Central στα PC του PCLab
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 0
Central στα PC του PCLab
Στα PC του PCLab του κτιρίου Β μπορείς να κάνεις log-in (εκτός από το "usersemfe") και με το username σου και τον κωδικό σου (ge-----).
Αν το κάνεις σου λέει ότι συνδέθηκε στο central και ότι θα μπορείς να δεις αυτά τα δεδομένα για μία μέρα από κάθε pc.
Πώς μπορείς να έχεις πρόσβαση όμως σ' αυτά τα δεδομένα από το pc σου?
Αν το κάνεις σου λέει ότι συνδέθηκε στο central και ότι θα μπορείς να δεις αυτά τα δεδομένα για μία μέρα από κάθε pc.
Re: central στα PC του PCLab
Λογικά ναι. Πέρυσι πάντως που ασχολούμουν και με fortran έμπαινα στο σπίτι μου κι από εδώ https://cloudfront0.central.ntua.gr/sgd/hierarchy.jspconstant έγραψε:Στα PC του PCLab του κτιρίου Β μπορείς να κάνεις log-in (εκτός από το "usersemfe") και με το username σου και τον κωδικό σου (ge-----).
- constant
- Portal Administrator

Ναι, το ξέρω αυτό αλλά από εκεί μπορείς να βρεις φακέλους πχ που έχεις αποθηκεύσει στο Desktop από το δικό σου directory στους υπολογιστές της σχολής?
Ναι.constant έγραψε:Ναι, το ξέρω αυτό αλλά από εκεί μπορείς να βρεις φακέλους πχ που έχεις αποθηκεύσει στο Desktop από το δικό σου directory στους υπολογιστές της σχολής?
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Το ότι τα δεδομένα μπορείς να τα δεις για μία μέρα μόνο, ισχύει και για τους υπολογιστές στο ΕΜΠ γενικά και για το CloudFront;
There's no place like ::1
Δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο εννοεις. Ο φακελος Desktop ειναι υποφακελος στο home directory σου. Οποτε και να μην τους δεις κατευθειαν στο εκει που θες (για καποιο λογο), μπες στο home σου (ge...../Desktop)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- constant
- Portal Administrator

Dave έγραψε:Ναι.constant έγραψε:Ναι, το ξέρω αυτό αλλά από εκεί μπορείς να βρεις φακέλους πχ που έχεις αποθηκεύσει στο Desktop από το δικό σου directory στους υπολογιστές της σχολής?
Μπορείς να εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά πως το κάνεις;LocknLoad έγραψε:Δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο εννοεις. Ο φακελος Desktop ειναι υποφακελος στο home directory σου. Οποτε και να μην τους δεις κατευθειαν στο εκει που θες (για καποιο λογο), μπες στο home σου (ge...../Desktop)
Πας διαχείρηση αρχείων κ μετά Thunar File manager ή όχι??Αν ναι, μετά απ' αυτό τι?