- 0. Δε θέλω καταλήψεις από τους κακούς φοιτητάμπουρες.
1. Οι αποφάσεις υπέρ καταλήψεων λαμβάνονται στις Γενικές Συνελεύσεις.
2. Κάθε Γενική Συνέλευση νομιμοποιείται (μεταφορικά) από την απαρτία.
3. Η απαρτία ορίζεται από τους ψηφίσαντες στις Φοιτητικές Εκλογές.
4. Όσοι περισσότεροι οι ψηφίσαντες τόσο περισσότερα τα απαιτούμενα άτομα για επίτευξη απαρτίας.
5. Συνεπώς σαμποτάρω τις γενικές συνελεύσεις έμμεσα, πηγαίνοντας να ψηφίσω στις Φοιτητικές Εκλογές.
Φοιτητικές Εκλογές 2011
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Φοιτητικές Εκλογές 2011
Λοιπόν, έτσι για αλλαγή κάνω την προσπάθειά μου να ενταχθώ στην πλειοψηφούσα (σύμφωνα με πολλούς) φοιτητική μη-παράταξη:
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
- Facebook ID: 0
Re: Φοιτητικές Εκλογές 2011
Συμφωνω απολυτα οτι η ψηφος ειναι το οπλο του καθε φοιτητη και πρεπει να μαθει να το χρησιμποποιει.Εγω μιλω για ψηφο ανεξαρτητα απο κοκκινους,πρασινους,γαλαζιους ή τυρκουαζ.Ψηφος ειναι το ακυρο ως ενδειξη απουσιας επαρκους αντιπροσωπευσης ή ηγεσιας του Συλλογου.
Ειναι ο μονος τροπος να σταθει απεναντι στις Γ.Σ. ενας φοιτητης.Τα κατα καιρους ανεξαρτητα πλαισια απο φοιτητες που προσπαθουν να εκφραστουν εξωπαραταξιακα αποτυγχανουν εξ ορισμου σε βαθος χρονου,ακριβως επειδη δεν ειναι παραταξεις για να πολωνουν κοσμο μονιμα...o_apolytos έγραψε:4. Όσοι περισσότεροι οι ψηφίσαντες τόσο περισσότερα τα απαιτούμενα άτομα για επίτευξη απαρτίας.
5. Συνεπώς σαμποτάρω τις γενικές συνελεύσεις έμμεσα, πηγαίνοντας να ψηφίσω στις Φοιτητικές Εκλογές.
nicolas
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63063270
Φαντάζομαι και ο Γιωργάκης στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι, απλά θα προσθέτει ότι η νεολαία πρέπει να στηρίξει το μνημόνιο μέσω της ΠΑΣΠ
Δεν έχω κάτι άλλο να πώ.. Προς απάντηση των απο πάνω "ανεξάρτητων" που για όλα τους φταίνε οι συνελεύσεις.
Μην αρχίσω να λέω τώρα για την υποχρηματοδότηση και το πως θα λειτουργούν απο του χρόνου οι σχολές.
Φαντάζομαι και ο Γιωργάκης στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι, απλά θα προσθέτει ότι η νεολαία πρέπει να στηρίξει το μνημόνιο μέσω της ΠΑΣΠ
Δεν έχω κάτι άλλο να πώ.. Προς απάντηση των απο πάνω "ανεξάρτητων" που για όλα τους φταίνε οι συνελεύσεις.
Μην αρχίσω να λέω τώρα για την υποχρηματοδότηση και το πως θα λειτουργούν απο του χρόνου οι σχολές.
To beep or not to beep?
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Πολύ σωστή σκέψη ω_απόλυτε! Αν εξαιρέσεις για κάποιους την παρένθεση, πιστεύω ότι θα έπρεπε όλοι να συμφωνήσουν με τα υπόλοιπα!
-
papagalakos
Σωστά. Επειδή οι εκλογές τα τελευταία 30 χρόνια οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που την οδήγησαν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτές για να δούμε κάποια στιγμή την ίδια άσπρη μέρα και στο πανεπιστήμιο.
Εγώ λέω αντί για συνελεύσεις να κάνουμε μόνο εκλογές και να αφήσουμε επιτέλους το καλό μνημόνιο να περάσει και στο ΕΜΠ.
Εγώ λέω αντί για συνελεύσεις να κάνουμε μόνο εκλογές και να αφήσουμε επιτέλους το καλό μνημόνιο να περάσει και στο ΕΜΠ.
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Ok, πολύ καλή ιδέα! Ας μην πάμε να ψηφίσουμε για να μπορούμε μετά να λέμε ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς για "το καλό μνημόνιο που πέρασε και στο ΕΜΠ". 
Έμαθε κανένας κανά αποτέλεσμα? Κάτι για μικρή συμμετοχή άκουσα και ξανά ΠΚΣ. Αληθευεί?
- ChristinePi
- Real Name: ChristinePi
ΠΚΣ 123 ΔΑΠ 109 ΕΑΑΚ 87 ΠΑΣΠ 29 ΑΡΕΝ 19
.......[you] right? hahahaha, i'm watching you!!!!! ......

Αποτελέσματα εκλογών ΣΕΜΦΕ 2011
ΠΚΣ:123
ΔΑΠ:109
ΕΑΑΚ:87
ΠΑΣΠ:29
ΑΡΕΝ:19
ΑΚΥΡΑ:9
ΛΕΥΚΑ:12
ΣΥΝΟΛΟ:388
ΠΚΣ:123
ΔΑΠ:109
ΕΑΑΚ:87
ΠΑΣΠ:29
ΑΡΕΝ:19
ΑΚΥΡΑ:9
ΛΕΥΚΑ:12
ΣΥΝΟΛΟ:388
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dave την Τετ Μάιος 18, 2011 10:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
AAEIV
- Real Name: thanos
Κιόλας?????????
Θα μου πεις, με τόσο μικρή συμμετοχή...
Αυτό σημαίνει, βέβαια απαρτία στις συνελεύσεις με 80 άτομα...
Θα μου πεις, με τόσο μικρή συμμετοχή...
Αυτό σημαίνει, βέβαια απαρτία στις συνελεύσεις με 80 άτομα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas213 την Τετ Μάιος 18, 2011 11:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ένωση διπλού post.
Λόγος: Ένωση διπλού post.
Κι αν δεν κάνω λάθος η ελάχιστη απαρτία για μια ΓΣ είναι πια στα 76 άτομα από τα 86 που'ταν πέρυσι.
-
AAEIV
Σωστός...
Έκανα στρογυλλοποίηση
Απαρτία=20% του εκλογικού σώματος.
Έκανα στρογυλλοποίηση
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
...που οι Ναυπηγοί κάνουν με 60 απ'όσο ξέρω...και είναι λιγότερο από μισοί ως σχολή... τσκ τσκ τσκAAEIV έγραψε:Αυτό σημαίνει, βέβαια απαρτία στις συνελεύσεις με 80 άτομα...
Logical? maybe. ميلين اميل
Όπου εκλογικό σώμα το σύνολο των έγκυρων ψήφων νομίζω.AAEIV έγραψε:Σωστός...
Έκανα στρογυλλοποίηση![]()
-
AAEIV
Δεν είμαι 100% σίγουρος γι'αυτό...
Έχω την εντύπωση πως είναι όσων ψήφισαν...
Χωρίς να είμαι βέβαιος...
Έχω την εντύπωση πως είναι όσων ψήφισαν...
Χωρίς να είμαι βέβαιος...