Φοιτητικές Εκλογές 2011
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Re: Φοιτητικές Εκλογές 2011
Οπότε, την επόμενη φορά που θα κλαίγεστε (όποιοι κλαίγεστε) για το ότι λίγα άτομα κλείνουν τη σχολή, να ανατρέχετε εδώ. Φιδάκια και καληνύχτα.
Ας αλλάξουμε το καταστατικό του συλλόγου τότε!!!
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
- Facebook ID: 0
Καταλαβαίνω τη λογική που το λες, αλλά αυτό που φαίνεται να εννοείς είναι ουσιαστικά να μην γίνονται συνελεύσεις.aposporis έγραψε:Ας αλλάξουμε το καταστατικό του συλλόγου τότε!!!
Πιστεύω θα ήταν πιο σωστό και λογικό να πείσουμε τους φοιτητές (όσους πατάνε στη σχολή) να έρχονται στη συνέλευση.
Εν μέρει δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που με το ζόρι έρχονται 70 άτομα. Υπάρχουν τα γνωστά μόνο.Ακούνε από παντού ότι είναι χάσιμο χρόνου, φαίνεται εκφυλισμένη διαδικασία, ζωώδης συμπεριφορά (ξύλο?). Κάποιος που ασχολείται θα μου πει, ελευθερία υπάρχει να έρθει ο οποιοσδήποτε να πει τη γνώμη του και θα ακουστεί.
Προφανώς όμως μέτρο της ελευθερίας της άποψης είναι το βράχνιασμα της φωνής και ο κόσμος που έχεις δίπλα σου.
Και πες ότι αλλάζει το καταστατικό και οι συνελεύσεις οργανώνονται ομοίως και ο κόσμος δεν έρχεται και απλά χάνουμε λιγότερη ώρα για να δούμε ότι δεν έχει απαρτία και λοιπά...τι καταφέρνεις?
Άμα ο καθένας θέλει διαφορετικά ίδια δικαιώματα (επαγγελματικά και μη) αλλά μόνο με τον τρόπο του και τίποτ'άλλο, τι παραπάνω να πεις? Η κατάσταση πάντα θα βρομάει μίσος παραταξιακό, προκατάληψη, ειρωνία και κοροϊδία.Άποψή μου φυσικά. Το μόνο που έχω να "πω" είναι
Off Topic
το άφησα για λίγο κάπου...ελπίζω να είναι κατανοητό
Logical? maybe. ميلين اميل
Δε μιλάω μόνο για τις συνελεύσεις (που αποτελούν μικρογραφία της Βουλής).
Μιλάω για όλο το σύλλογο. Είναι άχρηστος. Καλύτερα χωρίς.
Ούτως ή άλλως τι κάνουν??
Μιλάω για όλο το σύλλογο. Είναι άχρηστος. Καλύτερα χωρίς.
Ούτως ή άλλως τι κάνουν??
- lunatic
- Real Name: Zoro
Κ γιατί δηλαδή μόνο το 20%? Νομίζω κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας...
Οι μισοί είμαστε μαθηματικοί οι άλλοι μισοί φυσικοί... ΟΛΟΙ ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει 20%... Σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ...
Γιατί δεν ορίζουμε την απαρτία στο 60%? Αυτό είναι πιο λογικό νούμερο...
Μάλλον δεν βολεύει ε...?
Οι μισοί είμαστε μαθηματικοί οι άλλοι μισοί φυσικοί... ΟΛΟΙ ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει 20%... Σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ...
Γιατί δεν ορίζουμε την απαρτία στο 60%? Αυτό είναι πιο λογικό νούμερο...
Μάλλον δεν βολεύει ε...?
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Μα γιατί μιλάμε για τις συνελεύσεις??
Αυτές ούτως ή άλλως χάσιμο χρόνου είναι.
Εγώ μιλάω για τα κόμματα - σχήματα.
Καλύτερα δε θα ήμασταν χωρίς αυτούς??
Αυτές ούτως ή άλλως χάσιμο χρόνου είναι.
Εγώ μιλάω για τα κόμματα - σχήματα.
