Lost - Προσοχή ΠΟΛΛΑ spoiler
Mia leski tha sas pw mono:
Perimenw to epeisodio tou Locke...
Dedomenis tis katastasis, nomizw oti tha apantisei polla erwtimata...
To mono pou me ksenerwnei einai oti menoun mono pente epeisodia gia to telos tis season, kai poli fovamai oti tha einai to teleutaio... to opoio fisika tha afisei pali erwtimata...
Kai tha mou pei kanenas ti skata einai auti i ouranokatevati sto teleutaio epeisodio? kai giati eixe tin foto tou Desmond?????
GIATIIIIII????
P.S. Sto telos tou epeisodiou, i tipissa auti, prin lipothimisei, fwnakse ton Desmond me to onoma tou?
Perimenw to epeisodio tou Locke...
Dedomenis tis katastasis, nomizw oti tha apantisei polla erwtimata...
To mono pou me ksenerwnei einai oti menoun mono pente epeisodia gia to telos tis season, kai poli fovamai oti tha einai to teleutaio... to opoio fisika tha afisei pali erwtimata...
Kai tha mou pei kanenas ti skata einai auti i ouranokatevati sto teleutaio epeisodio? kai giati eixe tin foto tou Desmond?????
GIATIIIIII????
P.S. Sto telos tou epeisodiou, i tipissa auti, prin lipothimisei, fwnakse ton Desmond me to onoma tou?
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Εννοείται ότι το τελευταίο της season θα μας αφήσει μ@λάκες, και άντε να περιμένουμε όλο το καλοκαίρι να αρχίσει η επόμενη... κι εγώ συντάσσομαι, περιμένω με αγωνία το επόμενο Locke-centric episode. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μεθεπόμενο! Το αυριανό είναι κι αυτό Desmond-centric. Ναι, αυτή η κάργια φώναξε τον Des με το όνομα του. Αγκρρρρρ!
Meta to teleutaio epeisodio, distixws pisteuw tha simvei kamia ksenera eksigisi sto telos...
Giati afou i tipissa eipe ston Hurley pws vrikan ta sintrimmia tou aeroplanou kai kanenan epizwnta (dixws na dieukrinisei oti vrikan kapoio ptwma), poli fovamai pws tha einai tipotes poli metafisiki i eksigisi gia ola ta perierga pou simvainoun sto nisi, opws na einai se kamia alli diastasi ktl...
To opoio den diafwnei me tin periergi ontotita kapnou....
Tha deiksei...
Giati afou i tipissa eipe ston Hurley pws vrikan ta sintrimmia tou aeroplanou kai kanenan epizwnta (dixws na dieukrinisei oti vrikan kapoio ptwma), poli fovamai pws tha einai tipotes poli metafisiki i eksigisi gia ola ta perierga pou simvainoun sto nisi, opws na einai se kamia alli diastasi ktl...
To opoio den diafwnei me tin periergi ontotita kapnou....
Tha deiksei...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Παίζει κι αυτό, αλλά εγώ το εξέλαβα αλλιώς: Ότι έχουν μεταδώσει στον κόσμο (αυτά τα κωλοκάναλα) πως τα συντρίμμια βρέθηκαν χωρίς επιζώντες ώστε να μην επιχειρηθεί διάσωση. Αν εξαιρέσεις δηλ. τις περίεργες και παρά φύσει ιδιότητες του νησιού δεν το τραβάνε πολύ ώστε να πάμε σε έξτρα διαστάσεις...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Εγώ πάντως ξέρω ότι η σειρά αυτή είναι μοναδική κι αυτό γιατί οι περισσότεροι λατρεύουν να τη μισούν. Εκνευρίζονται σε κάθε νέο επεισόδιο, τσατίζονται με τους σεναριογράφους, ζητάνε εξηγήσεις, αλλά παρόλα αυτά ανυπομονούν για το επόμενο επεισόδιο. Όσο για την κοιλιά του τρίτου κύκλου είναι λογικό αφού ουτε αυτοί περίμεναν ότι η σειρά θα είναι τόσο επιτυχημένη με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια άκυρα επεισόδια. Φαντάζομαι ότι ο τέταρτος κύκλος θα μπεί γερά
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Το νου σας παίδες!!!!
Έχει κι άλλο επεισόδιο σήμερα!
Μην το χάσετε. Θα μάθουμε επιτέλους τι σκοπεύουν να λύσουν και τι θεωρούν λυμένο από τα μυστήρια
Έχει κι άλλο επεισόδιο σήμερα!
Μην το χάσετε. Θα μάθουμε επιτέλους τι σκοπεύουν να λύσουν και τι θεωρούν λυμένο από τα μυστήρια
tv.com έγραψε: Next episode: Lost: The Answers
A look at the questions that have been answered and the mysteries yet to be solved for the survivors of Oceanic Flight 815.
Airs: Thursday May 17, 2007
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
δεν εχω ασχολιθει με το θεμα ιδιατερα αλλα μηπως παιζει τιποτα σε λανγκολιερς...
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- Wizard
- Forum Administrator

Άμεσο ban στον Σκληραίο!!!!!
Αυτή τη φορά το εισηγούμαι! Αλλά την επόμενη φορά που θα μιλήσεις έτσι για το γ@!#μενο το lost θα σου κάνω Ban αυτόκλητα!
Μόνο όσοι βλέπουν lost Μπορούν να το βρίζουν! Κι αυτό γιατί οι υπόλοιποι χαμένοι είναι οι μόνοι που μπορούν να κατανοήσουν τι περνάνε!
Get out of this thread outsider!
Αυτή τη φορά το εισηγούμαι! Αλλά την επόμενη φορά που θα μιλήσεις έτσι για το γ@!#μενο το lost θα σου κάνω Ban αυτόκλητα!
Μόνο όσοι βλέπουν lost Μπορούν να το βρίζουν! Κι αυτό γιατί οι υπόλοιποι χαμένοι είναι οι μόνοι που μπορούν να κατανοήσουν τι περνάνε!
Get out of this thread outsider!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Wizard
- Forum Administrator

Γ!@# το κέρατό τους!!!!!!!!
Δε φτάνει που μας αφήνουν για 8 μήνες χωρίς λοστ, μας γ@#$νε και την ψυχολογία με τα τελευταία δύο επεισόδια!!!!
Πάντως δεν ξέρω τι μου έσπασε πιο πολύ τα νεύρα. Έτσι όπως τελείωσε ή ο άλλος ο πο!@# που έχει τον απέθαντο!
Δε φτάνει που μας αφήνουν για 8 μήνες χωρίς λοστ, μας γ@#$νε και την ψυχολογία με τα τελευταία δύο επεισόδια!!!!
Πάντως δεν ξέρω τι μου έσπασε πιο πολύ τα νεύρα. Έτσι όπως τελείωσε ή ο άλλος ο πο!@# που έχει τον απέθαντο!
Έχω πάθει πλάκα. Οι τύποι που το γράφουν είναι απίστευτοι. Είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δει στην τηλεόραση μη σας πώ και στον κινηματογράφο. Αυτή η πολύμηνη παύση όμως θα με τσακίσει. Έχετε καμμία ερμηνεία για την τελευταία σκηνή? Είναι από το μέλλον?Μήπως παράλληλη πραγματικότητα? Ο πατέρας του jack γιατί ζει?