[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HiWIZnt7ChA[/youtube]
Ώρε μάναααααμου! Παπαγαλάκο κράτα τον kwfwq να κάνει το staaaage!!!!
Ένα σύνθημα που είναι πολύ περιεκτικό και τα λέει όλα: ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.fakiris έγραψε:Τα αδικήματα και οι ακραία παράνομες πράξεις λαθρομεταναστών αγιοποιούνται απο τους "καλούς χριστιανούς" του διεθνισμού και της αναρχίας. Όταν μάλιστα ο ορθολογισμός δείχνει να αποκτάει απόσταση απο τα γνωστά ψεύτικα ανθρωπιστικά ιδεολογήματα περι πείνας, επιβίωσης, καλύτερου αύριο κτλ, τότε γίνεται πιο εμφανής η εμμονή και η πίστη αυτών των ζηλωτών στην προώθηση της κατάλυσης των ελληνικών κοινωνικών δομών και της επικράτησης του χάους με το πλήρωμα του χρόνου.
Αυτοί οι ζηλώτες είναι οι ίδιοι που ποινικοποίησαν την λέξη πατρίδα, κάνοντας τους περισσότερους να νιώθουν ένοχοι, επειδή πονάνε τον τόπο τους. Οι ίδιοι τάυτισαν την υγιή φιλοπατρία με τον αρωστημένο φασισμό ακροδεξιών στοιχείων. Οι ίδιοι είναι που πληρώσαν το καράβι με τους μετανάστες της υπατίας.
Δεν είδα κάποιον να τα αγιοποιεί. Νομίζω όλοι συμφωνούν ότι κάποιες πράξεις είναι απλά απαράδεκτες. Απλά κάποιοι κατηγορούν το σύστημα που ωθεί κάποιους ανθρώπους (όχι μόνο μετανάστες) στις ληστείες, διακίνηση κλπ. Δεν είπε κανείς όμως ότι αυτό που κάνουν δεν είναι κακό. Απλά δεν είναι όλο το φταίξιμο δικό τους.fakiris έγραψε:Τα αδικήματα και οι ακραία παράνομες πράξεις λαθρομεταναστών αγιοποιούνται απο τους "καλούς χριστιανούς" του διεθνισμού και της αναρχίας. Όταν μάλιστα ο ορθολογισμός δείχνει να αποκτάει απόσταση απο τα γνωστά ψεύτικα ανθρωπιστικά ιδεολογήματα περι πείνας, επιβίωσης, καλύτερου αύριο κτλ, τότε γίνεται πιο εμφανής η εμμονή και η πίστη αυτών των ζηλωτών στην προώθηση της κατάλυσης των ελληνικών κοινωνικών δομών και της επικράτησης του χάους με το πλήρωμα του χρόνου.
Αυτοί οι ζηλώτες είναι οι ίδιοι που ποινικοποίησαν την λέξη πατρίδα, κάνοντας τους περισσότερους να νιώθουν ένοχοι, επειδή πονάνε τον τόπο τους. Οι ίδιοι τάυτισαν την υγιή φιλοπατρία με τον αρωστημένο φασισμό ακροδεξιών στοιχείων. Οι ίδιοι είναι που πληρώσαν το καράβι με τους μετανάστες της υπατίας.
Προφανώς και φοβούνται και όλοι μας φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα εξαθλιωμένο άνθρωπο που η ζωή του έχειπεράσει 7 φορές απ'τα μάτια. Δεν αρνήθηκα το φόβο τους ούτε το παίζω υπεράνω, ούτε είμαι μεταναστολάγνος και να λέω ότι οι μετανάστες είναι άγιοι. Απλά το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό και αν αυτοί οι ξένοι εργάτες δεν αποκτήσουν νόμιμα δικαιώματα(νομιμοποίηση, πράσινη κάρτα κ.λ.π) κάποια στιγμή μπορεί και εμείς να έρθουμε σε αυτή την κατάσταση. Γι'αυτό χρειάζεται η ταξική συνείδηση, προκειμένου τα προβλήματα να τα βλέπουμε ως εργαζόμενοι κι όχι ως "Έλληνες".lunatic έγραψε:Μαλεφίνο σε όλα αυτά που λες (που συμφωνώ) να προσθέσω και την άλλη πλευρά του νομίσματος...
