, όχι τσάτινγκ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
|x|=1 => x=1dj manos έγραψε:οσο για τη σχολη, δε νομιζω εγω ή ο Lock να ειπαμε καμια καταστροφολογια: ειπαμε το αυτονοητο. οτι η σχολη ειναι μια σχολη που ελαχιστα ενδιαφερει την ελληνικη πολιτεια, κοινως μας εχουν κλασμενους, και σπουδαζετε και κατι το οποιο θα σας αναγκασει κατα 90% να πατε στο εξωτερικο. επομενως, η σεμφε ειναι στην κορυφη της λιστας για να αναστειλει την δραστηριοτητα της, να κλεισει, να βαλει λουκετο, πειτε-το-οπως-θελετε.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Να το κανουμε νια-νια για να το καταλαβουμε ολοι.
Ζουμε στον καπιταλισμο και μαλιστα στην περιοδο που το κρατος προνοιας δυστυχως επτωχευσε. Και βεβαια επτωχευσε οχι λογω κακοδιαχειρισης, με την χρησιμοποιηση του ορου πτωχευση θελω να πω πως εχασε τον ιστορικο του ρολο, να διατηρει το βιοτικο επιπεδο συγκεκριμενων μαζων σε ανεκτα επιπεδα. Μαζι λοιπον με τα εργατικα κινηματα του 80 μας τελειωσε κι αυτο απλως μετα την εισροη των δανεικων το βλεπουμε με μια καθυστερηση. Αυτο που περιγραφω το βλεπουμε σε ολα τα κρατη του κοσμου και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις. Εχουμε λοιπον να κανουμε πλεον οχι με καροτα αλλα με μαστιγια.
Υπαρχουν δυο τινα. Το 1ο ειναι να παλεψουμε για να φερουμε πισω τις παλιες καλες μερες, κατι που στην ελλαδα τουλαχιστον ειναι δυσκολο ακομη και να ανακαμψει η παγκοσμια οικονομια, αφου την βλεπουμε σιγα σιγα να μετατρεπεται σε χωρα 2ης διαλογης. Το 2ο ειναι να προσπαθησουμε να ριξουμε (!!!!!!!!!!) τον καπιταλισμο και να φερουμε αλλη οικονομικο-κοινωνικη οργανωση.
Αν θελησουμε να επιλεξουμε τον 1ο δρομο (τον για αλλους σοσιαλδημοκρατικο) μαλλον πρεπει να τραβηξουμε για αλλες πολιτειες, σε χωρες δηλαδη που θα εκμεταλευονται τις αλλες χωρες (αναμεσα στις εκμεταλευομενες και η ελλαδα). Μια χαρα μεχρι εδω, απλως μετα μην αναρωτιομαστε τι στο καλο θελουν οι κακοι τρομοκρατες που βαζουν τυφλες βομβες στα μετρο. Ακομη ομως και ο 1ος δρομος δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα, δεν γνωριζω κανενα αφεντικο να θελει να παραχωρσει εστω και 5 ευρω στους εργαζομενους του.
Για τον 2ο δρομο δν εχω να πω και πολλα. Χαος βια σταχτες burberry και αν κατσει ξεπηδαει η πεφωτισμενη μαζα να καθοδηγησει την επανασταση.
Και οι δυο δρομοι (εδω αναφερομαι σε εσενα λουνατικ) εχει αποδειχθει ιστορικα οτι δεν εχουν σαφεις οδηγιες προς ναυτιλωμενους, εν πολλοις βαδιζουμε στα τυφλα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι για να πετυχεις κατι (και ειδικα το ολικο στο οποιο αναφερθηκα προηγουμενως) πρεπει πρωτα να αποκοπεις απο αυτο. Να θεσεις τον εαυτο σου εκτος ρολων και ευθυνων της τωρινης καταστασης, δεν μπορεις να θες να καταστρεψεις κατι και να εισαι προσκολλημενος πανω του. Απο αυτην την προσωπικη καθαρα εκτιμηση (η οποια μου ακουγεται λογικη) εκπορευεται και ολη αυτη η ιστορια αγωνων που εχουμε παραλλαβει και κουμπωνει με εναν μαγικο τροπο το γιατι ορισμενες φορες ΠΡΕΠΕΙ να χασουμε μαθημα.
Αυτα τα ολιγα και κουραστικά.
Ζουμε στον καπιταλισμο και μαλιστα στην περιοδο που το κρατος προνοιας δυστυχως επτωχευσε. Και βεβαια επτωχευσε οχι λογω κακοδιαχειρισης, με την χρησιμοποιηση του ορου πτωχευση θελω να πω πως εχασε τον ιστορικο του ρολο, να διατηρει το βιοτικο επιπεδο συγκεκριμενων μαζων σε ανεκτα επιπεδα. Μαζι λοιπον με τα εργατικα κινηματα του 80 μας τελειωσε κι αυτο απλως μετα την εισροη των δανεικων το βλεπουμε με μια καθυστερηση. Αυτο που περιγραφω το βλεπουμε σε ολα τα κρατη του κοσμου και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις. Εχουμε λοιπον να κανουμε πλεον οχι με καροτα αλλα με μαστιγια.