-
Set Abominae
- Real Name: Vasos
Το να μην υπήρχαν παρατάξεις θα ήταν το ιδεατό!!!! Έτσι θα μπορούσαν να λυθούν πολλά προβλήματα μέσα στο ελληνικό πανεπιστήμιο!
Όσον αφορά τις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας ας βρούμε ποιά είναι τα πραγματικά μας προβλήματα και ποιά τα δευτερεύοντα!! Δεν αντιλέγω,είμαστε πολίτες και αυριανοί εργαζόμενοι και πρέπει να μας απασχολεί το τι μέλει γενέσθαι αλλά το να αναγάγουμε όλα μας τα προβλήματα σε πορείες, στο ότι ο συνάδελφός μας δουλεύει και δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει μαθήματα, στο γιατί ο Φ.Σ. Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας κατέβηκε με πανό της Θύρας 7 στη πορεία και όχι με πανό του ΜΑΣ δεν νομίζω να οδηγεί πουθενά....
Και κάτι τελευταίο για τους μικρότερους αλλά και για να θυμηθούν οι πιο παλιοί, τον ΑΣΕΠ τον κατακτήσαμε με την Γ.Σ. που πήρε ΔΑΠ-ΕΔΡΑ με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ πλαίσιο που κατατέθηκε στην επομένη Σύγκλητο και πέρασε με απόφαση του κ. Μουτζούρη!
Πολλοί θα με πούν ΔΑΠίτη...κι ας με πούν, ποσώς με ενδιαφέρει! Εγώ κατάλαβα πως άν έχεις όρεξη και καλή διάθεση να δημιουργήσεις, το καταφέρνεις....
Όσον αφορά τις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας ας βρούμε ποιά είναι τα πραγματικά μας προβλήματα και ποιά τα δευτερεύοντα!! Δεν αντιλέγω,είμαστε πολίτες και αυριανοί εργαζόμενοι και πρέπει να μας απασχολεί το τι μέλει γενέσθαι αλλά το να αναγάγουμε όλα μας τα προβλήματα σε πορείες, στο ότι ο συνάδελφός μας δουλεύει και δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει μαθήματα, στο γιατί ο Φ.Σ. Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας κατέβηκε με πανό της Θύρας 7 στη πορεία και όχι με πανό του ΜΑΣ δεν νομίζω να οδηγεί πουθενά....
Και κάτι τελευταίο για τους μικρότερους αλλά και για να θυμηθούν οι πιο παλιοί, τον ΑΣΕΠ τον κατακτήσαμε με την Γ.Σ. που πήρε ΔΑΠ-ΕΔΡΑ με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ πλαίσιο που κατατέθηκε στην επομένη Σύγκλητο και πέρασε με απόφαση του κ. Μουτζούρη!
Πολλοί θα με πούν ΔΑΠίτη...κι ας με πούν, ποσώς με ενδιαφέρει! Εγώ κατάλαβα πως άν έχεις όρεξη και καλή διάθεση να δημιουργήσεις, το καταφέρνεις....
- kdeuser
- Real Name: Alan
Αγαπητοί συνάδελφοι, λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντικότητα των φετινών εκλογών ΣΕΜΦΕ για τη χώρα μας, ακόμα και για τον πλανήτη ολόκληρο μπορώ να πω, θεώρησα πως είναι απαραίτητο να καρφώσω ένα ποστάκι. Οι φετινές εκλογές οφείλω να ομολογήσω πως ήταν μια απόλυτη επιτυχία. Για τέταρτη χρονιά εκλέχτηκε η πρωτοπόρα υπερπαράταξη, που ακούει στο όνομα ΠΚΣ ή Επιτροπή Αγώνα ή Κνίτες ή Πρίχτες ή Τρομπόνια ή (Σ)ΠΑΜΕ(νεύρα) ή Τουμπανοφελλοί. Αυτή την εκπληκτική παράταξη τη συγχαίρω δημόσια και αισθάνομαι πως μια νέα λαμπρή εποχή ξεκινάει για τη σχολή μας, τώρα που έχουμε αυτούς στην κορυφή. Θα σας διηγηθώ όμως την περιπέτεια μου, πηγαίνοντας χτες χαρωπός να εκτελέσω το καθήκον.