Αυτήν που λέει ότι ο κόσμος (έλληνες και αλλοδαποί) ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να πάνε στη Ζήνωνος 5 το πρωί να πάρουν λεωφορείο να πάνε στις δουλειές τους. Φοβούνται να περάσουν από την οδό Μάρνη να πάνε στη δουλειά τους. Το να περάσεις από την Πλατεία Βικτωρίας κατά τις 10 το βράδυ θα μπορούσε να είναι κάλλιστα δοκιμασία του Fear-Factor (που το θυμήθηκα αυτό)...
Ο κόσμος, τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί οι οποίοι προσπαθούν και αυτοί να βγάλουν το μεροκάματο ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Σε οποιαδήποτε, αρκεί να έχουν εργασιακά δικαιώματα.lunatic έγραψε:Βεβαίως να αποκτήσουν νόμιμα δικαιώματα. Το θέμα είναι σε ποια χώρα?
Καταλάβατε λοιπόν τι καταφέρατε σύντροφοι ΚΚέδες και αριστεριστές;... Με τη συνομοσιολογία και την πρακτορολογία;...Fekal1ty έγραψε:Ὁ ὅρος "πολιτικοί κρατούμενοι" εἶναι ἁπλά μία ἀνύπαρκτη ἔννοια ἡ ὁποία χρησιμοποιεῖται κατά κόρον προκειμένου νά δικαιολογηθοῦν τά ὄποια ἐγκλήματα διαφόρων περιθωριακῶν οἱ ὁποῖοι πρόσκεινται σέ κάποια ἰδεολογία.
Να σου θυμίσω ότι στα σοσιαλιστικά-κομουνιστικά καθεστώτα οι πολιτικές διώξεις είναι εκτεταμένες και οι αντιφρονούντες φυλακίζονται με συνοπτικές διαδικασίες.kwfwq έγραψε:Και κάτι άλλο γενικότερο.Είμαι κατά των φυλακών και πολύ θα ήθελα να τις δω να καίγονται.Αντιλαμβάνεται όμως ότι μέσα σε αυτό το περιβάλλον είναι αδύνατον να τις καταστρέψουμε όλες ή να καταργηθούν χωρίς να υπάρξει καταστροφή του καπιταλιστικού συστήματος,οπότε δεν μπορούμε να αφήσουμε εκεί συνανθρώπους και συντρόφους "περιμένοντας" την καταστροφή του καπιταλισμού,οποτε μόνο και μόνο σε αυτό το πλαίσιο αντιλαμβάνομαι την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσής τους μέσα και όχι ότι γενικότερα πιστεύω στον "εξανθρωπισμό" τους.
Τό πολιτικό ἔγκλημα σάν ἔννοια ἀναφέρεται κατά τοῦ καθεστῶτος.papagalakos έγραψε:Καταλάβατε λοιπόν τι καταφέρατε σύντροφοι ΚΚέδες και αριστεριστές;... Με τη συνομοσιολογία και την πρακτορολογία;...Fekal1ty έγραψε:Ὁ ὅρος "πολιτικοί κρατούμενοι" εἶναι ἁπλά μία ἀνύπαρκτη ἔννοια ἡ ὁποία χρησιμοποιεῖται κατά κόρον προκειμένου νά δικαιολογηθοῦν τά ὄποια ἐγκλήματα διαφόρων περιθωριακῶν οἱ ὁποῖοι πρόσκεινται σέ κάποια ἰδεολογία.
Δεν ξέρω αν με τις πρακτικές σας φέρατε την επανάσταση, μάλλον όχι... Καταφέρατε όμως εκτός του να χαθούν όλες οι κατακτήσεις που μια άλλη αριστερά είχε επιτύχει, πλέον να μην υφίσταται και ο όρος πολιτικός κρατούμενος.
Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι ποινικοί...
Μια σχετική συνέντευξη...
http://archive.enet.gr/online/online_te ... d=12239880
Εσυ εισαι ο κανεις και μιλας?kwfwq έγραψε:@ fakiris
Μην ανησυχείς δεν πρόκειται κανείς να ασχοληθεί μαζί σου,προστάτη της" δημοκρατίας",της ορθοδοξίας και της υγιούς ελληνικής κοινωνίας
Μωρε θα σου ελεγα απο τι να πιαστεις αλλα θα πεσει παντοφλα.kwfwq έγραψε:@charals
Θα πιαστώ απο την τελευταία φράση σου γιατί βαριέμαι να διαβάσω τις μ@λ@κίες που γράφεις.Επειτα λοιπόν απο την θαυμάσια αναλυση καταλήγουμε στο συμπέρασμα
Εχεις δικιο.Ειμαστε ολοι μαθηματικες εξισωσεις.Η ψυχη ειναι μια μπουρδα του χριστιανισμου.kwfwq έγραψε:Ναι αμέ εμένα όταν με ρωτούσαν μικρή τι θέλω να γίνω στη ζωή μου έλεγα σε όλους με χαρά ότι θέλω να γίνω κλεφτρόνι.Διότι έτσι ήταν ο χαρακτήρας μου που μπορούσα να γίνω
Να βαζεις disclaimer απο κατω γιατι αυτα σας λεω τοσο καιρο αλλα δεν με ακουτε.kwfwq έγραψε:Σύνελθε λίγο,με αυτά που φράφεις εκτίθεσαι
Εσενα αμα σε βιασει κανενας ρωτα τον που δουλευει.Αμα δεν ειναι σε πολυεθνικη πες ευχαριστω,χαιρομαι να ικανοποιω τις αναγκες σου ελπιζω να με ξαναπροτιμησεις.Αν ειναι φωναξε βοηθεια να ερθουμε.kwfwq έγραψε:εδώ πέρα μιλάμε γι'αυτούς που εσείς αποκαλείτε "εγκληματίες" και όχι γι'αυτούς τους εγκληματίες που βρίσκονται σε ευάερα και ευήλια γραφεία πολυεθνικών
Οχι κανεις δεν μιλησε για μαφιοζους.Εχετε στα μυαλουδακια σας οτι στις φυλακες ειναι ο Κλιντ Ιστγουντ που σκαβει τουνελ με το κουταλι.kwfwq έγραψε:Μίλησε κανείς για μαφιόζους ?Αυτοί είναι σε αγαστή συνεργασία και το δεξί χέρι του κράτους.Άλλωστε μέσα έχει μπάτσους,αξιωματικούς,στρατιωτικούς,εισαγγελείς κλπ
Μαθε κατι που θα σου ειναι χρησιμο στο μελλον.Δεξι χερι του κρατους αριστερο @ του παρακρατους σας εχουμε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ χεσμενους.You know χεσμενους?δεξί χέρι του κράτους
Οχι για αυτο και ανεβαζω αρθρα του καθε σφαγεα που κανει μουτρα στους μπατσους που τον πιασαν ενω οι δουλειες του πηγαιναν τοσο καλα.kwfwq έγραψε:Επιχειρηματα είναι μια λέξη που γνωρίζεις ή κολλάς ότι μ@λ@κία σου κατέβει ή βρείς σε κανένα φασιστοσαίτ?
