Και μην ακούσω ότι δεν υπήρχε η σχολή. Ήμουν εκεί από την αρχή.
Έτος εισαγωγής στις Προσωπικές Ρυθμίσεις Χρήστη
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
Έτος εισαγωγής στις Προσωπικές Ρυθμίσεις Χρήστη
Γιατί στις Προσωπικές Ρυθμίσεις Χρήστη δε μπορώ να θέσω ως έτος εισαγώγης το 1999;
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Re: Έτος εισαγωγής στις Προσωπικές Ρυθμίσεις Χρήστη
Όχι ΟΚ, έχεις δίκιο. Το κοίταξα μόλις.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως είναι θέμα κώδικα. Θα το κοιτάξω το πρωί με την ηρεμία μου ..
Αλλά κοίτα, μπορείς να βάλεις και 2001-2002 που είναι η "μικρότερη" επιλογή που έχει (έτσι ώστε να μπορέσεις να λειτουργήσεις το εργαλείο) και να ξέρεις πως έχεις 2 χρονάκια παραπάνω ..
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως είναι θέμα κώδικα. Θα το κοιτάξω το πρωί με την ηρεμία μου ..
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Για την ώρα το έφτιαξα μερικώς σε εσένα, χειροκίνητα. Κοινώς: στο έτος εισαγωγή θα βλέπεις μια παυλίτσα (μιας και το έτος σου δεν είναι μέσα στις επιλογές), αλλά έτος σπουδών και εξάμηνο θα βλέπεις το κανονικό σου έτος!
Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν αυτά τα έτη κανονικά, απλά για κάποιο λόγο, μάλλον εμφανίζει μόνο τις 10 τελευταίες επιλογές. Όταν διορθωθεί, το πιθανότερο είναι να δηλωθεί αυτόματα εκεί που είναι το έτος εισαγωγής.
Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν αυτά τα έτη κανονικά, απλά για κάποιο λόγο, μάλλον εμφανίζει μόνο τις 10 τελευταίες επιλογές. Όταν διορθωθεί, το πιθανότερο είναι να δηλωθεί αυτόματα εκεί που είναι το έτος εισαγωγής.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Πράγματι αυτό φταίει. Όταν φτιάξαμε το εργαλείο αποφασίσαμε να βάλουμε στις ρυθμίσεις εκεί μόνο τα τελευταία 10 έτη ως επιλογή. Και αυτό για ευννόητους λόγους. Αν τα αφήναμε όλα θα γινόταν μια τεράστια λίστα...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Ευχαριστώ!!!!