Αρχικά, πήρα τις κλασικές συγκοινωνίες, χάλια μαύρα το κέντρο της Αθήνας, χρειαζόμαστε επειγόντως τους Ατενίστας ή τον Coon να μας σώσει. Φτάνοντας εις το ιστορικόν κτίριον, αντίκρυσα τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κομματικούς συνάδελφους να παλεύουν ο καθένας για την επικράτηση της παράταξής του. Η ΠΑΣΠάρα προσπαθούσε να μαζέψει ψήφους μοστράροντας γκομενάκια Α κλάσης και αντίστοιχα η ΔΑΠάρα έκανε το ίδιο με γκόμενάκια "μεταχειρισμένα" και πασάροντας μας και κάποια που ήταν ήδη προς απόσυρση. Οι ΚΝίτες ήταν σκυθρωποί και οι ΕΑΑΚίτες ήταν λες και τους έφαγες το Big Mac που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν. Εγώ κλασικός στυλάτος τυπάς, έσκασα μύτη με γυαλάκι μαύρο Ray-Ban, παντελόνάκι Dolce και πουκαμισάκι Armani, επειδή εκτός του ότι έχουμε μια φήμη να διατηρήσουμε, η εμφάνισή μας πρέπει να αφήνει τα διάφορα γκομενάκια άφωνα και έκπληκτα. Φυσικά, φρόντισα να έχω και τα ανάλογα αξεσουάρ, για να μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο. Φορούσα στον δεξιό γυμνασμένο βύζο μου κονκάρδα ΔΑΠ, στο γυμνασμένο αριστερό μπράτσο κονκάρδα ΕΑΑΚ, στο μέρος των φετάτων κοιλιακών μου κονκάρδα ΠΑΣΠ. Επειδή δεν βρήκα κονκάρδα ΠΚΣ, φόρεσα ένα μποξεράκι με το σήμα του ΚΚΕ και τη φάτσα της Παπαρήγα.
Η κατάσταση στον εκλογικό χώρο ήταν όμοια με την κατάσταση που επικρατεί στη λαϊκή. Συνθήματα ακούγονταν παντού και άρχισα να νομίζω πως πουλούσαν πραμάτεια. Μέχρι να φτάσεις να ψηφίσεις, σε είχανε γλείψει όλοι και ακόμα περισσότεροι, ενώ όταν ψήφιζες και έφευγες ούτε να σε φτύσουν, ξεχνώντας έτσι την τιποτένια για αυτούς ύπαρξή σου. Το κλίμα όμως ήταν άκρως πολιτισμένο και υψηλού επιπέδου. Μόνο σε μια φάση, άκουσα κάτι ΔΑΠίτες να κανονίζουν μια φιλική συμφωνία με έναν πρωτοετή, λεγοντάς του "ψηφισέ μας και ζήτα reward από τη *** στις τουαλέτες¨. Έριξα την ψήφο μου ευτυχισμένος και σίγουρος πως, με αυτή μου την πράξη έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για αναδιαμόρφωση της σχολής, για ολική αλλαγή και πρόοδο. Βέβαια, μετά ξύπνησα. Εφιστώ την προσοχή σας για του χρόνου, γιατί φημολογείται ότι στην 5η εκλογή των ΚΝιτών στη ΣΕΜΦΕ, σύμφωνα με την αρχαία προφητεία και με το Ευαγγέλιο του Mumm-Ra, θα ξυπνήσει ο Cthulhu και θα μας επιτεθεί με όλο του το μίσος!
Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική ή προϊόν της φαντασίας του συγγραφέα.