Ναι ειμαι πολυ χυδαιος.Εχουν κλαψει πολλες μανες απο δικες μου πραξεις.Και οχι μονο αυτο.Βγαινω μετα που με πιασαν να κατηγορησω τους κακους μπατσους που δεν με αφησαν να ξαναβιασω/σκοτωσω/κλεψω και να πω πως παιδια dont worry εμεις ειμαστε εδω να σας στηριξουμε.Αφου σας πατησαμε κατω τωρα ξυπνησε ο Τσε μεσα μας και θελουμε να βοηθησουμε.Ε ρε ζωα που κυκλοφορουν ελευθερα και μας μιλαν και για ευαισθησιες.kwfwq έγραψε:Ας νοιαζονταν λιγο παραπανω πριν κανουν κατι για να αξιζουν να μπουν μεσα.Είσαι χυδαίος.ακα τειχη.Τα μαχαιρια που βγαζανε για να κρατησουν μακρια καποιους αλλους απο τους ανρθωπους τους ειναι καλυτερα?Οι ομαδικοι βιασμοι?Η οδηγηση υπο την επηρεια?Τουλαχιστον οι δικοι τους ανθρωποι ειναι ολοι εξω και ζουν τις ζωες τους.
Εκτός απο ηλιθιότητες σαν αυτές που γράφτηκαν παραπάνω δε βλέπω τίποτα το αξιόλογο να σχολιάσω και να ανοίξει κουβέντα επί αυτών.
Το ξερουμε.(btw ασε και εσυ τα one liners του χολυγουντ...)Malefino έγραψε:Ένα σύνθημα που είναι πολύ περιεκτικό και τα λέει όλα: ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Δεν χρησιμοποιεις ουτε την λεξη γιουναν,ουτε γκρεκ.Αρα ναι.Βεβαια αμα θες και να μας δωσεις την καρτα μελους σου στο γκρουπ μας δεν θα βαρεσουμε και διαλυση.Malefino έγραψε:Δηλαδή να εξισώνω το αφεντικό μου με μένα κάτω απ'την ομπρέλα του Έλληνα; Ότι δηλαδή εγώ και αυτός, ο μπάτσος, ο μιλιταριστής, ο δικαστής έχουμε κοινή ιδιότητα , αυτήν του Έλληνα;
Το ιδιο που ειπα και στην kwfwk.Καπιταλιστες κομμουνιστες σας εχουμε χεσμενους.Malefino έγραψε:Καταλάβετε ότι δεν μπορούμε να συζητάμε σε κοινή βάση. Δεν το λέτε ανοιχτά αλλά είστε υπέρ της ύπαρξης καπιταλισμού.Πείτε το ανοιχτά να θεμελιώσουμε σε κάποιες βάσεις αυτή τη συζήτηση
Τι λε ρε παιδι μου να ουμ.Και δεν τα φτιαχναν στην χωρα τους?Να μην ψωνιζομαστε και εμεις?Malefino έγραψε:Συμπατριώτης μου είναι ο Αλβανός που έφτιαξε τα Ολυμπιακά σας στάδια για να σας τρέχει ο πατριωτισμός σας απ'το μπατζάκι
Εσυ να πας να δουλεψεις στην κολεκτιβα σου.Να σου πω κατι.Γιατι δεν κανετε ολα τα συντροφια επιχειρηση?Να δουλευετε καλα και ωραια και στο τελος να μοιραζεστε τα κερδη?Οπως κανουν στην τυποεκδοτικη.Ουψ...Οπως κανει η κανελη στα περιοδικα της.Ουψ παλι...Ο αλαβανος στα ξενοδοχεια του στη ναξο.Εδω και αν θελει ουψ............Αλλα γιατι δεν το κανεις ρε φιλε να μην μας τα πρηζεις με το ταξικο σου μισος?Αμα μπορει να το κανει ενας μονος του κακος καπιταλας 10 συντροφια θα το εχουν για πλακα.Να μας δειξετε και εμας.Malefino έγραψε:Μιλάτε για εθνική και μας λετε ότι πονάτε τον τόπο σας. Ουσιαστικά μας λέτε ότι το αν πάει καλά η εθνική οικονομία είναι θέμα ΟΛΩΝ μας. Το αν κερδοφορούν δηλαδή οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι θέμα ΟΛΩΝ μας