Υπαρχουν δυο τινα. Το 1ο ειναι να παλεψουμε για να φερουμε πισω τις παλιες καλες μερες, κατι που στην ελλαδα τουλαχιστον ειναι δυσκολο ακομη και να ανακαμψει η παγκοσμια οικονομια, αφου την βλεπουμε σιγα σιγα να μετατρεπεται σε χωρα 2ης διαλογης. Το 2ο ειναι να προσπαθησουμε να ριξουμε (!!!!!!!!!!) τον καπιταλισμο και να φερουμε αλλη οικονομικο-κοινωνικη οργανωση.
Αν θελησουμε να επιλεξουμε τον 1ο δρομο (τον για αλλους σοσιαλδημοκρατικο) μαλλον πρεπει να τραβηξουμε για αλλες πολιτειες, σε χωρες δηλαδη που θα εκμεταλευονται τις αλλες χωρες (αναμεσα στις εκμεταλευομενες και η ελλαδα). Μια χαρα μεχρι εδω, απλως μετα μην αναρωτιομαστε τι στο καλο θελουν οι κακοι τρομοκρατες που βαζουν τυφλες βομβες στα μετρο. Ακομη ομως και ο 1ος δρομος δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα, δεν γνωριζω κανενα αφεντικο να θελει να παραχωρσει εστω και 5 ευρω στους εργαζομενους του.
Για τον 2ο δρομο δν εχω να πω και πολλα. Χαος βια σταχτες burberry και αν κατσει ξεπηδαει η πεφωτισμενη μαζα να καθοδηγησει την επανασταση.
Και οι δυο δρομοι (εδω αναφερομαι σε εσενα λουνατικ) εχει αποδειχθει ιστορικα οτι δεν εχουν σαφεις οδηγιες προς ναυτιλωμενους, εν πολλοις βαδιζουμε στα τυφλα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι για να πετυχεις κατι (και ειδικα το ολικο στο οποιο αναφερθηκα προηγουμενως) πρεπει πρωτα να αποκοπεις απο αυτο. Να θεσεις τον εαυτο σου εκτος ρολων και ευθυνων της τωρινης καταστασης, δεν μπορεις να θες να καταστρεψεις κατι και να εισαι προσκολλημενος πανω του. Απο αυτην την προσωπικη καθαρα εκτιμηση (η οποια μου ακουγεται λογικη) εκπορευεται και ολη αυτη η ιστορια αγωνων που εχουμε παραλλαβει και κουμπωνει με εναν μαγικο τροπο το γιατι ορισμενες φορες ΠΡΕΠΕΙ να χασουμε μαθημα.
Αυτα τα ολιγα και κουραστικά.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- lunatic
Όταν θες να αλλάξεις ένα ολόκληρο σύστημα προφανώς πρέπει να φέρεις τα πάνω κάτω. Αλλά ρε παιδιά μην κοροϊδευόμαστε... Ας πάρουμε πρώτα κανά φράγκο παραπάνω εμείς και οι άλλες σχολές κ μετά βλέπουμε και για το σύστημα που ζούμε..Το μονο σιγουρο ειναι οτι για να πετυχεις κατι (και ειδικα το ολικο στο οποιο αναφερθηκα προηγουμενως) πρεπει πρωτα να αποκοπεις απο αυτο. Να θεσεις τον εαυτο σου εκτος ρολων και ευθυνων της τωρινης καταστασης, δεν μπορεις να θες να καταστρεψεις κατι και να εισαι προσκολλημενος πανω του. Απο αυτην την προσωπικη καθαρα εκτιμηση (η οποια μου ακουγεται λογικη) εκπορευεται και ολη αυτη η ιστορια αγωνων που εχουμε παραλλαβει και κουμπωνει με εναν μαγικο τροπο το γιατι ορισμενες φορες ΠΡΕΠΕΙ να χασουμε μαθημα.
Αλλά έστω κ ότι ο στόχος μας ήταν ολόκληρο το σύστημα. Μια κατάληψη πώς ακριβώς βοηθάει?
Το να γίνει κανάς πανικός (βλ Αιγυπτος) καλά θα ταν για να φύγουν νύχτα μερικοί μερικοί αλλά άλλο αυτό και άλλο να κλείνει μια σχολή 2 μέρες. Και που έκλεισε τι έγινε? Κατι τρέχει στα γύφτικα. Σιγά την επανάσταση...
ΥΓ: Καλά παπαγαλάκο μη συγχύζεσαι και πάθεις τίποτα λίγο πριν την επανάσταση...