Αρχικά, πήρα τις κλασικές συγκοινωνίες, χάλια μαύρα το κέντρο της Αθήνας, χρειαζόμαστε επειγόντως τους Ατενίστας ή τον Coon να μας σώσει. Φτάνοντας εις το ιστορικόν κτίριον, αντίκρυσα τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κομματικούς συνάδελφους να παλεύουν ο καθένας για την επικράτηση της παράταξής του. Η ΠΑΣΠάρα προσπαθούσε να μαζέψει ψήφους μοστράροντας γκομενάκια Α κλάσης και αντίστοιχα η ΔΑΠάρα έκανε το ίδιο με γκόμενάκια "μεταχειρισμένα" και πασάροντας μας και κάποια που ήταν ήδη προς απόσυρση. Οι ΚΝίτες ήταν σκυθρωποί και οι ΕΑΑΚίτες ήταν λες και τους έφαγες το Big Mac που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν. Εγώ κλασικός στυλάτος τυπάς, έσκασα μύτη με γυαλάκι μαύρο Ray-Ban, παντελόνάκι Dolce και πουκαμισάκι Armani, επειδή εκτός του ότι έχουμε μια φήμη να διατηρήσουμε, η εμφάνισή μας πρέπει να αφήνει τα διάφορα γκομενάκια άφωνα και έκπληκτα. Φυσικά, φρόντισα να έχω και τα ανάλογα αξεσουάρ, για να μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο. Φορούσα στον δεξιό γυμνασμένο βύζο μου κονκάρδα ΔΑΠ, στο γυμνασμένο αριστερό μπράτσο κονκάρδα ΕΑΑΚ, στο μέρος των φετάτων κοιλιακών μου κονκάρδα ΠΑΣΠ. Επειδή δεν βρήκα κονκάρδα ΠΚΣ, φόρεσα ένα μποξεράκι με το σήμα του ΚΚΕ και τη φάτσα της Παπαρήγα.
Η κατάσταση στον εκλογικό χώρο ήταν όμοια με την κατάσταση που επικρατεί στη λαϊκή. Συνθήματα ακούγονταν παντού και άρχισα να νομίζω πως πουλούσαν πραμάτεια. Μέχρι να φτάσεις να ψηφίσεις, σε είχανε γλείψει όλοι και ακόμα περισσότεροι, ενώ όταν ψήφιζες και έφευγες ούτε να σε φτύσουν, ξεχνώντας έτσι την τιποτένια για αυτούς ύπαρξή σου. Το κλίμα όμως ήταν άκρως πολιτισμένο και υψηλού επιπέδου. Μόνο σε μια φάση, άκουσα κάτι ΔΑΠίτες να κανονίζουν μια φιλική συμφωνία με έναν πρωτοετή, λεγοντάς του "ψηφισέ μας και ζήτα reward από τη *** στις τουαλέτες¨. Έριξα την ψήφο μου ευτυχισμένος και σίγουρος πως, με αυτή μου την πράξη έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για αναδιαμόρφωση της σχολής, για ολική αλλαγή και πρόοδο. Βέβαια, μετά ξύπνησα. Εφιστώ την προσοχή σας για του χρόνου, γιατί φημολογείται ότι στην 5η εκλογή των ΚΝιτών στη ΣΕΜΦΕ, σύμφωνα με την αρχαία προφητεία και με το Ευαγγέλιο του Mumm-Ra, θα ξυπνήσει ο Cthulhu και θα μας επιτεθεί με όλο του το μίσος!
Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική ή προϊόν της φαντασίας του συγγραφέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Πέμ Μάιος 19, 2011 4:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Οχι ονόματα με αυτή τη χρήση

- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Αντικειμενικά...πότε έχει εμφανιστεί το 60% (=200 άτομα) στη σχολή ταυτόχρονα,έστω και για παρακολούθηση?lunatic έγραψε: Μάλλον δεν βολεύει ε...?
Συμφωνώ απόλυτα.Απλώς μερικοί νομίζουν ότι έχουν διάθεση και φταίνε διάφοροι άλλοι που δεν υπάρχουν δουλειές. Δουλειές υπάρχουν και ευκαιρίες για όλους υπάρχουν.Προφανώς κάποιοι είναι πιο αδύναμοι οικονομικά και είναι ανάγκη να δουλέψουν παράλληλα με σπουδές. Είμαι από τους τυχερούς, που και δίπλα έμενα και δίπλα πέρασα. Η ενασχόληση με τις παρατάξεις μόνο χρόνο τους 'τρώει'.Set Abominae έγραψε: Εγώ κατάλαβα πως άν έχεις όρεξη και καλή διάθεση να δημιουργήσεις, το καταφέρνεις....