Και εγω που νομιζα πως μονο του κατερευσε το συστημα τους...Η ελληνικη καπιταλιστικη υπερδυναμη εριξε τον κομουνισμο.Ελα ολοι μαζι τον εθνικο υμνο.Malefino έγραψε:Η εθνική σας ενότητα είναι αυτή που έχει σπρώξει στην εξαθλιώση χιλιάδες Βαλκάνιους προλετάριους
Εισαι απλα αθλιος.Εκει που ακομα και το παραλογο σηκωνει τα χερια ψηλα,ερχεται η αριστερα να κανει τη δουλεια.(τσιμα ενα συνθημα φιλε δικο μου)Δηλαδη την αλλη μαθητρια(και την αλλη και την παραλλη)που βιασαν και ελληνες και μεταναστες και εξωγηινοι ποιοι τη βιασαν?Παντως το κομματι που βιαζουμε μαθητριες δεν το εχω δει στον εθνικο μας υμνο.Βεβαια ειναι και μεγαλος οποτε μπορει να το εχασα.Malefino έγραψε:Η εθνική σας ενότητα βίασε την "μιαρή" εκείνη Βουλγάρα μαθήτρια στην Αμάρυνθο που βιάστηκε από πατριώτες συμμαθητές της
Ξεφτιλες ανθελληνες,απατριδες.Ο λαος ξυπνα και μετρατε μερες δεξιοι/αριστεροι,κυβερνηση/αντιπολιτευση,μπαχαλοι/φασιστες και ολοι οι αλλοι.Τραβα καψε και αλλες λουλουδουδες στα εξαρχεια.Διξε μας το ταξικο σου μισος και να εισαι σιγουρος πως θα δεις και το δικο μας.Malefino έγραψε:Ξεφτίλες πατριώτες...

Αυτό πρέπει να αποτελέσει κάποιο επιχείρημα που τον αποκλείει από μια τέτοια κουβέντα;incal έγραψε:ναι αλλα εισαι μπατσος...
Πέμπτη, δύο η ώρα μετά τα μεσάνυχτα, 10 προς 11 Φλεβάρη, βάδιζα στη Κυψέλη, μόνος. Στρίβοντας σε μια γωνία βρέθηκα απρόβλεπτα δίπλα σε δυο ένστολους μισθοφόρους, οι οποίοι είχαν αφήσει το περιπολικό τους πάνω στο δρόμο και όντας πεζοί έλεγχαν την περιοχή, για άγνωστους σε μένα λόγους. Με σταμάτησαν και ανακάλυψαν ότι οπλοφορούσα (δύο πιστόλια).καποιοι έγραψε: Δεν υπαρχουν πολιτικες διωξεις παρα μονο ποινικες
Εθνοπροδοτης ειναι καποιος που προδιδει ενα ολοκληρο εθνος. Αν εξετασουμε την ριζα ολων αυτων των φαινομενων (ακομη και της συνθηκης που υπεγραψε η ελλαδα για την μεταναστευση aka δουβλινο) αυτη ειναι οικονομικη. Αρα η προδοσια στην οποια αναφερεσαι εχει οικονομικα χαρακτηριστικα. Για να δουμε ομως ποιοι επωφελουνται και ποιοι ζημιωνονται απο την μεταναστευση.StEf8eO έγραψε: εθνοπροδότες
Αλλα.Οπως τα παντα σε αυτη τη χωρα δεν εγιναν σωστα.Οποτε τα κερδη των δυο αυτων ομαδων πλεον δεν ξεπερνουν τη ζημια.Αρα αποφασισαν να κανουν κατι για το θεμα.Gus έγραψε:Επωφελουνται τα αφεντικα που βρισκουν φτηνο εργατικο δυναμικο.
Επωφελειται το κρατος που βρισκει στο προσωπο των μεταναστων τον αποδιοπομπαιο τραγο που θα αποπροσανατολισει τον κοσμο
Αμ μπραβο να συμφωνησουμε επιτελους και σε κατι!Gus έγραψε:Προδοσια ομως εχουμε στην περιπτωση που καποιος απο το μερος μας εκανε κατι εις βαρος μας.Ητανε ποτε οι συγκεκριμενοι πολιτικοι με τα συμφεροντα των φτωχων? Ισα ισα ηταν παντα πιστοι στα συμφεροντα των αφεντικων