Είμαι επιφυλακτικός βέβαια ως προς το:
Είναι στην άλλη άκρη. Ίσως οι παρατάξεις δεν καταφέρνουν τίποτα, με τις συνεχόμενες πορείες και ό,τι άλλο, αλλά αν δεν υπήρχε καμία, τότε μήπως θα ήταν χειρότερα τα πράγματα? Μήπως τώρα θα πληρώναμε το 2ο τόμο? Για κάποιους ίσως είναι σημαντικό ποσό. Άλλωστε δωρεάν παιδεία δεν 'έχουμε'?Set Abominae έγραψε:Το να μην υπήρχαν παρατάξεις θα ήταν το ιδεατό!!!! Έτσι θα μπορούσαν να λυθούν πολλά προβλήματα μέσα στο ελληνικό πανεπιστήμιο!
Off Topic
πάω σχολή.αυτά για τώρα
Logical? maybe. ميلين اميل
- fakiris
- Real Name: Pedro Almodovar
Η άποψη να μην υπάρχουν κόμματα-παρατάξεις-στάνες παίζει πολύ τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι τα κόμματα δεν βρίσκονται στο πολυτεχνείο επειδή ο ρόλος τους είναι να προσφέρουν στον φοιτητή και απλά τυχαίνει να αποτυγχάνουν σε αυτό το κομμάτι. Τα κόμματα βρίσκονται στο πολυτεχνείο, γιατί παίρνουν, εισπράτουν. Δεν διαφέρουν απο τα παράσιτα που ζούν και τρέφονται πάνω σε έναν υγιή οργανισμό. Η μεταπολίτευση είναι αυτή που τα έχει βάλει τσόντα και με το στανιό, ώστε η ίδια να αντλεί ψηφοφόρους-στελέχη αφ'ενός και αφ'ετέρου να νεκρώνει το πιο ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας που είναι η νεολαία. Σκεφτείτε άν η ενέργεια της νεολαίας διοχετεύοταν σε δημιουργικές πράξεις και πρωτοβουλίες μέσα στο πανεπιστήμιο και δεν περιορίζοταν σε μαιμου διαδικασίες-παροδίες, στον αποκλεισμό για δημιουργία απο το μηδέν. Πιστεύω θα μιλάγαμε για ένα άλλο, τελείως διαφορετικό πανεπιστημίο.
Off Topic
Η περιγραφή σου kdeuser τα σπάει, *** reward χαχαχα... Και πού είσαι ακόμα φίλε μου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Πέμ Μάιος 19, 2011 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- chArAls
- Real Name: Χαρης
Γιατι δεν οριζουμε εμεις τπτ.lunatic έγραψε:Γιατί δεν ορίζουμε την απαρτία στο 60%? Αυτό είναι πιο λογικό νούμερο...
Μάλλον δεν βολεύει ε...?
Για εμας καλυτερα θα ηταν.Για αυτους φυσικα οχι.Οποτε ποιος ειναι αυτος που πρεπει να κανει κατι για να αλλαξει αυτο.aposporis έγραψε:Εγώ μιλάω για τα κόμματα - σχήματα.
Φυσικα ολοι οι δαπιτες θελουν να φυγει η δαπ απο την σχολη...Set Abominae έγραψε:Πολλοί θα με πούν ΔΑΠίτη...κι ας με πούν, ποσώς με ενδιαφέρει
Αυτο ειναι το προβλημα.Αλλα οπως και να εχει καλυτερα να μην παιρνονται αποφασεις αμα ειναι αδιαφορος ο κοσμος παρα να τις απιρνουν λιγοι για ολους.meleneemil έγραψε:Αντικειμενικά...πότε έχει εμφανιστεί το 60% (=200 άτομα) στη σχολή ταυτόχρονα,έστω και για παρακολούθηση?

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Για να το κάνεις αυτό πρέπει να συγκαλέσεις κατασταστική συνέλευση με (αν θυμάμαι καλά) απαρτία 2/3 του εκλογικού σώματος. Καλή τύχη...aposporis έγραψε:Ας αλλάξουμε το καταστατικό του συλλόγου τότε!!!
Δεν ακούγεται πιο λογικό να πάνε περισσότεροι να ψηφίζουν μια φορά το χρόνο (έστω και λευκό) ώστε να ανέβει η απαρτία για να παίρνονται αποφάσεις που "όντως αντιπροσωπεύουν τον κόσμο"; Και το βάζω αυτό σε εισαγωγικά γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος όντως αντιπροσωπεύεται. Αυτοί που πάνε στις εκλογές/συνελεύσεις ενδιαφέρονται να αποφασίσουν κάτι ενώ οι υπόλοιποι προτιμούν να πάνε για καφέ/να καθήσουν σπίτι τους και δεν τους ενδιαφέρει τι θα αποφασίσει για αυτούς η συνέλευση...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
-
papagalakos
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U0e-nNm_txg[/youtube]
Δε χρειαζόμαστε κόμματα για να έχουμε ένα σύλλογο που θα μας αντιπροσωπεύει.
Αρκεί να το βάλουμε στο μυαλό μας και να ασχοληθούμε σοβάρα με αυτά που αληθινά μας απασχολούν και όχι άσχετα πράματα.
Είμαστε ένας μικρόσκοσμος, δε πρόκειται να σωθεί η Λιβύη γιατί κάνει πορεία η ΣΕΜΦΕ.
Αλλά μπορούμε να κάτσουμε όλοι κάτω και να μιλήσουμε για την ποιότητα σπουδών της σχολής μας.
Αν καταφέρουμε να κάνουμε μια σχολή πρώτυπο τότε δε θα χρειάζεται να ανησυχούμε ούτε για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα.
Θα έχουμε δημιουργήσει μια κατηγορία από μόνοι μας.
Αλλά όταν μας διακατέχει ο "ωχαδερφισμός" όπως το 98% της Ελλάδας και κανείς δε κουνάει το δακτυλάκι του, περιμέντοντας να του τα φέρουν έτοιμα
τότε τίποτα δε πρόκειται να συμβεί.
Είμαι από τους πρώτους που μπήκαν στη σχολή. Ναι το '99 !
Για πολλούς και διάφορους λόγους είμαι ακόμα εδώ.
Ποτέ δεν ασχολιόμουν με τα κοινά.
Αλλά όσο παιρνάει ο καιρός τσαντίζομαι όλο και περισσότερο με την κατάσταση.
Πρέπει να γίνει κάτι και με το να ξυνόμαστε δε καταφέρνουμε τίποτα.
Απόστολος
Αρκεί να το βάλουμε στο μυαλό μας και να ασχοληθούμε σοβάρα με αυτά που αληθινά μας απασχολούν και όχι άσχετα πράματα.
Είμαστε ένας μικρόσκοσμος, δε πρόκειται να σωθεί η Λιβύη γιατί κάνει πορεία η ΣΕΜΦΕ.
Αλλά μπορούμε να κάτσουμε όλοι κάτω και να μιλήσουμε για την ποιότητα σπουδών της σχολής μας.
Αν καταφέρουμε να κάνουμε μια σχολή πρώτυπο τότε δε θα χρειάζεται να ανησυχούμε ούτε για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα.
Θα έχουμε δημιουργήσει μια κατηγορία από μόνοι μας.
Αλλά όταν μας διακατέχει ο "ωχαδερφισμός" όπως το 98% της Ελλάδας και κανείς δε κουνάει το δακτυλάκι του, περιμέντοντας να του τα φέρουν έτοιμα
τότε τίποτα δε πρόκειται να συμβεί.
Είμαι από τους πρώτους που μπήκαν στη σχολή. Ναι το '99 !
Για πολλούς και διάφορους λόγους είμαι ακόμα εδώ.
Ποτέ δεν ασχολιόμουν με τα κοινά.
Αλλά όσο παιρνάει ο καιρός τσαντίζομαι όλο και περισσότερο με την κατάσταση.
Πρέπει να γίνει κάτι και με το να ξυνόμαστε δε καταφέρνουμε τίποτα.
Απόστολος
-
papagalakos
Γι' αρχή μπορείς να τελειώσεις τη σχολή.aposporis έγραψε:Πρέπει να γίνει κάτι και με το να ξυνόμαστε δε καταφέρνουμε τίποτα.